Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

pmc schreef:

je bent me net voor Jan, wat een schande
Na het zien van het interview op rtv/west met Fräser moet ik mijn mening bijstellen over het optreden van de persoon Fräser. Alweer het bewijs dat ik (men) niet moet afgaan op de schrijvende media. Sorry, Henk.

Wel ben en blijf ik van mening dat een meer ervaren trainer nu gewenst is.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 19:31 uur

Daily Shorts

pajam schreef:

en ook Cambuur staat 1-0 voor tegen PSV
en zo is t, iedereen loopt te lullen over welke trainer we moeten hebben maar NIEMAND gaat ons coachen als we in de bier-afdeling voetballen,

volgend jaar eerste divisie met pauper trainer en spelers en we gewoon 8e in de eerste divisie en thats IT
0
Woensdag 5 februari 2014 om 18:53 uur

Alessandro

Shouters van Clubachterdeduinen,

Vandaag heb ik besloten om weer wat te plaatsen op de site. Aangezien de laatste wat commotie was ontstaan (vanuit de club) met betrekking tot de informatie over de eventuele komst van Martin Jol.

De laatste maanden en vooral de laatste weken is de sfeer intern om te snijden met het ontslag van Maurice Steijn tot het gevolg. Intern zijn er twee kampen ontstaan, waardoor er meningsverschillen zijn ontstaan over het wel of niet beëindigen van de samenwerking met Maurice Steijn.

De club bevindt zich in een lastig pakket. De financiële middelen zijn wel degelijk aanwezig om een trainer aan te trekken van een groot kaliber, maar de club acht Henk Fräser capabel genoeg om de groep tot het einde van het seizoen te leiden. Hier zit wel een maar aan.

De club zal vandaag met de selectie gaan zitten op de club. Er is de laatste weken al meerdere malen contact geweest met Martin Jol en een dezer dagen staat een gesprek met Martin Jol gepland om aan de tafel te gaan zitten.

Als ik namens mezelf spreek, moet ik zeggen dat het lastig is om concrete informatie te geven in een zeer chaotische tijd voor iedereen die bij de club betrokken is, dus ook voor mij en waarschijnlijk ook Frans.

Met velen heb ik hoop op betere tijden.

Met vriendelijke groet,

Alessandro
0
Woensdag 5 februari 2014 om 18:02 uur

wdr

pmc schreef:

je bent me net voor Jan, wat een schande
Waarom is dat een schande? Fräser was de assistent van Steijn en dus ook verantwoordelijk voor de barslechte resultaten. Hij is niet bepaald de trainer die we nu nodig hebben en die ons gaat redden. Van mij mag hij best twee wedstrijden leiden tot de echte nieuwe trainer komt, maar liever niet tot het eind van het seizoen.

Ik begrijp heel goed dat mensen niet staan te juichen als Fräser nu ineens de man is die ADO nu moet gaan redden. Verder heb ik er geen mening over dat hij niet solidair is met Steijn en ook opstapt, dat is zijn eigen zaak.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 17:50 uur

pajam


Relatie Steijn en ADO gekenmerkt door wisselvalligheid

Na ruim tweeëneenhalf jaar is het doek gevallen voor trainer Maurice Steijn bij ADO Den Haag. Onder Steijn eindigde ADO als vijftiende en negende in de eredivisie. De geboren Hagenaar presteerde wisselvallig en kon niet langer rekenen op de steun van de clubleiding.

Steijn nam het stokje in de zomer van 2011 over van de succesvolle coach John van den Brom. Aan de voormalige linksback van de groen-gelen destijds de taak om de successen van de naar Vitesse vertrokken Van den Brom te continueren. Dat bleek al snel een onmogelijk opgave met het vertrek van sterkhouders Timothy Derijck (vertrok naar PSV), Dmitri Bulykin (Anderlecht) en Frantisek Kubik (AS Trencin).

