Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

morley

ADOnieuwegein schreef:

Volgens de papieren AD van vandaag heeft VD Brom tijdens de presentatie van Rado gezegd dat er nu niets meer bij komt........tenzij er nog iemand zou vertrekken. Dus denk dat het hier mee ophoud, tenzij onze vriend Frans wat anders kan vertellen???

ik ben in ieder geval erg blij met radosavljevic. precies het type speler dat er m.i. nog aan ontbrak: een linksbenige ervaren controleur op het middenveld.

 

in tegenstelling tot vele anderen vind ik kubik nog niet zo heel sterk. ik vind het een goede aankoop want het is zeker een jongen met talent en potentie. maar of we er een heel seizoen op kunnen bouwen vraag ik me af. ook de keepers vind ik niet al te best.

 

maar onder de omstandigheden lijkt het me heel verstandig om tot aan de winterstop te kijken wat we met deze selectie kunnen bereiken.

0
Donderdag 26 augustus 2010 om 13:28 uur

super fc denhaag

ADODENHAAG schreef:

Ja, jij hebt gelijk. Ricky stond vaak al nogal naar achter omdat we teruggetrokken stonden, maar toch weigerde hij mee te verdedigen. Maar ik heb vertrouwen in van den Brom en ik neem aan dat hij hem nooit meer in de basis opstelt.. zolang het niet hoeft.

we krijgen wel weer een breedere selectie zo, wat ook heel belangrijk is. en misschien komt ricky wel beter tot zn recht als invaller. en kan die nog van grote waarde zijn voor onze fc.

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 21:43 uur

Kees

Radosavljevic: ,,Ik weet dat ADO de beste fans van Nederland heeft”

Aleksandar Radosavljevic, een middenvelder uit Slovenië, is de nieuwe aanwinst van ADO Den Haag. Met de 31-jarige speler heeft ADO er niet alleen een ervaren speler bij, maar ook een heuse international. Bij het tekenen van het contract liet hij al weten, dat ADO niet onbekend voor hem is.




,,Ik ken de club wel een beetje. Ze hebben de beste fans van Nederland en het is ook een club met een rijke historie”, waren zijn eerste woorden in het Engels. ,,Ik ben blij om voor ADO te gaan spelen, ik ben 31 en wil graag een belangrijke rol voor de club gaan spelen en proberen om goede resultaten neer te zetten”.



ADO Den Haag was overigens niet de enige club, die interesse had in de Sloveen. ,,Er waren meer clubs waar ik naar toe kon”, laat hij weten, ,,maar daar wil ik nu eigenlijk niet over praten, omdat ik nu gekozen heb voor ADO”. Hij liep onlangs ook nog stage bij het Engelse Crystal Palace. ,,Dat is niet echt iets geworden. Ik vond het wel mooi om met die club een wedstrijd mee te spelen tegen Chelsea. Ook dat is een ervaring.”







Ook de nieuwe spits van ADO Den Haag Dmitry Bulykin en Aleksandar Rankovic zijn geen onbekenden van hem. ,,Tegen Dmitry heb ik nog gespeeld in de Russische competitie. Ik heb dus wel tegen, maar nog niet met hem gespeeld”. Radosavljevic, die zich redelijk in het Engels verstaanbaar kan maken, is van plan om ook Nederlands te gaan leren. “Kan ik mooi samen doen met Dmitry”. Een natuurlijk de Slowaak Frantisek Kubik.



gevoelens



Radosavljevic kijkt met gemengde gevoelens terug op het WK. ,,Wij waren twee minuten van succes af. Jammer, maar binnenkort zijn er nieuwe kansen. De twee volgende wedstrijden voor de nieuwe kwalificatieronde staan al weer voor de deur.” Na de wedstrijd tegen PSV van zondag vertrekt de ervaren middenvelder alweer naar zijn vaderland om zich op die twee interlands voor te bereiden met de nationale selectie.







