Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Frans

 

Laatste nieuws :

 

Max de Jong is de nieuwe keeperstrainer in plaats van de 020 vertrokken Rene Stam.

Verders nog weinig nieuws te melden.

 

Groeten Frans

0
Donderdag 27 mei 2010 om 06:49 uur

<FCDH>

Yo schreef:

Misschien hadden ze gedacht dat ADO zou degraderen en hem dan voor weinig zou kunnen ophalen!

Ik hoop dat hij blijft, want een goede buijs is echt een meerwaarde. Nu hopen dat hij zijn maatje Zouf Zouf naar ons terug haalt!

Weinig weg halen?hij kost nou slechts 100.000 als ik ado was zou ik hem nu gelijk vastleggen voor 3 jaar dat levert meer op dan die 100.000?

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 10:41 uur

supporter-noord

Yo schreef:

Misschien hadden ze gedacht dat ADO zou degraderen en hem dan voor weinig zou kunnen ophalen!

Ik hoop dat hij blijft, want een goede buijs is echt een meerwaarde. Nu hopen dat hij zijn maatje Zouf Zouf naar ons terug haalt!

Weinig kans dat Zouf komt, Feijenoord heeft ook al belangstelling en veel te duur. Trouwens..................................................................................

................................................................................................

................................................................................................

...........................we hebben Pique toch ?

Moest ff heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang nadenken wie er ook alweer op

die positie speelde.

 

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 10:19 uur

Yo

<FCDH> schreef:

DERBY COUNTY ZIET AF VAN BUIJS dus de kans dat ie nu bij ado blijft word steeds groter

 

bron adofans

Misschien hadden ze gedacht dat ADO zou degraderen en hem dan voor weinig zou kunnen ophalen!

Ik hoop dat hij blijft, want een goede buijs is echt een meerwaarde. Nu hopen dat hij zijn maatje Zouf Zouf naar ons terug haalt!

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 09:54 uur

michel

Ooievaar schreef:

Dat laatste is jammer, maar ja dat is te verwachten met dit bestuur. Die wachten net zo lang totdat de blaadjes weer gaan vallen. Amateurisme blijft hoogtij vieren, op deze manier komt er never nooit enige structuur.

 

Waarom iedereen zo in de war is van Steijn is mij ook niet duidelijk. Kan wat worden, maar dat is nog lang niet zeker.

 

Poortvliet lijkt me zeker geen slechte, maar als hij slechts voor één jaar zou komen dan is dat geen goede zaak. Kan je inderdaad beter Lex dat jaar laten overbruggen. Maar hoe dan ook, de druk voor Steijn is nu al hoog. Ik vrees te hoog. Ook dat heeft dit bestuur zoals gewoonlijk weer op hun geheel eigen manier gemanaged. Brandhout dus.

 

Vinden ze het waarschijnlijk nog raar ook dat ze geen trainer kunnen krijgen.

 

We hobbelen nu hard richting juni en het WK staat voor de deur.

We hebben geen trainer, geen TD selectie nog lang niet op orde. Kortom, men heeft alleen maar zitten dromen en prutsen.

Geef nog een paar mooie intervieuws af, gaat het vast wel wat worden(...)

 

 

Ooievaar,

 

Aan de back end gebeurt er heel veel. Probleem is dat ADO gewoon geen geld heeft, een bepaalde goedkope constructie wil die niet elke trainer wil. Een trainer wil weten wat ADO hem kan bieden voor aankomend seizoenen. Antwoord is weinig omdt nog veel dingen onzeker zijn. Geen trainer trapt hierin. Dit zal ook bij Willem 2, Sparta en nog meer clubs die onderaan hangen gebeuren. Er moet gewoon heel snel iets gebeuren want het ligt inderdaad dadelijk een maand stil, maar zoals al jaren zal er tijdens oefenwedstrijden wel weer een en ander komen. Zoals elk jaar. Trouwens R. Jansen is weer indirect betrokken mbt ADO speler. Ben benieuwd of het om een aangetrokken speler gaat of een vertrekkende speler.

0
Dinsdag 25 mei 2010 om 00:18 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Als Ricky vd Berg weg zou gaan naar Swansea kun je het contract van Jens daarmee opwaarderen. Maar het moet wel varantwoord blijven. Weet jij veel wat voor eisen hij heeft neergelegd.

Als Lex voor de groep komt, dan zou ik Ricky niet op voorhand weg laten gaan. Zeker niet als je er geen volwaardige vervanger voor hebt, geldt natuurlijk ook voor Immers. Wil het wel eens zien als die jongens wèl goed in hun vel zitten. Een wat bredere selectie is echt geen overbodige luxe.