Achterste rij v.l.n.r.: Coutinho, Leeuwin, Verhoek, Bulykin, Derijck en Immers. Voorste rij v.l.n.r. Toornstra, Kubik, Kum, Pique en Radosavljevic. Alleen Coutinho speelt nog in Den Haag.
Achterste rij v.l.n.r.: Coutinho, Leeuwin, Verhoek, Bulykin, Derijck en Immers. Voorste rij v.l.n.r. Toornstra, Kubik, Kum, Pique en Radosavljevic. Alleen Coutinho speelt nog in Den Haag.

Een half jaar later vertrok ook Wesley Verhoek uit Den Haag. De snelle buitenspeler tekende een contract bij FC Twente. Daarmee was Steijn behalve aanvoerder Derijck ook de complete voorhoede kwijt. Het gemis liet zich voelen met een vijftiende plaats aan het einde van het seizoen 2011/12. ADO eindigde één punt boven VVV-Venlo en ontliep ternauwernood de play-offs tegen degradatie.

Een seizoen later doen de Hagenaars het beduidend beter, met een negende plaats als eindresultaat. Toch leverde ook dat een lichte kater op. ADO ging op de slotdag van de competitie met 4-2 ten onder bij PEC Zwolle, waardoor niet ADO maar SC Heerenveen zich plaatste voor de play-offs voor Europees voetbal.

Hooggespannen
Met de negende plaats in het achterhoofd waren de verwachtingen voor het huidige seizoen hooggespannen. De plaatsen die rechtgeven op Europees voetbal zaten er geen moment in. Het seizoen begon met twee nederlagen tegen achtereenvolgens PSV (3-2) en Go Ahead Eagles (2-1). Nu, na 22 speelronden, is ADO hekkensluiter in de Eredivisie. De Hagenaars hebben net als NEC twintig punten.

De ploeg weet onder Steijn niet één keer een reeks van overwinningen neer te zetten. Iedere zege wordt afgewisseld met één of meerdere nederlagen op rij. De balans is ver te zoeken met zes overwinningen, twee gelijke spelen en liefst veertien (!) nederlagen. De verliespartij van afgelopen dinsdag in eigen huis tegen Heracles (3-0) bleek de druppel. Niet alleen voor de fans, maar ook voor de clubleiding.

Fraser
ADO Den Haag bevestigde woensdagmiddag, kort na het ontslag van Steijn, dat assistent Henk Fraser voorlopig de taken waarneemt. Komende vrijdag wacht zijn eerste klus als eindverantwoordelijke. De hekkensluiter gaat dan op bezoek bij nummer twee Vitesse.

Maurice Steijn coachte 98 officiële duels van ADO, hetgeen leidde tot 28 overwinningen, 23 gelijke spelen en 47 nederlagen.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 16:33 uur

gillah

H@@GenEES schreef:

Je kunt niet investeren als er GEEN GELD IS, dat is economie 101, dat hebben ze in het verleden wel eens gedaan en dat heeft de club bijna de kop gekost, remember?

En ook na dat succesjaar zijn er niet veel meer sponsoren en investeerders bij gekomen, om de doodeenvoudige reden dat er nergens geld is, niet bij clubs en niet bij het bedrijfsleven.

Wat betreft de keuze voor de trainer merkte ik al op dat er geen geld was voor een nieuwe trainer van de zelfde kwaliteiten en voor de rest alle trainers ook een club hadden (op een paar waardeloze na) nadat Judas op het laatste moment DH een mes in de rug stak, dus was de keuze voor Steijn voor de hand liggend.

En wat betreft een TD heb je absoluut 110% gelijk, er moet iemand komen (die had er allang moeten zijn) voor de lange termijn visie en met voetbal kennis, het probleem is vind maar eens een goede die ook naar ADO toe wilt komen.

Het is allemaal niet zo makkelijk als dat het vanaf de buitenkant lijkt, ik zou ook liever hebben dat DH het geld had om elk jaar 3/4 mooie aankopen te doen en mee te doen om EL voetbal, maar ik ben realist genoeg dat dit bij onze club nooit zal gebeuren, wij hebben jaren geleden de boot gemist en zijn veroordeelt tot degradatievoetbal.

