Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DaveDH

Sound schreef:

Ik zou (zolang er niemand voor veel geld weg gaat als bv een Toornstra) helemaal niemand halen nu tenzij het een extreem goede deal is. Gewoon v Duinen ipv Poepon in de spits, eventueel Kolk per wedstrijd betalen en dan maar hopen dat we met dit zootje ongeregeld ook na de winterstop gewoon weer rondom die 8e plek blijven spelen en kijken wat je voor volgend jaar kunt halen. Zuinig zijn op de centen kan nog steeds geen kwaad.
ja waarom zou je je geld uitgeven als het toch niet echt een echte versterking is.... alleen de LB zou ik wat aan doen de rest zou ik het wel laten voor wat het is
0
Vrijdag 28 december 2012 om 16:37 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Uit een interview van een goede maand geleden. V.Peppen wil naar een club beter dan Heereveen. En dat was afgelopen zomer. Die wil daarom naar clubs als Feyenoord, Twente, Ajax, PSV etc. Waarom denk jij dat hij naar ADO zou komen?
Hi kan wel naar Ajax of Twente willen maar ze staan nog steeds niet in de rij om hem over te nemen volgens mij. Als ik hem was zou ik ook de lat hoog leggen en hopen dat er 1 van die clubs zal komen.

Waarom zou hij naar ons komen? Wij zijn sportief op de goede weg, zie de resultaten van twee jaar geleden en ook nu doen we het verrasssend goed. Daarnaast hebben wij een groeipotentie als club met een groot achterland, zijn we financieel redelijk gezond en hebben ambitie. Supportersproblemen lijken nu tot het verleden te behoren en als club en supporters stralen we meer uit dan clubs als RKC, NEC en NAC.
0
Vrijdag 28 december 2012 om 15:48 uur

BLEISWIJK-1

D.H.zuid-west schreef:

Uitstekende shout, zet v. Duinen maar voor de rest van het seizoen in de spits en spaar geld uit op de Kogel die niet heel veel beter is.
Die Afrikaan hoeft wat mij betreft al helemaal niet te komen, veels te duur voor ons. We kunnen ons beter richten op v. Peppen (= uitstekende deal) die meer wilt dan een boerenclub, en gezien hij niet het niveau heeft voor bv PSV zijn wij een goede stap voor hem. De club zou echt eens wat moeite moeten doen om deze man te halen want wij hebben meer te bieden dan RKC.
Uit een interview van een goede maand geleden. V.Peppen wil naar een club beter dan Heereveen. En dat was afgelopen zomer. Die wil daarom naar clubs als Feyenoord, Twente, Ajax, PSV etc. Waarom denk jij dat hij naar ADO zou komen?
0
Vrijdag 28 december 2012 om 15:36 uur

Bert

janjazz37 schreef:

Lekker hoor! Een non-EU speler.
We hebben toch geld genoeg!
De Snor gaf het laatst ook aan er loopt in Nederland talent zat.

Dus waarom van ver halen.
0
Vrijdag 28 december 2012 om 12:30 uur

BLEISWIJK-1

Langebach2 schreef:

Ik verwacht dat Steijn gaat proberen Joey van den Berg van Zwolle erbij te halen, Horvath mag weg.

Hieronder mijn mogelijke versterkingen...

Leon de Kogel ( FC Utrecht) prima speler en nog steeds geen basisplaats bij Utrecht...
Luis Pedro (Heracles Almelo) breedte versterking voor aanval

Leuke discussie! Maar Joey vd Berg gaat echt niet komen. Die kan ADO vanwege zijn leeftijd niet meer verkopen en is daarom niet interessant. En bovendien heeft steyn vorig seizoen al een keer aangegeven dat vd.Berg niet op zijn lijstje staat.

De Kogel kan wel een optie zijn. Is nog jong en Utrecht wilde een paar maanden geleden zijn aflopende contract niet verlengen. Van mij mag hij zo komen. Laten hem maar met v.Duinen en Poepon de strijd aangaan. Waarom op 1 paard gokken?

Pedro zie ik niet zitten. Speelt veel te weinig bij Heracles.

Als je er even vanuit gaat dat elke positie dubbel bezet moet zijn, dan is het middenveld het minste probleem. Ik zie Toornstra wel vertrekken. Maar ik ga er toch al helemaal vanuit dat Alberg volgend seizoen naar ADO komt. Volgens mij ben je dan op het middenveld al klaar. Misschien alleen nog een paar jonge talenten daarachter.

We hebben vooral linksbenige verdedigers nodig. Horvath vertrekt en je hebt een grote kans dat Omeruo ook weggaat. Er komen uit de jeugd twee leuke linksbenige voetballers aan. Van der Winden en van der Meer. Alleen zijn die nog wat te jong. Het zou mooi zijn als we hier nog wat voor halen. Mijn voorkeur zou uitgaan naar Achenteh (Zwolle) of Labylle (MVV). Alle twee hebben echter een contract tot 2014. Dan moeten we waarschijnlijk eerst wat verkopen.

Voorin mag er natuurlijk ook wel wat bijkomen. Ik sta ook niet negatief t.o.v. Kolk. Is toch een speler die 1 op 4 loopt. Dat kunnen toch niet veel spelers in onze selectie zeggen. Bovendien komt Mendes Rodriquez terug van Dordt. En die heeft links voorin toch ook al aardig wat laten zien. Geef daarbij Nijland zijn laatste kans bij ADO en je bent zonder transfersommen voorin klaar.

