Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

shannii1

ADODENHAAG schreef:

Ok dan snap ik er geen bal van waarom ze hem hebben weggedaan. Die gozer is veel beter dan Bulykin en Immers in de spits lijkt me ook niet de beste oplossing.

Oper beter als Bulykin? Ik begrijp dat als je gaat googlelen er twijfel gaat ontstaan over Bulykin .Heb m nu 2 keer live aan het werk gezien en zelfs met enkele kilotjes te veel en weinig trainingsarbeid ikan je zien dat deze jongen gewoon een hele goede spits is voor ado .

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 13:52 uur

Franky

Wuytens ziet af van overstap naar Sint-Truiden

PSV bereikte dinsdag een akkoord met Sint-Truiden over de verkoop van Stijn Wuytens. De Belgische middenvelder besloot echter niet in te gaan op de aanbieding vanuit zijn geboorteland, meldt Voetbal International.

"Ik heb afgezegd. Voorlopig blijf ik nog bij PSV", aldus de woorden van de Belgische middenvelder tegenover het weekblad.

De jeugdinternational maakte een goede indruk tijdens de voorbereiding op komend seizoen. De concurrentie op het middenveld bij PSV is echter groot waardoor Wuytens waarschijnlijk weinig aan spelen toe zal komen.

Wuytens maakte zijn debuut in het professionele voetbal voor PSV tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in 2008 tegen Feyenoord. In 2009 speelde de middenvelder enkele maanden op huurbasis voor De Graafschap.

 

 

 

IK ZEG HALEN!!

0
Donderdag 29 juli 2010 om 20:22 uur

pascal-070

Ik vind het nog steeds niet te geloven dat ze alleen met aanvallers bezig zijn. Natuurlijk moeten er nog 2 aanvallers bij maar een controlerende middenvelder moet er ook zijn. Je kan wel zeggen daar hebben we Rankovic voor maar dat is in mijn ogen veel te weinig. Kees Luijckx was met Toornstra en Derijck de belangrijkste schakel van vorig jaar. Ik hoop dat ze nog ergens een goede ''Stofzuiger'' weten te strikken. Anders moeten ze er maar een huren van een Topper in de Eredivisie. 

 

Ik zeg: probeer Wuytens van PSV!

0
Woensdag 28 juli 2010 om 14:37 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik ben vandaag met een luier om naar mijn werk gegaan ( ja, is ook een fetish van me ). Ik kon de spanning die hier is opgebouwd sinds gisteravond niet meer verdragen. Ben soppend op mijn stoel wel 10 keer aangelogd op de site om te kijken wie er zou komen, heb het kentekenregister van het RDW erbij gepakt om direct alle kentekens na te zoeken die hier vermeld worden en wat nu..........

HELEMAAL NIKS ! Wat een deceptie. Los van wie of wat er komt, we hebben goedgeteld nog maar een oefenpartijtje ( Emmen tel ik voor nieuwe spelers al niet meer mee ) voordat de competitie in Arnhem voor ons gaat beginnen. Dat biedt weinig soelaas.

Ga over een paar dagen op vakantie, ik laat me vanaf mijn vakantieadres positief verrassen met een eclatante overwinning op Fietstas met Koevermans, Chadli en die beremuts uit Wladiwostok in de spits.

Vorig jaar op mijn vakantieadres via de mobiele telefoon de laatste 10 minuten zitten meeluisteren naar Willem van Zuylen in de wedstrijd tegen VVV, hoe verslaafd kan je zijn ?

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 19:57 uur

<FCDH>

koevermans is transfervrij bij psv maar hij mag nog niet weg maar komt weinig aan spelen toe daar zal dat hem zijn???

0
Maandag 26 juli 2010 om 23:33 uur

morley

Rudgero schreef:

Nu hebben we nog maar 1 spits: Immers

Dit spreekt voor die Rus, je wilt een competitie niet ingaan met 1 spits...

die bulykin is een oostblok versie van mark de vries; groot en sterk maar helaas ook heel traag en weinig scorend. wel een harde werker, bij fortuna was hij daarom (in het begin) een soort cutheld.

 

ik ben er zelf niet zo voor om spelers te halen o.b.v. wat trainingen en oefenpotjes. zeker bij zo'n dure jongen een groot risico voor een club met weinig budget.

 

hoop daarom nog steeds dat ze ook nog met iemand anders bezig zijn.

0
Maandag 26 juli 2010 om 15:17 uur

Advertentie

Ooievaar

dirk schreef:

Het valt me op dat sommigen hier al hun oordeel klaar hebben over die Rus. De een ziet dat er een nieuwe Milic aan zit te komen, dat ander heeft over een kneus en weer een ander over een speler die far over the hill is. Het kan allemaal best waar zijn, al heb ik sterk de indruk dat mensen hier al hun (voor)oordeel klaar hebben zonder de man ooit in het wild te hebben zien spelen.

Zelf heb ik (gisteren kon ik niet) de man ook nooit zien spelen, vandaar dat ik mijn oordeel voorlopig even opschort.

Geef die gozer in navolging van Van den Brom en consorten in elk geval een week de kans te bewijzen dat hij er inderdaad geen reet van kan, dan kan het altijd nog meevallen. Ik bedoel: de man heeft diverse interlands op z'n naam staan en dat kunnen de meeste criticasters hier -vermoedelijk- niet zeggen.

