Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

hjfff

<FCDH> schreef:

Ik zou calabro erbij halen die schiet er wel 12 in

Die is net voor 2 jaar van VVV naar het Zwitserse Sankt Gallen; weinig kans dus.

Gewoon Oper in de spits met Immers als breekijzer.

 

Prioriteit blijft een verdedigende middenvelder a la Luijckx.

Lindgren zou in mijn ogen ge-wel-dig zijn.

Die wouden we winterstop vorig jaar al huren met Wielaert. Als hij nu weer hoort dat we belangstelling hebben gaat er misschien een lampie bij hem branden.

Ander optie voor die positie vind ik de aanvoerder van Jong AZ; James Holland. Speelde beide wedstrijden tegen Jong DH erg sterk als controleur. Allebei de wedstrijden hadden we heeel weinig te vertellen. Die jongen geldt bij AZ ook als een grote belofte, maar hij heeft niet al te veel uitzicht op speeltijd gezien de grote concurrentie met oa Schaars, Wernbloom en Elm.

0
Donderdag 8 juli 2010 om 18:08 uur

<FCDH>

Van den Brom ziet toekomst voor Powel
John van den Brom, bezig aan zijn eerste weken als trainer van ADO Den Haag, krijgt een steeds beter beeld van de selectie van de Haagse eredivisionist. Ook Berry Powel, vorig jaar verhuurd, mag hopen op speelminuten.

"Berry is natuurlijk gewoon een speler van ADO en heeft hier nog een contract", zo zegt Van den Brom in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Wij gaan hem gebruiken op posities, waarvan wij denken dat hij daarvoor in aanmerking kan komen. Op links hebben wij nog weinig bezetting vind ik en wij hebben met Berry gesproken en zijn voorkeur gaat ook uit naar die positie."

"Ik vind hem zelf ook niet echt een centrale spits, maar meer een spits in een twee spitsensysteem, maar zo willen en gaan wij niet voetballen in principe", vervolgt de voormalig trainer van AGOVV Apeldoorn zijn verhaal. "Dus dan is het een vrij logische keuze voor mij om hem vanaf links te laten spelen en hij is het ook gewend en zoals vandaag heeft hij daar een goede invulling aan gegeven."

Van den Brom ziet in Lex Immers, eerder nog in de belangstelling van Chievo Verona, wel een centrumspits. "Lex is natuurlijk op meerdere posities inzetbaar, alleen voor mij als trainer is het wel duidelijk om zo meteen natuurlijk posities naar de jongens aan te geven waar ze zich op kunnen gaan richten. In dat opzicht is het goed voor mij om te zien dat Lex ook deze rol goed in kan vullen, maar ik blijf hem zien als centrale spits."


 

0
Donderdag 8 juli 2010 om 10:03 uur

JB

Johannes schreef:

Het is een dubbel gevoel. Ja natuurlijk is het geweldig dat we in de WK finale staan. Maar juichen voor die enge egotrippertjes als De Zeeuw of Van Persie of Sneijder... Ok, die laatste heeft dan wèl een en ander gepresteerd. Maar zie je het al voor je straks: Robin de nietsnut (die alleen zelf vindt dat 'ie de beste spits ter wereld is) met de beker op het bordes en dan bijdehante dingen roepen... Blehhh...

Waar zijn de tijden van de helden van '88 gebleven... echte kerels en echte wereldsterren samen in een team. Of de generatie Bergkamp, Jonk, de Boertjes... 

Nou ja, gelukkig zijn er nog voetballers als Kuyt, Van Bommel en Van Bronckhorst waardoor het nog draaglijk is.

Met alle respect: van Persie is niet de enige die vindt dat hij bij de beste spitsen ter wereld hoort.

 

Voetbalnono's als Arsene Wenger en de analysten bij bijv. Match of the Day van de BBC zijn het met hem eens.

 

Dat hij tot nu toe weinig gepresteerd heeft dit WK heb je gelijk in.

