Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Johannes

Kees schreef:

Volgens AD: centrum derijck/kum  en Leeuwin op links vanavond.

 

 

 

 

Brom lijkt wel verliefd op Leeuwin. Ik vind het ook een veelbelovende speler hoor, maar we hebben twee fitte linksbacks in de selectie..! Hese en Supusepa zullen wel balen; over Piqué's fitheid kan ik verder niet oordelen.

0
Zaterdag 18 september 2010 om 17:45 uur

Ooievaar

ADODENHAAG schreef:

Eindelijk. Rado of ranko of kum, maar Bosschaart eruit.. maakt veel blunders, slechte passes, behoorlijk traag.. Ik hoop dat hij 2e keus wordt in de centrale verdediging. Bovendien, als Willem II morgen met 1 spits speelt, kan je ook gewoon 3-4-3 spelen met 1 middenvelder dicht op de verdediging, en dan nog een controlerende middenvelder..

Bosschaart zou ik alleen opstellen als het echt niet anders kan. Vind het z'on slome duikelaar. Blij dat Ranco er weeer aankomt, en hopelijk is Piqué volgende week weer van de partij.

 

Zal vanavond verre van makkelijk worden daar in Tilburg. Als de spelers gaan denken oh: Willem II vijf gespeeld nul, dan gaan we daar gewoon de bietenbrug op. We hebben best een aardige selectie maar er zal toch echt hard gewerkt dienen te worden. 

 

En als je hem niet kunt winnen, dan dien je er in elk geval voor te zorgen dat je hem niet verliest. Klinkt simpel, maar de praktijk is weerbarstiger. Achterin zit het -nog - niet goed. Dus ik ben er absoluut niet gerust op.

0
Zaterdag 18 september 2010 om 11:09 uur

Ooievaar

oodh schreef:

Ik heb geen onderzoek gedaan maar ik neem zomaar aan dat wanneer er én leuk gespeeld wordt én er veel meer punten gehaald worden er ook meer toeschouwers komen. Wie heeft er, behalve de echte die hards, nu zin in weer een verliespartij. Gelukkig gaat het nu wat beter maar we zijn er nog lang niet (5-5).

Precies. Ondanks dat er leuk wordt gevoetbald is er nog niet gewonnen. En daar komen de mensen voor. Kan je roepen dat is scoreboard journalistiek of wat dan ook, maar cijfers liegen nou eenmaal niet. Althans ik denk dat dat de reden is voor het niet vol zitten van het stadion.

 

Ikzelf ben van mening dat we langzaam maar zeker de goede weg zijn ingeslagen. Maar: vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

We moeten doorgaan op de ingeslagen weg, en dat is het publiek vermaken met aanvallend voetbal, dan komen die resultaten - ook thuis- er echt wel. Alleen we moeten wat geduld betrachten.

 

Afgelopen zondag waren er toch bijna 12.000 man, dus het gaat echt wel de goede kant op. Al zou ik ook het liefst dat het stijfuitverkocht was. Aan de andere kant zie ik vaders en moeders met kleine hummeltjes aan de hand met ADO spulletjes om naar het stadion kuieren, net zoals ik dat vroeger bij papa aan het handje deed. Dat is ontegenzeggelijk van levensbelang. Vers bloed!

 

We groeien gestaag maar we groeien. Dus dat heeft even tijd nodig, elk jaar een stap voorwaarts. Deze selectie is weer beter als vorig seizoen, en ook komend seizoen moet er op gericht zijn om dat proces voort te zetten. Maar zover is het nog niet. Dit seizoen moeten  we met deze selectie ons eerder zien veilig te spelen. Ook dat zal met vallen en opstaan gepaard gaan, maar het gaat om het doel. Blijf achter de ploeg en de trainer staan, die echt nog wel eens op z'n bek zal gaan, maar toch al in z'on korte tijd aardig wat krediet heeft opgebouwd. Maar bovenal: dat Kallen cs blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken. Dan komt het best wel goed binnen een paar jaar.

 

Een groei als Vitesse door gaat maken klinkt erg aanlokkelijk, maar die liggen binnen een paar jaar aan de dallas. Een ieder weldenkend mens begrijpt waarom.

 

Groei ik toch liever wat minder hard, maar ligt er uiteindelijk wel een spijkerhard fundament onder de club, die gedragen wordt door een enthousiast publiek.

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 17 september 2010 om 16:58 uur

Kees

Buys hamstring blessure. De brede selectie (qua middenveld) is dus van groot belang.

0
Maandag 13 september 2010 om 21:13 uur

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Met alle respect Ooievaar, maar hoe kan je in godsnaam tegen Jong NEC met 0-5 achter staan als je een paar weken terug nog met 1-3 van Ajax wint ? Hebben ze de B junioren gestuurd ???

Ach, de ene keer speel je tegen tig A-selectie spelers die terugkomen van aschorsingen/blessures en de andere keer tegen A-junioren.

 

De opstellingen van de tweede teams zijn bijna iedere week anders.

0
Maandag 13 september 2010 om 20:43 uur

Ooievaar

Bij een groeiproces hoort vallen en opstaan. Dat is een gegeven. Vandaag vond ik het erg matig. Met trieste uitschieters Verhoek en Immers, speelden beide erg zwak.

 

Ik vond het tempo over de gehele wedstrijd veel te laag, en het was allemaal te vrijblijvend. Er mag wel wat meer peper bij.

 

Het positieve vond ik dat we in staat zijn om 5 niet te missen kansen te creëren. Echter, door stommiteiten Verhoek, Kubik en Toornstra die ik zwak vond vandaag weet je die niet te benutten.

