Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

JB

Heeft iemand misschien nog het telefoonnumer van Dido?

Havenaar maakt zich op voor debuut namens Japan

01/09/2011 193

Bondscoach Alberto Zaccheroni van Japan mist in Keisuke Honda en Kengo Nakamura twee sleutelspelers tijdens de WK-kwalificatieduels met Noord-Korea en Oezbekistan.

Mogelijk profiteert de 24-jarige Mike Havenaar daarvan. Hij is de zoon van Dido Havenaar, de voormalige doelman die in 1986 FC Den Haag verruilde voor een avontuur in Japan. Hij keerde nooit meer terug naar Nederland. Zoon Mike werd geboren in Hiroshima en werd net als zijn vader profvoetballer. Hij debuteerde bij Yokohama Flügels Marinos, waar Dido keeperstrainer was.

Zijn familie liet zich in 1994 tot Japanner naturaliseren. Dit maakte het mogelijk dat Havenaar in 2007 met de Japanse ploeg uitkwam op het WK Onder-20 in Canada. Vorig seizoen werd hij met twintig treffers topscorer in de tweede divisie van Japan, maar ook op het hoogste niveau weet hij het net te vinden: de spits scoorde al elf keer in 23 competitieduels namens Ventforet Kofu.


Misschien nog een verloren zoon (van 1.94m) die terug kan keren?
0
Donderdag 1 september 2011 om 19:58 uur

GroenGele


ff over een andere spits.... iemand is gehoord over lange Jan ???

was gister iemand die riep dat ie medisch gekeurd zou worden ?

volgens mij komt ie sowieso niet omdat hij liever in de zandbak gaat spelen.
0
Donderdag 1 september 2011 om 19:32 uur

BLEISWIJK-1

platje schreef:

coutinho

leeuwin horvath/kum luksik

immers rado toornstra

verhoek verhoek chery

ik zou kum gewoon laten staan ik vind het een prima en zelfs een goeie centrale verdediger.naast dereijck speelde kum uitstekend die jonge h
Ik meng me ook even in opstelling shouts! Er is voor de rest toch weinig nieuws. Ik kan mij het meeste vinden in de opstelling van Platje.
Zo zou ik het willen zien tegen RKC!

De verdediging en middenveld zou ik ook zo willen zien. Waarbij ik wel vind dat Luksik nog iets beter moet worden. Maar op termijn is hij beter dan Kum op die positie. Om hem eerst in het 2e te laten wennen is volgens mij niet de oplossing. Die jongen heeft gewoon vertrouwen nodig.

Het enige discussie punt vind ik de linksbuiten positie. Niemand heeft het meer over Vicento. Dat snap ik wel, omdat hij dit jaar nog niet echt goed heeft gespeeld. Dit komt trouwens ook omdat hij noodgedwongen de eerste wedstrijden in de spits moest spelen en omdat hij een paar keer geblesseerd is geweest. Maar Vicento zou dit seizoen ook zomaar de verassing als Verhoek vorig jaar kunnen worden! Die jongen speelde vorig seizoen toch een hele goede 2e seizoenshelft. Mocht Vicento niet zijn nivo van de nacompetitie halen, dan zou ik ook het liefst Cherry als linksbuiten zien. Al lijkt het dat Steyn hem meer als middenvelder ziet.

Een laatste dingetje. Zover ik dat nu kan beoordelen vind ik dat Mitja Morec de meeste uitstraling van alle verdedigers heeft. Ik ben dan ook benieuwd wat hij uiteindelijk gaat brengen!!!
0
Donderdag 1 september 2011 om 16:18 uur

FCDHZwoude

miq72 schreef:

coutinho

Leeuwin-horvath-morec-kum
toornstra-rado-chery
verhoek-immers-van duinen
Kum helemaal met je eens. Luksik weet niet eens waar zn man loopt. Laat die zich maar eens bewijzen in het tweede. Heb nog mn vraagtekens bij Leeuwin in deze opstelling. Vindt Ammi toch ook altijd wel iets extra`s brengen. Brengt een stukje felheid. Leeuwin zou wel eens het kind van de rekening kunnen gaan worden. Voor wat betreft Chery...ik heb toch liever Immers op het middelveld en een echte spits in de punt. Zou Chery wissel betekenen of op de plaats van Van Duinen:

Leeuwin/Ammi - Horvath - Morec - Kum

Toornstra - Rado - Immers

Verhoek - Verhoek - Van Duinen/Chery
0
Donderdag 1 september 2011 om 15:32 uur

miq72

Tommy schreef:

coutinho

ammi morec/horvath luksik


toornstra rado immers


verhoek verhoek chery


ik ben een tevreden den haag supporter

heerlijk die rust nu hahahah
Ik vind dat we na de transferdeadline er verdedigend en op het middenveld prima op staan .naast de namen hierboven hebben we ook nog Kum,Leeuwin en Supu .Het middenveld is ongetwijfeld het sterkste deel van de ploeg .Ook Mulders ,Visser en Chery kunnen daar nog spelen .Voorin hebben we echter niet zo een sterk elftal en dan druk ik me nog zacht uit .In mijn ogen is Wesley de enige voorhoedespeler van niveau .Chery is zoals velen hier op de box shoutten een groeibriljantje maar is absoluut geen linksbuiten en word er daarom ook niet altijd neergezet .Chery is een nummer 10 .De Vogel ,Hocher ,van Duin en Vicento zijn nog niet goed genoeg .Misschien is het een idee om van Duinen vanaf links te laten spelen want in het zondagelftal speelt ie ook vanaf de zijkant .Over John Verhoek zijn de meningen verdeeld .Laten we maar kijken hoe hij het er vanaf gaat brengen maar hoe dan ook hadden we er nog een spits bij moeten hebben .Kortom we zijn de transferdeadline redelijk goed doorgekomen vooral omdat iedereen is gebleven en we achterin ons danig versterkt hebben .Nogmaals voorin blijft het zeer karig .
0
Donderdag 1 september 2011 om 13:17 uur

Kees

Ik zag J. Verhoek gister tijdens de training aan het werk en het viel mer op dat hij fysiek een enorme vooruitgang heeft geboekt. Hij is "bonkig" geworden en dat is voor een spits in ons concept uitstekend.

Ik heb alle vertrouwen in het komend seizoen maar laat niet de verwachtingen tegen RKC te hooggespannen zijn. Tenslotte moeten er zo`n drie spelers ingepast worden.

Tevens valt het me op dat Immers en W. Verhoek hier op de box afgezaagd werden toen bekend werden dat ze wilden vertrekken. Daarentegen krijgt die Rus veel minder over zich heen terwijl hij naar die grafclub vertrekt en volgens mij niet alles volgens de regels heeft gespeeld. Dat spel komt nog wel naar buiten. Geef mij maar Lex en Wesley. Hebben veel meer voor de club betekend en hebben wel degelijk een ADO hart.



0
Donderdag 1 september 2011 om 10:39 uur

070

Ik ben zeer tevreden over de transferperiode.

Ben een enorme fan van Derijck, en de twee nieuwelingen zullen wellicht niet beter zijn dan hij, maar ik denk echt dat het centrum Morec-Horvath beter is dan Derijck-Kum, al zullen ze een aanloopperiode nodig hebben. Ze spelen voor het eerst samen, dus er zullen de eerste 4, 5 wedstrijden best wat communicatiestoornissen zijn. Maar ben ervan overtuigd dat dit op termijn een topduo wordt.

Wat het middenveld betreft is het vooral heel mooi nieuws dat Toornstra en Immers zijn gebleven. Goed van de club dat zij behouden zijn, al verwacht ik in de winterstop minimaal 1 transfer.

Verder ben ik heel blij met de enorme hoeveelheid talenten in deze selectie: Chery, Elbers, De Vogel, Vicento, Beugelsdijk (ik weet het , dit seizoen Dordt), N`Toko, Tano, J.Verhoek, Van Duinen, Japie etc. Al komt dat talent maar bij 3 van hen tot uiting, dan is het kassa in de toekomst.

Het enige waar ik echt heel teleurgesteld over ben, is dat we geen ervaren spits gehaald hebben, iemand die er meteen staat. John Verhoek geef ik alle krediet en steun, maar ik ben bang dat het hem niet gaat worden. Iemand die in een paar seizoenen Jupiler een paar handenvol doelpunten gemaakt heeft, kan volgens mij niet ineens een goede eredivisiespits zijn. Uiteraard moeten we hem niet vergelijken met Bulykin, maar een spits die er rond de 15 maakt, zou mooi zijn. Verwacht niet dat Verhoek daaraan voldoet, maar ik laat me graag verrassen. Stiekem hoop ik nog op Vennegoor of iets dergelijks.

