Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

oodh

Hagie307 schreef:

Dat is redelijk positief nieuws:

 

Toornstra is een goed voetballer en als clubs hem willen hebben moeten ze een goede zak geld brengen gezien zijn contract tot 2013.

 

Milic weg drukt ook minder op de kosten en wat Milic bracht kan Powel naar mijn inzicht ook wel brengen.

 

En dan Ammi.

Die wilt graag weg, laat ze dan maar geld er voor pakken dan kan je voor dat geld misschien wel verder rond kijken voor een andere back.

Powel... daar ben ik nu bepaald geen fan van: wat heeft hij nu gepresteerd?

Er lopen niet veel goede backs rond. Als Ammi weg gaat, wordt het nog moeilijk om geen kwaliteit te verliezen op die plek.

Saeijs, dat gaan we toch niet echt meemaken hè. Weer een oude oud-speler, moet je helemaal niet willen.

 

Overigens, lijkt me handig wanneer de nieuwe trainer hierbij betrokken wordt. Straks heeft hij een groep waar hij weinig in ziet.  

0
Woensdag 21 april 2010 om 14:13 uur

adodannyado

Zaakwaarnemer: Marcellis vertrekt bij PSV RIJSWIJK - Dirk Marcellis vertrekt volgens zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior aan het einde van het seizoen bij PSV. De 22-jarige verdediger komt dit seizoen weinig aan spelen toe onder trainer Fred Rutten.



Dirk Marcellis. Foto: ANP „Ga er maar vanuit dat hij volgend seizoen ergens anders voetbalt”, aldus Ploegsma. „Hij heeft dit seizoen heel weinig gespeeld en dat kan niet nog een jaar zo zijn.” De belangenbehartiger benadrukt dat Marcellis waarschijnlijk nog wel in gesprek zal gaan met PSV. De club wilde niet reageren op de uitspraken van Ploegsma.

Marcellis speelde dit seizoen elf competitiewedstrijden voor de Eindhovenaren, waarvan slechts twee in de basis. Volgens Ploegsma is AZ geïnteresseerd in de tweevoudig international. De Alkmaarders wilden dit niet bevestigen.

 

HUREN?
 

0
Dinsdag 20 april 2010 om 20:55 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO heeft wat betreft Jens Toornstra wel een dilemma hoor. Die jongen steekt er met kop en schouders bovenuit, kijk naar de statistieken. Maar ik kan me voorstellen dat ADO het ook wel heel hard vindt gaan om een amateur contract tot twee maal toe in een jaar op te waarderen. Als buitenstaander kan je nu denken: Als Buijs bijvoorbeeld 3 ton verdient, en Toornstra is in de huidige vorm, dan verdient hij dat ook. Maar dat lijkt me nog al wat.

Als je geld wil verdienen aan Jens, MOET hij er flink wat bij krijgen. Geef je te weinig, dan kan Jens zonder probleem de deur uitlopen, ook al heeft hij nog een contract tot 2012.

Als Twente namelijk in hem geinteresseerd is, kan hij altijd bij de arbitragecommissie aanvechten dat ADO hem tegenhoudt in zijn sportieve en financiële ontwikkeling.

0
Dinsdag 20 april 2010 om 20:03 uur

Ruudje16

Kees schreef:

Tsja, dat weet ik werkelijk niet. Vele spreken positief over hem. Echter gezien het lijstje dat Max publiceerde heeft hij enkel bij Zwolle en Sparta in het betaalde voetbal ervaring opgedaan. Nu een paar maanden bij Heerenveen.

 

Op de een of andere manier ben ik niet begeesterd van hem. Maar dat kan ook aan mij liggen.

Ik heb het al eerder gevraagd naar de ervaring van Ron Jans voordat hij naar Groningen ging.

 

 Tijdens zijn opleiding tot coach betaald voetbal trainde Jans drie amateurclubs, SJS, ACV Assen en Achilles 1894. In 2001 werd hij assistent-trainer bij Emmen. Zijn doorbraak kwam in 2002. FC Groningen had na het seizoen 2000-01 afscheid genomen van clubicoon Jan van Dijk. Hij werd opgevolgd door Dwight Lodeweges, die echter na anderhalf seizoen in 2002 werd weggestuurd. Bij het zoeken van een opvolger kwam de club uiteindelijk uit bij Ron Jans. Hoewel Jans nog weinig ervaring had werd hij toch aangetrokken als hoofdtrainer. Dat bleek een voor beide partijen gelukkige keuze.

