Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Mike

Victor schreef:

Of de technische staf niet in staat is om zwakke punten te verbeteren, kun je nu nog niet zeggen. Laten we niet vergeten dat Tommie pas voor het eerste jaar op dit niveau speelt. Verdedigend zit het meer dan goed. Alleen door veel wedstrijden op niveau te spelen en er gerichtop te trainen kan hij beter worden in de passing. Als je als Nederlandse verdediger kan passen en opbouwen, kom je meteen bij een topclub terecht. Noem anders eens een complete verdediger buiten de top 5 die voor ons haalbaar zou zijn.
Bij Horvath dacht je eerst ook, prima aankoop. Bleek echter een drama te zijn. Dat beetje geluk dat het puzzelstukje goed inde puzzel past moet je soms hebben.
Dan over Poepon. Gezien zijn potentie was het geen vreemde keuze om hem te contracteren. Beetje het zelfde verhaal als Castagnos bij Twente. Er zijn genoeg voorbeelden van spitsen die het eerste jaar bij een club geen pepernoot raken en daarna opeens de een na de andere erin schieten. Ik zeg niet dat het gebeurt, maar laten we het hopen.
Positief! Ben ik ook, maar wel kritisch.
Beugelsdijk komt er wel met goeie coaching.
Poepon vind ik ook geen slechte aankoop (en een hoop van die jankers hier hebben vorig jaar gesmeekt om zijn komst), maar als je dan zo graag dié spits wil en je bent er een tijd mee bezig hem te halen, waarom zorg je er dan niet voor de juiste omstandigheden te creëren waarbij hij optimaal rendeert. Hij krijgt amper een fatsoenlijke bal, degenen die hem een goede voorzet zou kunnen geven is egoïstisch en bij de wedstrijden dat hij het wat makkelijker in de spits zou kunnen hebben zetten ze hem rechtsbuiten.....
0
Zondag 9 december 2012 om 10:41 uur

Kees

Dit kalenderjaar al zeventien (17) thuiswedstriden. Twee keer gewonnen. Willem 2 en tegen Groningen. Tsja, ik ga begrijpen waarom het steeds leger wordt in het stadion i.c.m. de losse dure kaartverkoop.
0
Zondag 9 december 2012 om 00:08 uur

Max

Waarom speelt Poepon rechtsbuiten ipv in de spits? Met mijn verrekte enkelbanden ben ik nog sneller om de back heen. Snel omwisselen met V Duinen.
0
Zaterdag 8 december 2012 om 20:46 uur

langnek

VOLLE INZET dat verwacht ik!!
pec zwolle , geen uit schieters,wel een eenheid heid
STEIN zelf een haguneez,we staan bekend om aanvallend voetbal ,zeker thuis dus 3 puntun,dan kommen de supporters wel weer terug.
meijers hola toornsta dan win je deze wedstrijd,en waarom?
midden veld deze wedstrijd heel belangrijk,je speelt thuis dus
balluh tonuhhh gvd.


met karakter voetbal komen de mensen terug.
0
Zaterdag 8 december 2012 om 03:50 uur

Haagse Kelt

DaveDH schreef:

Heb jij je ogen wel open als je naar de wedstrijden zit te kijken, bij Vitesse is het zelfs tegen NEC niet eens voor de helft gevuld man, je zwamt dus weer uit je nek zoals gewoonlijk (of heb je statistieken die aantonen dat er meer en meer mensen naar het Gelderdome gaan, als dat zo is zie ik die graag te gemoed komen)

DH heeft maar een heel beperkte invloed op bezoekersaantallen, mensen kunnen het gewoonweg niet meer betalen, er is al een tijdje een crisis aan de gang, maar blijkbaar heb jij daar geen last van...

En jij ging toch zelf ook niet meer, wat zit je dan te zeiken over lege stadions, jij bent een onderdeel van het probleem (wegblijven)....

Maar je zult wel weer een smoesje klaar hebben over het spel dat zo slecht is, terwijl we nog NOOIT goed spel hebben gehad, het voetbal heeft er altijd bagger uitgezien.... doe maar eens de wedstrijden uit het succes-seizoen terug kijken, zeker de helft zijn niet om aan te gluren en met heel veel mzzl gewonnen...

