Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Hagie307

Van den Brom kijkt in Zweden naar eventuele toekomstige ADO-spits

ADO Den Haag wil zich voor de competitiestart nog versterken. De belangstelling gaat volgens Haaglanden Voetbal uit naar een spits uit de Allsvenskan, de hoogste competitie in Zweden. John van den Brom en zijn assistent Maurice Steijn hebben de desbetreffende speler reeds bekeken.

Na het trainingskamp in Garderen vertrok het tweetal naar Zweden om daar een potentiele spits te bekijken. Van den Brom wil voorkomen dat ADO te gehaast een speler aantrekt, die later toch niet de geschikte kandidaat blijkt te zijn.

In aanvallend opzicht heeft Van den Brom weinig alternatieven in zijn selectie. Andres Oper en Bogdan Milic zijn bij de Hofstedelingen vertrokken, terwijl Raily Ignacio en Berry Powel naar een andere club mogen uitkijken.

 

Bron: Voetbalzone
 

0
Vrijdag 23 juli 2010 om 05:59 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Weet er inmiddels alles van. Bedankt. Als ik je laatsate regel lees moet ik altijd weer aan Kojak denken. Jammer dat hij niet meer op de side is, net als Aad. Misschien kan het met... bijgelegd  worden.

 

Zelfs Martin Jol kunnen we vergeven als hij over een paar jaar aanschuift.

Ik heb noch met Aad - die trouwens een bijdrage heeft geleverd voor de actie scc voor JB, waarvan akte - noch met Kojak ruzie, dus wat mij betreft valt er niets bij te leggen, maar ik ga natuurlijk ook geen excuses aanbieden voor dingen die ik niet gedaan heb. Laat dat ff duidelijk zijn. Ben geen weekdier.

 

Ik hoef ook niets te vergeven want ik voel me niet in de rug aangevallen. Ik heb een mening, en als iemand die mening niet deelt, vind ik het prachtig mooi, mits je normaal doet, maar zal mijn mening daarom in elk geval niet aanpassen.

 

Blijf dus ook van mening dat ik het een uitermate slechte zaak vind, dat we behoorlijk in de macht zijn van v.d. Kallen. Hoeft verder geen betoog, dus dat blijft voor mij als een paal boven water staan, ook al wordt er honderdendrie keer gewonnen in de voorbereiding.

 

Heb wel het stellige idee dat het beter gaat met de club in alle opzichten, ook daar is v.d. Kallen debet aan. Maar ADO moet zo snel mogelijk baas in eigen huis worden. Mag hij van mij een tribunenaam krijgen.

 

Nogmaals: no hard feelings van mijn kant naar

 

Overigens respect voor de actie van Jol. Hij was bang om voor Advocaat versleten te worden, dat siert hem.

 

Overigens wens ik zijn club weinig goeds toe, dat dan weer wel natuurlijk(...)

 

 

 

0
Donderdag 22 juli 2010 om 23:25 uur

pascal-070

Midden-Oost schreef:

Hoop niet dat die van die Russische club komt die Miliç heeft aangetrokken en dat deze Dimitri dus nu daar overbodig is..

 

Vraag me toch weer af wie dit gaat betalen want een niet EU-speler van + 21 jaar kost gewoon ruim 5 ton aan salaris.

Allereerst heb ik in aankopen van John van de Brom m eer vertrouwen dan Wetzel. John heeft zelf op aardig niveau gevoetbald en zal dus ook eerder inzien wat een speler kan en niet kan. Bovendien heeft hij bij Agovv spelers voor weinig aangetrokken die zelfs eredivisiewaardig bleken te zijn.

 

Je heb gelijk dat een speler buiten de EU een vermogen kost. Om precies te zijn 415,000 qua salaris per jaar.

Dit soort spelers kan je alleen aantrekken als het echte versterkingen zijn en dus ook basisspelers.  

