Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

supporter-noord

BLEISWIJK-1 schreef:

In tegenstelling tot veel andere shouters heb ik niks aan te merken op de instelling. Ik vond Immers, Toornstra en W.Verhoek, die eem slechte wedstrijd speelde, gewoon heel erg hard werken.

Wat mij wel zorgen maakt is de organisatie in het veld. Ik zag het tegen PSV en vanavond weer. Als we achter komen, gaan ze als een kip zonder kop op zoek naar de gelijkmaker. Hier kwamen bijna alle kansen van RKC uitvoort. En bovendien stoppen ze dan ook met voetballen en gaan ze alleen nog de lange bal spelen. We missen iemand......Rado, steyn etc......die het dan neer zet. Gebrek aan een leider?

Voor mij haalde vandaag alleen Coutihno, Ammi en Horvath een acceptabel niveau. Ik vond Hocher en Luksik echt dramatisch. Deze waren nog slechter dan Immers en Toornstra!

Ondanks dat RKC een betere ploeg is dan vele denken, maak ik mij wel een beetje zorgen om ons cluppie!!!

Die eerste drie die je opnoemt zijn wel onze miljoenen spelers. Miljoenen spelers ??? . Zwaar overschat is beter gezegd. Wat een afgang. Ik snap zo`n trainer niet, een voetballer in de spits zetten die alleen maar op de reserve bank heeft gezeten en uit de 1e divisie komt. Ook vreemd om weer met die Kum te beginnen terwijl Supusepa de sterren van de hemel heeft gespeeld de laatste wedstrijden. Deze trainer heeft gewoon te weinig ervaring. Het ergste vind ik nog dat ze nog niet één kans wisten te creeeren in de tweede helft. Niet dat RKC liep achter ons aan zoals het hoorde, nee, net andersom.
Wat een deceptie, wat een niveau.
0
Zondag 11 september 2011 om 00:11 uur

Kees

Aad schreef:

Het is dat ik je gezien hebt maar ik zou bijna denken dat je nog voor de start bent weggegaan want Immers was bijna een groter drama dan zijn trainer Steijn.
Bij die laatste had ik mijn twijfels maar vandaag is hij compleet door het ijs gezakt. Kum opstellen was al niet sterk maar de wissels tijdens de wedstrijd waren ronduit onbegrijpelijk.
John Verhoek viel niet zo veel te verwijten en Hörcher al helemaal niet.
Door Immers niet te wisselen liet hij hem helemaal afgaan. Mulders had nog wat lijn er in kunnen brengen maar die werd (ook) vergeten.
En dan te weten dat we nog 3,5 jaar met Steijn opgescheept zitten.
Ik herzie mijn voorspelling van een tiende plek ..............
Als Steijn niet verdwijnt wordt het nacompetitie.

Oh ja Kees: VVV winnen ??? Nou ben ik eens een keertje pessimistisch.
Ha, maar het ontvangstcomité van drie man sterk was super. Tuurlijk speelde Immers niet goed, slecht zelfs. Maar ik wil het wel voor die jongen opnemen. Eerst was hij in de ogen van Steijn de spits van ADO en daarna weer snel terug naar het middenveld gezet. Daaropvolgend heeft Steijn hem weer een keer of vier doorgeschoven naar de punt in de laatste wedstrijden. Met die jongen wordt gewoon gesold door Steijn.

Wat me ook opviel was dat het geloof in het laatste half uur dat er nog een doelpunt zou vallen bij vrijwel iedereen weg was. Ook het stadion bleef muisstil. Heel opvallend.

Volgens mij had Steijn als assistent een contract voor vier jaar. Als hoofdtrainer zal hij toch niet ook een contract voor vier jaar hebben gekregen? Inmiddels zijn we negen wedstrijden verder en hebben we nog niet het sprankelende voetbal van vorig jaar gezien en een team dat echt voor elkaar gaat. WE houden hoop.
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:54 uur

los

Het leek wel of ADO met 2 man minder dan RKC speelde, zo groot waren de gaten op het veld. De verdediging was om te huilen. Was de tegenstander Twente of AZ geweest dan had je met 0-8 verloren. Ik heb weinig verstand van voetbal, dus misschien kan iemand me uitleggen waarom Steijn een vleugelspeler inbrengt en het team zonder spits (Verhoek) laat spelen. Pas na een minuut of 20 kwam Van Duinen erin. We hebben een trainer zonder visie, een onzekere bangerd die speler geen enkel vertoruwen geeft.
Mijn sombere voorspelling; we staan binnenkort 18e en Steijn`s positie wordt onhoudbaar. Helaas heeft hij een contract van 4 jaar..
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:02 uur

Tommy

miq72 schreef:

Dan weet jij het beter ,ook goed.Binnen Ado is het in ieder geval duidelijk dat Steijn hem geen linksbuiten vind en Chery daar ook niet wil spelen .
miq

hij wil er niet spelen??? zal wel aan mij leggen maar al zou ik rechtback moeten spelen als spits zijnde je wil toch spelen bij je club???
verder heeft hij voorlopig de plek linksbuiten het best ingevult van iedereen.

