Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Yo

"Komst Van den Bergh zou kwaliteitsinjectie zijn"


Sparta hoopt, ondanks dat het eigenlijk geen geld heeft, nog steeds op de komst van Ricky van den Bergh. De komst van de middenvelder, uit de gratie bij ADO Den Haag, zou volgens algemeen directeur Peter Bonthuis een kwaliteitsinjectie zijn.

"Ricky wil heel graag terugkeren bij Sparta en wij willen hem graag aan de selectie toevoegen", zo zegt Bonthuis tegenover Voetbal International. "Er is momenteel geen geld, maar we zijn op zoek naar creatieve oplossingen. Het zou een flinke kwaliteitsinjectie zijn voor de selectie. Als Ricky komt, dan is dat pas vanaf 1 januari."

Van den Bergh beleefde eerder een succesvolle periode in Rotterdam. Vooral zijn derde seizoen was succesvol. Samen met Riga Mustapha (22 goals) en Danny Koevermans (24) vormde Van den Bergh (22) een gouden trio. Dat jaar promoveerde Sparta ook naar de Eredivisie.

 

0
Vrijdag 26 november 2010 om 14:34 uur

K.B

Kees schreef:

Tuurlijk houdt zo'n jongen alle opties open. Het is alleen de vraag wat ADO te bieden heeft.

 

Dat is de heel lastige zaak waar Van der Kallen en vrienden nu voor staan. Doorpakken en hogere salarissen voor Buly, Rado en Kubik of voorzichtig aan stapjes maken.

Met eht vastleggen van deze 3 jongens en het behouden van derreick,toornstra en verhoek ben je dit en volgend seizoen verzekerd van een goede selectie en dat verdient zichzelf terug.

0
Vrijdag 26 november 2010 om 13:05 uur

Thijs

Kees schreef:

Wat is er mis met sentiment en emotie? Prachtig toch. Daar draait het volgens mij om als supporter.

 

Als toeschouwer kun je inderdaad objectief naar een wedstrijd kijken maar we zijn bijna toch allemaal supporters? Vergelijk het juichen eens in ons stadion met de meeste andere clubs. Recht uit het hart en met pure emotie.  Het valt me steeds weer op dat het sentiment, net als bij Feijenoord, Utrecht en NAC, de boventoon voert. Prachtig!!!!!!

Alles draait om sentiment en emotie bij een voetbalwedstrijd.

Als je een speler echter gaat beoordelen op deze criteria heb je alleen maar feestnummers, paria's en welwillende vriendjes in je selectie zitten.

Lijkt me nit meer dan normaal dat je een medewerker van een club of bedrijf gewoon objectief beoordeeld.

0
Donderdag 25 november 2010 om 15:53 uur

Kees

K.B schreef:

Het lijkt me duidelijk waarom deze jongen benaderd is.

V.d kallen zal het gesprek in Belgie al hebben gehad en ben bang dat er geen geld vrijgemaakt kan worden voor bulykin, waarom zou je anders een 3e spits halen als je inderdaad vicento al hebt en immers eventueel.

Welnee, je kunt Brouwer toch niet vergelijken met Bulykin. In geen enkel opzicht.

 

Overigens zie ik Vicento en Santi Hulst het niet halen bij de eerste selectie. Eerder Antonia.

0
Woensdag 24 november 2010 om 14:41 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Vind ik ook kost wat kost behouden geld ook voor kubik en rado en immers dat zijn dragende spelers maar wie gaat dat betalen want ze zullen niet weinig kosten qua salaris?????????

Kubik kost niet veel;komt van een tweedeklasser in Slowakije, moet alleen met Ling onderhandeld worden in het geval je hem over wilt nemen.. dat kan wel een paar ton kosten. Waarom zal Immers zo duur zijn? Die komt van Vredenburch af en die krijgt gewoon een normaal contract. En Rado komt van Larissa, een degradatiekandidaat in Griekenland, dus zo veel zal hij ook weer niet verdienen. In onze selectie is Bulykin een echte grootverdiener, en vdBergh heeft ook een dik contract gekregen

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:25 uur

dh-fan

<FCDH> schreef:

Vind ik ook kost wat kost behouden geld ook voor kubik en rado en immers dat zijn dragende spelers maar wie gaat dat betalen want ze zullen niet weinig kosten qua salaris?????????

Dat zal erg moeilijk worden..

maar bulykin vindt ik toch de belangrijkste

 

en er moeten zowiezo spelers in de komende jaren uit.. volgens vi vorige week mogen er max 23 of 25 selectie spelers bij een club zijn..

