Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Zeo

Om in oplossingen te praten:

- Immers én Toornstra op de bank volgende match (die we zoiezo wel verliezen en zoals eerder vermeld door sommigen, slechter kan het toch niet) Zou dan kiezen voor Chery en Mulders als vervangers.

- gewoon een keus maken welke linksbuiten je wilt laten spelen; hoe achterlijk ben je als je al sinds begin juli aan het trainen en ballen bent en je weet 2 en een halve maand verder nog niet wie je beste linksbuiten is.

- mooie video laten maken met dramatische muziek, met niet als oogmerk goals en het voetbal, maar de blijdschap bij spelers en vooral de supporters (beelden ook van ons plein van de match tegen groningen). Het heeft geen zin om nu voetbaltechnische zaken voor te trekken als de spelers er niet met hun koppies bij zijn, dan gaat het ene oor erin en de andere eruit.

- kappen met mierenneuken en achterlijke regeltjes maken waardoor spelers meer het gevoel krijgen dat ze ietwat van hun vrijheid moeten inleveren wat zich rechtstreeks vertaald naar inzet op het veld.

- aanvoerdersband afpakken van immers en bij gebrek aan echt een goede keus, vooralsnog veilig spelen en de keeper aanvoerder maken.

- de buitenspelers niet meer ver laten inzakken alsof ze middenvelders zijn (deden ze vorig jaar bijna nooit), zodoende sta je in de omschakeling met meer man in een offensieve positie en kun je daadwerkelijk ook iets doen ipv ballen naar je eenzame spits te sturen.

- en een stukkie zelf reflectie van de coach, zodat hij niet meer zo droevig en hopeloos uit zn ogen kijkt. Al is hij nog zo hopeloos dan nog mag je dat niet laten merken noch overbrengen aan je spelers.
Een speler die langs de lijn naar zn veter staart heeft niemand wat aan, dan kan hij beter blijven zitten.
0
Maandag 12 september 2011 om 17:02 uur

Aad

ADODENHAAG schreef:

Die VOH is echt een grap. Is al bij een stuk of 5 clubs geweest deze zomer en weigert gewoon voor wat minder geld te tekenen... wat een held. (sarcasme)
VOH is far-over-the-hill. Daarmee zouden we een veel te dure spits binnenhalen die anderen in hun ontwikkeling gaat tegenhouden omdat hij vanwege zijn salaris wel MOET worden opgesteld.

Ik heb vertrouwen in onze jonge spitsen maar die hebben nog geen kans gekregen om zich te bewijzen omdat:

1. Immers en Toornstra hopeloos uit vorm zijn, waarbij Immers ook nog eens volkomen ongemotiveerd of misschien wel over-gemotiveerd rond loopt.
2. Wesley Verhoek hooguit op 70 % van zijn vorm zit en, wanneer het niet loopt, over het veld gaat lopen zwerven waardoor de hele vleugelbezetting een farce wordt. Höcher werd hiervan zaterdag het slachtoffer.

Immers moet naar een goede psycholoog, Toornstra moet weer frank en vrij gaan spelen en niet meer de druk voelen van het elftal te moeten "trekken" (daar is hij te jong en te onervaren voor).
En Wesley is inmiddels op de weg terug dus dat is een kwestie van een paar wedstrijden en uren lullen met zijn broer.
0
Maandag 12 september 2011 om 16:31 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Soory bubbles .maar moeten we nou positief gaan worden over 20 redelijke minuten tegen Rkc en die andere 70 kansloze minuten maar ff vergeten .Met een beetje pech had je met 0-5 verloren .
Miq, alleen vond ik dat er tegen RKC niks mis was met de instelling. Zoals jij wel aangaf. Het voetbal moet gewoon beter. Dat weten we allemaal.

Nu kunnen wij als supporter tot de winterstop maar blijven zeuren dat we een waardeloze trainer hebben, geen ervaren spits en ook al geen leider. Maar je kan het gewoon ook even de tijd geven. Misschien gaan Horvath, Morec, John Verhoek en Hocher (!) je de komende tijd nog wel verbazen!

