Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

070

DaveDH schreef:

Ik brand hem niet af, ik vind hem geen speler voor Den Haag, mag ik??

Trouwens best triest dat je een quote van mij compleet uit context trekt om je gelijk te halen, hier heb je vast lang op zitten wachten...

Het verschil is dat Poepon (achteraf terecht maar dat is niet relevant) echt helemaal tot op de enkels afgebrand werd en ik alleen zeg dat Nijland niet goed genoeg is voor Den Haag, zoek zelf ff de verschillen triest figuur dat je er bent.
Kijk de shoutgeschiedenis er maar op na. Er waren destijds mensen die keurig beredeneerden waarom Wormgoor geen goede keuze was in hun ogen. Kwam geen scheldwoord aan te pas, alleen maar feiten en cijfers. Jij reageerde als door een wesp gestoken, en begon over `tot de enkels afbranden`. De situatie met Nijland is nu exact andersom. En dat verbaast met altijd een beetje, Daveje, dat jij in je ivoren torentje zelf precies datgene doet wat je anderen verwijt.

En om antwoorden te geven op je vragen: tuurlijk mag je het geen speler voor DH vinden, geen probleem, dat was mijn punt ook niet.

Lang zitten wachten om jou onderuit te halen? Ben je zo narcistisch? Nee hoor, kijk maar in de shoutgeschiedenis, die liegt gelukkig niet. Ook toen al viel me het meten met twee maten op.

En triest figuur? Ja, dat ben ik inderdaad Dave, sorry.

Maar laat de kwestie maar rusten als je het niet begrijpt.

Terzake: mits hij niet te veel vraagt aan salaris, mag Nijland komen van mij. Mocht Toornstra vertrekken, zou ik Falkenburg proberen te halen.
0
Vrijdag 14 december 2012 om 13:01 uur

DaveDH

<FCDH> schreef:

Deze 27 jarige dader speelde de volgende dag alweer
Tja waarom verbaast me dat niets
0
Vrijdag 14 december 2012 om 10:28 uur

Vincent

ADODENHAAG schreef:

Staat er ook pas sinds vanmiddag, denk wel dat ie weet dat we een officiële site hebben
En van hoe laat was zijn bericht.?

Maar hij heeft zelf al antwoord gegeven waarom hij het hier vroeg

0
Donderdag 13 december 2012 om 18:41 uur

DaveDH

Snelhandelen schreef:

Update: Wegen sc Heerenveen en El-Akchaoui scheiden alsnog per direct.

Het is geen wereldster en hij is niet netjes bij ons weggegaan, maar hij is nog altijd beter dan supi.
En ik denk dat Meijers dan beter tot ze recht kom op het middenveld, en beter voor de voorhoede met aanvoer, dus ik zeg halen die souf souf!!
Maar dan wel met een prestatiecontract, nu hij weer niet geslaagd is bij een club, kan hij niet veel eisen.
Waarom in godsnaam? waarom blijven supporters toch maar weer in de zelfde valkuil van oude spelers terug halen vallen, niet één keer is dat succesvol geweest, laten we er nu ook niet aan beginnen...

Dat Souf niet speelt en per direct weg mag zegt toch al meer dan genoeg, daar moet je geen knaak aan willen uitgeven (incl salaris), ik kan me niet voorstellen dat ze niet ergens een jonge LB vandaan kunnen hallen die de helft verdiend en 2x zo goed is als Souf...
0
Woensdag 12 december 2012 om 11:20 uur

pmc

Kees schreef:

De laatste 699 shouts ben ik het met je oneens geweest. Echter ook ik moet je gelijk geven dat de losse kaartverkoop veels te duur is. De zogenaamde dagjesmensen komen vanwege deze hoge prijs veel minder.

Juist de dagjesmensen maken het verschil in de begroting en vergroten de mogelijkheid om extra spelers te halen.