 

Aan de andere kant: hij hoeft op dit WK zijn kunstje maar 2 of 3 keer te doen en als hij dat allemaal voor a.s. zondag heeft bewaart. ;-))

0
Woensdag 7 juli 2010 om 15:41 uur

Ooievaar

Kees schreef:

M. Pique en Oper zijn eenvoudig weg door Van der Brom niet voor de eerste 22 geselecteerd. Ben benieuwd of ze op traingskamp mee mogen. Ze hebben nog 1 week om aan hun vorm te werken.

Stok achter de deur wellicht, mits beide fit zijn ze zeer bruikbaar.

Als Koekblik en Supusepa worden aantetrokken, wordt de selectie toch nog versterkt. Zet je dat af tegenover de concurrentie dan stemt me dat hoopvol. Op die manier valt er meer te kiezen, goede zaak dus.

 

Neem aan dat Koekblik beter is dan Soltani, maar daar is ook niet al te veel voor nodig. ALs je weinig te makken hebt, kan het geen kwaad als je een vent als Ling in je omgeving hebt.

0
Zondag 4 juli 2010 om 15:50 uur

morley

grappig om te zien dat een aantal mensen denkt dat we ons met het huidige spelersmateriaal moeiteloos gaan handhaven. doet me denken aan dat ik gisteren van der gijp en derksen op tv hoorde schreeuwen dat nederland absoluut zonder enig probleem wereldkampioen zal worden. wat een genante vertoning was dat zeg. je zag die carl huybrechts zich afvragen of hij in de maling werd genomen.... kan me nu heel goed voorstellen wat de belgen bedoelen als ze zeggen dat wij 'dikke nekken' hebben!

 

on topic; inormaal gesproken zouden we de graafschap en excelsior volgend seizoen achter ons moeten kunnen houden. hoewel de graafschap ook wel eens kan verrassen. maar goed, dat zou dus betekenen dat je ook zomaar onder de streep kunt belanden.... want er is verder geen club in de eredivisie die aantoonbaar slechter is dan wij. wel een stuk of vier clubs dat gelijkwaardig is. maar als je nu al gaat roepen dat wij zeker beter zijn dan pakweg een vvv of een vitesse dan heb je weinig geleerd van de afgelopen seizoenen.

0
Zaterdag 26 juni 2010 om 11:53 uur

Rudgero

On topic:

 

Supusepa halen! Sowieso een goeie linksback...beter dan hese en pique is blessure gevoelig! Kum moet lekker in de as spelen en Ammi moet lekker weggaan, bakt er weinig van en kost een hoop euri..

Heb er vertrouwen in met deze selectie, misschien alleen een linksbuiten aantrekken nu soltani weg is. Van den Bergh zou ook nog als een soort linksbuiten kunnen spelen: maakt domme overtredingen op het middenveld omdat hij te langzaam is, als hij linksbuiten speelt maakt hij minder van deze overtredingen en is hij nog steeds levensgevaarlijk!

 

Come on The Haque, nog ff volhouden en we gaan bouwen aan een mooie ploeg die een stabiele middenmoter wordt!! Dus niet meer van die oude afgeschreven berggeiten halen die nog een paar centen in hun zak willen stoppen voordat ze de kicksen aan de wilgen hangen!
 

0
Woensdag 23 juni 2010 om 15:16 uur

DeHaagseHyena

oodh schreef:

Tja zo lust ik er nog wel een paar. Wat is dat nou voor een vergelijking. Denk toch zomaar dat Utrecht 'wat' vaker op de helft van de tegenstander balt en een keeper heeft die wel wat tegen houdt.  

