Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bleek

Kees schreef:

Daar blijf ik ook bij. Soltani stond vrijwel altijd op de juiste plek, en dat is echt een verdienste dat maar heeeel weinig spelers hebben, maar de voortzetting was ronduit ku.......

heb soltani maar heeeel weinig op de juiste plek gezien.. De keren dat het wel zo was zat hij op de bank!
0
Maandag 2 augustus 2010 om 22:51 uur

Kees

JB schreef:

Als je goed leest kan je zien dat ik schrijf dat Soltani IN POTENTIE een wereldvoetballer is, die beschikt over snelheid, een goede voorzet, een passeerbeweging en een neusje voor de goal (toch Kees? ;-)

 

Op de training een wereldvoetballer, maar in wedstrijden heeft hij, in ieder geval bij ADO, nooit thuis geven.

 

Dat is wat ik schreef.

Ik heb dus net zo min voorzetten van Soltani gezien als jij, in welke wedstrijd dan ook.

Daar blijf ik ook bij. Soltani stond vrijwel altijd op de juiste plek, en dat is echt een verdienste dat maar heeeel weinig spelers hebben, maar de voortzetting was ronduit ku.......

0
Maandag 2 augustus 2010 om 21:00 uur

Vincent

heb tijdje terug een aantal idee-en gemailed naar ado

heb het 3 keer proberen te shouten, zonder succes

 

hier alleen de antwoorden. vragen kun je er wel bij bedenken of even zelf terugzoeken

 

punt 1 is al van toepassing kan zelfs op een cc voor 4 kaarten en op een scc voor 3 extra kaarten, info hierover voor de wedstrijden op onze website

punt 2 zowel de nieuwsbrief als de sms service zijn er al

punt 3 is nog niet bekend, zoals het er nu naar uit ziet gaat er voorlopig niets mee gebeuren, terrein is overigens niet van ADO maar van project ontwikkelaar

punt 4 deze mogelijkheid is er voor sponsoren. Er is nu nog geen ruimte om iets dergelijks voor de gewone supporters op te zetten. Uiteraard zijn er in de directe omgeving wel gelegenheden waar je voor een scherpe prijs redelijk kan eten. Ik denk aan vd valk nootdorp of hotel centraal in leidschendam.

punt 5 is niet mogelijk in verband met programering van eredivisie live. Iedere club moet x aantal wedstrijden spelen op x moment

punt 6 dit is een bewuste keuze. Wanneer dit weer samengevoegd word komen de vragen ongetwijfeld weer binnen van andere mensen die alleen wat willen drinken en onnodig moeten wachten op allemaal mensen die eten aan het halen zijn. Bij meerdere clubs, in grote stadions, werkt dit ook zo. Er is voor alle manieren wat voors en tegens te vinden.

punt 7 die mogelijkheid is afgelopen jaar teruggekomen in de vorm van het MFC

punt 8 er zijn regelmatig acties voor nieuwe supporters en er zijn regelmatig acties voor huidige supporters. Mensen zouden eerst goed de site moeten lezen alvorens zich benadeeld te voelen.

punt 9 de ontvangende clubs bepalen hoe we aan moeten komen. De wedstrijden die je noemt zijn simpelweg buscombi´s en zullen dat ook blijven voorlopig. Dat er soms uitzonderingen voor je gemaakt zijn is mooi meegenomen maar het is uiteraard niet de bedoeling dat dit een regel wordt want dan heeft het opleggen van combi´s geen nut meer. Je zou kunnen denken aan meerdere opstapplaatsen maar daar hebben wij niet voldoende supporters voor die van ver buiten de stad komen. Daarnaast zal dat andere aspecten, zoals het fouilleren in het ADO stadion en direct door kunnen lopen in andere stadions, in de weg staan.

punt 10 ADO verkoopt erg weinig seizoenskaarten, zeker in verhouding met andere clubs. Ik denk dat een teller juist averechts zou werken op dit moment. Terwijl het in de toekomst, als we meer scc kaarthouders hebben, wel een heel goed idee zou zijn.

punt 11 ...

punt 12 deze schermen hangen onder de tribunes en in de businessclubs. Grote schermen kunnen niet aan de huidige constructie worden opgehangen.Mogelijk bij het plaatsen van de 2e ring komen die er wel. Daarnaast is dit een fiancieel verhaal waar nu geen ruimte voor is. Er komen dit jaar wel ledreclame boorden langs de lijn
 

punt 13

punt 14 5000 mensen aan die kassa er extra bij is geen goed idee. Daarnaast zullen veel mensen geen programma boekje willen en dus die 17 euro extra niet willen betalen. Er is al genoeg gedoe over de hoogte van de scc prijzen. En de verkopers zullen er toch moeten blijven want mensen met een cc willen mogelijk ook een boekje. Volgens mij zijn het vaste verkopers die op vaste plaatsen staan. Mogelijk zou je in de fanshop ook een punt van verkoop kunnen maken.

punt 15 er is een officiele fanclub met een officiele site. CADD is dat overigens niet.

punt 16 ieder bedrijf in nederland kan, als hij dat wil, de ado spullen bij de groothandel inkopen. Nogmaals ado heeft geen landelijke maar een groot stedelijke, mogelijk klein regionale uitstraling. Het is aan ondernemers zelf of ze ado merchandise in groningen ofzo willen verkopen. Het lijkt mij geen goudmijn.

