Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Beest schreef:

john zou willen maar moet eerst zn aandelen van swansea verkopen

en hij wil niet samen met kallen en zijn staf mocht van zweden het ooit overnemen gaan alle huidige meewerkende bedrijven eruit plus hele raad van bestuur
Als, als, als......waarom vertrouw je hem? Omdat hij dat zegt? Voorlopig is hij een kleine sponsor van ADO. Niet meer en niet minder. Ik vertrouw hem in iedergeval niet.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 11:02 uur

DaveDH

JENS TOORNSTRA NAAR FC UTRECHT

Door Groen Geel Hart op 31 januari 2013 - 605 x bekeken

Jens Toornstra vervolgt zijn carrière per direct bij FC Utrecht. De 23-jarige middenvelder had bij ADO Den Haag nog een contract tot medio 2014, maar gaf al langere tijd aan open te staan voor een volgende stap. De voormalige jeugdinternational wordt vandaag medisch gekeurd, waarna hij een verbintenis tot medio 2017 in de Domstad zal tekenen.

Toornstra werd in de voorbije weken nadrukkelijk in verband gebracht met Swansea City, Cardiff City en SC Heerenveen, maar uiteindelijk toonde FC Utrecht de meeste daadkracht. Gisteren aan het eind van de middag werden de eerste contacten gelegd, waarna beide clubs ’s avonds tot overeenstemming kwamen. ADO Den Haag zal naar verluidt een miljoen euro ontvangen voor de speler.

FC Utrecht is al langere tijd gecharmeerd van Toornstra. Anderhalf jaar geleden waren beide partijen dichtbij een akkoord, maar gaf de middenvelder nog de voorkeur aan ADO, en ook afgelopen zomer informeerde de club naar de voorwaarden om hem over te nemen.

Bron: VI


Één miljoen is wel wat ik zo`n beetje verwacht had, ik had op 1,5 gehoopt maar meer zit er voor deze jongen niet in.. ik snap alleen niet waarom ze hem in de winterstop laten gaan.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 09:56 uur

charder

Het zal nu wel duidelijk zijn dat elke sportieve ambitie voor dit jaar begraven wordt. Helaas denk ik dat er inderdaad weinig anders op zat dan Toornstra te verkopen. Zowel de sponsorinkomsten als de toeschouwersaantallen nemen kan je toch wel zeggen dramatisch af.
Waar ik wel erg boos om wordt is dat er bij Ado werkelijk nooit een realistische begroting wordt opgesteld. Ook de voorgaande twee jaar was er zonder de transferinkomsten rond de miljoen in de min geeindigd.
Waarom neemt de club geen voorbeeld aan Heracles die met een begroting van 9 miljoen tegen Ado van 13,5 miljoen nooit in de min eindigen en ook leuker voetbal spelen. Tot slot wil ik nog even kwijt dat aan al degenen die op v.d.kallen kotsen dat er werkelijk niemand was die de club verder een helpende hand heeft geboden toen het 5 jaar geleden bijna op een faillissent uitliep.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 09:52 uur

Max

Kees schreef:

En mogelijk is er sprake van een verhuurconstructie.
Waarom kan Den Haag niet eens een keer gewoon cashen bij het verkopen van een speler, zoals alle andere clubs ook doen.

altijd huurconstructies, doorverkoopconsturcties, betaling in termijnen. Zijn we echt zo despared?
0
Donderdag 31 januari 2013 om 09:11 uur

frans swa

Waarom gaat Van Zweden niet over de prijs heen dan, zoals ie zou doen?!
0
Donderdag 31 januari 2013 om 09:07 uur

Advertentie

jajoh

Verhaal is dus heel simpel;

Bestuur wist allang dat Toornstra naar Utrecht zou gaan, om verwachtingen voor nieuwe spelers bij supporters en Steyn te temperen brengen ze naar buiten dat het financieel niet goed gaat. Hebben ze zichzelf lekker ingedekt en kan er achteraf niemand vragen waarom er niks bij komt.