Een vaste kern van ongeveer 8.000 man komt sowieso. Stel dat je 12.000 gemiddeld draait dan heb je extra inkomsten van 17 keer 4000 dagjesmensen. Dat zijn 68.000 losse kaarten extra en met kosten er vanaf misschien wel 1.000.000 euro extra omzet.
Kees als er een vaste kern is van 8000 waarom zijn er dan niet meer scc houders?
0
Dinsdag 11 december 2012 om 13:43 uur

marcellino

DaveDH schreef:

Wat maak jij je druk dat een kaartje 30 euro kost, jij loopt hier al maanden te "blèren" dat je toch niet gaat omdat het voetbal kut is... dus war heb je het over
jammer dat je weer valt over dat hij het kaartje te duur vind en niet komt ,maar dat je op zijn hoofd punt dat de hoge heren bij den haag gewoon voor een club als den haag te veel verdienen.

gaat het goed mogen zij het ook goed hebben,nu weten we ook waarom bulykin,castelen etc... niet komen de directeuren willen niet inleveren.

vaak hebben we hier discussies gehad dat de spelers te duur waren en moesten inleveren en anders moesten oprotten dit zelfde geldt nu ook voor de beleidsbepalers inleveren of oprotten
0
Dinsdag 11 december 2012 om 09:58 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Hoe kun jij dat nou beoordelen. Het directieteam bestaat uit de volgende vier personen: Maurice Westerwoudt, Justin Goetzee, Cees Driebergen en Leon de Geus als finance manager.

Daarnaast zijn er mogelijk afkoopsommen betaald aan Dick Vierling en Matthijs Manders. Niemand hier, en mogelijk ook niet bij VI, weet waar dat bedrag is uit opgebouwd en of alle bedragen die door de clubs zijn geleverd wel juist zijn.
Het stadion is nooit vol, dat is al een belangrijke reden waarom ze niet doen wat ze horen te doen. (wie precies verantwoordelijk is boeit mij als fan niet)
0
Dinsdag 11 december 2012 om 00:05 uur

Advertentie

ADODENHAAG

pmc schreef:

eerst maar eens afwachten of het de waarheid is, er is wel vaker iets gezegt
31 euro voor een kaartje is in ieder geval de waarheid, en denk niet dat wij een antwoord krijgen waarom dit zo duur is..
0
Maandag 10 december 2012 om 22:54 uur

<FCDH>

Bert schreef:

Die Boymans bij AZ zit de bank warm te houden. Zou zeggen probeer die voor een half jaar te huren met een optie tot koop.

Poepon moet eventjes terug naar de bank. Wat mij vooral opvalt is dat hij overal te laat komt. Zit die teveel aan de Roti of zo of erger nog aan de kapsalon? Hij komt steeds te laat.

Bij VVV was die goed bij Az zelden of nooit gespeeld? Waarom heeft Az hem gehaald?
0
Zondag 9 december 2012 om 20:18 uur

fcthehague

bufkes schreef:

KNVB is respectloos en pleegt censuur

Het is toch godsgeklaag gooit die voorzitter betaald voetbal er een offensief tegen aan door te roepen dat het in dit geval beter is om wel te spelen in plaats van op de bank te hangen met een bak chips.
Totaal respectloos richting voetbalsupporters die als ze dus geen voetbal kijken op de bank hangen met een bank chips.
Het spandoek in het haags bakkie "Commercie kan niet wijken KNVB gaat over lijken heb ik niet op TV gezien" weggecensureerd ?
Wat pas echt respectloos is zijn die pleuris marokanen. Ben echt helemaal klaar met dat uitschot. Tuurlijk die 10% die wel goed mee draaid in de maatschappij mogen we niets aanrekenen, maar zijn we nou zo blind allemaal dat het steeds weer dat kut volk is ? Of ben ik nu een racist ? Als die grens een marokaan was geweest was die waarschijnlijk niet eens geschopt. Het zijn zelf de grootste racisten die zich vanaf hun 6e al tegen de "kaaskoppen" keren.

Zwitserland heeft het wat dat betreft beter voor elkaar. na een X aantal keer in aanmerking met justitie lekker terug naar land van herkomst. Ook al is het 3e generatie.

Waarom kunnen Surinamers, Aziaten en andere volken zich wel goed aanpassen ?
0
Zondag 9 december 2012 om 12:35 uur

Nu online

Br3cht, BigMac, Ado Vakkie S en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4