Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Van den Bergh twee dagen vrij
De kans dat Ricky van den Bergh na de winterstop nog in Den Haag speelt, wordt week dag kleiner. De middenvelder praat woensdag met de club over zijn toekomst.
Lees het nieuwsbericht

We hebben nu al bijna net zoveel punten als vorig jaar aan het einde van de rit. Hardstikke goed bezig dus

 

Vind ik persoonlijk een stuk belangrijker dan een niets presterende die en de club en de sups laat steunende drollenvoetballer - die iedereen over twee jaar is vergeten - waar van alles mis mee is. Maar nooit en te nimmer in de publiciteit komt door zijn goede spel.

 

Ondanks de -te- smalle selectie verdienen de beleidsbepalers en trainersstaf een groot compliment, door met beperkte middelen meer dan uitstekend te presteren. Ook een pluim voor de fans voor hun niet aflatende steun.

 

Regeren is vooruitzien, dus deze - rustige - winterstop, komt als geroepen om het zaakje eens goed in kaart te brengen. Maar: er groeits iets moois achter de duinen.

 

Niemand groter dan de club!

 

 

  

0
Maandag 6 december 2010 om 14:19 uur

Thijs

jajoh schreef:

Bosschaart en vd bergh echt nooit nooit nooit meer opstellen! Kunnen allebei helemaal niets....

Bosschaart echt ongelofelijk.

Waarom zt die man nog in de selectie?

Al jaren een matige voetballer met minimaal een maar net als vandaag twee bepalende slechte acties.

Zoals hij weer uitverdedigd.... om te janken

0
Zondag 5 december 2010 om 16:42 uur

hardtohandle

VDB is momenteel een topcoach voor ons. Ik denk niet dat een andere trainer momenteel meer uit deze selectie had kunnen halen. Weet iemand hoe het met het veld gesteld is voor komend weekeind?

0
Donderdag 2 december 2010 om 19:49 uur

Bert

Van den Brom wordt moe van eeuwige uitleg over Van den Bergh

John van den Brom merkt dat hij iedere week weer vragen moet beantwoorden over de situatie van Ricky van den Bergh bij ADO Den Haag. De trainer doet niet vaak een beroep op de aanvaller, die dat betreurt en al aangaf open te staan voor een andere club. Aan Haaglanden Voetbal zegt Van den Brom dat hij in principe geen problemen meer heeft met de aanvaller.

“Het is heel simpel! Ik heb hem van de training gezonden en daarover met hem gesproken. Het feit dat ik hem tegen Feyenoord laat invallen, zegt denk ik genoeg. Hij is een speler van ADO Den Haag”, aldus de coach. “Ik word er een beetje moe van om iedere keer uit te leggen over wat er speelt om Ricky van den Bergh. Ik zou het kunnen begrijpen als hij weg wil als hij niet aan spelen toe zou komen, maar Ricky speelt en maakt deel uit van de selectie.”

Van den Bergh (30), geboren in Den Haag, speelde vier jaar bij Sparta Rotterdam, één jaar bij RKC Waalwijk en twee seizoenen bij Heracles Almelo, alvorens hij neerstreek bij ADO. In zijn tweede jaar is er echter nog maar weinig toekomstperspectief; de club doet het zeer goed, maar Van den Bergh wil méér dan een bijrol in het elftal. Sparta onderzoekt de mogelijkheid tot zijn terugkeer.

0
Dinsdag 30 november 2010 om 19:16 uur

<FCDH>

Van den Bergh blijft welkom bij ADO
Ondanks enkele recente aanvaringen met trainer John van den Brom blijft Ricky van den Bergh welkom bij ADO Den Haag. Zondag mocht de middenvelder invallen tijdens de uitwedstrijd bij Feyenoord (2-1).


Na een aantal eerdere aanvaringen ging het afgelopen maandag opnieuw mis. Van den Bergh werd door Van den Brom van het trainingsveld gestuurd. "Tussen mij en Ricky zit het weer goed", laat de ADO-trainer inmiddels optekenen. "Anders had hij in deze wedstrijd natuurlijk ook niet mogen invallen. Ricky heeft het goed gedaan."

Van den Brom ziet in de middenvelder dan ook geen structurele sfeerverzieker. "Er is ook geen enkele rancune bij mij ten opzichte van hem. Ik heb iedereen in de selectie hard nodig, ook Ricky. Maar als hij zelf niet meer bij ADO wil blijven, is dat een ander verhaal. Maar dat is pas in januari aan de orde."