 

0
Maandag 2 augustus 2010 om 12:53 uur

yesyes

Bert schreef:

Je kunt niet zonder extra controlerende middenvelder. VD Berg is veel meer aanvaller net als Buijs.

 

Type Kees Luickx moet er gewoon bij. Anders pakken we te weinig punten.

op die manier van jou pakken we al jarenlang te weinig punten dus die visie gaat niet op. Roer moet eens om en ben blij dat die v/d brom dat doorheeft

0
Maandag 2 augustus 2010 om 00:48 uur

Bert

yesyes schreef:

Daar heb je een punt ;)  hehe dat was ik vergeten.  Dan heb je idd gelijk ja!  Al jarennnnnn die ellendige opstellingen dus ik ben niks anders gewend meer. Ik hoop echt dat v/d brom die opstelling gaat uitvoeren en dan vooral in de thuiswedstrijden dan heb je ballen en ga je uit van je eigen kracht. 

 

Je kunt niet zonder extra controlerende middenvelder. VD Berg is veel meer aanvaller net als Buijs.

 

Type Kees Luickx moet er gewoon bij. Anders pakken we te weinig punten.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 21:55 uur

Malle Pietje

ADODENHAAG schreef:

Ik vind Bosschaart achterin toch echt wel een probleempje hoor... dekt altijd verkeerd is traag en is ook aan de bal niet echt overtuigend. Ik had echt liever Horvàth gezien, al is Horvàth nog wat statischer. Anders gewoon Kum in centrum en M Piqué linksback, lijkt me de beste oplossing! Want Pascal maakt me bang.

Pique is 100 kilo te zwaar. Die wordt aan alle kanten voorbijgelopen. Schandaling hoe weinig serieus hij zijn contract blijkbaar neemt. En de trage Bosschaart in het centrum is inderdaad vragen om problemen. Dat hebben we gisteren goed kunnen zien.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 15:10 uur

Advertentie

morley

Francisco schreef:

Als ik alles op een rijtje zet denk ik dat we gisteren een hele leuke 1e helft hebben gezien (wel met de nodige slordigheden). De 2 helft was een stuk minder, met veeeeel meer slordigheden. Ik denk dat het spel uit de 2e helft in de competitie wordt afgestraft. Door te korte tikkies terug bracht men de medespelers in de problemen.

Mijn mening over de spelers gisteren:

Zwinkels: eindelijk weer eens degelijk alleen zijn spelhervattingen

Amni: Heel wisselend leuke momenten wisselde hij af met zeer zwakke momenten

De rijck: In zijn rol gewoon voldoende maar is afhankelijk van wat er op het middenveld voor hem gebeurd.

Bosschaart: Vandaag zwak, ik weet niet wat hij allemaal aan doen was. teveel korte tikkies en wat opviel slecht in de duels

Kum: degelijk als altijd

VD Bergh: wordt rustiger maar dat gaat ten koste van zijn spel. Veel te veel balverlies/slordig en zeer matig in de omschakeling

Toornstra: Dikke voldoende (houden we hem nog een jaar??)

Visser: voldoende, had lef en was goed coachbaar volgens mij

Verhoek: sterk begin werd steeds iets minder (beter doseren?)

Immers: gewoon lekker gespeeld

Kubik: echte aanwinst

Bulikyn: viel in in een slecht draaiend geheel maar wat hij deed ging goed.

 

Zijn jullie het hiermee eens??

ben het voor wat gister betreft redelijk met je eens. ik kijk echter liever naar wat we kunnen verwachten in de komende competitie:

 

zwinkels: weinig uitstraling, onzeker bij hoge ballen.

ammi: verdedigend redelijk, aanvallend slecht. staat dan maar te kappen en te draaien waardoor er geen enkel verrassingseffect meer is. en dat zou toch juist de kracht moeten zijn bij een opkomende verdediger.

derijck: betrouwbare verdediger, sterk in de duels, ook in de lucht.

bosschaart: heeft het vorig seizoen heel behoorlijk gedaan als centrale verdediger, kan zich gezien zijn onervarenheid op die positie misschien nog verder ontwikkelen ook.

