Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Zeo

http://www.omroepwest.nl/nieuws/05-02-2014/ontslagen-ado-trainer-maurice-steijn-ik-raakte-steeds-mijn-beste-spelers-kwijt

Hoe triest is dit?
Nee Steijn, jij wist natuurlijk toen jij je contract tekende dat we spelers moesten verkopen en de club financieel weer gezond krijgen.
Inderdaad had de club wat meer moeten investeren maar vergeten we dat hij Mokhtar (!!!) niet goed genoeg vond? Of dat hij in Elbers de nieuwe Giggs zag, dat hij een polivalente speler als Leeuwin liet vertrekken die we eigenlijk hard nodig hadden? Dat toen hij geld kreeg hij besloot om 6 vleugelspelers te halen die allemaal dus niet goed genoeg zijn?

Ik haat smoesjes, onwetende hork.

heb ergens wel medelijden met hem maar dit is te triest voor woorden.

Beantwoord eerst de vraag waarom van de ms 30+ spelers die in zijn periode hebben gewerkt er 0,0 spelers beter zijn geworden. Niet eens gelijk gebleven, maar ze zijn gewoon allemaal onder hun eigen niveau gaan spelen.

0
Woensdag 5 februari 2014 om 15:18 uur

H@@GenEES

Zeo schreef:

Ten eerste een coach met meer ervaring aanstellen en Steijn als assistent aanhouden.
Ten tweede durven te investeren in het team/spelers. Als er een moment was dat je een financiele risico kon nemen was het toen wel.
Ado was populair, werd ineens bekend om het leuke voetbal en sfeer en niet meer de ouderwetse rotzooi om het stadion heen.
Investeren in een TD die ook echt ervaring had en een netwerk zodat de club ook op technisch vlak zou doorgroeien en de coach zich kon focussen op het verbeteren van spelers en het behalen van punten.

Etc etc etc

Er zijn natuurlijk vele wegen die naar Rome leiden, maar het is wel duidelijk dat in de afgelopen 3 jaar alles behalve de juiste beslissingen zijn genomen, zowel op bestuurlijk als op technisch vlak.
Je kunt niet investeren als er GEEN GELD IS, dat is economie 101, dat hebben ze in het verleden wel eens gedaan en dat heeft de club bijna de kop gekost, remember?

En ook na dat succesjaar zijn er niet veel meer sponsoren en investeerders bij gekomen, om de doodeenvoudige reden dat er nergens geld is, niet bij clubs en niet bij het bedrijfsleven.

Wat betreft de keuze voor de trainer merkte ik al op dat er geen geld was voor een nieuwe trainer van de zelfde kwaliteiten en voor de rest alle trainers ook een club hadden (op een paar waardeloze na) nadat Judas op het laatste moment DH een mes in de rug stak, dus was de keuze voor Steijn voor de hand liggend.

En wat betreft een TD heb je absoluut 110% gelijk, er moet iemand komen (die had er allang moeten zijn) voor de lange termijn visie en met voetbal kennis, het probleem is vind maar eens een goede die ook naar ADO toe wilt komen.

Het is allemaal niet zo makkelijk als dat het vanaf de buitenkant lijkt, ik zou ook liever hebben dat DH het geld had om elk jaar 3/4 mooie aankopen te doen en mee te doen om EL voetbal, maar ik ben realist genoeg dat dit bij onze club nooit zal gebeuren, wij hebben jaren geleden de boot gemist en zijn veroordeelt tot degradatievoetbal.

Maar ach we spelen wel ergens om
0
Woensdag 5 februari 2014 om 15:14 uur

070

H@@GenEES schreef:

Ze moeten zich schamen dat ze geen gebruik hebben gemaakt van het momentum.

En wat hadden ze dan tijdens dat "momentum" dan precies moeten doen volgens jou?
bijvoorbeeld niet een assistent-trainer doorschuiven naar het hoofdtrainerschap. Les 1 in de voetbalwereld: doe dat niet.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 14:57 uur

Richard

Mike schreef:

Materiaalman?
Zeer zwakke actie van het bestuur, waarom niet een ervaren trainer samen met Steijn..... Eigen hachje redden, waardeloos.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 14:41 uur

070

K.B schreef:

Deze tweet is natuurlijk veelzeggend. Na dat akkefietje met Steijn voelt hij zich gebrand om zich te laten zien. Moet in potentie van Duinen opvolgen volgend seizoen, hopelijk in de eredivisie.
Ik Fraser dat ook de nieuwe trainer hem geen kans geeft
0
Woensdag 5 februari 2014 om 13:59 uur

Advertentie

opper

ADO -18 trainer Richard Knopper is trouwens ook ontslagen (vertrekt eind deze maand). Bijltjesdag bij ADO
0
Woensdag 5 februari 2014 om 13:41 uur

H@@GenEES

Aad schreef:

Zo lang ADO er met Steijn niet financieel uit is is de club besmet en zal geen trainer van buiten er in stappen. Dit zijn afspraken van alle trainers onderling. Er zijn er die dat aan hun laars lappen maar dat zijn de losers op wie we niet zitten te wachten
Daarom nu Fraser en wanneer alles financieel rond is met Steijn verwacht ik een nieuwe van buiten de club.
Steijn heeft een contract, de club ontslaat hem en moet dan het restant van het contract uitbetalen tenzij er clausules in staan, maar in de regel is de financiƫle afhandeling van een ontslagen trainer een simpele afhandeling. Dus dat de club besmet is en er geen andere trainers in willen stappen lijkt mij ietwat overdreven.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 13:21 uur

070

Zeo schreef:

Heb lang het idee vastgehouden dat Fraser nog steeds de Surinaamse norse gestrekt been Vinnie Jones was.

Na 2,5 jaar is Fraser gewoon een labiele praatjesmaker die elke rust hetzelfde verhaaltje verteld en nog van zichzelf overtuigd is ook.

Hoop dat de oude fraser zich koest heeft gehouden onder steijn en nu weer los komt. Want tot zover is heel de staff mede verantwoordelijk voor de Stijn era.
in het begin zag ik het helemaal zitten met Fraser als assistent, beloftevolle trainer leek het me. Maar hij heeft zich op zijn zachtst gezegd niet bewezen. Geen goede aanvulling van Steijn, medeverantwoordelijk voor het geklooi van de afgelopen 2,5 seizoenen.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 13:16 uur

Langebach2

ligt ook aan de financiele situatie.
Ik neem aan dat Steijn de rest van het seizoen netjes zijn salaris krijgt en daarbij nog een afkoopsom voor zijn resterende contractduur.
Den Haag heeft dan weinig te besteden voor een nieuwe trainer.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 13:13 uur

070

Zeo schreef:

Het enige waar we geluk mee hebben is de competitie zelf en het feit dat het allemaal nog redelijk bij elkaar in de buurt zit.
Het feit dat je twee punten scheelt met nummer 14 is een wonder als je 18e staat in februari.
Er zijn dus nog wat minieme kansjes...
maar dan moet er zsm een nieuwe trainer staan. Niet Fraser aub.
0
Woensdag 5 februari 2014 om 13:05 uur

Nu online

LemonHaze, Bastiano en 529 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2