De stadions zullen voller komen als de crisis voorbij is, en als de prijs van de kaarten naar beneden gaan, maar ga nu niet doen alsof het een Haags probleem is, want dat is bezijden de waarheid.
Snap niet waarom er nou weer zo negatief gereageerd moet worden maar goed. Ben het deels met je eens. Wel is het zo dat DH wel de grootste terugval heeft, misschien samen met Utrecht. Dat is een teken aan de wand. Ik denk dat daar meerdere oorzaken voor zijn: crisis, prijs kaartjes/eredivisielive, relatief slechte thuiswedstrijden, gloryhunters dat Hagenezen toch wel zijn, voorzieningen/uitstraling stadion etc etc
Denk dat alhoewel we `altijd` laag in de Eredivisie hebben meegedraaid de teleurstelling bij veel mensen groot was dat we vorig jaar weer zo ver terugvielen en dat nu nog doorwerkt. Kijk maar naar de oude garde ook hier op de box die afhaakt.
0
Vrijdag 7 december 2012 om 13:27 uur

marcellino

Haagse Kelt schreef:

Als het al waar is wat je schrijft (waar komt die info vandaan?) vergeet je dat dan een aantal heren in de spelersgroep waren gaan morren (waarom Bulykin 6 ton en ik 2,5) en je een hele hoop gezeik had gehad. Nog even afgezien van het feit dat die nu 2 maanden al niet gespeeld heeft. Het is voor ons makkelijk om te roepen dat de club maar even moet investeren. Maar o jee als het fout gaat, dan is het azijngezeik weer niet van de lucht. Ik denk dat Bulykin 2 keer heel bewust heeft gewacht tot de grote vis voorbij kwam en dat ADO 2 keer niet echt een serieuze optie is geweest.
oke dan doen we of er niets aan de hand is.
mensen zijn gewoon teleurgesteld en nog en eens op de plek waar we staan want die is gewoon zo als het hoort maar dat je aardige voetballers voor een appel en een ei weg doet en bagger daar voor terug haald.
de enige die mij echt kan bekoren is holla en de rest nemen we tegenwoordig maar voor lief.

citaat koeman immers is goud waard voor feijenoord en is voor een schijntje gehaald.
we zijn hier goed om altijd wel een oorzaak te zoeken waarom de toeschouwers weg blijven Vitesse heeft dat probleem toch ook en nu ze zien dat Vitesse geen eendagsvlieg is komen de mensen langzaam weer naar het stadion. volgend jaar zal het daar wekelijks uitverkocht zijn dat heet investeren waar investeren wij in ik zal het niet weten.
oke Vitesse is misschien een uiterste maar het kan .je ziet het ook bij utrecht langzaam komen de supporters weer terug hebben xe daar geen last van de recessie dan
0
Donderdag 6 december 2012 om 17:28 uur

Haagse Kelt

marcellino schreef:

ach velen hebben geroepen investeer en het geld komt dubbel en dwars terug.
bulykin(ja ik begin er weer over)voor een tonnetje meer hadden we hem gehad.
nu +/- 500.000 verlies op de toeschouwers had je bulykin behouden had je nu waarschijnlijk i.p.v. een groot verlies, geen of klein verlies gehad.

durf te stellen dat de amusement waarde vele malen beter had geweest dan nu met poepon

Als het al waar is wat je schrijft (waar komt die info vandaan?) vergeet je dat dan een aantal heren in de spelersgroep waren gaan morren (waarom Bulykin 6 ton en ik 2,5) en je een hele hoop gezeik had gehad. Nog even afgezien van het feit dat die nu 2 maanden al niet gespeeld heeft. Het is voor ons makkelijk om te roepen dat de club maar even moet investeren. Maar o jee als het fout gaat, dan is het azijngezeik weer niet van de lucht. Ik denk dat Bulykin 2 keer heel bewust heeft gewacht tot de grote vis voorbij kwam en dat ADO 2 keer niet echt een serieuze optie is geweest.
0
Donderdag 6 december 2012 om 16:22 uur

