Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

Kees schreef:

Oh, Sicco bedoel je, zeg dat dan.

 

Ze zoeken een tussenoplossing voor het overbruggingsjaar naar Steijn toe. Echter geen enkele trainer heeft daar denk ik zin in.

Onzinnig!! Steijn heeft veel te weinig ervaring ook na dat overbruggingsjaar. Hij moet zich nog ontwikkelen aan de hand van een ervaren rot.

 

Mijn oplossing is Vloet. De man is goudeerlijk, kan met moeiljke jongens omgaan, werkt zich een slag in de rondte,  vervult daardoor in z'n ééntje de functie van TD en trainer. Is tactisch sterk, haalt heel veel uit weing, heeft dat bewezen bij Sparta, Roda, NEC en Den Bosch die hij er bijna nog inhield ook met een selectie die onthutsend zwak was, dit in tegenstelling tot die van kandidaat Brood, die 29 keer wist te verliezen met een echt niet al te slechte selectie van RKC.

 

Laat Vloet de zaak in een jaar of drie uitbouwen, naar een plek rondom plek 9, 10. Maak hem dan TD en dan kan je altijd nog proberen om Steijn hoofdtrainer te maken.

 

Maar Kallen wil iemand die hem niet tegenspreekt dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor wederom een rumoerig seizoen, wat bol staat van spanningen en onvermogen ingegeven door een bestuur wat totaal niet toeten noch blazen weet.

 

Ja ze zijn bezig. Met Sususpesa, een reserve van Heracles en een uitgerangeerd paard van 35 van NAC.

 

Die visie van Kallen en z'n slippendragers is 0,0 brandhout dus. Of verwacht iemand dat we nu wèl stappen gaan maken, en dat met een begroting van een middenmoter. Doe je toch onthutsend veel verkeerd!!!

0
Woensdag 19 mei 2010 om 19:15 uur

JB

Gustav schreef:

Zou toch echt moeten zijn bij de gratie van het diploma van Kootwijk.

Heeft Kootwijk dan een diploma Coach Betaald Voetbal op zak?

 

Dan heeft hij er maar bar weinig mee gedaan......

0
Woensdag 19 mei 2010 om 18:12 uur

miq72

ok whappo ,moet erlijk zeggen dat ik me ook wel eens erger aan de negatieve shouts ,aan de andere kant moet ik nu ook eerlijk zeggen dat ik weinig positiefs op dit mpoment kan ontdekken , want de terainers die worden genoemd word ik niet erg vrolijk van laat staan de leegloop die dreigt .Willen ze soms met de volgende opstelling gaan spelen

 

                                         Coutinho

 

                                         Bosschaert

 

L.Pique                               Derijck                Van Hese

 

 

Gielisse                               Koksal                 Resodihadjo

 

Verhoek                              Powell                 Vicento

 

 

Dan kan je beter gelijk schriftelijk degraderen

0
Woensdag 19 mei 2010 om 13:40 uur

JB

Vraag me wel af of het Petrovic verhaal niet de zoveelste poging van JHdB is om onrust te creeëren bij ADO.

Bijv. om onderhandelingen met Groenendijk onder druk te zetten.

 

Het gesprek dat vanmiddag plaats gehad zou hebben, stond ook vanmiddag al op de site van Elf voetbal.

Andere sites reppen er met geen woord over.

 

En het gesprek was op een terras in Scheveningen?

Iemand naar buiten gekeken vanmiddag?

Echt terrasweer, maar niet heus.

 

 

Over de persoon / trainer Petrovic overigens weinig slechts, wat mij betreft.

0
Dinsdag 18 mei 2010 om 18:10 uur

Ooievaar

Don schreef:

Onze club heeft gewoon een paar jongens met de haagse mentalitiet die zich niets laten zeggen door wie dan ook, en daar is atteveld het slachtoffer van.

 

Op zich prima als je maradona heet, -en je die mentaliteit ook op t veld laat zien- maar niet als je buijs, immers, vd bergh of bosschaart heet.