,,Het nationale elftal van Slovenië zit duidelijk in de lift”, weet ook Radosavljevic, ''het clubvoetbal blijft nog wat achter”. Hij hoopt dat zijn familie straks ook naar Nederland kan komen. Zijn vrouw is in verwachting en de baby wordt in november verwacht. “Ik denk een meisje”, zegt hij lachend. Het is nog even afwachten hoe het loopt, omdat zijn oudste kind (zes jaar) nu in Slovenië naar de basisschool moet.



luxe



En weg was Aleksandar Radosavljevic na de fotoshoot in het Kyocera Stadion, op weg met trainer John van den Brom naar het Zuiderpark voor de middagtraining van de A-selectie. Hij heeft er zin in en zal zondag vast en zeker in de basis staan tegen PSV. Een luxe probleem voor de Haagse technische staf, want wie moet er dan plaatsmaken?


PS Die heeft een spoedcursus PR bij Kees Jansma gehad.
 

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 16:57 uur

Frans

willem schreef:

frans hoe zit het met spelers die weg gaan of heb je daa nog geen info over?

 

 

Beste willem,

 

Tot nu toe blijft alles binnenboord, op Kai van Hese na die waarschijnlijk verhuurd word aan Cambuur.

Mede omdat Mitchell Pique zijn plaats in de selectie terugveroverd heeft...

 

Groeten Frans

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 08:21 uur

willem

ADO Den Haag presenteert woensdagmiddag een noemenswaardige versterking voor haar eerste selectie. De club uit de residentiestad heeft volgens AD/Sportwereld een akkoord bereikt met Aleksandar Radosavljevic, een middenvelder die dinsdag al door de medische keuring kwam. Na Frantisek Kubik, Christian Supusepa, Ramon Leeuwin en Dmitri Bulyikin is hij de vijfde aanwinst van ADO deze zomer.

De 31-jarige Radosavljevic is een Sloveens international met negentien caps achter zijn naam. De middenvelder was basisspeler op het afgelopen WK en deed ook vorige week in de oefeninterland met Australië negentig minuten mee. Radosavljevic speelde vorig seizoen bij het Griekse AE Larissa, maar kwam daar niet verder dan zeven duels.

Voor zijn periode in Griekenland speelde Radosavljevic in Rusland bij Tom Tomsk en Sjikkink Jaroslavl. De middenvelder debuteerde in 2002 als international in het duel met Italië en speelde in juli nog een testwedstrijd voor Crystal Palace tegen Chelsea. Daar kwam geen contract uit voort, maar met ADO krijgt hij nu alsnog een nieuwe club. Het is niet bekend voor hoeveel jaar hij gaat tekenen

 

bron voetbalzone
 

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 08:13 uur

Reswek

Hier worden we nou vrolijk van!

 

Als Derijck en Toornstra en Verhoek blijven en dat verwacht ik eigenlijk ook gewoon + de 2 nieuwe versterkingen waaronder dus minimaal 1 WK ganger op het middenveld, de andere versterking zal waarschijnlijk een aanvaller zijn(ik denk Boerrigter, dit omdat Kubik nog niet regelmatig speelt) , nou dan hoeven we ons echt geen zorgen te maken

 

Pique en Rankovich,Buijs binnenkort weer terug dus dan is de selectie sterk genoeg!!!!

 

Aankoop---Bulykin---Verhoek

 

 

Toornstra/Aankoop---vd Bergh/Immers----Buijs

 

 

Pique--Kum--Derijck--Ammi/Leeuwin

 

               Coutinho

 

0
Dinsdag 24 augustus 2010 om 16:34 uur

JB

Als ik het "breaking news" van HCF zo bekijk, en dan vooral de uitgebreide medewerking van Wesley Verhoek, krijg ik zomaar het idee dat niet alleen deze "trainingsessie bij Chelsea" onder de noemer Haagse (voetbal-)humor valt.