Pure onzin,

 

Utrecht deed 1 jaar geleden een kwaliteitsinjectie die 3 miljoen kostte en 3 aanvallende spelers werden gehaald, maar utrecht heeft genoeg wedstrijden gespeeld waar het en veel verdedigde en weinig scoorde....Fcdenhaag verdedigd veel en komt eruit met counters en heeft uitvallende wedstrijden waarbij we de aanval zoeken, maar kwalitatief los van de aanval van utrecht doen wij niet onder aan utrecht....ik weet dat je de verdedigende spelers voor me voeten gaat gooien, maar ik bedoel hierbij de spelers tegen elkaar afgewogen als ze hun NIVEAU halen en onze verdedigers zijn kwalitatief net zo sterk maar te wisselvallig.

0
Woensdag 23 juni 2010 om 14:00 uur

Advertentie

DeHaagseHyena

Ruudje16 schreef:

Voorvorig seizoen viel Van Hese vaak door de mand.

Maar afgelopen jaar vind ik dattie naar behoren gespeeld heeft.

 

Vind trouwens ook dat we vorig jaar niet zozeer (doel)punten weggegeven hebben maar dat we (veel) te weinig gescoord  hebben.

En dat scheelt net zo goed posities op de ranglijst...............

Nou ben ik gedeeltelijk niet met je eens, omdat je als voorbeeld Utrecht hebt die en weinig scoren en toch weinig tegen krijgen en toch een goede prestatie neerzetten?

 

Utrecht 39 voor en 33 tegen.

Adodenhaag 39 voor en 60 tegen.

 

Ligt toch wel aan de verdediging denk ik zo....

0
Woensdag 23 juni 2010 om 10:49 uur

Ruudje16

DeHaagseHyena schreef:

Lees eens terug wat je hier schrijft?

 

Die Supusepa heeft veel meer talent als van Hese.

Van Hese heeft het al lastig met zichzelf, kan je nagaan met de tegenstander.....van hese heeft ons al zeker veel punten gekost vorig seizoen!

 

Pique zeer sterke verdediger maar redelijk op zijn retour.....leuk voor 2/3 jaar dan naar de amateurs....goede voetballer maar op is op.

 

 

 

Voorvorig seizoen viel Van Hese vaak door de mand.

Maar afgelopen jaar vind ik dattie naar behoren gespeeld heeft.

 

Vind trouwens ook dat we vorig jaar niet zozeer (doel)punten weggegeven hebben maar dat we (veel) te weinig gescoord  hebben.

En dat scheelt net zo goed posities op de ranglijst...............

0
Woensdag 23 juni 2010 om 10:27 uur

Ooievaar

Max schreef:

Het gaat mij niet om clubliefde, maar om prestaties. Buijs en Vd Bergh hebben ons heel veel ellende buiten het veld gekost en hebben in het veld niks laten zien. Ammi en Immers hoeven van mij niet per se weg. Voor de dravertjes Buij sen Vd Bergh haal je zo vervangers. Genoeg spelers zonder club.

Snap je punt wel. Buijs en met name v.d. Bergh hebben weinig tot niets laten zien. Buijs was en is geen leider, maar moet gewoon ballen afpakken en inleveren. De natuurlijke leider dat moet naar mijn smaak Ranco zijn.

 

V.d. Bergh zou ik niet in de basis zetten als je ook al Toornstra hebt. Zaak is dat je een brede selectie hebt, met het oog op blessures, vormverlies en schorsingen. Vervangers vind ik prima, maar moeten dan wel een meerwaarde hebben, op v.d. Bergh zit geen hond te wachten en of het verhaal Immers doorgaat valt ook nog te bezien, zouden ze dat soort voetballers echt niet in de serie A of B hebben rondlopen? Voor ons een bruikbare kracht, daar niet van, maar serie A is toch andere koek.

 

 Maar zeker voorin zal er toch wel wat bij moeten komen, achterhoede en middenveld ligt niet de voornaamste zorg wat mij betreft. Hopelijk klopt Vicento nadrukkelijk op de poort, groot talent.

0
Maandag 21 juni 2010 om 23:40 uur

Nu online

carbayon, James, BigMac, Lellow, fcdh-denhaag, HaagseBlubberPens en 383 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4