Sparta Rotterdam wil Van den Bergh in de winterstop graag inlijven. Tussen hem en de Rotterdamse club is er al contact.


 

0
Maandag 29 november 2010 om 08:53 uur

Advertentie

Karel KLaver

marcellino schreef:

hou nou eens op over belangrijke spelers.

 

en dat we ze op de bank niet hebben.

 

we hebben een pure links buiten antonia(volgens vele hier een topper)

en we hebben genoeg spelers die achterin kunnen voetballen.

 

heb je de wedstrijd vandaag gekeken heb je gezien dat dereijck het weer voetballend wil oplossen waardoor hij de bal in de voeten van een feijenoorder speeld waar het tweede doelpunt uit komt(en dit is niet de eerste keer)

 

mensen laten we a.u.b.

met bijde benen op de grond blijven staan.

we denken echt dat we er al zijn

Daarom is het denk ik goed dat we vandaag hebben verloren -dat brengt hopelijk op zijn minst de selectie weer met beide benen op de grond.

0
Zondag 28 november 2010 om 21:56 uur

Ooievaar

Max schreef:

Je merkte weer en dat is wel vaker dat elke wissel het elftal slechter maakt. Toen Van den Bergh erin kwam, hebben we helemaal niks meer gecreeerd. Is niet alleen hem aan te rekeken, want het werd ook te druk op het middenveld, maar hij was totaa; niet gelukkig ijn zijn acties.

 

Buijs en Vicento erin was ook geen succes.

 

Het verschil tussen onze basiself en de bank is gewoon te groot.

Er kunnen er hier sommigen hoog of laag springen maar die Ricky die is hoe dan ook verdwenen met de winterstop. Die wordt door trainer en leiding van ADO finaal maar dan finaal uitgekost. Helemaal maar dan ook totaal aan zich zelf te danken. Z'on jongen in je groep is de dood in de pot. Presteert echt helemaal niets, al is voor mij dat gekontkreup verbijsterend om te lezen.

 

Dat het verschil tussen bank en basis te groot is, is me al veel langer bekend. Daarom doorselecteren en in ieder geval die veel en veel te dure Feyenoord supporter Buijs in ieder geval contract niet verlengen. Bosschaert, Ammi en nog een aantal zelfde verhaal. Veel te duur totaal geen rendement.

 

Maar laten we nu waken voor een te hoog verwachtingspatroon. Eerst de selectie opschonen, maken we dan ook weer een stap voorwaarts. We komen er aan, en deze nederlaag verandert daar echt geen moedertje lief aan.

 

Soms even over de heuvel heenkijken. Alle lichten staan op groen, en voor niets presterende onrustzaaiers het licht al lang en breed op rood. Hun rol is totaal uitgespeeld

 

0
Zondag 28 november 2010 om 17:56 uur

fcthehague

Derijck: "Ik trek geen lange neus naar Feyenoord"

Timothy Derijck keert zondag even terug bij Feyenoord, waar hij al op zijn zeventiende belandde. Na periodes bij NAC Breda en FC Dender koos de verdediger voor een definitief vertrek. Geen gekke keuze, zo blijkt achteraf.


Bij ADO Den Haag is Derijck volledig opgebloeid. De 23-jarige Belg is één van de sterkhouders van de verrassend sterk presterende ploeg. Voor het duel met Feyenoord wordt ADO zelfs als favoriet beschouwd.

"Maar Feyenoord-thuis is anders", vindt Derijck in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Feyenoord is daar bina altijd favoriet, misschien alleen niet tegen Ajax, PSV of FC Twente. Vergis je niet in die 50.000 supporters. Ze staan derde van onderen, maar nog laten zij hun cluppie niet vallen. Een volle Kuip is het mooiste wat er is. Zestiende of niet, ik denk dat iedereen bij ons in de selectie bij Feyenoord zou willen voetballen."

Derijck heeft daar al ervaring mee, maar hij kwam in zijn eerste seizoen slechts tot één duel. Na twee verhuurperiodes belandde hij bij Jong Feyenoord. "Ik mocht niet eens meetrainen met het eerste. Een enorme domper." Trainer Gertjan Verbeek was eerlijk en gaf bij een fitte groep de voorkeur aan André Bahia, Ron Vlaar of Kevin Hofland.

