Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

olaf1982

kako schreef:

Nou dan moet je nog eens goed kijken, hij kopt niet eens, timed volledig mis en krijgt de bal op zijn schouder arm!!!!!! De voorzet daarna van zijn broer, die kopte hij ook goed in
Beide acties leek nergens op idd, maar ik ben er van overtuigd dat hij het wel kan. Bovendien hebben we nu tenminste een diepe spits die je door de lucht of diep aan kan spelen. Van Duinen heeft die kwaliteiten niet, Immers ook niet. Geef em nog even tijd..(in tegenstelling tot Luksik, dit kan m.i. nooit iets worden)
0
Dinsdag 20 september 2011 om 20:42 uur

070

DJ schreef:


Mooie relativerende shout!
mwah. Probleem op deze shoutbox is dat als je terecht en opbouwend kritisch probeert te zijn, je veel te snel voor paniekerig wordt versleten. Natuurlijk gaan we niet degraderen, ook niet met dit elftal. Natuurlijk is vorig seizoen absoluut geen graadmeter, we hadden een topspits, een topverdediger en een toptrainer, en bovendien op sommige momenten heel veel geluk.

Neemt niet weg dat je de feiten van dit seizoen toch wel kunt benoemen? Ook hier weer: natuurlijk kun je nederlagen tegen PSV, Twente en Groningen incalculeren, en zelfs een gelijkspel tegen Vitesse kun je incalculeren. Dat is allemaal helemaal niet zo erg. Maar daarom kun je toch nog wel eerlijk toegeven dat je nu 10 officiële wedstrijden hebt gespeeld, waarvan je er met enige goede wil maar 2 naar behoren hebt afgewerkt (Omonia-thuis en Graafschap). En dan is toch de conclusie dat dat veel te weinig is?

En verder is het toch heel vreemd dat als je vorig seizoen gaat analyseren, je merkt dat vertrouwen, sfeer en tactiek drie hele belangrijke pijlers waren waarop het succes rustte? En dan mag je toch best zeggen dat de huidige trainer het woordje vertrouwen niet kent (zie onder meer de wisselingen in de verdediging, de spits- en linksbuitenpositie, maar ook zijn uitspraken over het elftal in de media), dat hij ook niet de grootste sfeermaker is (regeltjes die Brom had afgeschaft, heeft hij doodleuk weer ingevoerd) en dat hij een bijzonder laffe, verdedigende tactiek hanteert (hij mag dan wel zeggen dat hij hetzelfde speelt als vorig jaar, maar zelfs een blinde ziet het verschil).

Je kunt alles wel doodrelativeren en jezelf op de borst kloppen dat je zo`n positivo bent en dat het glas halfvol is etc etc, maar daarmee doe je de huidige situatie ook onrecht. Nogmaals, het komt heus wel goed, ook dit seizoen met dit team, maar het probleem is: het kan zo veel beter, en daar heb je geen extra geld voor nodig.
0
Dinsdag 20 september 2011 om 11:00 uur

rien1

pmc schreef:

Ferdy ADO had ooit eens een wereld trainer, hij had een bekende uitspraak, keinkeloel fussbal spielen

Vorig jaar werd vanaf wedstrijd 1 veel gedolt en gelachen en vooral het plezier in het spelletje werd helemaal terug gebracht. Steijn heeft daar het hele seizoen met zijn "neus" bovenop gestaan. Het resultaat is bekend met een mooie plek in het linkerrijtje en ELvoetbal.
Ik wil Steijn niet alle schuld geven, maar wat ik van trainingen nu gezien heb is meest een nors kijkende schoolmeester en strak getrokken bekkies van de leerlingen. Waarom!

Dat je met de zogenaamde leegloop van een Rus en Derijck kwaliteit hebt ingeleverd kan ik ook niet ontkennen, maar het verschil met vorig seizoen is nu werkelijk wel erg schrijnend. Spelers waar we met gemak 3 tot 5 miljoen voor hadden kunnen incasseren zijn ondergesneeuwd in de malaise en in waarde gezakt naar "weinig".

Overigens waren wedstrijden zonder de Rus vorig seizoen ook vaak succesvol met Immers in de spits. Waarom niet nog eens proberen en zet bv Chery daar eens achter. En dan niet zoals steeds weer bij een 1_3 achterstand en na 70 minuten, maar bij minuut 1. En de aanvoerdersband naar iemand verder naar achter op het veld. Iemand met meer overzicht zoals Rado.
0
Maandag 19 september 2011 om 19:13 uur

Bert

Haagse Roel schreef:

Je optimisme thuis tegen VVV deel ik vooralsnog niet........laat me graag met zinnige argumenten................. overtuigen.
Bylykin is over the hill. Leuke spits voor ons maar gaat daar geen potten breken. Hopelijk wel zijn poten die vieze gore rus

VVV hoop ik op basis van de kwaliteiten die er wel zijn Verhoek 1 en 2 dat we gaan winnen. Ik heb hier vaak genoeg aangegeven waar het aan ligt afgelopen vrijdagavond nog. Dat jij die shouts niet leest kan ik niks aan doen.
0
Maandag 19 september 2011 om 01:25 uur

Bleek

Het gemis van Buly en Derijck is groot maar toch verklaard dat niet het angshazen voetbal wat al sinds het begin van het seizoen gespeeld wordt.