Alles wat wij als supporters horen is maar een fractie van wat er echt gaande is. Dat eeuwige gelieg en gedraai in de voetballerij .... Als een voorzitter zxegt dat ze achter de trainer staan weet je dat ie er binnen enkele weken uitvliegt etc etc.
0
Donderdag 31 januari 2013 om 08:56 uur

D.H.zuid-west

LeB schreef:

Wat een gezeik en geziek hier.

Niemand weet hoe de vork echt in de steel steekt, maar iedereen wil zijn gelijk halen. Tuurlijk, als je maar lang genoeg bij je standpunt blijft, dan krijg je vanzelf wel een keer gelijk. Dit heeft niets te maken met vooruitzienendhied.

Het gebrek aan vertrouwen tussen iedereen en de club etc is ook beschamend.

Misschien moeten mensen afvragen of deze twee zaken - je gelijk willen halen, en het gebrek aan onderlinge vertrouwen - niet debet zijn aan het jojo-effect dat de club stuctureel doormaakt...

Vraag;
Waarom is er gebrek aan vertrouwen tussen de supporters en de club?

Antwoord;
Omdat beloftes (5 jarenplan) niet gerealiseerd kan worden en de financiele huishouding (weer) niet op orde is (zie de huidige ellende en het wazige beeld dat iedereen hiervan heeft.

Angst voor financiele ellende en het niet doorpakken op sportief gebied geeft spanning...... zeker in Den Haag (en dat zouden echte Haagse bestuurders nu toch moeten weten!!).
0
Woensdag 30 januari 2013 om 23:27 uur

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Hoeveel geld heb jij het afgelopen half jaar naar ADO gebracht?

Oordelen over de schuld en het beleid van nu en nooit gaan is pas hypokriet.
Hoe weet jij hoe vaak ik wel od niet gaat maar maak er maar een ander onderwerp van als je er geen antqoord op hebt
Ik snap niet waarom ik hypokriet ben omdat ik niet in het stadion zit
Ik werk bij hommerson casino en werk vaak op de wedsttijd dagen en heb ook nog een feestcafe dus wat bedoel he met hypokriet misschien als jij eens van he luie reet af komt net als dave kan je hier over mee praten en bdw ik heb ook kaarten betaald voir mijn klanten en sponsors gewerfd voor ado zo ook mensen ontvangen in de bussenis inzake hommerson dus wie ben jij om kij hypokriet te noemem geef nou eens gewoon antwoord op wat ik zeg maar dat kunnen julie niet alleen op de man spellen echt dommer kan niet
0
Woensdag 30 januari 2013 om 21:16 uur

fcdenhaag75

Tijdje niet op de box geweest,zie dat er weinig verandert is.Het is een zooitje bij de club(een paar zagen dit al lang aankomen),en toch blijven sommige mensen het gevoerde beleid verdedigen.Ik vraag me af waarom?We hebben stapjes gemaakt de laatste jaren,alleen jammer dat dat stapjes naar beneden zijn en niet omhoog.Hoop dat het allemaal weer goed komt,maar daar zal wel weer een paar jaar over heen gaan.Leuk vooruitzicht pffffffffffffffffffff.
0
Woensdag 30 januari 2013 om 11:27 uur

tanker070

Gewoon puur wanbeleid gevoerd, ander woord is er niet voor. Schrijft er hier nog een dat VDK er miljoenen in heeft zitten. Pffff laat me niet lachen man, VDK heeft er geen stuiver inzitten. Die heeft een leuke constructie opgetuigd met de gemeente Den Haag aangaande grondverkoop in de Binckhorst. Waarom is de gemeente zo stil ? Die zijn bang dat de beerput open gaat....
0
Woensdag 30 januari 2013 om 07:47 uur

Nu online

James, Lellow, BigMac, Marcie, Jap, Brian, carbayon en 112 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4