 

Hopelijk doet John een goude aankoop, tot nu toe heeft hij in ieder geval nog geen stuiver uitgegeven en alleen maar bespaart.

 

Daarvoor alle hulde!

0
Donderdag 22 juli 2010 om 16:52 uur

morley

Rudgero schreef:

We zijn er in die zin op vooruit gegaan dat:

 

*De versterkingen waardige vervangers of zelfs betere spelers zijn  dan hun voorgangers

 

*Iedereen weer een jaar ouder is en een jaar langer met elkaar gespeeld heeft waar normaal gezien een team baat bij heeft. Als je bijvoorbeeld naar Verhoek kijkt die wederom een jaar lang als rechtsbuiten heeft gespeeld en nu niet echt meer een jonkie is. Of naar Toornstra...

 

*Alle duur betaalde en oude krachten onze club hebben verlaten (Knopper, Cornelisse, Milic, Soltani en nog wat rotzooi)

 

* Er in alle rust wordt voorbereid

 

Luijcks was een zeer sterke speler, maar vergeet niet dat Ranko weer terugkomt en de positie van Luijcks over kan nemen. Bovendien kan Ricky als nummer tien spelen waardoor je dus met de punt naar voren op het middenveld speelt in plaats van met de punt naar achter indien Luijcks op die positie had gestaan

 

Geloof me, wanneer Den Haag enkele jaren in de eredivisie blijft behoud je de rust en kan je je elk jaar weer versterken en de zwakke broeders weg doen. Hierdoor word je elk jaar sterker. Wij zitten nu midden in dit proces. Houd je dit nog 2 jaar vol dan speel je gewoon onderkant linkerrijtje/bovenkant rechterrijtje... 

 

Weet je wat er met je selectie gebeurd als je ieder jaar promoveert en dan weer degradeerd: 20 (proef)spelers erbij en 20 spelers weg. Zo kan je niet bouwen aan je selectie...

of die nieuwe jongens versterkingen zijn moet nog blijken. kubik lijkt me een talentvolle speler maar eigenlijk kun je hem pas beoordelen na pakweg 10 wedstrijden in de eredivisie als de verdedigers van de tegenstanders zijn sterke en zwakke kanten kennen. supusepa maakt op mij nog niet zoveel indruk maar als piqué weer wedstrijdfit is zal die hopelijk weer worden opgesteld.

 

rankovic is er een jaar uitgeweest. de laatste tijd speelde hij ook meer als vrije verdediger. ik denk dat je er met hem (als hij weer fit is) op achteruit gaat t.o.v. luijckx.

 

ben in ieder geval blij dat we waarschijnlijk achterin toch met derijck en bosschaart blijven spelen i.p.v. kum. dat scheelt een hoop onrust. het middenveld zoals het gister stond is m.i. wel een beetje te aanvallend ingesteld zonder echt controlerende speler.

 

verder valt er nog weinig van te zeggen. heb gister een paar leuke aanvallen gezien maar erg op elkaar ingespeeld kwam het op mij nog niet over. maar goed, we hebben nog even tijd natuurlijk.

 

voor alle duidelijkheid; ik denk niet dat we degradatiekandidaat nr. 1 zijn maar ben er wel van overtuigd dat we bij de groep degradatiekandidaten horen.

0
Donderdag 22 juli 2010 om 12:23 uur

Tante Wil

Beste Zuid-tribune,

 

De kip was lekkah!! Verheug me nu al op de weekendjes weg!!

 

Ben het gedeeltelijk met jouw kritiek eens, vond ADO de 1e helft wel aardig voetballen, zaten een paar goeie aanvallen bij, vooral het inschuiven van Derijck en Bosschaart op het middenveld stemde mij tevreden.

De voorzetten van Verhoek waren allemaal goed, werd te weinig mee gedaan.

Missen een killer in de spits. Immers komt teveel in de bal, waardoor hij voor de goal vaak te laat in positie komt!

