Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Max

Ha, snap eindelijk waarom die Boogers niet wilde komen (godzijdank), heeft blijkbaar ambities in Rotterdam-Zuid.
0
Dinsdag 18 december 2012 om 21:13 uur

Bert

Kees schreef:

Maurice Westerwoudt.

Eredivisie begint volgend jaar vanwege dat achterlijke WK al op 2 augustus. Worden weer halfvolle stadions. Zaterdagavond 3 mei is de laatste speelronde
Zullen ze bij de HCF wel blij mee zijn. Die hadden weinig met hem op.

Kunnen ze weer op zoek naar iemand anders. Is er bekend waarom die is opgestapt?
0
Dinsdag 18 december 2012 om 18:36 uur

Dennis72

hjfff schreef:

Chery en Poepon er dus niet bij tegen NEK.
Voorhoede dus met; Vicento, v Duinen en Elbers?
Vicento is blind en Elbers veel te licht.

Dus wederom geen thuisoverwinning..
Waarom niet Kevin Tano een kans geven speelt aardig volgens mij in het 2de snel groot en sterk of vergis ik mij
0
Dinsdag 18 december 2012 om 12:11 uur

Aad

Zuiderparker schreef:

Precies!! Beugelsdijk is niet (meer) onervaren!!
Hij moet alleen van die houding af van; "kijk mij er eens stoer en fel opgaan"" DAT kost hem nu 3 wedstrijden
Ik vraag mij af (en met mij de feijenoord-supporters op mijn werk) of de actie in Engeland zelfs een gele kaart zou hebben gekost.
We zijn in dit land roomser dan de paus. Precies de reden waarom we met dat mietjes-voetbal in Europa geen enkele kans meer maken.
0
Maandag 17 december 2012 om 15:30 uur

DaveDH

Haagse_Aad schreef:

Precies ook na de wedstrijd tegen Feyenoord was hij weer heel snel om met zijn vingertje naar iemand anders te wijzen.. in dit geval de nog zeer onervaren Beugelsdijk die hij gewoon in bescherming had moeten nemen..
Waarom? Wat Tommie deed was ook gewoon oerdom (2x dom zelfs wat je gewoon de wedstrijd kost) en Beugelsdijk is een grote jongen dus Steijn hoeft niet zijn domme fouten proberen goed te praten ....

En het is ook helemaal niet erg dat die weer fftjes met de beentjes op de grond komt te staan... Fouten maken is de beste leermeester en meestal is het dan ook goed als een speler de consequenties van zijn fouten ondergaat... lees het niet in bescherming genomen worden door Steijn...
0
Maandag 17 december 2012 om 15:04 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

We mogen toch allebei een afwijkende mening hebben. Gaat toch met respect!

Aan jou de vraag waar je voor zou kiezen:

- de wedstrijd zoals die van vanmiddag en dan laten we ff voor jou de rode kaart van Beugelsdijk vervallen. In deze wedstrijd zat werkelijk alles wat het voetbal leuk maakt, of ======>

- een ongelooflijke zaadwedstrijd met een verdedigend en heel slecht ADO dat met heel veel geluk 0-0 speelt?

Ik kies dan voor de laatste optie.
Kees, jou redenatie is alleen maar door angst ingegeven.

Even wat dingen die ik van jou lees. Jij hebt het in een eerdere shout over de feiten onder streep. Dit kan je ook omdraaien.

We pakken geen punt, wel kaarten, 6 uit 8 etc. Maar voorlopig staan we halverwege de competitie gewoon op plek 9 Hier had je voor het seizoen voor getekend. Toch Kees? Waarom heb jij het hier niet over.
Inderdaad staan we slechts 6 punten los van plek 16. Maar Kees daar komt hij. We staan ook slechts 7 punten onder PSV. Ik zie het probleem niet zo.
En ga nou eens goed kijken tegen wie we de laatste 8 wedstrijden hebben gespeeld. En dan moet ook jij je mening bijdraaien.

En dan nog even over het laatste vergelijk. Jij stelt mij twee mogelijkheden. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo is de meest ongelukkige dik verliezen en ook nog eens slecht spelen.
Je kan het ook anders benaderen. Tuurlijk pak ik ook liever punten. Maar in een wedstrijd waar we 1 op 10 winnen je zo weren vervult mij echt met trots. Dat geeft mij hoop voor de toekomst. En een gestolen punt maakt dit niet bij mij los. En dan ziet jou zwart/wit vergelijk er ook ineens anders uit.
0
Zondag 16 december 2012 om 21:43 uur

marcellino

teeg28 schreef:

ik zeg als die wous chery die bal geeft sta je 2-3 voor ongeloofelijk kop die nog in ze eigen doel ook die mavketel ik mag leie dat tie 10 wedstrijden schorsing krijg chery .ps steyn had lekker vicent er gelijk in moeten gooie in plaats van elbers nee gooit tie m in 89minuut erin pffffffff .dan volgende week maar winne
Ongelooflijk cherry en hola de beste twee van het veld
Met meijers en jullie kijken naar een ongelukkige kopbal of een bal die hij had moeten geven
Beugelsdijk tsja vond het geen rood maar waarom zo een overtreding 10 tegen 11 grote kans dat je de wedstrijd had gewonnen malone lekker back laten staan en oumuro naar het centrum of op de bank als wormgoor en beugelsdijk beschikbaar zijn toornstra tsja komt teljens net te kort
Volgende week nec je zal wel weer de betere ploeg zijn nu maar hopen dat je weer niet de deksel op je neus krijgt als zo vaak deze competitie
0
Zondag 16 december 2012 om 17:03 uur