 

Vind Toornstra een prima voetballer de relevatie tot nu toe, dus een stevige contractverhoging is op z'n plaats. Je moet niet het risico willen nemen om te wachten hoe zijn ontwikkeling afloopt, want dan zit hij inderdaad bij Twente, voor weinig. :/

 

Wat mij betreft slaat het bestuur nu inderdaad spijkers met koppen en laten ze Lex, Kootwijk en Steijn de kar trekken. Zie geen gevaar voor zaagpartijen. Lex kan op deze manier z'n ei kwijt, zal goed liggen bij de spelersgroep, laat Kallen en de RvC met rust, en Kootwijk is een loyale assistent.

 

Steijn kan dan al lerende de nodige praktijkervaring op doen. en terugvallen op Lex Als er nu een TD wordt aangesteld waarom niet Van As? dan kunnen we eens de selectie gaan invullen, met van Laar de jeugdopleiding stroomlijnen en mede door de inbreng van van As de scouting ter hand nemen.

 

Lijkt me beter dan trainers voor de groep zetten die luisteren naar de naam Brood of Petro. Zesde keus. Niet doen dus.

 

Iedereen moet terug in de begroting, dus dat excuus kunnen de beleidsbepalers niet aanvoeren.

 

Mensen met verstand van zaken dienen er op de bepalende functies plaats te nemen. Zo ingewikkeld is dat toch niet? Er zijn dingen Mark v.d. Kallen waar ook jij geen bal verstand van hebt. Als jij dat durt te realiseren dan zijn we al een eind op de goede weg.  Dus zet mensen op die plekken die dat wèl hebben, zal je zien dat je daar je voordeel mee doet.

 

Is namelijk goed voor jouw handel, jouw ego, en voor mijn

0
Zondag 23 mei 2010 om 21:13 uur

JB

Kees schreef:

Wordt het dan toch het driemanschap Schoenmaker, Steijn en Kootwijk? Of schuift Van Hanegem aan. Is een goeie vriend van Lex en Van Hanegem gaf altijd aan dat hij een volksclub a la Utrecht, ADO en NAC prachtig vindt.

 

Het driemanschap heeft natuurlijk een hoog ADO gehalte en kent de club. Maar hoe zal de taakverdeling zijn met drie man. Lijkt me lastig om de verantwoordelijkheden te scheiden. Ik weet het niet wat de juiste constructie is maar hoe langer ik erover nadenk des te meer voordelen zie ik in een samenwerking tussen die drie.

Taakverdeling lijkt me niet zo moeilijk:

 

Schoenmaker brengt het diploma in

 

Steijn doet de training

 

Kootwijk doet, hopelijk niet nog eens als tegen NEC, de wissels

 

Aan de andere kant: deze oplossing is, als er echt vertrouwen is in de vaardigheden van Steijn (degenen die regelmatig bij het tweede kijken weten dat beter in te schatten) is dit natuurlijk wel een mooie goedkope oplossing.

 

Kan het geld voor Petrovic / Groenendijk / Evers besteed worden aan bijv. Janmaat.

Die lijkt weinig toekomst bij Heerenveen te hebben nu na Jans na Blind ook "onze" Zoef-zoef nog wil halen.

0
Zaterdag 22 mei 2010 om 11:45 uur

Advertentie

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Gezien de kwaliteit van onze keepers was ik reeds in de veronderstelling dat het hier al om een deeltijdbaan ging.........

 

Ben er verder niet rouwig om........was ff bang dat ze Jens wilden halen.

 

Overigens heb ik nog geen reactie op mijn shout van gisteravond :

Mijn vraag was wat Jeffrey van As voor een meerwaarde heeft als TD bij onze club ??? notabene blijkbaar op voorspraak van Steijn , die 4 wedstijdjes hoofdcoach is geweest. Ik zie de meerwaarde niet , maar laat me graag verrassen.

Hoi Roel,

 

Waarom niet?

 

Die jongen heeft een HEAO opleiding plus NIMA als ik het wel heb, dus absoluut geen domme kracht, en zal ook het één en ander over marketing weten te vertellen. Kan absoluut geen kwaad in onze organisatie, heb niet het minste vermoeden wat die lui uitvoeren, maar een fatsoenlijke shirtsponsor en stadionnaam heeft het nog niet opgeleverd.

 

Hij viel me op de eerste training al op als iemand die de lijnen kon uitzetten en zich niet de kaas van het brood liet eten door schele Rinus. Dus lef heeft hij ook. Gegeven het feit dat hij zonnekoningen als Kallen en Jagersma van repliek dient te dienen. En dat zal hoog nodig zijn. Als hij die ruimte krijgt natuurlijk, misschien ziet hij er om die redenen ook wel vanaf.