Zondag verwacht ik niks. Maar de wedstrijden tegen Scheveningen en VVV moeten er gewoon al wat meer vastigheden in de ploeg zitten.
0
Maandag 12 september 2011 om 12:42 uur

miq72

Iedereeen weet wel over wie ik het heb als ik zeg dat we veel ervaren jongens zijn kwijtgeraakt en enkele leiders in dit elftal .Immers 1e aanvoerder en Toornstra 2e is natuurlijk te gek voor woorden .Beiden beschikken absoluut niet over leiderscapiciteiten .Al maandenlang hoor ik over een schaduwlijst !!!Bulykin en vooral Derijck waren de leiders van Ado .Als deze jongens dan vertrekken moet je daar dus ook spelers voor terughalen met leidinggevende capiciteiten .Mede omdat je ook al een o nervaren coach hebt .Maar helaas zit er veel te weinig voetbalverstand bij dit bestuur .Je hoort mij niet zeggen dat Horvath niet kan voetballen maar deze verlegen Hongaar gaat niet de achterhoede van Ado ff leiden laat staan het elftal .Dus is dit simpelweg een hele slechte aankoop .Met kum en/of Leeuwin heb je een leider nodig en dat is hij niet niet en zal hij ook niet worden .John Verhoek is wel het type spits wat we nodig hebben maar is een levensgroot risico.De zoveelste Jupiler niveau speler die is aangetrokken die slechts een paar doelpunten heeft gemaakt tegen Telstar en Almere city .Dus ook na de transferdeadline staat er een team wat binnen en buiten de lijnen een leider ontbeert .van Horvath en Verhoek worden we niet veel beter net als dat we van De vogel ,Hocher ,Mulder en Luksik niet beter zijn geworden en dan druk ik me nog heel voorzichtig uit .Tel daarbij op dat de betere spelers die we nog wel hebben liever waren vertrokken en schijnbaar het niet meer op kunnen brengen om voor ons te presteren en je ziet de resultaten tot nu toe .Dit word een jaar om te overleven net als vele andere jaren hiervoor want persoonlijk zie ik het met deze ploeg niet snel beter worden .
0
Maandag 12 september 2011 om 12:25 uur

lulijzer

John Verhoek: ‘’Het komt wel goed’’

John Verhoek had zich waarschijnlijk een mooier debuut voor FC Den Haag in gedachte. Thuis werd met 1-0 verloren van RKC Waalwijk. Toch maakte de jongste Verhoek zich geen zorgen.

Verhoek debuteerde bij FCDH in de basis naast zijn broer Wesley die al enkele seizoenen de vaste rechtsbuiten is in Den Haag. ‘’Ik had me een ander debuut voorgesteld. Ik denk het publiek en het team ook. Maar ja, het is niet anders.’’

Verhoek, die gehuurd wordt van Stade Rennes, kreeg in de eerste minuut een kans via een omhaal. Hij raakte de bal verkeerd. Na twintig minuten gaf FCDH het heft uit handen, zakte de club wat in.

‘’We hadden vanaf toen weinig lopende mensen. Het liep niet bij ons en RKC stond goed. Dat is jammer, want als je de eerste twintig minuten ziet dan voetballen we gewoon goed. We krijgen twee goede kansen en als je er daar een van benut wordt het een heel andere wedstrijd. ‘’

Verhoek vindt het niet gek om met zijn broer Wesley in één team te spelen. ‘’Het is wel apart, maar ik weet hoe hij speelt en hij weet hoe ik speel. Als je vorig jaar ook zag hoeveel ballen hij panklaar op Bulykin legde, dan hoef ik me geen zorgen te maken. Iedereen weet hoe Wes ze voor geeft en elke spits verlangt daarnaar. Dat komt wel goed.’’

Volgens John Verhoek hoeft niemand zich zorgen te maken over FCDH. ‘’Iedereen weet hoe FCDH kan voetballen. De punten komen vanzelf’’



Mooi gesproken John. That`s positive thinking!

