Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO weer blessurevrij
John van den Brom beschikt morgen tegen NAC over een blessurevrije selectie. De langdurig geblesseerden Danny Buijs, Robert Zwinkels en Alexandar Rankovic zijn weer inzetbaar.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 19 november 2010 om 17:02 uur

<FCDH>

ricob79 schreef:

WE GAAN ECHT VOOR EUROPEES VOETBAL

(bron voetbalprimeur.nl) :

 

Mourinho verwelkomt Steijn voor stage
Maurice Steijn zal voor de cursus coach betaald voetbal stage gaan lopen bij het Real Madrid van José Mourinho. De assistent-trainer van ADO Den Haag vertrekt in december naar Spanje.

Volgens het Algemeen Dagblad is de vijfdaagse trip door zaakwaarnemer Roger Linse geregeld. Linse heeft goede contacten met de Spaanse club sinds de overgang van Ruud van Nistelrooy van Manchester United naar Real Madrid.

De rechterhand van trainer John van den Brom kijkt uit naar het korte avontuur. "Fantastisch om daar stage te mogen lopen", aldus een gelukkige Steijn. "Daar kijk ik heel erg naar uit."

 

Ken steijn niet regele dat de hele selectie een weekje in de winterstop daarheen gaat? ze gaan toch naar sp[anje in de winterstop dus wie weet kan er een samenwerkingsverband komen met talent spelers uit madrid????

0
Donderdag 18 november 2010 om 14:08 uur

ADO supporter Leidschenveen

Max schreef:

Maar hoe zit het nou met het negatief eigen vermogen of schuld of hoe dat ook mag heten , is dat, simpel gezegd die 7,9 uit 2007/2008, plus die 3,5 uit 2008/2009 plus die 2 uit 2009/2010, maakt samen 13,4. Of hangt dat af van het geld dat Vd Kallen en erin heeft gestoken?

Goed punt Max. Wat is het Eigen Vermogen ?

 

Ik heb begrepen dat de spelers niet geactiveerd op de balans staan, dus een verkoop verdwijnt direct in het resultaat.

Ik zou verwachten dat als de verkoop van losse kaarten en sponsorstoelen toeneemt komend seizoen, er wellicht weer voorzichtig een plusje geschreven kan worden.

 

Gisteravond kwam VI met het nieuws dat er volgend jaar nog maar 25 contractspelers in de selectie mogen zitten. Vraag me af wat voor impact dat gaat hebben op de grote clubs. Flinke kapitaalsvernietiging lijkt mij.

0
Dinsdag 16 november 2010 om 20:01 uur

fcthehague

Johannes schreef:

Jij schrijft dit en ineens schiet mij good old Emiel van Eijkeren te binnen...

 

Die werd (toen hij terugkwam bij Den Haag) na een tijdje ook gepasseerd en kwam zelfs op de tribune terecht. Zat ie bij mij in het vak op zuid met z'n oude vader. Heel kritisch de wedstrijd te volgen, maar voornamelijk te zwijgen. 

 

Wie weet nog wat er gebeurde toen de trainer hem weer opstelde?

 

(Hint: ik ben erg trots op het shirt wat ik van hem heb!)

Bosschaart is ook een voorbeeld voor veel spelers. Bij Vloet speelde die in het tweede en heeft al die tijd ze mond gehouden (zelfs tegen de pers). Achteraf heeft die een interview gegeven dat die het kut vond, maar wel keihard geknokt heeft om weer bij de 1e selectie te komen.

 

Dat zie ik Ricky niet doen, want die heeft al meer negatieve interviews gegeven dan speelminuten gemaakt in een elftal. Slaat gewoon nergens op dat hij de onrust weer moet maken. Hoop ook echt dat er actie word ondernomen tegen dit zoveelste onrust interview. Wetzel werd ervoor ontslagen dus wat is Ricky meer waard dan ?

0
Maandag 15 november 2010 om 18:27 uur

fcthehague

Ricky gelijk uit de selectie zetten. Het is nu wel leuk geweest al die interviews van meneer de onruststoker. We hebben Visser als mooie vervanger voor hem. Zodra er meerdere op de bank zitten te mokken (VD BERG en Bosschaart) krijg je dit soort problemen. Dus degene die de grootste bek heeft (vd berg nu) lekker als voorbeeld stellen en naar het 2e pleuren. Is niet de eerste keer dat die dit doet.

 

En het gaat er niet eens om dat die gelijk heeft of niet, want hij heeft wel een goed punt, maar dan nog moet die dit intern bespreken en niet met de pers. Lekker oprotten dus nu.