kum: heeft kwaliteiten maar creëert vaak onrust.

buijs: in potentie een heel goede speler maar met drive naar voren. wil zijn mannetje wel eens laten lopen, geen puur controlerende middenvelder.

van den bergh: voor een nummer 10 weinig dreiging. zie hem zelden voor de keeper verschijnen of goed de ruimte benutten waardoor hij in schietpositie komt. zet ook zelf zelden iemand alleen voor de keeper.

toornstra: talentvolle aanvallende middenvelder met veel loopvermogen en overzicht. niet echt controlerende kwaiteiten.

verhoek: sinds hij naar zijn mogelijheden speelt prima. heeft elke wedstrijd wel een paar goede voorzetten.

immers: vorig seizoen beter dan caracciolo, powel en oper maar bar weinig scorend. ben benieuwd of hij zich als spits verder kan ontwikkelen.

kubik: tweebenig en snel. leuke jonge talentvolle speler. mag van mij meer risico in zijn spel leggen waardoor hij meer dreiging zal hebben. heeft alleen nog ervaring op het 2e niveau van slowakije. ben benieuwd of hij een hoger niveau aankan.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 14:47 uur

Filosoof

Tedo schreef:

Als je kaartje gaat halen voor vanavond neem dan legitimatie mee. je krijgt maar 1 kaart per legitimatie .. weer lekker publieks vriendeljik ...ppppffff

't Lijkt misschien weinig vriendelijk, maar aan de andere kant; wat is het probleem helemaal. Volgens mij is er in NL een legitimatieplicht. Aannemende dat je minstens 14 jaar oud bent moet je je sowieso kunnen legitimeren. Nou dan heb je toch altijd een legitimatiebewijs bij je ;). Bovendien staat op de officiele site uitdrukkelijk dat je extra kaarten kunt kopen, mits je je legitimeert. Misschien toch maar wat vaker de informatie op die site onder de tab 'info eerstvolgend thuisduel' lezen?

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 15:39 uur

dirk

Ooievaar schreef:

Dat is zeker, die man is een kanjer. Twente wordt uitermate goed geleid, maar het belangsrijkste vergeet men niet. De band met de achtrerban, de supporters dus. Munsterman heeft het ook niet over zichzelf maar over wij.  

Even een vraag: die Chadli echt wedstrijden zien spelen bij AGOVV? En dan twee maal drie kwartier en niet alleen maar in een paar tv-fitsen tijdens het wekelijkse tv-overzicht van de Jupiler League? Ik wil alleen maar zeggen dat van Bogdan Milic op internet ook een paar geniale momenten te zien zijn. En zelf denk ik nog aan zijn subtiel gemaakte goal tegen RKC. Ieder heeft wel eens een sterk moment, ook voetballers zoals Milic die er weinig van kunnen.  Waarmee ik overigens geenszins wil beweren dat Chadli er niets van zou kunnen. Daarvoor heb ik hem te weinig zien spelen. Maar enige nuchterheid mag bij het beoordelen van spelers. Ik denk dat Van den Brom als geen ander weet of het al dan niet gerechtvaardigd is voor Chadli vier ton uit te trekken. Uiteindelijk heeft hij met hem gewerkt.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 11:35 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Ik ben het regelmatig met je eens maar deze keer niet. Laten we blij zijn dat men geen overhaaste beslissingen neemt en wel-overwogen een mogelijk echte versterking haalt.

 

Liever een kanjer dan drie matige voetballers.

 

Ook is het deze keer geen duiventil en zijn de spelers alweer een jaartje extra aan elkaar gewend.

 

Eveneens moet ik er niet aan denken dat men meer uitgeeft (zoals vroeger) dan dat er binnenkomt.

 

Met zijn allen willen we toch niet zoals N.A.C. starten met minpunten?

 

Het huidige beleid en de huidige trainersstaf hebben mijn zegen en ik heb eindelijk het volste vertrouwen.

Ik denk dat ie rus net zoveel gaat kosten als die 2 die nu naar twente en de graafschap zijn gegaan?zeker qua salaris?

 

Maar ik snap nooit dat andere clubs die ook weinig te besteden hebben altijd goede gerichten aankopen snel doen en dat dat bij den haag altijd erg lang duurt? geef toe poepon had toch een goede aankoop geweest? net zoals vorig jaar benschop die nu naar az is gegaan daar moeten ze veel sneller achter zitten want de concurentie slaapt niet

 

Die rus zal heus wel kwaliteiten hebben maar ze statetieken zeggen anders en dus is het weer afwachten hoe het gaat lopen ?

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 19:57 uur

Nu online

Aad, oodh, Boer070, BigMac, Bleek, Swaber, Bhattoe 74, Law en 252 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4