Haagse Kelt

Bert schreef:

Dat zou mooi zijn. Wij haken weer aan tegen Willem 11 dan hebben ze ook onze steun nodig.

Ik ga niet meer als een dief in de nacht in zo`n thuisvak zitten.

Ik kan het bloed wel drinken van die havenhoertjes daar gaat het niet om.

Hoop op een mooie overwinning
Waarom heb jij zo`n hekel aan Feyenoord? Gewoon nieuwsgierig hoor. Ga zelf met 2 vrienden (1 Feyenoord en1 DHfan) in een thuisbankier zitten en we maken er een gezellige dag van. In het stadion kan ik wellicht niet juichen, maar in de kroegen daar is het vrij relaxed.
0
Zaterdag 15 december 2012 om 00:18 uur

070

DaveDH schreef:

Zelfs als het allemaal waar is wat jij en Beest zeggen, zelfs dan heb ik Nijland niet afgebrand, ik vind het alleen niets voor Den Haag wij hebben al een speler van die kwaliteiten en die heet Poepon en daar hebben zijn we al genoeg geld aan kwijt geraakt.

Dus waar precies het afbranden van Nijland zit volgens jou en Beest (behalve dat ik hem geen versterking vind) snap ik niet helemaal...

Nee ik ben helemaal niet narcistisch, ik vraag me nogmaals af waarom je een shout uit context trekt omdat je vind dat ik Nijland afbrand.... Wat echt complete onzin is.
Nee man, tuurlijk vind ik niet dat je Nijland afbrandt, dat is mn hele punt ook niet. Ik haal trouwens ook helemaal niets uit de context, want ik heb je quote volledig overgenomen. Wat ik wel heb gedaan, heet chargeren, overdrijven. Ik zie ook wel dat je op een redelijk normale manier laat weten dat je Nijland niets voor ons vindt. Prima. Ging mij erom dat als anderen datzelfde over een andere speler deden in het verleden, jij juist reageerde met `tot de enkels toe afbranden van iemand die nog geen minuut in het groengeel heeft gespeeld, etc.`. Waarom mag jij wel zeggen dat je een speler niets voor ons vindt, maar een ander niet? Maar goed, ik val in herhaling. Laat verder maar rusten.
0
Vrijdag 14 december 2012 om 13:23 uur

DaveDH

070 schreef:

Kijk de shoutgeschiedenis er maar op na. Er waren destijds mensen die keurig beredeneerden waarom Wormgoor geen goede keuze was in hun ogen. Kwam geen scheldwoord aan te pas, alleen maar feiten en cijfers. Jij reageerde als door een wesp gestoken, en begon over `tot de enkels afbranden`. De situatie met Nijland is nu exact andersom. En dat verbaast met altijd een beetje, Daveje, dat jij in je ivoren torentje zelf precies datgene doet wat je anderen verwijt.

En om antwoorden te geven op je vragen: tuurlijk mag je het geen speler voor DH vinden, geen probleem, dat was mijn punt ook niet.

Lang zitten wachten om jou onderuit te halen? Ben je zo narcistisch? Nee hoor, kijk maar in de shoutgeschiedenis, die liegt gelukkig niet. Ook toen al viel me het meten met twee maten op.

En triest figuur? Ja, dat ben ik inderdaad Dave, sorry.

Maar laat de kwestie maar rusten als je het niet begrijpt.

Terzake: mits hij niet te veel vraagt aan salaris, mag Nijland komen van mij. Mocht Toornstra vertrekken, zou ik Falkenburg proberen te halen.
Zelfs als het allemaal waar is wat jij en Beest zeggen, zelfs dan heb ik Nijland niet afgebrand, ik vind het alleen niets voor Den Haag wij hebben al een speler van die kwaliteiten en die heet Poepon en daar hebben zijn we al genoeg geld aan kwijt geraakt.

Dus waar precies het afbranden van Nijland zit volgens jou en Beest (behalve dat ik hem geen versterking vind) snap ik niet helemaal...

Nee ik ben helemaal niet narcistisch, ik vraag me nogmaals af waarom je een shout uit context trekt omdat je vind dat ik Nijland afbrand.... Wat echt complete onzin is.
0
Vrijdag 14 december 2012 om 13:15 uur

Nu online

kojak1, Tante Wil, Vakkie-G, wiegah070, fcdh-denhaag, BigMac, Bhattoe 74, Wippert, superfcdenhaag2 en 291 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4