Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

fcthehague

Ajax-afdanker Antonia: 'Trots dat ik er bij mag zijn tegen mijn oude club'


Zaterdag, 6 november 2010 om 14:08

ADO Den Haag-coach John van den Brom heeft Jarchinio Antonia bij de selectie gehaald voor het duel van dit weekend met Ajax. De aanvaller maakt daarmee kans om voor de tweede maal dit seizoen in actie te komen voor de club uit de Hofstad. In september gunde Van den Brom hem zijn debuut van ruim twintig minuten in het thuistreffen met De Graafschap (2-2).

In het tweede elftal was Antonia, die werd opgeleid bij Ajax, al goed voor vier doelpunten en acht assists. Zijn uitverkiezing voor de wedstrijd van zondag tegen Ajax bevestigt dat Van den Brom het in de jongeling ziet zitten. “Hij is snel en heeft voetbalgogme”, legt de oefenmeester uit op de website van Sport Promotion. “Je ziet dat Jarchinio op dit moment met zelfvertrouwen voetbalt. Dat willen we als ADO ook uitstralen.”

Antonia reikte in zijn Amsterdamse jaren tot het tweede elftal, maar werd nooit bij de hoofdmacht gehaald. Nu zit hij voor het tweede seizoen bij ADO. “Ik voel me hier thuis. Het was niet meer dan logisch dat ik voor mijn kansen moest vechten in het tweede elftal”, zegt Antonia, terugkijkend op zijn vorige werkgever. “Maar er is me altijd voorgehouden dat de stap naar het eerste tot de mogelijkheden zou behoren. Ik moest het zelf laten zien. Dat sprak me wel aan. Ik vecht er keihard voor en ben trots dat ik er morgen bij mag zijn tegen mijn oude club. Nee, wrok koester ik niet. Zo werkt het in het voetbal.”

 

0
Zaterdag 6 november 2010 om 15:23 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bulykin traint volledig mee
Dmitry Bulykin heeft vrijdag volledig meegetraind met de selectie van ADO Den Haag. Hij is een van de twijfelgevallen binnen de groep van John van den Brom.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 5 november 2010 om 20:53 uur

DenHaagFC

Oproep! Kom zaterdag 10.30 uur naar de training
Published: November 5, 2010


Herinnert u zich het spektakel bij de drukbezochte eerste training van de selectie van ADO Den Haag begin van het seizoen nog??!! Dat was het startschot voor de goede weg die ADO Den Haag momenteel bewandeld.


Om de spelers extra te motiveren, roept Fan Support Den Haag en de FAN Club Den Haag alle supporters op om zaterdag naar de laatste training te komen voor de clash met Ajax. Fan Support en de FAN Club pakken door middel van vlaggen, spandoeken etc. groots uit.

Om 10.30 uur zal de training gaan beginnen.

Fan Support Den Haag en de FAN Club Den Haag roepen alle Groen Gele supporters daarom op om de training voor Ajax weer massaal te bezoeken.

Zorg dat je er bij bent!!

0
Vrijdag 5 november 2010 om 16:00 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Oproep: Kom zaterdag naar de training
Herinnert u zich het spektakel bij de drukbezochte eerste training van de selectie van ADO Den Haag begin van het seizoen nog? Dat was het startschot voor de goede weg we nu bewandelen.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 2 november 2010 om 10:35 uur

ado-kenner

MTB schreef:

ongeloofelijk dat er mesnen zijn die verhoek of buly willen sparen tegen de neuzen. al is er maar 1% kans op een overwinning dan moet je er altijd voor gaan.Dit is de wedstrijd van het jaar. Juist deze is heel belangrijk. Ik wil 1000 keer lievr van de joden dan van Feyenoord of iedere ander ploeg. daar moet je 100% voor gaan. Niets sparen of rustig aan doen. Bloed aan die schoen en schuim op die bekken. Ben pas tevreden met een overwinning of een beenbreuk voor die scooterdief.

 

overigens geloof nou maar dat je nooit van je leven meer georganiseerd naar de arena mag, of dat ze hierheen komen. Is al meedree keren door Koos aangegeven. en waarschijnlijk terecht ook want het kan alleen maar fout aflopen, dat is den haag echt de klos.

LEES:

 

Spierblessures zitten selectie ADO dwars in aanloop naar duel met Ajax
Dinsdag, 2 november 2010 om 09:17ADO Den Haag doet het dit seizoen vooralsnog opvallend goed in de Eredivisie en hoopt zondag ook op bezoek bij Ajax te kunnen verrassen. De vraag is echter met welke spelersgroep trainer John van den Brom af zal reizen naar Amsterdam: liefst vijf van zijn spelers hebben last van spierblessures.

Verdediger Ahmed Ammi en topscorer Dmitri Bulykin moesten afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht (1-0 winst) al aan zich voorbij laten gaan wegens een hamstringblessure. Na het treffen met de Utrechters meldden drie ploeggenoten zich bij het eerder genoemde tweetal in de ziekenboeg van ADO, meldt Voetbal International.