 

Ik kan mij zomaar voorstellen dat er in de selectie weddenschappen zijn afgesloten àla

"wedden dat ik die Dennis Jansen kan laten opschrijven wat ik wil, bijv. dat Ajax geïnteresseerd is"

 

Als dit echt zo is dan zijn we echt weer op weg naar de tijden van Aad, Lexie en Henk, vol met Haagse bluf en humor! :P

 

 

0
Dinsdag 24 augustus 2010 om 10:28 uur

Advertentie

<FCDH>

Vincent schreef:

ja maar ik verwacht van elke ado speler dat ze hun stinkende best doen. Ricky heeft al zoveel krediet gehad en er werkelijk niks mee gedaan..

 

bij heracles had ik geen verwachtingen van hem trouwens en ook daar speelde ie , als ie een keer mee mocht doen, beroerd.

 

Als je 18 bent oke.. maar omgaan met verwachtingen kun je je mentaal toch wel tegen beschermen lijkt me

 

Als ie er tegen 020 3 inschiet staan we allemaal op de banken tuurlijk valt het wat tegen tot nu toe maar morgen kan het weer de held zijn en voor mij is het gewoon 1 van de selectie van den haag

0
Maandag 23 augustus 2010 om 19:44 uur

Frans

 

Beste shouters,

 

 

Allereerst allemaal nog gefelicteerd met de eerste 3-punter en dat er nog maar veel mogen volgen.

 

Vanavond Jong 020- Jong ADO Den Haag met alle wissels van gisteren erbij in Amsterdam, ben benieuwd.

Ook de familie Jol geeft weer acte de presence....

 

Dan hier de laatste nieuwsfeiten :

 

Aleksander Rankovic hoopt in oktober weer deel uit te maken van de selectie en zijn eerste minuten te pakken.

 

Robert Zwinkels traint rustig op en moet na zijn test deze week

afwachten hoe of wat : of aansluiten bij de groep of een ingreep....

 

Ricky van der Berg is nog een vraagteken voor komende week tegen PSV thuis.

 

Mitchell Pique gaat heel erg goed en is nu op gewicht en werkt als een bezetene aan zijn conditie om snel weer in de basis-elf te geraken, lijkt mij een zekerheidje als links-achter.

 

ADO Den Haag is nu nog voornamelijk op zoek naar een linker-

middenvelder en heeft hiervoor diverse spelers op het oog.

Wie kan ik jullie op dit moment helaas (nog) niet zeggen.

 

Ook dreigen we toch nog in de laatste week Timothy Derijck kwijt te raken, aangezien FC Groningen nu heel concreet is en een bom duiten wil neertellen voor onze verdediger.

De vraagprijs van ruim 1 miljoen euro schijnt voor FC Groningen

geen struikelblok te zijn.

 

Wat betreft Wesley Verhoek is er heel veel gespeculeer en zowel

Wesley als de volledige Raad van Commissarissen doen dit af als

we zien wel wat het word, maar eerst zien en dan pas geloven.....

 

De doelman die woensdag op proef komt van Anderlecht zou een very good goal-keeper zijn...volgens de spits die toch ook aardig kan scoren Dimitri Bulykin..!!

 

 

Groeten Frans

 

0
Maandag 23 augustus 2010 om 17:42 uur

morley

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Met Immers erbij op het middenveld hebben we iets meer balans met meeverdedigen, want dat was op zijn zachtst gezegd niet de hobby van Vd Bergh. Ik blijf het alleen een risico vinden om met Kevin de Visser te starten, zeker in een uitwedstrijd.

onze selectie is vooral mega smal op het middenveld, we moeten bij schorsingen en blessures dus al snel terugvallen op het niveau visser, gielisse, koksal, resodihardjo.

 

de opdracht voor visser tegen roda was trouwens hadouir uit te schakelen. ik denk dat hij dat vrij goed heeft gedaan.

 

tegen vvv wordt het natuurlijk wel een heel ander soort wedstrijd met andere opdrachten.

0
Zondag 22 augustus 2010 om 12:21 uur

Nu online

tjapi01, Erik070 en 85 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4