Overall dus zeker positief gestemd!
0
Donderdag 1 september 2011 om 10:21 uur

Advertentie

Big Marc

Zo, eindelijk rust. 4 punten uit 4 wedstrijden en het `echte seizoen` kan nu beginnen.
Tijd voor iedereen om eens positief alles te benaderen. Kijk waar we vandaan komen en kijk waar we nu staan. We hingen met 1 vinger aan een loszittend uitsteeksel boven een diep ravijn. We staan nu weer op driekwart van de berg en iedereen is bereid verder te klimmen.
We hebben ons tijdens de zomer dik versterkt en we zijn er nog financieel wijzer van geworden ook. De club kan nu zelfs een financieel tegenstootje verdragen. De verdediging zit op slot en waarom zou John Verhoek niet kunnen slagen. Hij speelt nu in de eredivisie en hij heeft de potentie om een goeie eredivisie-spits te worden. In de Jupiler had hij ook Jupiler spelers om zich heen. Nu heeft hij veel meer kwaliteit om zich heen. Denk aan Immers, Chery en Toornstra die hem talloze keren alleen voor de keeper zullen zetten met hun passjes.
Verhoek , met z`n voorzetten op maat die John in kan koppen. De wil om een goede voorzet af te leveren op z`n broer zal nog nooit zo groot geweest zijn bij Wes. De wil om een voorzet van z`n broer erin te lopen of koppen zal nog nooit zo groot geweest zijn bij John.
Dan hebben we bij Dordrecht een spits lopen die gewild was bij vele clubs. Volendam huilde al om zijn vertrek. Tano is dus iemand waar we wat van mogen verwachten. We zijn dus ingedekt. Mocht het toch niet zo lopen met John als dat wij allemaal hopen en Tano schiet de ene na de andere erin bij Dordrecht hebben we na de winterstop alsnog een superspits. Bekijk ff de filmpjes van Morec, maatje van Rado, wat een slager is dat! En opbouwend ook nog eens sterk.

Bij deze hulde voor het beleid wat nu bij ADO gevolgd wordt.
Laten we er alle vertrouwen in hebben. Het komt op zeker goed!!
0
Donderdag 1 september 2011 om 09:25 uur

Max

De selectie is duidelijk minder geworden. Twee posities verzwakt, spits en centraal achterin en geen enkele positie versterkt.

Maar c`est la vie! Hier was niet aan te ontkomen en de prijs de we moeten betalen voor het incident van vorig jaar. Eigenlijk valt het nog mee dat jongens als Verhoek, Toornstra, Rado en Immers hier nog spelen.

Met Morec en Horvath heeft de club uitstekende vervangers gehaald en (een deel van) het geld van Derijck dus prima geinvesteerd. Voor die zeven ton had je never nooit een gelijkwaardige vervanger kunnen halen.

John Verhoek zal er geen 21 inleggen, maar ik ben het met Steijn eens: We moeten hem niet met Bulykin gaan vergelijken. Ik vind het gewoon echt tof dat we straks twee Haagse broers in de aanval hebben staan. Welke club kan dat zeggen?

Tel daar bij op dat de club met Chery, De Vogel en Tano potentiele groeibriljanten heeft gehaald en we staan er niet eens zo slecht voor.

7e worden we niet. Denk 12 of 13 en het kan zelfs zo zijn dat als de sfeer wordt verpest we 16e eindigen. Maar dat is niet zo gek gezien onze status. Dit geldt eigenlijk voor 10 van de 18 clubs. Waarvan er nog drie zeker voor de onderste plekken spelen.

Vd Kallen cs hebben zich gelukkig niet gek laten maken geen financiele risico`s genomen. Misschien hadden ze niet zo lang op Bulykin moeten gokken en eerder een sterke spits moeten halen.
0
Donderdag 1 september 2011 om 09:19 uur

Richard

ADODENHAAG schreef:

Dimitri is daar gewoon puur voor het geld heengegaan. Bij ons had hij gewoon alle wedstrijden gespeeld... nee, ado heeft prima ingekocht voor de middelen die er zijn. In ieder geval, ik ben behoorlijk tevreden, ook qua vasthouden van belangrijke spelers.
Wel eens gehoord dat aanvallen de beste verdediging is, als er een goed aanspeelpunt voorin staat dat het dan automatisch het middenveld sterker maakt met lopers als Toornstra en Immers en een controleur als Rado, 2 snelle mensen op de vleugels met een goede voorzet die het aanspeelpunt kunnen lanceren zowel over de grond als met het hoofd. Ik hoop zo zeer dat die Verhoek zal slagen, want dan gaan we alweer een mooi seizoen tegemoet. Als hij niet slaagt en we gaan weer voor Lex in de spits dan word het een bout seizoen. Verdediging op papier is nooit zo sterk geweest , ook niet met Derijck
0
Donderdag 1 september 2011 om 08:50 uur

Nu online

Madmax en 240 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4