Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

Haagse Roel schreef:

Probeer morgen toch te komen Bert............

Is inmiddels gelukt kinderen blijven tot half negen bij een vriend van mij. Maar ga pas om half acht rijden weinig kans dat ik je morgen spreek. Zie je zondag

0
Dinsdag 13 april 2010 om 23:58 uur

JP

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Bedankt Gozer,

 

Dat was ik ook niet van plan ik heb voor hetere vuren gestaan, al zullen sommige shouters mij arrogant en irritant vinden.

"Het zal mij aan mijn reet roesten!", om een oud leger jargon te gebruiken!

Kijk ik geef nogmaals ruiterlijk toe dat ik soms nogal aanwezig kan zijn op dit forum maar daarbij hoor of zie je mij soms weken niet en daar hoor ik geen enkele shouter hier over....

Dan geef ik bijna altijd 110% betrouwbare informatie ook al is het niet meer zoveel als vroeger omdat een ex collega van FC/ADO DEN HAAG eruit is gewipt, moet ik nu via andere kanalen info onttrekken om jullie te "pleasen!" wat natuurlijk veel moeilijker is!

Maar mij hoor je niet klagen en denk maar zo als ik niet meer op dit forum aktief zou zijn wat een saaie boel het zou worden, je weet pas wat je mist als het er niet meer is!!!

Edoch ik hoef echt jullie respect niet en misschien verdien ik dat ook niet maar een beetje mij in mijn waarden laten kan ook geen kwaad. Ook zit ik hier al heel lang op deze site en misschien wordt het eens tijd dat ik naar een andere forum verhuist en daar mijn scoops (primeurs) van FC/ADO DEN HAAG gaat mededelen!

 

U zij gegroet allen, Mr. FC DEN HAAG (Doet er niet toe!)

Je schrijft een hoop maar je zegt zo weinig, zomaar wat quotes uit je post:

 

ik heb voor hetere vuren gestaan, al zullen sommige shouters mij arrogant en irritant vinden. "Het zal mij aan mijn reet roesten!", om een oud leger jargon te gebruiken!


Blijkbaar roest het wel aan je reet want je tracht hierin jezelf te verklaren en te verdedigen.

 

Kijk ik geef nogmaals ruiterlijk toe dat ik soms nogal aanwezig kan zijn op dit forum maar daarbij hoor of zie je mij soms weken niet en daar hoor ik geen enkele shouter hier over....

 

Als je dus niet aanwezig bent, wordt je blijkbaar niet gemist. 

 

Dan geef ik bijna altijd 110% betrouwbare informatie ook al is het niet meer zoveel als vroeger omdat een ex collega van FC/ADO DEN HAAG eruit is gewipt, moet ik nu via andere kanalen info onttrekken om jullie te "pleasen!" wat natuurlijk veel moeilijker is!

 

Bijna altijd zegt niks, bijna dood, bijna miljonair,......gebakken lucht dus. Om ons te pleasen, aardig dat je de informatie geeft maar ik heb er niet om gevraagd.

 

Maar mij hoor je niet klagen en denk maar zo als ik niet meer op dit forum aktief zou zijn wat een saaie boel het zou worden, je weet pas wat je mist als het er niet meer is!!!

 

Ik denk niet dat het succes of enthousiasme van deze site een verdienste van Mr FC DEN HAAG is. Redelijk zelfingenomen standpunt.

 

Ook zit ik hier al heel lang op deze site en misschien wordt het eens tijd dat ik naar een andere forum verhuist en daar mijn scoops (primeurs) van FC/ADO DEN HAAG gaat mededelen!

 

Ja probeer eens, of hoop je stiekem dat wij massaal om je scoops smeken.

 

Nogmaals je bent een beste vent, maar ik heb sterk de indruk dat je jezelf erg belangrijk vindt en vist naar complimentjes. Nergens voor nodig joh, of je nu militair, stratenmaker of werkloos bent.