 

We houden er in ieder geval nog een punt aan over. Feit  blijft dat we gaan klootzakken als we 2-0 voor staan en dan slaat de paniek toe als we een tegengoal krijgen. Daar moet echt aan gewerkt worden, ik wacht ik met smart op Piqué en Ranco. De coaching achterin nu is ronduit matig.

 

Dit is een wijze les geweest en ben er van overtuigd dat jongens als Verhoek en Kubik niet meer zo stom zullen zijn om voor eigen succes te blijven gaan als een medespeler er veel beter voorstaat.

 

Jammer van het puntenverlies, we zullen nog wel eens meer tegen een blauw oog aanlopen, dat is leerzaam en wordt je hard van. Maar aan de andere kant zullen we ook wel eens een onverwacht succes boeken, zoals dat ook tegen PSV het geval is geweest.

Niet bij de pakken neer gaan zitten, want er had vandaag beslist veel meer ingezeten.

 

Er staat een aardige selectie die goed genoeg is om uit de kreukelzone te blijven. Dit is een leerzame exercitie geweest, waar Brom zeker lering uit zal trekken.  

 

 

 

0
Zondag 12 september 2010 om 17:48 uur

ADOFLEVO

Degradatie, nieuw stadion en weer direct promotie waarna twee magere seizoenen voor de deur stonden, en zelfs het voortbestaan van onze club twijfelachtig was. Nu het seizoen 2010/11 staat er een Ado dat op alle fronten gewonnen heeft. Nieuw stadion, sponsers, gezond bestuur, positieve supporters groepen en vooral denk ik op dit moment een selectie welke middenmoot waardig is en nog wel eens voor verassingen kan gaan zorgen in de Ere-divisie. Nu, en wel morgen 12 september 2010 zal blijken dat de slapende reus wakker is geworden. Veel supporters die wegbleven en misschien liever zondags naar de kuip gingen gaan terugkeren. VD Kallen krijgt gelijk hoor met zijn uitspraak vanuit 2009, "Binnenkort is hier geen stoeltje meer vrij"! De snor is zelfs positief over ADO. Morgen 3 en volgende week 3 punten, dan wil ik wel eens zien hoeveel supporters er de eerst volgende wedstrijd op bezoek komen.

Prettige wedstijd allemmaal strakjes,  Gr

0
Zondag 12 september 2010 om 09:30 uur

Advertentie

Ooievaar

Kees schreef:

Ik hoop dat je gelijk hebt. Stellen we jouw op als voorstopper tegen Poepon;).

Geen probleem sla ik eerst een deuk in z'n hoof.

 

Alle gekheid even op een stokje. Ik maak me totaal niet druk over De Graafschap morgen, die pot winnen we gewoon. Denk dat ik sinds jaren niet meer hoef mee te maken dat ik met een natte rug sta te kijken.

 

Om het simpele gegeven dat we een aardig team hebben staan, die absoluut niet in degradatieproblemen hoeft te komen en naar alle waarschijnlijkheid -behoudens een slagveld a la Mash - ook niet zal komen.

 

We zijn aan het groeien en dat merk je gewoon aan alles.

 

Ook de mensen in mijn omgeving zijn een stuk positiever over ADO. We hebben echt een betere selectie dan Graafschap, Willem II, -high flying- Excelsior, VVV, en zijn echt niet minder dan NEC, Heracles of een zwalkend NAC.

 

Dus morgen niet als een standbeeld staan te gapen, maar vanaf de aftrap vol achter de ploeg gaan staan, dan komt het allemaal best voor elkaar. Zal je zien dat we ook met ons toeschouwersgemiddelde omhoog gaan. En dat moet ook, want die tweede ring moet er op!

 

 

0
Zaterdag 11 september 2010 om 15:57 uur

ADOFLEVO

Degradatie, nieuw stadion en weer direct promotie waarna twee magere seizoenen voor de deur stonden, en zelfs het voortbestaan van onze club twijfelachtig was. Nu het seizoen 2010/11 staat er een Ado dat op alle fronten gewonnen heeft. Nieuw stadion, sponsers, gezond bestuur, positieve supporters groepen en vooral denk ik op dit moment een selectie welke middenmoot waardig is en nog wel eens voor verassingen kan gaan zorgen in de Ere-divisie. Nu, en wel morgen 12 september 2010 zal blijken dat de slapende reus wakker is geworden. Veel supporters die wegbleven en misschien liever zondags naar de kuip gingen gaan terugkeren. VD Kallen krijgt gelijk hoor met zijn uitspraak vanuit 2009, "Binnenkort is hier geen stoeltje meer vrij"! De snor is zelfs positief over ADO. Morgen 3 en volgende week 3 punten, dan wil ik wel eens zien hoeveel supporters er de eerst volgende wedstrijd op bezoek komen.  Groet

0
Zaterdag 11 september 2010 om 10:46 uur

warmado

Die een kans, hem schrijven we af en die kan er niks van.

Allemaal speculatie, concurrentie maakt de ploeg sterker.

We zullen zien wie de echte profs zijn, vd Brom zit er niet mee.

Dit wordt een geweldig seizoen denk ik en hoop ik ook stilletjes. Na jaren van spelen in de marge hebben we eindelijk voor onze begrippen op dit moment dan een top selectie.

Kan niet wachten tot zondag, en vele met mij denk ik.

0
Vrijdag 10 september 2010 om 23:19 uur

Nu online

wiegah070, kojak1, Tante Wil, Wippert, BigMac, Bhattoe 74, superfcdenhaag2, S.upporter, FC Jeff en 240 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4