Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Johannes

Het is moeilijk hoor: alle spelers willen als ze goed presteren meer verdienen. Zijn we net (bijna) financieel gezond, moeten we daar dus pijnlijke beslissingen gaan nemen. Hoe hard het ook is: je kan nu niet veel te veel gaan betalen aan dertigers als Bulykin en Rado. Dat doet pijn maar het is zo. Laten we ervan genieten zo lang ze voor ons spelen... Zij verdienen het absoluut om het beste salaris te krijgen binnen de selectie van ADO, maar als je onverantwoorde risico's moet gaan nemen om ze te kunnen houden... helaas. Ja, dat doet pijn.

Het geeft aan hoe belangrijk scouting en jeugdopleiding zijn! Er moet nu heel snel een schaduwlijst komen/er al zijn.

 

En over Immers kunnen we kort zijn: enorm waardevol voor ons team. Verovert ballen, geeft strakke passes, loopvermogen, kan scoren, longen als een paard. Die ga je zo hard missen... Niet laten gaan!

 

0
Woensdag 22 december 2010 om 00:02 uur

miq72

dirk schreef:

Vooropgesteld dat Radosavljevic een middenvelder met veel overzicht is, dan nog hoeft de club niet te zwichten voor exorbitante salariseisen. Voetballers en zaakwaarnemers moeten er maar eens aan wennen dat het niet meer vanzelfsprekend is dat een club meteen meer poen en commissie uittelt.

Ik kan je verzekeren dat die lellebellen en pipo's op kantoor voor beduidend minder salaris op de loonlijst staan bij ADO Den Haag dan Rado nu met zijn nog lopende contract. Bovendien is ook hij niet onmisbaar. Sterker nog: begin dit seizoen had geen mens hier (ook ik niet) ooit van Rado gehoord. En Buijs en eventueel Rankovic hebben we nog achter de hand.

Ik ben het met je eens dat je niet mee moet gaan met belachelijke salarissen .Wat ik niet met je eens ben is dat ik wel degelijk vind dat Rado in dit elftal onmisbaar is .Je oplossinggen  als Ranko en Buijs zijn helaas geen oplossinggen .Ranko zal nooit meer een wedstrijd voetballen en Buijs is absoluut geen verdedigende middenvelder .De enige in deze selectie die hem zou kunnen vervangen is Kevin Visser .Ik hoef je niet te vertellen dat je elftal daar een heel stuk minder van word , omdat Visser er wel komt maar nu nog niet de kwaliteiten heeft die Rado heeft .

0
Dinsdag 21 december 2010 om 21:00 uur

Kees

Vakkie-G schreef:

Nijland huren en Toornstra verlengen tot 2016

Ondanks dat ik Nijland een prima versterking vind heb ik het niet op huren van spelers. Daar hebben we er al veels te veel van (Bulykin, Kubik, Rado). Ze presteren in hun geval prima maar lopen gratis de deur uit en als club word je er financieel niet wijzer van.

 

Een of maximaal twee want je wordt veels te kwetsbaar. Stel je voor dat eerdergenoemde spelers weggaan, heb je toch een groot probleem in je selectie. Een Rado kan zelfs in de winterstop al vertrekken!!!

0
Maandag 20 december 2010 om 22:18 uur

Haagse Roel

'VVV en ADO hebben interesse en dat weten PSV en mijn zaakwaarnemer'
Maandag, 20 december 2010 om 21:10Stef Nijland (22) krijgt maar geen speelminuten bij PSV en zint op een tijdelijk vertrek uit Eindhoven. ADO Den Haag en VVV-Venlo hebben interesse getoond in de aanvaller, die de ex-speler van onder meer FC Groningen voor een half seizoen willen huren. “Ze hebben interesse, en dat laten weten aan PSV en mijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink”, zegt Nijland in Voetbal International.

De Brabanders gaven al eerder aan niet mee te willen werken aan een verhuur, maar Nijland wil minuten maken. “Het hangt af van het perspectief dat de trainer in me ziet”, aldus de spits. “Het liefst heb ik duidelijkheid voor de feestdagen, maar ik heb zo het gevoel dat de club langer wil wachten.” PSV is Jonathan Reis voor de rest van het seizoen kwijt, waardoor een vertrek van Nijland niet logisch is.

Afgelopen zomer toonde VVV ook al interesse in de diensten van de aanvaller. “Wij denken dat Nijland een prima versterking kan vormen voor ons elftal”, zegt directeur voetbalzaken Mario Captein. “Maar PSV heeft tot op heden het standpunt dat ze Nijland niet willen laten gaan, dus wij kunnen niet meer doen dan afwachten.” Toch is het waarschijnlijk dat de Limburgers opnieuw worden teleurgesteld, want Nijland ziet zelf meer in een avontuur bij ADO.

“Ik gooi geen enkele deur dicht, maar het lijkt me logisch dat ik zo hoog mogelijk wil spelen. ADO speelt leuk voetbal en ze staan er goed voor, dat lijkt me een mooie uitdaging”, aldus de aanvaller. John van den Brom ziet een samenwerking ook wel zitten: “Stef zou een heel goede aanvulling zijn voor onze selectie. Maar wij zijn op dit moment geen partij, PSV moet de knoop doorhakken. In dat kader schrok ik extra toen Jonathan Reis geblesseerd uitviel tegen Roda JC. Toen dacht ik toch automatisch even aan de mogelijke gevolgen voor ons.”