0
Zondag 11 september 2011 om 20:26 uur

Advertentie

kako

Shouters, geloof me, ADO is dit seizoen alleen maar te redden als Steijn de eer aan zichzelf houdt en niet anders. We hebben niet veel ingeleverd, hebben goed ingekocht maar hebben een trainer /coach die in zijn broek schijt voor zogenaamde vedetten en deze niet aan durft te pakken en steeds met een wisselende opstelling komt. Zie liever dat ze investeren in een goede coach dan in een nieuwe spits. Oh ja Kees na VVV 7 uit 7, wij waren kansloos tegen PSV, VVV laat zien over ballen te beschikken, wij niet.
0
Zondag 11 september 2011 om 17:58 uur

Tommy

Kees schreef:

Juist wel positief maar ook realistisch blijven. Het is hier de charme van de box dat iedereen zijn mening kan geven. Positief danwel negatief.

Echter gisteravond ben ik ook afgeknapt. Niet zo zeer op de spelers maar wel op Steijn. Hij krijgt ze al negen wedstrijden op rij niet aan het voetballen en dat geeft me toch te denken.

Ik kan me geen enkele wedstrijd herinneren dat hij met een wissel of taktische omzetting de boel wist te keren. Ja, één keer toen hij Atteveld verving tegen NEC. Maar die wissel pakte toen helemaal verkeerd uit. Wel een beetje flauw van me.
zoals ik vanmorgen ook al zei ik ben ook telleurgestelt in gister als ik dan de stand erbij pak en zie dat als je gewonnen had dat je 9e had gestaan.

Wat er gecreerd werd met name de 2e helft was dieptriest.
Ik heb zelfs het einde van de wedstrijd niet gehaald omdat ik het gewoon niet meer aan kon zien.

Immers in de spits immers uit de spits.
nu heb je een redelijk vol stadion over een week of 5 en deze prestaties zit je nog maar op de helft misschien.

Maar toch blijf ik erbij dat er talent genoeg in deze groep zit die gewoon voor plek 8 tm 12 kunnen gaan, maar waar het aan legt ik weet het niet.
En niemand weet het
0
Zondag 11 september 2011 om 17:29 uur

jajoh

GroenGele schreef:


die KOMT NIET !!! is simpelweg te duur voor ons...

zelfde verhaal als buly .... niet te betalen...

buiten dat heeft VoF zelf al aangegeven liever in het buitenland te
blijven dan in de `mikey Mouse` competitie te spelen...

Koc.... tsjaaa... kweenie.... categorie Platvoet/Caraciolo lijkt me

Faber mag van mij zo koemen.... ken die hangjas van een steijn weer lekker normaal gaan doen... ipv de schoolmeester uit hangen

als ze Bulykin konden betalen, lijkt het mij sterk dat ze VOH niet kunnen betalen.
Maar we kunnen hoog en laag springen hier, tot de winterstop gebeurd er echt helemaal niets. geen andere trainer, geen ervaren spits. Alleen meer ergernis, gerommel op de tribunes en een plek ergens rond 17/18.
0
Zondag 11 september 2011 om 17:21 uur

rien1

Moi schreef:

nou gezien de prestatie van gisteren zie ik geen een clubs zich aanmelden voor onze helden. sorry,...
Waarschijnlijl gaat het pas weer stukken beter draaien als er een echte ervaren spits wordt ingepast ala Vennegoor. Daarmee win je "alles". De 3 van Den Haag die nu geen schim meer zijn van vorig seizoen gaan op zeker beter presteren, en worden wederom een paar nullen meer waard. En je stadion zal 15 of 16 x tot de nok vol zitten ipv lege hoeken en 9000 man.

Volgende week weer gezellig naar twente, en het schijnt dat daar een werkeloze spits
zijn conditie op peil houdt die wij hard nodig hebben.
0
Zondag 11 september 2011 om 15:52 uur

GroenGele


Zolang steijn blijft zitten zal et nie anders worden, en het leg eg nie alleen aan steijn, et rommelt aan alle kanten... HAAL VoF!!! een echte spits !!!

Onze trainer durft de `pseudo` vedette`s niet te wisselen en dat zegt al genoeg, met deze mentaliteit kom je nergens ook.
wat chery betreft is het niet zo moeilijk, hijs niet de redder of wat dan ook maar wel een van de weinige spelers die gewoon de beuk er flikkerd, al was daar gister nix van te merken, hij was niet de enigste dus.

Een aanvoeder van lik me reet, nee jongens helaas tis nie anders
met veel geluk spelen we NC of nog erger....



0
Zondag 11 september 2011 om 14:16 uur

Nu online

zuiderwijk en 221 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4