 

Onze helden hebben welgeteld 2x die mentaliteit laten zien, ajax thuis en utrecht uit. Diezelfde helden vonden de onortodoxe en soms vreemde manier van omgang van atteveld reden om hem weg te pesten.

Als de spelers elke wedstrijd die mentaliteit hadden laten zien dan had ik er makkelijker mee kunnen leven dan nu.

 

Ik vind nogmaals dat de spelers minstens evenveel schuld aan de beschadiging van atteveld en de eindklassering hebben als atteveld zelf.

 

Dat ben ik volledig met je eens. Atteveld is slachtoffer geworden van een onzinnig verwachtingspatroon, ingegeven door 'het licht' directie en RvC. Wat natuurlijk al voor de nodige druk zorgde voordat de voorbereiding startte.

 

Selectie was door het wegvallen van Ranco, Knopper Pique minder als de jaargang daarvoor. En toen was het al niet bijzonder.

 

Buijs heeft goeddeels als een drol gespeeld, dus die heeft echt z'n verantwoordelijkheid niet gepakt. Al z'n domme kaarten staan me eigenlijk het meest bij.

 

Enigste positieve is het de doorbraak van Toornstra, maar daar moeten we komend seizoen echt geen wonderen van verwachten. Ook die jongen krijgt waarschijnlijk een terugslag.

 

Ik kijk eigenlijk niet meer naar dat programma, maar omdat Atteveld kwam heb ik gekeken. Ik vond het tenenkrommend, en die Guinee vind ik een ontzettende gluipdekûh, wat een engnek de onbetrouwbaarheid slaat van z'n valse smoel van hem af. Mr personality van de koude grond Derksen die niet meer naar het stadion durft wat een slapjanus zeg, slaat alleen maar onzin uit, dus daar heb ik weinig aan gemist  de afgelopen maanden.

 

Atteveld heeft fouten gemaakt, is handtastelijk geweest, en kan wellicht de druk ook niet aan. Valt ook absoluut niet te handhaven. Dit voor alle duidelijkheid. 

 

Maar om alle schuld louter en alleen bij hem te leggen is voor mij veel te kort door de bocht. De man had gewoon te maken met een matige selectie, die het ook nog verdomde om de mouwen op te stropen. En een stel idioten als bestuur. Wens de nieuwe trainer veel succes!!

 

Overigens heeft Atteveld niet met modder naar de club gesmeten, en dat vind ik wel zo prettig. Dat hadden die Guinee en Derksen graag gewild. Ze waren natuurlijk helemaal niet geïnteresseerd in z'n verhaal maar het betere gooi- en smijtwerk zagen deze pseudo persoonlijkheden natuurlijk wel zitten. Alles voor de kijkcijfers niet waar?

 

Dat hele programma heeft de diepgang van een surfplank.

 

Hoe dan ook, ga plat. Wens een ieder een goede nachtrust en morgen gezond weer op. Laat ik eens mild zijn.

 

JB jongen, laat je snel eens wat van je horen?

 

 

 

 

 

0
Maandag 17 mei 2010 om 23:00 uur

edgar

ADODENHAAG schreef:

Willem II zit in financiele nood dus moet spelers gaan wegdoen. Boutahar en Akgun en Demouge zijn alledrie interessant maar Akgun en Demouge behoorlijk blessuregevoelig.

Vraag me af hoe wij er financieel voorstaan. Ik heb zo'n gevoel dat dat ook niet zo rooskleurig is. Mocht er nog wat geld zijn dan lijkt het me een prima moment om in nieuwe spelers te investeren en door te selecteren. Bij onze concurrenten lopen een paar prima voetballers zoals Boakye, Duplan, Godee ( betaalbare Spartanen) Hocher( Helmond Sport) Boerrigter (RKC) en Demouge( wél duur!).Aangevuld met de terugkeer van Saeijs, Rankovic, M Piqué en misschien een paaar huurlingen als Sarpong en Wuytens hoef je je weinig zorgen te maken....