Beest

supporter-noord schreef:

joh, tis gewoon een slappe hap hier, verloedering alom, allles kan en mag. Als het aan mij ligt worden die gasten opgehangen, publiekelijk of stenigen, mag ook, doen sommige landen ook nog. Of dezelfde straf, ook maar doodschoppen.
Maar hier trekt die slappe kutregering nog aan de bel als er eentje de doodstraf krijgt in een ander land. Dr zijn ook nog landen waar je hand word afgehakt als je maar iets steelt, hier ook maar zo gauw mogelijk mee beginnen.
Vreemde is dat dat ook niet werkt want waarom misdragen hun zich hier dan zo
0
Dinsdag 4 december 2012 om 21:35 uur

Advertentie

<FCDH>

Kees schreef:

Aad, ik ben het niet met je eens. Bij dit soort trieste aangelegenheden moet je in eerste instantie bij de kern van de zaak blijven.

Het is in dit geval bij het voetbal gebeurt en op die plek moet je een statement afgeven. Voor de hand liggend is dus het afgelasten van (al) het voetbal.

Daarnaast moet je de betrokkenen en anderen een podium geven om hun verdriet/woede een uiting te geven. Voor de één is dat een stille tocht, voor de ander een geloofshuis of een geheel op eigen wijze invulling hiervan. Ontneem nooit iemand zijn uiting van vreugde of verdriet. Tenslotte geven we allemaal hier onze eigen invulling aan.

In een later stadium volgt de evaluatie waarbij geen direct betrokkenen bij aanwezig moeten zijn en objectiviteit gewaarborgd moet zijn.

ps In mijn beleving is dit een levensgroot maatschappelijk probleem waarbij alle tot nu toe genomen maatregelen niet afdoende zijn geweest. Zowel links als rechts hebben met de beste bedoelingen getracht de maatschappij enigszins in het gareel te laten blijven maar afgrijselijke excessen zoals afgelopen zondag zijn dus niet uitgeband.

Een oplossing weet ik ook niet maar veel, heel veel, op de sportvelden is te herleiden naar de ouders/trainers en leiders.
Zie en hoor het verbale geweld dat de laatste 25 jaar schrikbarend is toegenomen. Voorbeelden uit de tijd dat ik jeugdsecretaris was kan ik je voldoende opnoemen.
Echter ook ik als secretaris was indirect verantwoordelijk gezien de rapporten die ik naar de KNVB schreef om zaken te vergoeilijken.

Mijn inziens moeten we allemaal eens in de spiegel kijken. Van de supporter op de tribune die de scheidsrechter uitscheldt tot wie dan ook .
Weet je waarom het hier niet lukt omdat het hier betuttelland is als je hier iemand in de cel gooit staat er weer een partij op die vind het niet kunnen ordehandhavers heb hier geen zin worden de ps gescholden ze moeten hier in dit land is harder optreden als je in Amerika tegen een agent een grote bek heb staan er gelijk vier pistolen op je gericht daar kijken ze wel uit om der bek open te trekken niemand durft daar tegen een agent in te gaan kunnen ze hier in Nederland een hoop van leren
0
Dinsdag 4 december 2012 om 19:57 uur

DaveDH

pmc schreef:

Die Polen die voor een knaak werken stuur die even naar mij! heb nog wat verbouwingswerk te doen.

PS, Chauffeurs die voor een knaak werken ken ik al helemaal niet denk dat je die knaak als plastische beeldvorming bedoeld.
Precies dat is de mentaliteit, even snel een Pool zwart werk laten doen, ik hoop dat iedereen die een Pool zwart werk laat doen de kat in de zak koopt....

Ik ben vaak Roemeense chauffeurs tegengekomen die voor €3,50 per uur rijden toen ik nog in de transportsector werkte, dat was 10 jaar geleden al zo, die gasten komen in krakkemikkige vrachtwagens vol met rode diesel en hebben geen last van rij en rust tijden en andere regels waar NL rijders zich aan moeten houden...

Waarom denk je dat er zoveel transporteurs naar de kloten zijn gegaan of op de rand van de afgrond staan, door heel goedkope slaven uit het oosten, die hebben geen regels en die werken graag voor dat soort bedragen aangezien dat een fatsoenlijk loon is daar.

Dus voor dat je onzin shout is het misschien verstandig je in de materie te verdiepen.
0
Dinsdag 4 december 2012 om 14:35 uur

Nu online

Br3cht, BigMac, Ado Vakkie S en 153 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4