 

P.S. nog geen mail ontvangen!!

0
Donderdag 22 juli 2010 om 00:29 uur

Tante Wil

Beste Zuid-tribune,

 

De kip was lekkah!! Verheug me nu al op de weekendjes weg!!

 

Ben het gedeeltelijk met jouw kritiek eens, vond ADO de 1e helft wel aardig voetballen, zaten een paar goeie aanvallen bij, vooral het inschuiven van Derijck en Bosschaart op het middenveld stemde mij tevreden.

De voorzetten van Verhoek waren allemaal goed, werd te weinig mee gedaan.

Missen een killer in de spits. Immers komt teveel in de bal, waardoor hij voor de goal vaak te laat in positie komt!

 

P.S. nog geen mail ontvangen!!

0
Donderdag 22 juli 2010 om 00:29 uur

Advertentie

zuid tribune

Die 600 kippen die deze zomeravond geofferd hebben, zullen niet echt genoten hebben.

Vuvuzela (Supusepa) matig/redelijk, kan nog geen aanwinst worden genoemd.

Kubik, beweeglijk, bijtertje, maar nog te weinig aangespeeld.

Verhoek, lekker op rechts, goeie voorzetten.

Middenveld stevig.

Probleem zal zitten in het doel, spits en de matige bank.

0
Woensdag 21 juli 2010 om 23:02 uur

morley

ben benieuwd naar de wedstrijd vanavond. al zeggen die vriendschappelijke potjes natuurlijk bar weinig.

 

verbaast me nog steeds hoe iedereen van die positieve verwachtingen heeft. ziet er vooralsnog naar uit dat de veranderingen t.o.v. vorig seizoen zijn:

 

1) kubik i.p.v. soltani

2) derijck i.p.v. luijckx

3) kum/bosschaart i.p.v. derijck/bosschaart

4) supusepa i.p.v. kum

 

kubik en supusepa zijn nog niet getest; daar valt dus nog weinig van te zeggen. op punt 2) en vooral 3) denk ik echter dat we er op achteruit gaan. en dat is toch in de as van het team!

0
Woensdag 21 juli 2010 om 17:08 uur

super fc denhaag

<FCDH> schreef:

Overgens waar blijft ie spits?want immers zie ik er nou geen 20 inschieten?;)))

ik zou ook eerlijkgezegt echt niet weten waar we een spits vandaan moeten halen. en ik hoor hier ook weinig van mensen die dicht op t vuur zitten zoals frans. die heb ik ook al een jaar hier niet meer gezien. ik denk dat er niets meer bijkomt en dat we het moeten doen met dit elftal. in iedergeval tot de winterstop. het lijkt erop dat vd brom het wel ziet zitten met immers en/of ignatio in de spits.

0
Zondag 18 juli 2010 om 12:05 uur

JB

Kees schreef:

Die plofkop is dus na 1 jaar ook al weer weg bij 020.

Ik geloof er nog weinig van.

 

Hij zou een miljoen MINDER gaan verdienen per jaar dan hij nu doet.

 

En al roept hij al jaren dat geld geen issue meer is, denk ik niet dat Fulham nou zo'n droomclub is.

 

Tenzij hij natuurlijk al zeker weet wat wij alleen nog kunnen vermoeden:

dat er bij Ajax weinig eer te behalen zal zijn komend seizoen, als behalve Rommedahl, Backircogliu en Pantelic ook Suarez, vd Wiel, Stekelenburg en Emanuelson vertrekken. En vervolgens dan misschien ook nog Vertonghen......

Geld op de bank (of eigenlijk minder rood op de bank), maar geen 11 CL waardige spelers op het veld.

 

In dat geval kiest Jol natuurlijk gewoon eieren voor zijn geld.

0
Zaterdag 17 juli 2010 om 13:22 uur

Nu online

FC Den Haag!, BigMac, Lellow, MikeDH, Swaber, Aad en 191 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4