0
Maandag 15 november 2010 om 14:47 uur

Karel KLaver

Kees schreef:

Ik zie Ricky in de winterstop niet vertrekken. Geen enkele club kan of wil de helft van zijn salaris overnemen. Er zal dus een regeling moeten komen waarbij ook ADO water bij de wijn doet. Of hij tekent ergens een meerjarig contract zodat die club misschien nog wat kan beuren. Is sowieso een ingewikkelde constructie.

 

Anderzijds vind ik het jammer dat ook nu op de box de nadruk niet ligt op de positieve ontwikkeling van onze club. Wat gaan we goed. We hebben 22 punten en sinds gister kijk ik echt niet meer naar plaats 16 t/m 18. Laten we vooral genieten!!!

Zijn contract loopt sowieso af aan het eind van dit seizoen. Vangen wat je voor hem kunt vangen, je verlies nemen en met de rest van de selectie doorgaan. Je moet in elk geval zo snel mogelijk van die onrustzaaier af.

 

En als clubs het salaris van vdBergh nu niet kunnen betalen, zal dat in de zomer niet veel anders zijn. Dus als hij zelf geen water bij de wijn doet, loopt zijn carriére straks samen met hem de poort uit.

0
Maandag 15 november 2010 om 12:13 uur

Advertentie

the mouse

Haagsebluf schreef:

Inderdaad.

 

Enige wat die echt goed kan is onrust zaaien. Hij moet z'n plek kennen en de keuzes van de trainer accepteren.

 

Iedereen mag teleurgesteld zijn, maar het is waardeloos dat het nu in de media verschijnt.

 

Winterstop kan die weg!!!!!

idd,

 

het gaat niet zoals meneer het wilt.

hij moet gewoon inzien dat er betere spelers rond lopen dan dat hij is, en genoegen nemen met zijn plek in de selectie!

begrijp wel enigzins dat ie teleurgesteld is, maar hij is in deze selctie een goede 12e of 13e man!

hij moet blij zijn dta ie geen 17e of 18e man is, want dat is ie in mijn ogen zeker wel!

 

zelfs de jeugd als een Visser overtrefd hem!

 

0
Maandag 15 november 2010 om 10:53 uur

Ooievaar

rien1 schreef:

Onderin de ranglijst gaan de ''mindere'' clubs zich zo langzamerhand ook wel settelen. 16 excelsior 11pt

                          17 VVV         9pt

                          18 Willem.... 2 pt

Erg prettig dat we daar niet meer naar hoeven te kijken. Daar horen wij als derde stad zo wie zo niet bij te staan, wat tot voor kort nog wel het geval was. We staan nu - al - in het linkerrijtje, laten we proberen daar te blijven. Opdat we komend seizoen de selectie weer kunnen gaan opschonen. Op deze manier is het makkelijker om potentiële versterkingen te bewegen om naar ADO te komen. 

 

Als we nu al in het stadium verkeren dat we een zwakke uitwedstrijd tegen een echt niet misselijke tegenstander, toch nog met een punt het veld afstappen, dan kan je de conclusie trekken dat we hardstikke goed bezig zijn.

 

Ben dan ook zeer verguld met de gang van zaken.

0
Zondag 14 november 2010 om 20:19 uur

Kees

Sprak Bert een seconde geleden die met de ADO-kids nu lekker bij de MC DOnalds zit. Allemaal de groeten en zij kunnen ook goed met 1 punt leven.

 

Eigenlijk is het best wel mooi dat we zelfs met een punt tegen NEC in een uitwedstrijd niet helemaal uit onze bol gaan. Die club lag ons twee jaar geleden nog mijlenver voor qua organisatie en selectie. Daar liepen toen echt een paar kanjers te voetballen.

0
Zondag 14 november 2010 om 18:23 uur

Ooievaar

Wel even de zaken in het perspectief blijven zien. We hebben nu tweeëntwintig punten 22!!

 

Een zeer zeer zware week achter de rug. Winnen in Amsterdam, daarna 120 minuten in Groningen tegen een toppper, en dan drie dagen later naar Nijmegen. Teugkomen met een punt is een prima prestatie. We moeten niet doen alsof PSV twee punten is uitgelopen.

 

We kunnen nu a zeggen dat we veilig zijn, dat kan natuurlijk echt niet mis. Alle tijd dus om eens rustig de selectie onder het licht te gaan houden, en kijken wat de goede en zwakke punten zijn, opdat je in alle rust kunt gaan doorselecteren. Wat een luxe!!

 

Geen noodverbanden aanleggen in de winterstop en maar hopen dat het goed afloopt. Ik ben ontzettend opgelucht, blij, en trots. Eindelijk gaat het potentieel er uit komen.

 

Wat heb Jol eigenlijk gedaan

0
Zondag 14 november 2010 om 16:40 uur

Nu online

James, BigMac, Swaber en 441 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4