Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

JeffreyP

Na 4 eerdere wedstrijden van dit seizoen was ik er van overtuigd dat Steijn weg zou zijn de volgende dag, nu ben ik er van overtuigd dat hij helaas dit weekend gewoon nog onze trainer is...
0
Dinsdag 4 februari 2014 om 20:38 uur

pajam

Van Duinen wacht al ruim negen uur op een goal voor ADO

Dinsdagavond staan ADO Den Haag en Heracles Almelo tegenover elkaar in het Kyocera Stadion (aftrap 19.45 uur).

● ADO Den Haag presteert dit seizoen in thuisduels beduidend beter dan op vreemde bodem. De Hagenaars bleven in zes van hun tien thuisoptredens ongeslagen (W4, G2, V4).

● ADO hield thuis pas één keer de nul dit seizoen. Dat gebeurde tegen SC Cambuur (3-0). In de overige negen wedstrijden kreeg de ploeg twintig goals te verwerken.

● Alleen Roda JC Kerkrade (2, SC Heerenveen (22) en NEC (21) kregen in thuisduels meer treffers om de oren dan ADO.

● De laatste weken is het alles of niets voor ADO, getuige twee zeges en vier nederlagen. Het laatste gelijkspel dateert van 4 december 2013 (1-1 tegen SC Heerenveen).

ADO-spits Mike van Duinen.
ADO-spits Mike van Duinen.
● ADO-aanvaller Mike van Duinen is met vijf doelpunten gedeeld clubtopscorer (samen met Mathias Gehrt), maar heeft al zes wedstrijden op rij niet meer gescoord in de Eredivisie (560 minuten).

● Van Duinens laatste doelpunt dateert van 4 december 2013 (1-1 tegen SC Heerenveen).

● ADO won zijn laatste drie thuisduels met Heracles in de Eredivisie: 3-2, 2-0 en 3-1.

● De laatste keer dat Heracles minimaal een punt overhield aan een bezoek aan Den Haag, was op 13 december 2009 (1-4, mede door twee treffers van Bas Dost).

● In elf onderlinge wedstrijden tussen ADO en Heracles vielen in Den Haag al 36 doelpunten (21-15), een gemiddelde van 3,27 goals per duel.

● Heracles verloor dit seizoen de helft van zijn tien uitwedstrijden.

● Heracles won dit seizoen al meer uitwedstrijden (vier) dan in de complete voorgaande jaargang (drie).

● De Almeloërs kwamen in acht van hun tien uitduels tot scoren. Alleen op bezoek bij SC Cambuur (2-0) en Ajax (3-0) bleef de ploeg van trainer Jan de Jonge droogstaan.

● Heracles slaagt er dit seizoen maar niet in een mooie reeks neer te zetten. De ploeg won pas één keer twee duels achter elkaar.

● Heracles kreeg al dertien uitduels op rij minimaal één doelpunt te verwerken. De laatste clean sheet op vreemde bodem dateert van 16 maart 2013 (0-2 bij VVV-Venlo).

http://www.vi.nl/nieuws/van-duinen-wacht-al-ruim-negen-uur-op-een-goal-voor-ado.htm
0
Dinsdag 4 februari 2014 om 12:52 uur

pajam

ADO Den Haag maakt volgens de statistieken een grote kans om dinsdagavond het thuisduel tegen Heracles Almelo te winnen. De Haagse ploeg won negen van de laatste veertien thuisontmoetingen.
Heracles Almelo wist op Haagse bodem in de laatste jaren weinig potten te breken. De laatste overwinning in Den Haag dateert van 13 december 2009. Op 20 augustus 2005 en 24 februari 1999 wisten de Almeloërs ook de volle buit te pakken. Slechts twee keer eindigde het duel in de laatste veertien ontmoetingen in een gelijkspel.

ADO-trainer Maurice Steijn kan in de wedstrijd tegen Heracles niet beschikken over Kevin Jansen. Ook de inzetbaarheid van Danny Bakker en Gianni Zuiverloon is twijfelachtig. Nieuwkomer Yanic Wildschut zit niet bij de wedstrijdselectie. Hij is nog geblesseerd.