 

0
Maandag 20 december 2010 om 21:55 uur

Kees

Dit is echt leuk om in januari te volgen op www.haaglandenvoetbal.nl en op tv:

 

ADO Den Haag gaat op trainingskamp naar Spanje, Haaglandenvoetbal is erbij!


De selectie van ADO Den Haag geniet momenteel van een korte vakantie tijdens de winterstop. Voorafgaand aan de tweede helft van de competitie gaat de selectie op trainingskamp naar Spanje. Haaglandenvoetbal zal de selectie op deze website en op TV op de voet volgen.

Na de jaarwisseling melden de spelers van ADO Den Haag zich op 3 januari weer voor de eerste training. Aan het einde van de die week (vrijdag 7 januari) vertrekt de selectie van trainer John van den Brom voor een trainingskamp van een week naar het Spaanse Estepona, vlakbij Marbella.

Haaglandenvoetbal.nl en TV zullen ADO die week op de voet volgen. Een équipe van vijf man (cameramensen, editors, een fotograaf en verslaggevers) vliegt mee met de ADO-selectie naar Zuid-Spanje.

Op deze website dagelijks het laatste nieuws, interviews, een dagboek en veel foto´s. Maar ook Haaglandenvoetbal TV brengt dan dagelijks een programma van een kwartier, met beelden van de trainingen, interviews met spelers en technische staf, de businesscorner (wat doen de meegereisde businessleden zoals in Spanje?). Dat programma is dagelijks niet alleen te zien op Haaglandenvoetbal TV, maar ook na zes uur ´s avonds via de regionale TV-zender InfoThuis. Dat betekent natuurlijk een geweldig bereik!



 

0
Zondag 19 december 2010 om 21:23 uur

Kees

Aad schreef:

Sterker nog, ik vond hem gisteren een van de beteren. En, Kees, bedenk dit: Een speler die zich zo flexibel opstelt dat hij overal inzetbaar is zal nooit in positive mate opvallen. Behalve bij de mensen die echt verstand van voetbal hebben. Biet waar Kees ?;)

We hebben al genoeg spelers in de selectie die altijd rond een zes of dunne zeven scoren. Zo'n spelers behoeven we toch niet voor geld bij AGOVV te halen. Moet jezelf in het tweede hebben.

0
Zondag 19 december 2010 om 20:17 uur

ADODENHAAG

Gelukkig komt Heerenveen pas na de winterstop, die waren in vorm. Ik vind hun selectie niet zo denderend maar erg dynamisch met aardige buitenspelers.. die kunnen we best wel weer pakken. En dat is tenminste een open wedstrijd.. vandaag tegen Willem II was een wedstrijd waar je alleen kon verliezen en niks winnen.

0
Zaterdag 18 december 2010 om 23:31 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO wil Stef Nijland
ADO Den Haag heeft zijn zinnen gezet op Stef Nijland. Naast Jordy Brouwer is de PSV-speler de tweede aanvaller waarmee de club de selectie wil versterken, dat meldt het AD.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 18 december 2010 om 11:16 uur

michel

ADO Den Haag richt zich ook op Nijland'

ADO Den Haag hoopt de selectie in de winterstop verder te kunnen versterken. Naast Jordy Brouwer moet ook Stef Nijland de overgang maken.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. Nijland staat onder contract bij PSV, maar komt daar niet aan spelen toe. De 22-jarige aanvaller speelde dit seizoen zelfs nog geen minuut.

ADO Den Haag hoopt te profiteren van de onvrede van Nijland, die vorige week al aangaf hoe dan ook aan spelen toe te willen komen. "Ik wil spelen, het liefst voor PSV. Maar als dat niet kan, moet ik naar een andere club. En ik twijfel er niet aan dat ik de meeste clubs in de Eredivisie kan versterken", zo waren zijn woorden

0
Zaterdag 18 december 2010 om 10:54 uur

JB

ADODENHAAG schreef:

Voetbalzone meldt dat ADO dit weekend met Brouwers gaat praten over een contract. Hij zal wel graag willen komen, iets hogers zit er voor hem op het moment absoluut niet in. Als die niet veeleisend is, is hij maandag onze nieuwe speler.

Dat zou denk ik wel een aanwinst kunnen zijn.

 

Bij Liverpool was de concurrentie gewoon te groot, zeker omdat hij met de nieuwe regels die dit jaar in Engeland zijn ingegaan niet als "home-grown" player geldt en dus een vaste plek bij de eerste 25 van de selectie had moeten hebben.

Of eigenlijk bij de eerste 20, aangezien er ook een aantal "home-grown" spelers bij die eerste 25 moeten zitten.

 

Op de site van Liverpool hebben ze het over hem als "target man", oftewel het aanspeelpunt in de spits.

Voor het seizoen 2009-2010 was hij 1 van de 3 genomineerden voor het doelpunt van het jaar bij de Liverpool reserves.

 

Zou er dan eindelijk iemand "op de oude nest terugkeren" die gaat slagen bij ADO, voor het eerst sinds Aad en Lexie?

 

Jordy, het is je gegund!

(En ons ook :P!)

0
Vrijdag 17 december 2010 om 15:52 uur

Nu online

BigMac, Lellow, James, Marcie, Jap, Brian, carbayon en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4