Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Een oudere supporter

Haagse Roel schreef:

Weer een maf plan van de beleidsbepalers : expats ,buitenlanders die hier al dan tijdelijk verblijven voor hun werk , kunnen voor een joet naar ADO-NAC.......Tsja is de gewone man afhaakt moeten er maar dit soort figuren worden binnengehengeld als stadionvulling... :shoot:
Die betalen in ieder geval dan nog wel wat.

Als ik elke keer hoor hoeveel mensen er met gratis kaarten binnenkomen... Niet normaal meer. En dan heb je ook nog elke keer gratis kaarten via bijvoorbeeld Parnassia, Leger der Heils de Voedselbank enz. Leuk hoor dat de kansarmen ook gratis naar een wedstrijd of meerdere kunnen. Maar het lijkt inderdaad op stadionvulling.

Ik vraag me af waarom ik elke keer weer een seizoenskaart neem. Zo voordelig is ie niet meer.

0
Maandag 28 januari 2013 om 10:20 uur

Wijnhoven

Kan iemand mij uitleggen waarom Omeruo op zijn achtergrond op twitter `De kuip` heeft
0
Zondag 27 januari 2013 om 23:48 uur

ypenburg070

marcellino schreef:

Blij dat he zelf het antwoord al geeft
Waarom zou Fraser het volgens jou dan beter doen?
0
Zondag 27 januari 2013 om 17:21 uur

DaveDH

Bert schreef:

Minstens 75% van de supporters droop gisteren ontevreden de tribune af.

Moet die allemaal een andere club gaan zoeken Dave?

Mag hopen dat dat niet gebeurd want dan wordt het wel erg rustig bij Ado.
Ja een late gelijkmaker doet dat met je hé, ik was ook teleurgesteld, is iets anders dan dag in dag uit te lopen kkeren dat je club (waarvan jij zegt supporter te zijn) er geen van kan, technische staf is kut, beleid is kut, Steijn is kut, meeste spelers zijn kut, ze MOETEN nieuwe spelers halen, ze hebben nooit geld, ze MOETEN de poepflap trekken voor spelers..... dit is maar een greep uit al het gekkr hier....

Als het allemaal zo vreselijk kut is, waarom blijf je het dan nog supporter?
0
Zondag 27 januari 2013 om 13:37 uur

Kees

Victor schreef:

Ik heb nu al spijt dat ik gisteren nog gereageerd heb op dit forum. Van een leuke site is dit een verzamelplek geworden van gefrustreerde (nep) supporters die beweren achter de club te staan , maar in werkelijkheid elke kans aangrijpen al hun negatieve gedachten over de club, spelers en trainers te verspreiden. Mensen met een positieve kijk worden zonder argumenten afgebrand. Voor mij een goed moment om dit forum te verlaten. Ik doe hier niet meer aan mee.
Victor,

Ik begrijp jouw gedachtegang heel goed. Echter wegblijven van dit forum zou ik niet doen. Waarom je pleziertje jezelf ontnemen? En datzelfde geldt voor HJJFF.

Ook ik word moe van al dat negatieve gezeur. Mogelijk dat ik ADO op een andere manier benader dan velen hier. Is mijn goed recht maar ook het recht van de andere shouters.

Voor mij telt de gezelligheid van de contacten met de medesupporters voor, tijdens en af en toe na de wedstrijd. Zelfs de pauze kan gezellig zijn. Ook de voorbereiding vind ik fantastisch (mis in de regel bijna nooit een wedstrijd hiervan), af en toe een wedstrijdje van het tweede en de dames. Ook de eerste training en een heel enkele keer nog een training tijdens het seizoen.
Eveneens de berichtgeving over ADO, de contacten hier op de box en een enkele keer het genieten van een goede wedstrijd.

Voor mij telt enkel het resultaat. Bij een nederlaag doodziek, bij gelijkspel redelijk blij en bij winst helemaal blij. Dit seizoen dus 5 keer doodziek, 10 keer redelijk blij en 5 keer helemaal blij. De teller slaat bij mij dus in het positieve.

Tevens ben ik zo realistisch dat ik bij ADO als liefhebber van voetbal lang niet altijd aan mijn trekken kom. Of ADO moet zich wederom stevig in de schulden steken wat we bijna allemaal niet willen of ik moet supporter van een topclub worden.

De kritiek op Maurice Steijn vind ik ook grotendeels onterecht. Tuurlijk blijkt nu dat Poepon niet de gewenste spits is maar Maurice heeft het met Wormgoor, Meijers, Malone en Holla wel prima gezien. Van de vijf nieuwe spelers dus vier aanwinsten.
0
Zondag 27 januari 2013 om 11:58 uur

marcellino

DaveDH schreef:

Jij zit altijd te zeuren dat er geen Geld is bij Den Haag, leg jij dan eens een paar kaken neer. Dat doe je niet eens voor een toegangskaartje, jij blijft thuis maar je eis wel allerlei investeringen in nieuwe aankopen...