0
Maandag 17 mei 2010 om 18:54 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

demouge is wel 30 maar hij is 100 keer beter als milic en soltani dus ik heb hem er graag bij????

Ja zeker weten, die zou ik zeer graag zien hier.  Als je z'on knaap in de spits hebt lopen, dan zal het meniggeen opvallen dat die Verhoek zich sinds de winterstop goed heeft ontwikkeld. Die heeft toch heel wat bruikbare voorzetten afgeleverd, alleen werd daar veel te weinig mee gedaan. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Betaald zichzelf dubbel uit.

 

Maar als van As - als hij al komt - Amoah zou meenemen dan hoor je me ook niet klagen hoor. 

 

0
Maandag 17 mei 2010 om 17:41 uur

Marcel

Marcel schreef:

Atteveld definitief weg maar als we daar Fons voor terugkrijgen dan zie ik weinig progressie.

Leefde Happel nog maar die had visie en iedereen deed wat hij zij !
Raymond Atteveld is nog niet weg bij ADO Den Haag. Dom gerucht verspreid door niet al te slimme personen.

 

Voor iemand die zichzelf anti beleid noemt kijk even het nieuws van vandaag, loser !

 

Alles wat ik schrijf en zeg dat klopt !

0
Maandag 17 mei 2010 om 16:54 uur

Advertentie

Ooievaar

Midden-Oost schreef:

Kijk ik net op de shoutbox van Excelsior, welgeteld 13 shouts sinds de promotie. Leeft daar echt. Dat redden Ooievaar en Johannes alleen al voor de boterham als het over het bestuur gaat of als ene Kojak schuim op ze kin heeft. Ja mensen we worden hier wel verwend.

Jahahaha daar hoef ik klaarblijkelijk weinig moeite voor te doen Snap jij dat nou?

 

Ik heb voor mijn trouwe fans/volgers een account laten maken op Hyves. Als je zoekt onder sociale dienst Den Haag kom je me snel tegen.

0
Zondag 16 mei 2010 om 22:14 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Bijna iedereen heeft hier een negatieve mening over De Mos. Waarop is dat gebaseerd? Enkel vanwege de laatste zes weken bij Sparta. De pers liep met hem weg toen hij in korte tijd Kavala uit het slop hielp. En nu zes weken later kan hij klaarblijkelijk er niets meer van.

 

Dat vind ik nou korte termijn denken!!!!

Is het ook Kees, from hero to zero in a day. Maar daar zijn dan ook de salarissen naar. Daar hoor je heren regenjassen niet over.

 

Sparta en ADO hebben beiden een gemeenschappelijke factor. Een club die dramatisch slecht wordt geleid. Daar hebben ze een wielrenner als frontman en wij hebben gladjanus Kallen, en Henk - waar is de pers? - Jagersma.

 

 Dat we er in zijn gebleven heeft niets met kunde maar alles met mazzel te maken gehad. Het was een dubbeltje op z'n kant.

 

De Mos treft weinig blaam bij deze degradatie het bestuur des te meer. Daar hebben ze om de drie maanden een andere trainer.

 

Overigens De Mos als TD met Fons als trainer zou een aardige zet kunnen zijn. Fons alleen, wat er wel naar uit gaat zien, dat wordt weer billenknijpen en hopen dat je er weer drie onder je gaat houden.

 

Overigens ben en blijf ik een groot fan van Vloet.

Die heeft het goed gedaan, bij Sparta 12e meen ik, maar wat veel belangrijker is - al steken ze dat Sparta in de brand - hij heeft ons teruggebracht. Ondanks die boevenbende van Ringeling, De Boer en Jansen. Toen was het nòg erger dan nu. Buitengewoon knappe prestatie. Eeuwig dankbaar

 

0
Zondag 16 mei 2010 om 22:06 uur

Nu online

Madmax, BigMac, fcdh-denhaag, James, Joost70, Superfan, Brian, rh_vakm, GGH, Bleek en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4