 

Hij heeft bij NAC een tijdje in de keuken kunnen kijken, hoe het wèl moet. Die mensen hebben het anders aardig voor elkaar met een vergelijkbare begroting als de onze.

 

Neem aan dat hij een aardig netwerk heeft opgebouwd als scout van NAC, en de voetbalwereld behoorlijk kent inmiddels, hopelijk kan hij zijn kennis hiervan inplementeren. Is ook zeer hard nodig.

 

Vergeet niet dat we helemaal niets hebben momenteel, en het 'licht' louter en alleen met zichzelf bezig was, en werkelijk helemaal niets heeft gepresteerd.

 

Hij kent de club, en haar achterban dus kent de senitimenten.

 

Ik had hem het liefst met Wiljan Vloet gehad want deze jongens lijken me complementair.

 

Deze club mist een boel maar vooral visie, hopelijk kan hij hiertoe een eerste aanzet geven.

 

Het wordt tijd dat de heren bestuurders opdonderen zich eens niet met technische zaken gaan bemoeien, want dan loopt het geheid verkeerd af.

 

Ik zie weinig tot geen verbetering, gelukkig hebben we te maken met meerdere zwakke broeders, dus valt er weinig van te zeggen hoe zwak we werkelijk zijn t.o.v. Excelsior, Graafschap, Willem II, Vitesse, NEC, en wie weet nog meer.

 

Jammer, juist nu had je met goede mensen gesteund door dat stadion een goede organisatie dienen neer te zetten. Die had er overigens al dienen te staan!!! Daar valt of staat het bij. Een goede organisatie.

 

Maar dan moet je wèl mensen neer zetten die verstand van zaken- en persoonlijkheid hebben. Dus tegen Kallen, Jagersma en Vierling durven zeggen: jullie zijn baas in de vergaderruimten, ik hier van het technisch gedeelte. Zolang we niet op elkaars terrrein komen zal het best wel goed komen.

 

Maar ja, Kallen en tegenspraak, een moeilijke combinatie. Jammer(...)

0
Vrijdag 21 mei 2010 om 19:39 uur

oodh

Ruudje16 schreef:

Ik zeg helemaal niet dat het allemaal hosanna is.

Maar v/d Kallen is een succesvol zakenman die in staat is om een groot aantal bedrijven te leiden.

Om dat te doen moet je donders goed de grote lijn kunnen zien.

 

En dat lukt je echt niet als je naar volledige controle streeft.

Ik geloof dus niet dat hij daar bij ADO op uit is.

Ik geloof onmiddellijk dat hij in het bedrijfsleven de grote lijnen ziet. In die tak van sport wordt er veel gewerkt met interimmers. We hebben het hier echer over een voetbalclub. Kennelijk is dat heel wat anders. Niemand wil voor een jaartje tussenpaus spelen voor relatief weinig geld. En waarom na een jaar gokken op een onervaren trainer? Ik krijg dan niet het idee dat vdK de grote lijnen bij ADH in het vizier heeft.

0
Donderdag 20 mei 2010 om 12:25 uur

masterjr

Groenendijk gaat ondanks positief gesprek niet in op interesse ADO
Donderdag, 20 mei 2010 om 08:23 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijdenAlfons Groenendijk wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. De clubloze coach, die afgelopen seizoen bij Willem II moest vertrekken, sprak met de Hofstedelingen, maar kwam tot de conclusie dat hij te weinig invloed zou hebben. "Het was zeker een positief gesprek, maar ik zie er toch vanaf."

"De situatie bij ADO is zo dat er veel doorlopende contracten zijn, zowel bij de spelers als de technische staf", vertelt Groenendijk aan het Algemeen Dagblad. "Dan kan ik het niet doen zoals ik wil, want dan heb ik te weinig invloed. Jongens bij ADO steken niet onder stoelen of banken dat ze zelf graag hoofdtrainer willen worden. Dan fungeer je als tussenpaus, en daar voel ik niets voor."

Maurice Steijn, een van de personen waar Groenendijk op doelt, blijft voorlopig hoofdtrainer van de Zuid-Hollanders. Hij verving vijf duels voor het einde van de competitie Raymond Atteveld. Laatstgenoemde botste vaak met zijn spelersgroep en zag afgelopen week zijn contract ontbonden worden.
 

0
Donderdag 20 mei 2010 om 09:02 uur

Nu online

Joost70, Madmax, James, Superfan, Brian, BigMac, rh_vakm, GGH, Bleek, GGordeau, kevin en 122 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4