Maar ach we spelen wel ergens om
De koe in zijn kont kijken heeft inderdaad niet veel zin en over het `investeren` gedeelte ben ik met je eens, gokken op toekomstige inkomsten is heel riskant en is bij ons en meerdere clubs met ons al eens gruwelijk mis gegaan.

Maar over de opvolger van vd Brom meen ik mij te herinneren dat er met Steijn, voordat vd Brom kwam, al was afgesproken dat hij de opvolger van vd Brom zou worden. VD Brom was niet de eerste keuze en onder andere Jan Everse zei ADO af omdat hij geen tussenpaus wilde zijn. Dus volgens mij is er na het vertrek van VD Brom geen seconde over een andere trainer dan Steijn gedacht. Men vond het toen alleen wat sneller gegaan dan verwacht.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 16:15 uur

Bleek

Zeo schreef:

http://www.omroepwest.nl/nieuws/05-02-2014/ontslagen-ado-trainer-maurice-steijn-ik-raakte-steeds-mijn-beste-spelers-kwijt

Hoe triest is dit?
Nee Steijn, jij wist natuurlijk toen jij je contract tekende dat we spelers moesten verkopen en de club financieel weer gezond krijgen.
Inderdaad had de club wat meer moeten investeren maar vergeten we dat hij Mokhtar (!!!) niet goed genoeg vond? Of dat hij in Elbers de nieuwe Giggs zag, dat hij een polivalente speler als Leeuwin liet vertrekken die we eigenlijk hard nodig hadden? Dat toen hij geld kreeg hij besloot om 6 vleugelspelers te halen die allemaal dus niet goed genoeg zijn?

Ik haat smoesjes, onwetende hork.

heb ergens wel medelijden met hem maar dit is te triest voor woorden.

Beantwoord eerst de vraag waarom van de ms 30+ spelers die in zijn periode hebben gewerkt er 0,0 spelers beter zijn geworden. Niet eens gelijk gebleven, maar ze zijn gewoon allemaal onder hun eigen niveau gaan spelen.

Verschrikkelijk om dit te zien.. Wat mij betreft is die Steijn naast de slechtste trainer die we ooit gehad hebben ook een misselijkmakend persoon..

Walgelijk interview van een man met 0,0 zelfreflectie..
0
Woensdag 5 februari 2014 om 16:11 uur

H@@GenEES

1905 schreef:

Ik zeg niet dat jij een weggooier bent, en ook ik heb een leven buiten ADO om, maar ik kom nog wel eens ergens waar veel ADO mensen zijn.

PS. heb toch wel de indruk dat je de hele dag op cadd aanwezig bent
Nah kijk mijn geschiedenis er maar op na hoor, ik ben normaal zeker niet de hele dag op de box te vinden, ook ik moet me eten verdienen, uiteraard vandaag is zo`n dag dat ik wel veel aanwezig ben met alles wat er om de club gebeurd.

Maar het gebeurd vaker dan dien dat ik de er zijn 600+ shouts na uw laatste bezoek melding krijg, maar vandaag, ja. En als er straks de melding van een nieuwe trainer is dan ben ik er ook bij
0
Woensdag 5 februari 2014 om 16:06 uur

Advertentie

H@@GenEES

Zeo schreef:

rare vent is dat, niet iemand die echt gepresteerd heeft en bovendien een jodenvriend.
Eindelijk iets waar we het over eens zijn, waardeloze kut trainer dus lekker 020 jeugd laten trainen igg ver van het Forrepark houden aub, dan nog liever Pastoor of Brandts ofzow.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 15:32 uur

Aad

Zeo schreef:

rare vent is dat, niet iemand die echt gepresteerd heeft en bovendien een jodenvriend.
Met dat laatste ontkracht je je 2 eerdere argumenten totaal. Dus als de Boer bij ons trainer zou willen worden zeg jij je komt er niet in met je Ajax-verleden?
0
Woensdag 5 februari 2014 om 15:26 uur

Nu online

Marcie, LemonHaze en 465 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2