Een lang verhaal. Alles om de discussie op gang te houden!
0
Vrijdag 28 december 2012 om 00:43 uur

Advertentie

Ruudje16

zuid tribune schreef:

Net thuis uit kolkende box.
Los van voetbal, ook eens complimenten aan ADO bestuur die relaties van mij, varieerend van voorzitter NEC en bestuur BC NEC, meer dan correct hebben ontvangen in Skybox, Residentieclub, Senaatsamer en Businessclub. Eerlijk is eerlijk.
Tweede compliment aan Belgische arbitrage.
Fijne Kerstdagen alle shouters!!
Waarom moeten wij weten dat de voorzitter van NEC een relatie van je is ???
Ben je zo`n namedropper ??
0
Zondag 23 december 2012 om 12:50 uur

DaveDH

Het was een slechte tweede helft, ik snap niet waarom het altijd zo inzakt als ze hebben gescoord of de tegenpartij rood krijgt, ik dacht echt na de rode kaart nu gaan we erop en erover.... maar in de tweede helft heb uik geen seconde het idee gehad dat NEC met 10 man speelde

Eerste helft heb ik wel goed en verzorgd voetbal gezien, het is al een heel stuk beter als in het begin van het seizoen alleen moeten die gasten het is 90 minuten volhouden.

Als de spitsen wat scherper waren geweest sta je gewoon in de rust met 3-0 en is er niets aan de hand, Ik zag net de uitleg van Steijn over Kolk, dat die een half jaar op een soort van proef komt, ben het er nog steeds niet mee eens om die eikel terug te halen maar dit is wel de beste manier om het te doen (stel je voor dat het toch wat wordt)

Al met al hebben we een mooie start van het seizoen staan we (als RKC verliest) 8e en drie punten los van de nummer 10 positie, we hebben het wel eens slechter gedaan.

Wens iedereen (Ja Roel ook jij ) een fijne kerst en een gezond nieuw jaar en met een beetje mzzl EL voetbal



0
Zondag 23 december 2012 om 09:21 uur

DaveDH

janjazz37 schreef:

Voor mij is die welkom.
Dat die goser kan voetballen weet iedereen.
Je moet eens over het verleden heen kunnen stappen.
Als die zo goed kan voetballen waarom is er dan geen club die hem wilt? dat alleen en zijn verleden hier moet genoeg zijn om het niet te doen..

Overal is die uitgekotst waarom zouden wij er weer onze handen aan branden, voor mij hoeft het niet, daarbij komt ook nog eens dat het terughalen van oudspelers nooit tot succes heeft geleid (althans niet zolang ik supporter ben) dus DH wees verstandig en doe het NIET!
0
Zaterdag 22 december 2012 om 16:00 uur

Sound

DaveDH schreef:

Dat mag jij vinden Roel, maar je bent een triest ventje en intellectueel sta je ver beneden me (en dat is niet omdat ik zo slim ben overigens) dus idd laat dat *kuch* sterke verweer maar achterwege...

Fijne kerst...
ONTOPIC:
Visser in de verdediging? Oow nee daar gaat Steijn weer, waarom niet Horvath nog een kansje geven een mini transfer af te laten dwingen? Geloof dat Visser wel ooit één wedstrijd (bij toeval) lekker heeft gespeeld rechts centraal, is alleen alweer erg lang geleden.

ON/OFFTOPIC:
Ben het wel eens met die pisvlek dat de actie van Holla eentje is om zum kotzen, dat geldt voor elke voetballer die zoiets doet, alleen sneu dat zulke engerds niet in staat zijn om ook de narcolepsie van Pelle nog eens even aan te kaarten. Even misselijkmakend. Elke vorm van matennaaierij moet gewoon keihard aangepakt worden. Zowel Holla als Pelle hadden op dat moment geel gehad moeten hebben (Pelle al een stuk of 4 in die wedstrijd trouwens...)

OFFTOPIC:
Pffff ondanks het feit dat ik het op voetbaltechnischgebied meestal met jou eens ben en het ook wel lekker vind hoe je tegen wat dingen (huilebalken vooral) aan schopt laat je jezelf wel erg kennen door eerst allerlei joden dit en dat dingen te roepen, vervolgens zwaar aangebrand te reageren als je op je pvv verheerlijking wordt gewezen (iets met happen enzo) en in een reactie dan stelt dat iemand intellectueel ver beneden je staat. Oeps.

Ach, ik heb het dan ook een stuk makkelijker, ik heb aan zowel ajacieden, fanatieke zionisten, moslims, de Barend familie en diehard pvv`ers even zoveel schijt dus hoef geen kant te kiezen. Het enige ware geloof is de groen gele
0
Vrijdag 21 december 2012 om 20:40 uur

frans swa

ADODENHAAG schreef:

Hij is nog sterk en groot ook.
waarom zouden ze dan nog met m wachten?
ben nu wel benieuwd naar m...
0
Donderdag 20 december 2012 om 19:06 uur

Nu online

BigMac, kojak1, wiegah070, superfcdenhaag2, S.upporter, FC Jeff, lulijzer, fcdh-denhaag en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4