 

0
Dinsdag 20 april 2010 om 19:47 uur

ADO supporter Leidschenveen

Max, ik weet dat Toornstra niet in aanmerking komt voor een officiële notering in het spelersklassement omdat hij te weinig wedstrijden heeft gespeeld, maar mag ik vragen waar hij momenteel gemiddeld op uit komt ? Ik gok een 7.1

0
Dinsdag 20 april 2010 om 18:38 uur

Advertentie

miq72

Net als alle andere shouters hoop ik ook dat Toornstra snel zal bijtekenen en verwacht dat eerlijk gezegd ook ,omdat Jens het prima naar zijn zin heeft en zelf ook in zal zien dat hij er op dit moment in zijn carrierre er weinig mee opschiet om op de bank te zitten bij een andere club zoals Janmaat bij Heerenveen .In zijn nieuwe contract zal zonder enige twijfel wel een clausule komen te staan dat hij voor een bepaald bedrag mag vertrekken . Ondanks wat enkelen hier beweren mag Ado op dit moment vragen wat ze willen voor Jens net als toen met Janmmat .Transfersommen gebasseerd op  wat spelers verdienen is sinds het bosman arrest niet meer de regel dus dat is onzin .

0
Dinsdag 20 april 2010 om 17:14 uur

oodh

DeHaagseHyena schreef:

Toornstra tekent tot 2014 bij en wordt of in de winterstop of direct over 2 maanden gekocht.....maar als hij een contract tot 2014 heeft kun je gewoon 2 miljoen/2,5 miljoen vragen.......Honda 1 seizoen vvv-venlo.....scoort wel meer maar vragen 10 miljoen en krijgen 5 miljoen voor hem......Twente heeft geld zat en wilt dat best wel investeren.

 

Dus hij tekent bij en dan wordt hij over twee maanden verkocht. Waarom zou hij dan bijtekenen? Als hij weinig hoeft te kosten zijn zijn kansen op een transfer toch veel groter?

0
Dinsdag 20 april 2010 om 15:32 uur

<FCDH>

ADO voor altijd schreef:

Ik ben dolblij dat we ook volgend seizoen eredivisie spelen, maar met welke spelers????

 

Iederen vertrekt haast, zoals Ammi,Buys, Luycks, zie v.d. Bergh ook vertrekken, verhoek , soltani, Immers (?) . Ik hoop ook Milic en Oper.

wat blijft er over en nog belangrijker wie er komen, wat denk je van o.a. Boerrigter, Sibon.

 

Jongens gefeliciteerd met het behoud. Nu nog een goede leiding (RvC) etc.

Reken maar dat er weer wat voor terug kom de druk van de supporters zal echt gaan toenemen als er geen redelijke spelers voor terug komen??????

 

Ik zal de volgende spelers houden

 

kum dereijck vd bergh horvath coutinho  ditewig verhoek toornstra immers bossie mits ie salaris inlever?

 

Laten gaan

 

soltani gaat weg ammi gaat weg buijs gaat weg knopper is niet meer de knopper van voor ze blessure? yuri gaat weg zwinkels vind ik geen betroubare keeper milic brengt weinig tot niets

0
Maandag 19 april 2010 om 16:51 uur

g

rien1 schreef:

Zelfs "beter GEEN trainer dan Jan Everse ", dat klinkt nogal negatief.

 

Lijkt me wel iemand die veel verstand heeft van het spel en geen RA met losse handjes. Bij Heerenveen doet hij het zeker niet slecht. 

 

 Waarom vind je hem niks?

Zijn erelijst als trainer. Weinig tot niets gepresteerd, en overal met heibel weggegaan -of eruit geschopt.

0
Zondag 18 april 2010 om 09:48 uur

bakker

op unibet

wie speelt er na comp

ado     1.10

sparta  5.50

voor de gene die denken dat het mis gaat

ik zal zegge € 50 op sparta

na comp gaan we dan redden heb je voor weinig je scc voor volgend jaar alvast binnen

0
Zaterdag 17 april 2010 om 23:21 uur

Nu online

Marcie, BigMac, ADO Zuidplas, Bollie74 en 146 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4