Vermoedelijke opstelling ADO Den Haag:
Coutinho, Malone, Zuiverloon, Beugelsdijk, Meijers, Malone, Holla, van Haaren, Alberg, van Duinen, Gouriye

Vermoedelijke opstelling Heracles Almelo:
Pasveer, Schenkeveld, Veldmate, Davidson, Te Wierik, Cziommer, Rienstra, Bel Hassani, Rosheuvel , Linssen, Uth

Scheidsrechter: Dennis Higler

Laatste seizoenen:
2013/2014:
Heracles Almelo – ADO Den Haag 1-0

2012/2013:
ADO Den Haag – Heracles Almelo 3-1
Heracles Almelo – ADO Den Haag 3-3

2011/2012:
Heracles Almelo – ADO Den Haag 0-2
ADO Den Haag – Heracles Almelo 2-0|

2010/2011:
Heracles Almelo – ADO Den Haag 3-0
ADO Den Haag – Heracles Almelo 3-2
0
Dinsdag 4 februari 2014 om 12:48 uur

Dannyy

Gelukkig zijn de kaartjes niet zo duur vanavond.. 30€ voor kutvoetbal zonder passie met een incapabele trainer.
0
Dinsdag 4 februari 2014 om 12:19 uur

jajoh

ADOnieuwegein schreef:

Wat kan ADO er aan doen dat een speler elders licht geblesseerd vandaan komt?? Maar ja hier op de box draait het er alleen nog om, om zoveel mogelijk negatief te lullen over de club!! En dat noemen ze clubliefde?? Ppfffff
Wat kan Ado eraan doen dat we laatste staan? Wat kan Ado eraan doen dat de trainer niet presteert? Wat kan Ado eraan doen dat het stadion niet vol komt?

Daar kan Ado alles aan doen, maar ze doen gewoon niets. Ipv meteen te melden dat Wildschut geblesseerd is toen hij naar Den Haag kwam, wordt er eerst semi verontwaardigd gedaan tegenover Heerenveen omdat hij niet mee mag spelen! Wel prettig ook dat er een speler aangetrokken wordt die er meteen staat! Niets mis met Wildschut hoor, maar echt slim is het allemaal niet. Vanavond weer een finale. Als ik Steijn zijn vooruitblik lees ga ik toch echt meer aan zijn geestelijke gesteldheid twijfelen... " de goede lijn na de winterstop doorzetten.."?? " goede groep gasten en we hebben er alle vertrouwen in..."?? TOT WANNEER DAN STEIJN? Om 4 wedstrijden voor het einde als we stijf onderaan staan te zeggen " Ja, dit hadden we niet zien aankomen..." Want dat gaat nameloijk gebeuren.

Maar Nieuwegein, verder niets dan positiefs hoor!
0
Dinsdag 4 februari 2014 om 12:10 uur

<FCDH>

1905 schreef:

Hoe bedoel je dat?
Dat als ADO had doorgepakt 3 jaar terug had ie wellicht wel hier trainer geworden
0
Dinsdag 4 februari 2014 om 10:28 uur

Advertentie

pajam

9:24 – Voor ADO Den Haag staat er vanavond een echte must-win wedstrijd op het programma. De ploeg van trainer Maurice Steijn ontvangt in eigen huis Heracles Almelo, dat de elfde plek bezet in de Eredivisie. ADO is de hekkensluiter, maar de club heeft er alle vertrouwen dat de rode lantaarn na dit duel zal zijn afgestaan.

"Ik acht ons minimaal gelijkwaardig aan Heracles", stelt Steijn in De Telegraaf. ADO heeft momenteel vijf punten minder dan Heracles. "Als we winnen krijgen we de concurrenten ook weer in het vizier", weet de oefenmeester, die vertrouwen heeft in zijn selectie. "Dit is een groep goede gasten. We vormen één blok. En als we de stijgende lijn na de winterstop voortzetten, komen de punten vanzelf."

"Er is bij een club als ADO altijd druk als je laatste staat, maar de vorige keer na de nederlaag bij NEC was die extreem hoog. Sommige mensen dachten dat we het helemaal kwijt zouden zijn. De spelers hebben hun vertrouwen in de staf uitgesproken en andersom hebben de trainers dat ook in de groep gedaan", aldus Steijn. "Dan zie je aan de overwinning op Feyenoord dat er veel mogelijk is."