Ik weet niet of je het door heb maar er heerst een gigantische financiële crisis, dus je kunt niet zo maar elke aangeboden belofte aantrekken, ook al heb je ze nodig en ook al komen ze van ajax... je zult heel voorzichtig moeten opereren want een financiële tegenvaller komt nu veel harder aan en is veel moeilijker boven te komen...

Ik zie iedereen maar, ff die halen en ff die huren, dat moet wel betaald worden, en als dat geld er niet is, dan is het er niet, PUNT!

Deal with it....
dave we zouden niet meer op elkaar reageren.

maar ole.
als je dus geen geld hebt om spelers te huren of te kopen moet je er voor zorgen dat de mensen die spelers moeten aantrekken ervaren zijn en verstand van zaken hebben, dat is al 30 jaar niet zo het top jaar met bulykin en kubik komt ook niet door scouten maar door puur geluk ze zijn ons aangeboden.als je het geld niet hebt moet je zeker goed nadenken wie je aantrekt en of daar een groei in zit.dus je kan je geen risico`s veroorloven ,maar wat doet ado ze willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten komen daardoor bij spelers die bij een andere club niet voldoen en mogen het proberen bij ado.
huur dan gewoon twee a drie goede spelers ipv 8 b voetballers.

vorig jaar 15 spelers weg dit jaar mogen 6 spelers weg in de winterstop hoe zou dat nou komen?

dat er geen geld is was al bekend maar als je je omzet ziet dalen omdat de toeschouwers weg blijven en daardoor artikelen ook minder worden verkocht en je geeft dan de financiële crisis de schuld ben je heel erg kort door de bocht.

ik kom er voor uit dat ik op dit moment tv-supporter bent (heb me lang genoeg in de maling laten nemen)maar ik kan de volgende thuis wedstrijd gewoon weer op de tribune zitten heeft met een crisis niets te maken.en zo zijn er zeer veel supporters die weg blijven omdat ze door ado voor gelogen worden en zien dat er veel meer uit deze ploeg te halen is al zou je een gerichte speler erbij halen.
wat ado nu doet is zijn eigen nek omdraaien ,ik heb nog geen een bedrijf gezien die niet begint met een visie en hoe ze daar moeten komen.
ik kan hem bij ado niet vinden.
sponsors komen niet ze willen zelfs extern geen geld meer bij legen en waarom omdat ado het vertikt om de salaris van deze speler te betalen
je jaagt hierdoor ook zeer veel sponsors weg wat ook gebeurd.
leuk dat je leest dat er een sponsor bij is gekomen jammer dat we niet lezen dat er 3 a 4 zijn afgehaakt.

je verschuilen achter wat niet kan is zeer makkelijk ,je neer legen bij hoe het is ook dat is zeer makkelijk ga aan mij dsn ook niet vragen voor een oplossing want die heb ik al vaak gegeven en niet alleen ik.
ben je supporter als je in weer en wind op de tribune zit en een kopje koffie of biertje met je kennissen belangrijker is als de wedstrijd.
ben je meer supporter als je tevreden bent met een plek tussen 10 en 16(want daar ga je eindigen)en zijn de supporters als ze meer eisen en ook denken dat het mogelijk is nep supporters!!!!!

ado is langzamerhand een club geworden waar sociaal meedoen belangrijker is dan wat er op het veld gebeurd en jammer genoeg laat zien dat het inslaan van deze weg niet de goede is althans op dit moment want het word alleen maar rustiger op de tribune en steeds meer mensen gaan klagen.
crisis ja daar hebben ze allemaal last van niet alleen ado


0
Zondag 27 januari 2013 om 11:50 uur

Advertentie

marcellino

Victor schreef:

Ik heb nu al spijt dat ik gisteren nog gereageerd heb op dit forum. Van een leuke site is dit een verzamelplek geworden van gefrustreerde (nep) supporters die beweren achter de club te staan , maar in werkelijkheid elke kans aangrijpen al hun negatieve gedachten over de club, spelers en trainers te verspreiden. Mensen met een positieve kijk worden zonder argumenten afgebrand. Voor mij een goed moment om dit forum te verlaten. Ik doe hier niet meer aan mee.
Beste victor niemand is een nep supporter en iedereen beleefd de wedstrijd op een andere manier heb alle shouts vanochtend gelezen oook die van jou
En heb respect hoe je over ado denkt.
Echter ben ik het daar niet met je eens wemoeten volgens jou blij zijn dat we staan waar we staan.maar dat was ons toch ook beloofd spelen in het linker rijtje en gaan voor europees voetbal .
De ranglijst vertekend omdat je zomaar binnen drie weken op plek 16 kan staan.
Als je deze plek waardig had geweest moet je thuis van ploegen als willem2 en roda winnen.
Als dat er niet in zit omdat de tegenstander beter is kan iedereen zich daar bij neer legen maar dat is dus niet zo.je speelt leuk voetbal
En ik vind dat he niet onder doet voor een utrecht maar je staat dalijk wel 11 punten op ze achter en dan gaat er iets niet goed .
Als he dan in de wedstrijd ziet dat je thuis de eerste 20 minuten durft te voetballen maar na de goal dat niet meer durft en achter uit gaat voetballen dan vraag ik mij af of de spelers dat zelf doen of in opdracht van meijers links buiten waar haal je het vandaan die jongen heeft de gehele wedstrijd op het middenveld gelopen .jansen niks van gezien had lekker meijers naar het middenveld gehaald en vicento of kolk op de vlank.
Hij haald jansen eraf en suppie waarom suppie laat gewoon je achterhoede staan op een gegeven moment krijgt beugelsdijk de bal en kan hem niet meer naar de linksback spelen omdat die er gewoon weg niet meer is dan zien we gelijk ook het zwakke punt van beugelsddijk die de bal met alle tijd van de werekd over de lijn schiet
En dit zijn nou net d puntjes waar je een wedstrijd op wint of veeliest
Speeld hij de bal terug of naar een medespeler komt de kans van roda niet meer.
Poepon erin is aan de eene kant te begrijpen kan een bal bij zich houden maar als de spelers daar achter ipv dat ze roda kapot spelen de lange bal gaan hanteren dan begrijp je het echt niet.
Steijn wil met flanken spelers voetballen cherry en meijers zijn dat zjer niet vicento en kolk wel dus waarom gewoon niet de juiste spelers op de juiste plaats en ja als dan soelers als meijers en cherry daar moeten staan zit je selectie dus niet goed in elkaar
Gewoon de spelers op de juiste positie

Coutinho
Malone beugelsdijk wormgoor suppie
Cherry toornstra hola meijers
Kolk van duinen
0
Zondag 27 januari 2013 om 09:50 uur

ADODENHAAG

Mag natuurlijk wel gezegd dat het goed is dat Steijn Poepie er gewoon naast zet, als ie erin komt maakt ie meteen duidelijk waarom ie er niet in stond.. al is dat gefluit natuurlijk niet nodig. (wel zo voorspelbaar als de passeerbeweging van Milic)
0
Zondag 27 januari 2013 om 01:45 uur

Victor

Bert schreef:

Uitspraak Victor "Ik schaam me bijna om deze figuren als mede supporters te hebben"

Jij zal er vast ook tegen W2 bij geweest zijn
"Jij zal er vast ook tegen w2 bij geweest zijn"

Zo een citaat zegt genoeg over jou.
Waarom vind je dat omdat jij er blijkbaar bij geweest bent je zo negatief moet doen en je negatieve gedachten moet delen met je medeshouters.
Ik heb de wedstrijd tegen Willem II gezien en baalde dat we het iniatief gedurende de wedstrijd weggaven. Een volgende stap in de ontwikkeling van dit team mag van mij zeker het overstappen op een opportunistischere speelsteil zijn zonder alles achter open te gooien. Toch snap ik het beleid van Steijn volkomen omdat het opportunistischere spel van vorig seizen vaak 0 punten opleverde.
0
Zondag 27 januari 2013 om 01:25 uur

Victor

ADODENHAAG schreef:

Een paar puntjes van jou vind ik iets te positief

- Fris combinatiespel? Dat was 2 jaar geleden toch. Holla en Toornstra zijn prima middenvelders, maar moeten het niet hebben van hun geweldige combinatievoetbal. Heel af en toe zie je een prima actie, maar veel te weinig natuurlijk. De wedstrijd van vandaag was alles behalve mooi combi-voetbal.
- Stapje voor stapje groeien? Juist niet! Het leek 2 jaar geleden steeds beter te gaan, en vorig jaar laten we zien dat er structureel (behalve financieel, daar wel complimenten!) helemaal niet zo zijn verbeterd. Bijv. NEC gaat waarschijnlijk Falkenburg en Boymans binnenhalen, terwijl wij een te dunne selectie hebben, en onze beloftes ieder jaar verslechteren.

Nee, het gaat beter dan 10 jaar geleden, financieel kun je ook zeker tevreden zijn. Maar toch niet als het gaat om het voetbal? Goddank dat we dit jaar nog Meijers en Holla erbij hebben gekregen, anders had je op 17 of 18 gestaan lijkt me. Ik denk dat de meesten van ons richting stabiele middenmotor willen. Altijd dat degradatievoetbal komt ook je reet uit.. thuis winnen tegen Roda dus.
Fris combinatievoetbal is de goal van van Duinen en de briljante pass van Toornstra. Fris combinatievoetbal is ook de aanval waarbij Jansen met een hakje terug Toornstra naast ziet schieten. Zo zijn er veel voorbeelden van mooi combinatievoetbal waarbij het tot aan de 16 goed gaat maar waarbij de laatste stap nog ontbreekt. Ik ben het eens dat Zpiepon een miskoop is. Hij komt kwaliteit te kort voor het korte combinatiesprl dat we willen spelen. Waarom heb je het over degradatievoetbal? Dat is toch helemaal niet aan de orde.
0
Zondag 27 januari 2013 om 01:11 uur

Nu online

BigMac, JB96, GroenGeelHart070, Brian, James en 267 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4