Het talent koos daarom eieren voor zijn geld. "Van ADO heb ik geen seconde spijt gehad. Ik moest gewoon spelen en die kans heeft ADO mij gegeven. Nee, ik trek morgen geen lange neus naar Feyenoord, maar ik wil wel laten zien dat sommige mensen zich vergist hebben", aldus Derijck.


 

0
Zaterdag 27 november 2010 om 14:06 uur

ADO supporter Leidschenveen

Van Beukering mag blijven Van onze Telesportredactie

ROTTERDAM - Hoewel Feyenoord onder curatele staat van de KNVB hoopt het komende week spits Jhon van Beukering in te lijven. De club zoekt uit of de spits direct inzetbaar is omdat hij de amateurstatus heeft. Gisteren werd Van Beukering bekeken door technisch-directeur Leo Beenhakker tijdens de training. Been: "Jhon mist wedstrijdritme, maar maakt op mij een goede indruk. Hij is fit en afgetraind. Zijn type speler - hij kan iets forceren en als aanspeelpunt dienen - missen wij in onze selectie."

John van Beukering traint bij Feyenoord onder het toeziend oog van trainer Mario Been. Been hoopt dat hij samen met Beenhakker de selectie in de winterstop verder kan versterken. Het liefst zou hij de regelmatig meetrainende Giovanni van Bronckhorst strikken voor na de winterstop. "Hij kan zo mee bij ons; misschien moet ik het in de winter nog eens proberen."

Bij ADO Den Haag ziet trainer John van den Brom na het showstuk tegen NAC geen aanleiding zijn team aan te passen voor het bezoek aan De Kuip. Sparta heeft interesse getoond in middenvelder Ricky van den Bergh, die in de winterstop bij ADO mag vertrekken.

Feyenoord: geblesseerd: Cissé, Bruins, Smolov, Fer, Tomasson, Dani, Schenkeveld. ADO Den Haag: geblesseerd: Rankovic. Niet-wedstrijdfit: Zwinkels.


 

0
Zaterdag 27 november 2010 om 09:07 uur

Kees

Bert schreef:

Dat blijft een lastig dillema. Risico is dat als je Bulykin, Rado en Kubik laat gaan je weer in de problemen kan komen op sportief gebied en je weer tegen degradatie moet vechten.

 

Ik hou die jongens liever. Alleen zul je dan op alle fronten meer geld moeten binnenhalen.

 

kleine winstpunten:

Alle plaatsen verkopen ook die op vak Y.

Uitvak verkleinenen naar 600 plaatsen. (waarom 900 plaatsen houden voor alleen 010) rest vd clubs nemen minder supporters mee of mogen niet komen. Openstaande plekken leveren weer extra kaartjes op.

Prijs seizoenkaarten verhogen.

grote winstpunten:

Meer uit merchandise halen. Meer sponsors en/of hogere bijdragen van bestaande sponsors.

 

Catering in eigen hand gaan nemen. Kijk naar Twente die vandaag winstcijfers presenteerde. 

---------------------------------------------------------------------------

 

Het enige waar geen rek meer inzit zijn de losse toegangskaarten die zijn eigenlijk al vrij duur.

 

Ik ben zelf overigens SCC houder

Ik zie ons niet in de problemen meer komen als je Rado, Kubik en Buly kwijtraakt. De selectie is vrij breed.

 

Uitvak kun je niet verkleinen. Je bent verplicht zoveel procent van je stadion voor de tegenpatij te reserveren.

 

Merchandise groeit al enorm en de bestaande sponsors zijn bijna allemaal nog de naweeën van de kredietcrisis aan het verwerken of hebben er nog last van.

 

Catering moet je niet in eigen hand nemen maar wel beter aansturen. Beter genoegen nemen met een bepaalde winstmarge dan zelf het risico lopen. De investeringen wegen in ons kleine stadion niet op tegen de baten.

 

Losse toegangskaarten vind ik niet duur. Kijk eens naar schouwburg etc. etc. Dat zijn ook in de regel dagjesmensen. Laat ze maar komen. Graag zelfs maar dan wel iets meer betalen.

 

Gelukkig weer ouderwets. Vijf punten van jou en ik ben het er met alle 5vijf niet eens.;)

0
Vrijdag 26 november 2010 om 18:46 uur

Nu online

BigMac, Swaber, James, kevin, Kees, Tante Wil, john 147, Heino en 357 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4