Frantisek Kubik (kuit), Christiaan Kum (kuit) en Wesley Verhoek (hamstring) kwamen niet ongeschonden uit het duel in Den Haag en worden dinsdag nader onderzocht. Mogelijk ondergaan zij een MRI-scan om de ernst van de situatie beter te kunnen bepalen. Later deze week weet Van den Brom pas of hij zondag tegen Ajax over Ammi, Bulykin, Kubik, Kum en Verhoek zal kunnen beschikken.
 

0
Dinsdag 2 november 2010 om 09:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADODENHAAG schreef:

Waarom duurt het zo lang voordat we weten wat er ècht met Wesley aan de hand is? Dat moest zo zondagavond ongeveer wel bekend zijn?

De A selectie heeft 2 dagen vrij gekregen van Brom na de wedstrijd tegen Utrecht, dus wellicht staat Verhoek ook pas morgen weer op het veld. Misschien is hij vandaag al weer begonnen met looptraining om te kijken hoe zijn hamstring er aan toe is.

 

Als Verhoek geblesseerd is, is het trouwens niet handig dat Vicento gisteravond rood heeft gekregen. Mocht Verhoek echt niet kunnen spelen morgen, zal Brom toch voor de dag moeten komen met Hulst of Antonia. Ik heb zelf liever Antonia, die is al geruime tijd in vorm in het tweede en kan verrassen met zijn snelheid.

0
Dinsdag 2 november 2010 om 07:30 uur

Advertentie

yesyes

Nieuws
Oproep!! Kom zaterdag naar de training
Published: November 1, 2010


Herinnert u zich het spektakel bij de drukbezochte eerste training van de selectie van ADO Den Haag begin van het seizoen nog??!! Dat was het startschot voor de goede weg die ADO Den Haag momenteel bewandeld.


Om de spelers extra te motiveren, roept FAN Support alle supporters op om zaterdag naar de laatste training te komen voor de clash met Ajakkus. FAN Support Den Haag pakt door middel van vlaggen, spandoeken etc. groots uit.



Momenteel is het nog niet bekend hoelaat de training gaat beginnen, zodra dit bekend is kunt u dit lezen op de website.

FAN Support Den Haag roept alle Groen Gele supporters daarom op om de training voor Ajakkus weer massaal te bezoeken.

Zorg dat je er bij bent!!

0
Maandag 1 november 2010 om 20:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

Volgens Adofans is er belangstelling voor Immers door zijn goede spel, er schijnen scouts op de tribune te zitten uit Duitsland en Polen. Immers zegt wel bereid te zijn om zijn contract dat in 2012 afloopt, open te breken.

Ik hoop dat ze bij ADO wakker zijn.

Als het een beetje tegenzit ben je eind dit seizoen je halve selectie kwijt.

0
Zondag 31 oktober 2010 om 10:08 uur

Haagse Roel

AGOVV troeft ADO af in de strijd om Braziliaans tienertalent Kevin
Donderdag, 28 oktober 2010 om 23:11De supporters van AGOVV Apeldoorn kunnen zich vanaf de winterstop verheugen op de kunsten van een Braziliaans talent: Kevin Tikhomiroff, die ook over een Italiaans paspoort beschikt, voegt zich dan bij de selectie van trainer Hans de Koning. Dat meldt De Stentor. In september trainde de zeventienjarige Kevin al twee weken mee met de Apeldoorners.

“Hij kon ook naar ADO Den Haag”, verklaart toekomstig manager algemene zaken, Ad van der Molen. “John van den Brom had al een heel stappenplan voor hem bedacht.'' Uiteindelijk toonde de club uit Gelderland zich dus daadkrachtiger dan de Hagenaars, waardoor Kevin binnenkort op sportpark Berg en Bos te bewonderen is.

Kevin is afkomstig van de Braziliaanse club ABC uit Natal. In mei speelde die club een oefenduel met AGOVV, toen de Gelderlanders een stage afwerkten in het Zuid-Amerikaanse land. De club uit de Braziliaanse Serie C wist met 4-1 te winnen van de club uit de Nederlandse Jupiler League.


 

0
Donderdag 28 oktober 2010 om 23:40 uur

ADO supporter Leidschenveen

Citaat van Maurice Steyn na de wedstrijd tegen Groningen:

 

Sinds lange tijd weer een basisplaats voor Ricky van den Bergh, was je tevreden over hem?

,,Ik ben zeker tevreden over hem. Ik vind dat hij een uitstekende wedstrijd heeft gespeeld en heel veel arbeid heeft geleverd. Dat werd hem in het verleden wel eens verweten. Ricky heeft vandaag laten zien dat hij gewoon een volledig lid is van de selectie. Het blijkt dat hij uitstekend in dit elftal kan functioneren. Hij gaf zelf aan dat hij er doorheen zat en daarom is hij gewisseld.''

 

Volgens mij heb ik naar een andere wedstrijd zitten kijken......

 

0
Donderdag 28 oktober 2010 om 19:14 uur

Nu online

kojak1, Tante Wil, Vakkie-G, wiegah070, fcdh-denhaag, BigMac, Bhattoe 74, Wippert, superfcdenhaag2 en 291 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4