Dus dan kan jij wel roepen steyn vind hem geen linksbuiten en chery wil der niet spelen, maar wel beetje kort door de bocht he
0
Vrijdag 9 september 2011 om 17:14 uur

langnek

vandaag bij de training,de volgende in oranje hesjes

coutinho

luksik-horvath-kum-ammi achter

toornstra-leeuwin-immers midden

houcher-j.verhoek-w.verhoek voor

zegt natuurlijks niks,rado was er niet bij,andere verplichtingen.

bij de tegen partij morec laatste man cherry midden en van duinen spits
0
Woensdag 7 september 2011 om 16:44 uur

haagse jr

Havenaar: `Voelde me direct thuis bij Japanse ploeg`

07/09/2011 153

Vorige week debuteerde Mike Havenaar (24) voor de Japanse nationale A-ploeg. Via een omweg heeft de zoon van voormalig FC Den Haag-keeper Dido Havenaar zijn belofte ingelost. `Het was als vanouds.`

In Voetbal International 36 vertelt Havenaar hoe zijn selectie voor het WK-kwalificatieduel met Noord-Korea (1-0 winst) tot stand kwam. `Het was een beetje verrassend`, aldus de spits. `Twee weken lang was ik met het team op trainingskamp in Sapporo, waarna ik afviel voor de definitieve selectie tegen Noord-Korea en Oezbekistan. Maar door de blessure van Keisuke Honda werd ik er door bondscoach Alberto Zaccheroni weer bijgehaald.`

Havenaar werd in Hirosjima geboren, een gevolg van de loopbaanplanning van vader Dido. Deze doelman kwam vanaf 1986 voor diverse Japanse clubs uit. Mike Havenaar speelt nu voor Ventforet Kofu en scoorde dit seizoen als elf keer. Met zijn lengte is hij gevaarlijk in de lucht. Zijn selectie voor de wedstrijd tegen Noord-Korea betekende een weerzien met spelers met wie hij in verschillende nationale jeugdteams speelde.

Havenaar werd door de vorige bondscoach Takeshi Okada over het hoofd gezien, maar heeft nu via een omweg alsnog de nationale A-ploeg gehaald. `Bij de Japanse ploeg voelde ik me direct thuis, het was als vanouds. Door de huidige bondscoach wordt mijn lengte als wapen gezien. Bij AC Milan werkte hij in het verleden heel gericht met Oliver Bierhoff, ook een grote spits. En voor mijn ontwikkeling is het heel mooi en ook eervol om te werken met een trainer die in de top van Europa gewerkt heeft.`


0
Woensdag 7 september 2011 om 15:07 uur

hjfff

Halen nu hij NOG betaalbaar is!!

Voor Mike Havenaar was er net als tijdens zijn debuut van afgelopen vrijdag tegen Noord-Korea (1-0 zege) een rol als invaller weggelegd. In de 65ste minuut kwam de zoon van oud-FC Den Haag-keeper Dido Havenaar in het veld voor spits Tadanari Lee.
0
Dinsdag 6 september 2011 om 20:25 uur

Advertentie

Ferdy

Remon - Capelle schreef:

Ff een vraagje: ik wil zondag natuurlijk naar de familiedag. Mijn zoontje is 2 en boven de 1 meter. Moet ik voor hem ook een apart kaartje kopen, of ken die gratis naar binnen? Weet iemand dat?
Gewoon betalen denk ik, in Belgie doen ze dat wel qua lengte.

wordt wel een interessante spits voor ons als ie al zo lang is...mag ik zn zaakwaarnemer worden?
0
Maandag 5 september 2011 om 17:27 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Over wie hebben jullie het toch de gehele tijd .
Als ik ado was zou ik maar eens rustig in polen en tjechie gaan kijken voor een goede spits voor in de winterstop daar lopen vast wel goede spitsen? Ze hebben nu een half jaar de tijd om eens rustig te kijken naar een goeie spits
0
Maandag 5 september 2011 om 15:55 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Zo slecht konden de 2 judassen B en B dus ook weer niet met elkaar overweg.
Ze hadden een hekel aan elkaar en konden elkaar niet luchten......jaja.
Die rus maakt de fout van ze leven die neuzen hebben toch maar die marokaan die in het 2e speelde voor de zekerheid maar ingeschreven voor de cl dus judas 2 word wie weet wel 3e spits?
0
Maandag 5 september 2011 om 15:26 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4