Sterker nog we speelden al zo dramatisch laf en slecht toen we uit naar Litouwen en Cyprus moesten en toen deed onze vriend Derijck gewoon nog mee.

Vorig jaar toen Bulykin geblesseerd was gingen we ook niet achteruit lopen en speelde we zelfs nog onze betere wedstrijden met Immers in de spits.

Nogmaals natuurlijk missen we deze twee jongens misschien nog wel meer in de kleedkamer dan op het veld maar wat er nu ``gepresteerd`` wordt is werkelijk ontluisterend! Steijn valt daarin heel veel aan te rekenen zo niet alles. Ook zonder Buly en Derijck hoeven we niet onze Haagse Bluf te verliezen. Vanaf dag 1 dag hij bezig is, is het duidelijk dat hij voor een meer verdedigend concept wil gaan kiezen. Op zich zijn goed recht maar je mag toch hopen dat hij zo langzamerhand gaat concluderen dat dit voor geen meter werkt en ook niet hetgene is wat door de supporters gewenst wordt..

Voorlopig heb ik vandaag een Den Haag gezien wat zo verdedigend is ingesteld dat zelfs bij een 3-1 achterstand nog met 10 man op de eigen helft blijft staan. Zo erg heb ik het onder Adelaar en Atteveld zelfs nog nooit gezien. Of hij moet het licht zien of het bestuur moet ingrijpen anders gaat de bom barsten dat geef ik iedereen hier op een briefje!
0
Zondag 18 september 2011 om 21:15 uur

Advertentie

rien1

pmc schreef:

En ik hoor hier al weken haal die Immers uit de spits!!!!!!!!!!!
Het is in het begin van de competitie niet goed gegaan. Mede door het gezeik over transfers hier en daar. Brom weg.. enzovoort.

Kijk, nu loopt het ook voor geen meter.
Maak Immers belangrijk(er) en zet hem in de spits met Chery erachter. Volhgens mij kan die jongen de rest (Toornstra, Verhoek Immers) echt wakker maken met zijn frisse spel. En geef Rado de aanvoerdersband.
0
Zondag 18 september 2011 om 21:10 uur

rien1

Het is inderdaad 10x beter om Immers alsnog in de spits te posteren. Toen de Rus er niet bij was door schorsingen was Immers ook een goede vervanger. En dan inderdaad Chery op de plek achter de spits. Dat deze goeie voetballer pas ver in de 2e helft mag invallen bij een verloren wedstrijd is ronduit een schande.
0
Zondag 18 september 2011 om 21:04 uur

pmc

yesyes schreef:

Enige manier om dit zooitje nog te redden is immers in de spits te gooien. Vorig seizoen bijna elke wedstrijd gescoord toen die in de spits stond. J.verhoek leuke speler en harde werker maar nog lang niet rijp voor de eredivisie (net als Van Duinen). Zo maak je ook ruimte om die chery eens vanaf het begin te laten spelen , ik begrijp die steijn echt niet. Die mafketol moet heel gauw wakker geschud worden

---------------Coutinho--------------
Ammi---Morec--Horvath--Supusepa
-----------------Rado-----------------
----Toornstra----------Chery---------
Verhoek------Immers--------Vicento

Het is toch niet zo moeilijk steijntje!!!!
En ik hoor hier al weken haal die Immers uit de spits!!!!!!!!!!!
0
Zondag 18 september 2011 om 20:56 uur

yesyes

Enige manier om dit zooitje nog te redden is immers in de spits te gooien. Vorig seizoen bijna elke wedstrijd gescoord toen die in de spits stond. J.verhoek leuke speler en harde werker maar nog lang niet rijp voor de eredivisie (net als Van Duinen). Zo maak je ook ruimte om die chery eens vanaf het begin te laten spelen , ik begrijp die steijn echt niet. Die mafketol moet heel gauw wakker geschud worden

---------------Coutinho--------------
Ammi---Morec--Horvath--Supusepa
-----------------Rado-----------------
----Toornstra----------Chery---------
Verhoek------Immers--------Vicento

Het is toch niet zo moeilijk steijntje!!!!
0
Zondag 18 september 2011 om 20:39 uur

supporter-noord

ADOforever schreef:

Ja en waarschijnlijk staan we volgende week na een nieuwe nederlaag tegen VVV op de achttiende plaats. Hoe is het mogelijk dat Steijn die Toornstra nog steeds laat staan. Zoals hij nu speelt (en dat is al vanaf het begin van de competitie) zou hij bij Alphense boys nog niet eens meer in de basis staan. Ik begrijp er niks van, vorig seizoen geregeld èèn van de beste en nu geen bal meer raken.
Waar zou dat toch aan liggen?
Dat komt omdat Bulykin zo`n goeie spits was en aan de lopende band scoorde. Hij trok de anderen allemaal mee in de overwinningsroes, de hele ploeg zat in een flow. En achterin is je beste man weg. Eigenlijk zou het nog mee moeten vallen met de terugslag. Maar van Verhoek 2 moet je ook geen wonderen verwachten, hij werkt hard, maar die zat in Frankrijk alleen maar op de bank en komt recht uit de 1e divisie.
0
Zondag 18 september 2011 om 19:39 uur

Nu online

Erik070, tjapi01 en 240 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4