Dat De Graafschap niet met hem in zee is gegaan, zegt mij in zo verre niets omdat die Boeren ooit wel Geert den Ouden hebben gecontracteerd. En bij mijn weten is die bij ons door sommige kenners week in week uit is weggehoond.

Baseer mijn oordeel niet over een nietszeggend oefenpotje waar ik om die reden ook niet naar toe ben geweesd, maar meer wat hij de laatste jaren heeft gepresteerd, en dat is erg weinig dus. Cijfers liegen nou éénmaal niet.

 

Geef je inderdaad gelijk met je opmerking over De Graafschap, dat zegt natuurlijk helemaal niets. Misschien was hij toen maar 5 % fit, wie zal het zeggen.

 

Wat mij betreft krijgt hij tot eind augustus de tijd om fit te geraken, maar staar je niet blind op die éne optie, hoe meer ijzers in het vuur hoe liever het me is. Wat vind jij eigenlijk van Poepon?

0
Zondag 25 juli 2010 om 14:01 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Anderzijds kun je me niet wijs maken dat er bij Bayer Leverkusen, Anderlecht en het Russische nationale team enkel koekenbakkers zitten in de technische leiding die zijn vaardigheden niet goed in hebben geschat.

 

Het is een enorme handenbinder die ook zijn fysieke kracht goed gebruikt en minstens twee man in de zestien bindt. Het hangt er meer van af hoe Van der Brom wil gaan voetballen. Gister zette hij toch twee of drie man alleen voor de keeper. Hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik hoop dat hij een contract krijgt.

 

Ik hoop van harte dat je gelijk hebt, maar als ik z'n trackrecord bezie, vind ik dat weinig bemoedigend. Een potje tegen een dorpsploeg is natuurlijk van zeer weinig waarde, je speelt natuurlijk 3/4 op de helft van de tegenstander. Overigens spreekt zijn postuur me wel aan, z'on lekkere rouwdouwer, maar hij moet het wèl laten zien.

 

Wat hij - wellicht - in het verleden heeft gepresteerd heb je nu niets aan, maar als de technische staf wèl brood in hem ziet dan hoop ik zeer dat ze gelijk krijgen. Een tweede Milic kunnen we ons niet veroorloven. Daarom blijf ik er op hameren om te blijven investeren in dat scoutingapparaat.

 

Anderszijds zit er nog wel de nodige ruimte tussen het nivo van Anderlecht - die speelden toch in eigen huis Ajax van het veld af - en ADO, dus is het afwachten hoe snel hij fit kan geraken.

 

Zaterdag tegen The Swans hoop ik hem aan het werk te zien, is ook een tegenstander van een beter kaliber. Hoop ontzettend dat we eindelijk weer eens een spits krijgen waar we plezier aan gaan beleven, en of hij nou uit rusland of uit de Ruijsdealstraat komt is mij om het even.

 

 

0
Zondag 25 juli 2010 om 13:54 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Hij stond inderdaad altijd op de juiste plek in de weg. Wat ben ik blij dat hij weg is. Niks waard.

;) Humor, vind ik wel leuk zo'n opmerking. Maar toch blijf ik erbij dat het knap is om jezelf zo vaak in een scoringspositie te brengen. Maar inderdaad, het leverde veels te weinig op.

 

Frans is on line, dus ...............................

0
Vrijdag 23 juli 2010 om 18:16 uur

Frans

 

Laatste nieuws ADO Den Haag :

 

Beste shouters,

 

Zo de vakantie zit erop en de competitie start alweer over 2 weken:

 

Momenteel is Dmitry Bulykin op proef, vanochtend met de 2e selectie meegetraind en er word grondig gekeken of hij de nieuwe spits gaat worden van ADO Den Haag.

Ook de bepalende spelers worden hierbij betrokken, zodat het niet weer een zgn. Milic-aankoop word......

Zaten trouwens in de afronding vanochtend een paar zeer fraaie

goals bij van de Rus.....

 

Berry Powel is in gesprek met ADO Den Haag om tot elkaar te komen inzake een afkoopsom van het huidige 1-jarige contract.

Beide partijen willen een passende oplossing, alleen vind ADO DH

de afkoopsom nu nog wat te hoog, mede omdat er belangstelling is van Sparta - FC Zwolle en een buitenlandse club.

Powel heeft veel gekost en weinig gebracht wat de zaak er niet

makkelijker op maakt.

 

Trip naar Zweden heeft niet de gewenste spits opgeleverd die

men op het oog had en krijg dan ook geen vervolg.

 

Mitcell Pique zit voorlopig niet bij de 1e selectie omdat de afspraken niet geheel nagekomen worden en omdat hij na een lange afwezigheid niet echt serieus met zijn beroep bezig is.

 

Mark van der Kallen voert veel overleg met John van den Brom en de technische staf : zouden eventueel 2 of 3 versterkingen bij kunnen komen, mede afhankelijk van ontwikkelingen inzake Powel en Bulykin. Dit keer geen overhaaste beslissingen en een vracht proefspelers, lijkt mij een goede zaak !!

 

Groeten Frans

 

 

  

 

0
Vrijdag 23 juli 2010 om 18:15 uur

Nu online

Lellow, BigMac, Aad, DenHaagCity070 en 181 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4