 

hoe fan ik ook fan ranko ben

ik zie hem ook niet meer terugkomen in de huidige selectie

alle beetjes helpen

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:14 uur

morley

K.B schreef:

Die ruil v.d bergh-Strootman zie ik zeker komen......al hebben we nu 3 man vast op het middenveld en Immers moet weer eens de spits in...hebben we in strootman een aardige back up...bovendien kan je die jongen gewoon goed gebruiken (international en jong)

strootman is een geweldige speler; die haal je niet als backup. ben bang dat we qua salaris ook nog niet kunnen concurreren met andere clubs die ongetwijfeld interesse in hem hebben. nog los van het feit of hij überhaupt voor ons zou kiezen.

 

maar sparta heeft natuurlijk meer talentjes die misschien wel als verbreding van de selectie en met het oog op de toekomst gehaald kunnen worden. ik denk bijvoorbeeld aan lerin duarte, joey godee of david abdul. die kan rob baan mooi in de deal betrekken. dubbel voordeel voor sparta want het salaris dat zij daarmee gaan uitsparen kunnen ze mooi besteden aan 'onze grote vriend' rvdb zodat ze zijn salaris voor de volle 100% zelf kunnen betalen... :-P

 

maar zo dom zal baan helaas wel niet zijn...

0
Dinsdag 23 november 2010 om 10:13 uur

Advertentie

ricob79

'Sparta denkt aan ontevreden Van den Bergh'
Ricky van den Bergh staat in de belangstelling van Sparta, zo meldt het Algemeen Dagblad. De club uit de Jupiler League wil bekijken of het mogelijk is Van den Bergh tijdens de winterstop over te nemen van ADO Den Haag.

Van den Bergh leek helemaal terug bij ADO, met basisplaatsen tegen FC Utrecht, Ajax en FC Groningen. Tegen NEC at de middenvelder echter niet bij de eerste elf, waarna hij boos en teleurgesteld reageerde. Trainer John van den Brom was niet blij met de uitspatting van zijn speler, die de volle negentig minuten op de bank bleef. Ook tegen NAC zat Van den Bergh de volledige wedstrijd naast het veld.

Van den Bergh, bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van de club uit zijn geboortestad, liet weten dat de relatie een 'deuk op had gelopen'. Sparta hoopt de ontevreden speler toe te kunnen voegen aan de selectie. De dertigjarige Hagenaar speelde in het verleden al vier seizoenen voor de Rotterdammers, waar hij in zijn tweede en derde seizoen goed was voor respectievelijk 17 en 22 goals op het tweede niveau in Nederland.

 

 

GAAT IE DAN TOCH?
 

0
Maandag 22 november 2010 om 08:35 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Ik vrees ook dat we deze ploeg nooit bij elkaar kunnen houden? hopen dat dat wel lukt 

Dat heb jij volgens mij al 5x gezegd. Als we Europa in gaan zal de stimulatie voor veel spelers groter worden. Bovendien hebben Toornstra en Verhoek (Derijck volgens mij ook nog), een doorlopend contract en zal die dus afgekocht moeten worden. Ja, Kubik moeten we langer vastleggen, Rado en Bulykin moeten we proberen te behouden maar die worden door hun leeftijd toch niet snel weggekocht. Dus er is nog niet veel verloren. Goed gaan praten met Kubik (ik las een interview over hem, en hij geeft mij de indruk te willen blijven). Dimitri en Rado proberen vast te houden. Als je Europa ingaat zullen er ook wel andere spelers komen die graag willen komen, Dimitri is een goede speler maar ik ben niet bang dat Immers daar niet zal kunnen spelen. Conclusie: er is niks aan de hand met onze selectie, maar contracten moeten verlengd worden en dikke clausules ingezet worden en kwalificeren voor Europees voetbal!!!

0
Zondag 21 november 2010 om 17:20 uur

ADODENHAAG

jajoh schreef:

wat ik wil zeggen is dat het nu aardig binnen de perken blijft, maar dat er altijd een grote groep meelopers is die zich laten ophitsen...  En als als als... Als we zo blijven presteren spelen we europees, als we na de winterstop niets meer winnen worden we 15e.... het hele leven bestaat uit als......

 

Ik hoop gewoon dat de sfeer niet in negatieve sfeer verpest gaat worden, dat is alles.

Als je alles goed voor elkaar hebt bestaat 'als' niet omdat er altijd alternatieven zijn. Voorlopig zijn er bij ons geen 'alsjes' in de lucht en zitten wij alleen in een stijgende lijn. Je kan zelf 'als' voorkomen om slim te investeren. Tuurlijk zijn er ook 'alsjes' waar je niks aan kan doen maar voorlopig is er geen reden tot negativiteit. Wij zitten in een goede flow en zolang er niks veranderd in de selectie zal dat zo blijven.

0
Zaterdag 20 november 2010 om 20:25 uur

Nu online

BigMac, Swaber, James, kevin, Kees, Tante Wil, john 147, Heino en 357 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4