Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Mike

FC Den Haag! schreef:

Ik weet niet wat het "netto" bedrag is van de transfer van Jens.

Verder weet ik ook niet hoeveel transferopbrengst er voor dit jaar begroot en nodig is om geen verlies te draaien.

Indien de transfer van Jens genoeg heeft opgebracht om beide te doen EN er is voor het komende seizoen een realistische begroting waarbij geen transferopbrengsten nodig zijn om positief uit te komen is het niet nodig om te verkopen.


Waarom is dat negatieve vermogen nu ineens een probleem voor de KNVB en de afgelopen jaren niet (terwijl dat dan blijkbaar nog hoger was)?
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 10:47 uur

Sound

Typisch weer hoe men blind het 1 miljoen verhaal met 1/3e gelul van JvZ gelooft. Waarom zou John dit allemaal zo goed weten? Wie weet is hij gewoon slecht geïnformeerd en reageert in een emotie, waarna heel DH weer overstuur is en het bestuur voor van alles en nog wat uit maakt. Ik vind het zo`n laag bedrag dat ik het geloofwaardiger vind wat de club nu zegt over de doorverkoopclausule etc. (noem me maar naief, boeit me niet zo veel).

Ik vind John echt een prachtvent hoor en hou van zijn directheid, maar ik begin wel wat zelfoverschatting/grootheidswaanzin te bespeuren bij hem door het succesverhaal Swansea, waar de NL`e media ook maar al te graag boven op duikt, met artikelen en boeken en interviews over `De eigenaar van Swansea`, telkens vergetend dat hij slechts mede eigenaar is die ooit gewoon een risico durfde te nemen voor een club waarvan hij hielt. Dat het daar vervolgens alleen maar naar boven is gegaan is echt niet alleen zijn verdienste. Sterker nog, ik vraag mij af hoeveel beleidsinvloed hij daadwerkelijk heeft gehad al die jaren. John moet er lekker van genieten en ooit een keer zijn aandelen verkopen om te cashen, maar nu niet doen alsof hij het allemaal uitgevonden heeft. Sterker nog, dat doet hij meestal ook niet, maar we praten het hem wel aan door alle overdreven aandacht en ineens neemt iedereen alles wat hij zegt voor zoete koek.
0
Vrijdag 1 februari 2013 om 00:07 uur

Leiden

Haagse Kelt schreef:

Had jou oprecht hoger ingeschat Marcellino! John KAN helemaal niks bij ADO doen zo lang hij nog belangen heeft bij Swansea. En iedereen die John een beetje kent en de constructie daar die weet dat ie die belangen vandaag of morgen niet van de hand doet.
Geloof onmiddellijk dat John en vd Kallen niet de grootste vrienden zijn, maar dit heeft niks met vd Kallen te maken.
Yup, je mag geen belang hebben in twee clubs. Daarom zit Jordania dus ook bij Vitesse ipv Abramovitch. Dus moet JvZ eerst zijn belang in Swansea verkopen om iets te gaan doen bij ADO. En waarom zou je dat belang verkopen als het iedere dag meer waard wordt?
0
Donderdag 31 januari 2013 om 23:27 uur

ADOSander23

FFL schreef:

Kortom dan zal hij Jens ook goed hebben verkocht.
Neem van miij aan je vdK niets hoeft te leren over onderhandelen.
Waarom zou hij meer moeten vragen. 3 ton is een hoop geld voor vd Kallen. Over een jaar is die er toch niet meer. en met een beetje pech is de hele club weg.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 23:23 uur

ADOnieuwegein

Waarom halen ze niet als nog Ferrie Bodde, als vevange van Toornstra?? Is transfervrij.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 19:11 uur

Langebach2

Tsja ik had El Akchaoui gehaald, speler met veel ervaring en dan voor 2 of 3 seizoenen, helaas speelt hij nu bij Excelsior.
Nu ben je een speler aan het opleiden voor 020.

Steijn heeft goede contacten met Advocaat.
Ritzmaier is een goeie speler, waarom die niet huren?
0
Donderdag 31 januari 2013 om 19:07 uur

Advertentie

Kees

pmc schreef:

De transfer van Jens Toornstra naar FC Utrecht leverde ADO Den Haag ongeveer 950.000 euro op. Althans, dat berichtte diverse media. Volgens ADO Den Haag-directeur Cees Driebergen is daar niets van waar

Wij spreken altijd af dat wij over bedragen geen uitspraken doen. Ik kan wel zeggen, met trots, dat dit de beste transfer voor ADO is sinds jaren", zegt Driebergen tegen Omroep West. ""Het bedrag, wat ik niet wil noemen, gaat voor honderd procent naar ADO Den Haag."

Een opmerkelijke uitspraak. Eerder reageerde John van Zweden, de mede-eigenaar van Swansea City, heftig op de transfer van de middenvelder. Volgens hem werd het bedrag, 950.000 euro, door drieën gedeeld. "Een derde gaat naar ADO, een derde gaat naar Toornstra en een derde gaat naar zijn zaakwaarnemer", liet Van Zweden weten. "Dat verhaal klopt niet. Net zoals het verhaal dat het bedrag door drieën gedeeld moet worden", aldus Driebergen.
Wat ik niet begrijp is waarom ADO in deze situatie het verkoopbedrag voor zich houdt.

Wel transparatie over categorie 1 met de vermelding van het negatief eigen vermogen en nu niet.

Communiceer nu open en eerlijk het daadwerkelijke bedrag en hopenlijk halen ze daarmee een hoop kou uit de lucht.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 18:49 uur

wdr

pmc schreef:

nee anders hadden we wel sup geworden van een andere club
Kijk ik heb ook liever dat ADO kampioen wordt maar het is ook waarom ADO fan zijn zo mooi is. We zijn geen successupporters zoals veel fans van Ajax die al klagen en afhaken als ze een jaar geen kampioen worden.
Als ADO fan maak je een hoop ellende mee en wil je je club door dik en dun steunen.

In Engeland zie je dat ook vaak, veel mensen zijn daar supporter van hun lokale club die in de 4e divisie speelt en nog nooit succes heeft gehad. Dat vind ik nou echte trouw. Het is makkelijk zat om fan te zijn van Barcelona of Man United, die doen het toch wel goed.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 17:37 uur

FC Den Haag!

Even serieus mensen! Het is de 31e januari! Waarom is er nog geen gerucht over een mogelijke terugkeer van Buly?
0
Donderdag 31 januari 2013 om 17:14 uur

Beest

koppers is na dit seizoen meen ik transfer vrij dus hij is jong je heb m nu op proef en volgend jaar kan je hem eventueel aan je binden zal goedkoper zijn dan van peppen


omtrent van zweden waarom die dat bericht heeft geplaatst dat heeft ie niet als bestuurder van swansea gedaan maar als supporter van den haag vandaar dat de teleurstelling ervan druipt
ik durf wel met zekerheid te zeggen dat hij oprecht het beste met ado voor heeft en dat is niet wat ik van kallen ook zonder meer durf te zeggen die zit er niet als supporter maar als zakenman daar zit het verschil de een doet het uit liefde voor de club de ander uit het oogpunt omzet te creeeren voor al zijn andere bedrijven
0
Donderdag 31 januari 2013 om 15:56 uur

Nu online

Brian, James, JB96, BigMac, lulijzer, Lellow en 277 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4