ADO zal het tegen Heracles zonder aanwinst Yanic Wildschut moeten doen. "Hij heeft last van zijn bovenbeen", zegt Steijn over de van Heerenveen overgekomen aanvaller.
0
Dinsdag 4 februari 2014 om 10:13 uur

<FCDH>

Wiljan Vloet: Technisch directeur ADO is een must

DEN HAAG – Een technisch directeur voor ADO Den Haag is een must. Dat zegt Wiljan Vloet, oud-trainer van ADO. Omroep West praat met de algemeen en technisch directeur van Sparta over de situatie waarin de Haagse voetbalclub zich op dit moment in bevindt.
Vloet vindt dat er bij tijd en wijle best goed wordt gevoetbald. ´Opvallend is natuurlijk wel dat ze tegen hogergeplaatste clubs wel punten halen, maar dat ze tegen RKC en NEC, ploegen waarvan ze moeten winnen, gewoon punten verliezen´.

Hij vindt het moeilijk om als buitenstaander precies de vinger op de zere plek te leggen. ´Maar ik vind dat een technisch directeur bij ADO een must is en ook een hoofd opleiding is een must. Voetbal is je core business dus dan moet er gewoon iemand zijn die daar fulltime mee bezig is´, aldus Vloet die in het seizoen 2007/2008 aan het roer stond bij ADO Den Haag.

Het zou volgens de oud-trainer financieel een grote ramp zijn als ADO degradeert. ‘De inkomstenstroom gaat gigantisch omlaag. Dit terwijl je uitgaven relatief hoog blijven, de vaste lasten blijven, je hebt je stadion en dan zijn er natuurlijk de doorlopende contracten. Je moet blij zijn als je nog een paar duizend supporters binnenkrijgt´.

´Ik heb ADO, Roda JC en NEC gezien en dat zijn allemaal goede ploegen. Dat betekent dat je het echt allemaal zelf moet doen. Je moet er niet op rekenen dat er iemand punten laat liggen. En je moet goed beseffen dat je iedere wedstrijd punten kunt pakken, zoals ze tegen Feyenoord deden. Met die instelling moet je alle wedstrijden ingaan´.
0
Maandag 3 februari 2014 om 21:35 uur

DHFC070

Pffft wat een aankopen zeg de ene is 3 kwart jaar aan het zoeken naar zijn werkvergunning en de ander kan pas spelen als er nog 5 wedstrijden te spelen zijn en we al zeker zijn van een nacompetitie club.

Begin langzaam er echt klaar mee te worden met heel de club en het (wan)beleid. Nog even en ze zien me niet meer dan maar een namaak supporter. Pleur toch op joh met die kut selectie, kut trainer en kut bestuur. Hoe is het in godsnaam mogelijk in 2 jaar tijd van 5e positie naar de laatste positie dat is ook wel een hele prestatie.
0
Maandag 3 februari 2014 om 20:46 uur

grijze gek

SUPER AANKOOP !!!

DEN HAAG – ADO-trainer Maurice Steijn kan dinsdagavond in de wedstrijd tegen Heracles Almelo niet beschikken over nieuwkomer Yanic Wildschut. De aanvaller ondervindt nog teveel hinder aan een spierblessure.


Steijn wil in het treffen met Heracles vasthouden aan dezelfde strijdwijze als tegen Heerenveen. ‘Ik denk dat wij het redelijk gedaan hebben. Nu spelen wij thuis en moeten wij het spel maken en Heracles de baas zijn’, vertelt de Haagse oefenmeester een dag voor de wedstrijd.

De Haagse club staat momenteel achttiende in de eredivisie en moet dinsdagavond winnen van Heracles Almelo om van de onderste plaatsen af te komen. ‘Dat is eigenlijk al het hele seizoen, dat we moeten’, vindt Steijn. ‘Het is vervelend dat je na de laatste competitieronde weer laatste staat. We hadden voor onszelf afgesproken dat we dat niet meer wilden, maar nu is het toch weer gebeurd door de verrassende uitslag tussen RKC en PSV’, zegt Steijn die doelt op de 2-0 overwinning van de Waalwijkers.

Steijn weet nog niet met welke elf hij start tegen Heracles. Naast Wildschut zijn ook Gianni Zuiverloon, Danny Bakker en Mathias Gehrt nog onzeker.
0
Maandag 3 februari 2014 om 20:32 uur

Nu online

Ado Vakkie S en 310 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2