 

 

0
Dinsdag 13 april 2010 om 10:04 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Gasten als wij woensdag winnen? en sparta verliest uit bij feyenoord dan staan we 4 punten voor plus een beter doelsaldo dan moet sparta de laaste 2 duels winnen en dan gebeurd nooit en mogen wij niks meer halen dus woensdag ken al bijna veilig zijn?;)

Klopt helemaal!;)

We staan er echt goed voor na de nooit verwachte opsteker tegen Utrecht. 

 

En als het inderdaad 4 punten wordt, en Sparta verliest (gewoon) bij de grote broer, dan MOET Sparta zijn laatste 2 wedstrijden (Utrecht-thuis en Groningen-uit), verplicht winnen omdat wij een beter doelsaldo hebben. 1x winnen en 1x gelijk spelen is dan te weinig voor hun. We staan namelijk iets van 6 doelpunten voor op Sparta.

 

Maar als we niet winnen van NEC, dan krijgen we altijd nog een herkansing daarna tegen RKC. Als het dan een beetje meezit is RKC woensdagavond definitief gedegradeert bij Heracles. En met die kater moeten ze 3 dagen later ook nog aantreden tegen ons.

 

Ben wel benieuwd of het stadion een beetje vol zit met die achterlijke late begintijd van 21.00u. Daarna mag ik ook nog als een speer naar mijn werk voor de nachtdienst. Als het effe tegenzit is het tegen 23.00u afgelopen.  

 

s

0
Maandag 12 april 2010 om 19:46 uur

<FCDH>

Van den Bergh zat op ADO-bank door weinig nachtrust
Ricky van den Bergh leek zondag te zijn gepasseerd toen ADO Den Haag op bezoek ging bij FC Utrecht. De middenvelder werd echter rust gegund door trainer Maurice Steijn.
Ricky van den Bergh celebrates goal against Willem II (photo PRO SHOTS)"Ricky heeft de afgelopen week niet goed kunnen trainen, omdat hij weinig nachtrust heeft gehad", zegt Steijn in De Telegraaf. "Zijn zoontje had last van zijn oren en lag nachten te huilen." De club uit Den Haag won zondag door goals van Danny Buijs en Wesley Verhoek.

In plaats van Van den Bergh stond doelpuntenmaker Buijs in de Galgenwaard in de basis. "Hij was net hersteld van een blessure en hij trainde heel gretig. Daarom viel mijn keuze op hem", aldus de coach, die zijn ploeg in Utrecht met 0-2 zag winnen. ADO klom daardoor uit de degradatiezone en de ploeg van Steijn staat nu één punt boven de streep.

Coach Steijn moest zondag ook derde doelman Gino Coutinho opstellen, wegens een schorsing bij Barry Ditewig en een blessure bij Robert Zwinkels. Coutinho speelde maanden geen wedstrijd, nadat er in een loods die op zijn naam stond een hennepkwekerij werd ontdekt. "Ik zie deze wedstrijd als een positieve stap en ik hoop het negatieve verleden achter me te laten", aldus de doelman.
 

0
Maandag 12 april 2010 om 11:23 uur

kojak1

Aad schreef:

Een dag met tegenstrijdigheden. Vanochtend half 8 heb ik mijn bijna 16 jaar oude moeten laten inslapen. Een hard gelag want wanneer je een beest zolang bij je in huis hebt is het haast een kind.

 

Vanmiddag blijdschap (zij het ingetogen) over de overwinning van mijn cluppie. En misschien krijg ik nog gelijk ook: Ik voorspelde aan het begin van het seizoen een 12e plaats en dat is wanneer we de volgende 2 winnen en bij Heracles een puntje pakken een reeële mogelijkheid.

leef met je mee aad,en nou ben je natuurlijk al je puppies al kwijt.zie je woensdag in het stadion.hier zal je me weinig meer zien.ben het nog steeds niet met iedereen eens,en dat hoeft ook niet,maar zijk ook niemand af.oioioi

0
Zondag 11 april 2010 om 20:32 uur

marcellino

anti-beleid schreef:

HCF? Zijn dat dezelfde jongens die de club ongeveer 30 jaar naar de ratsmodee hebben geholpen en waar we nu nog steeds last van hebben? Ik geloof van wel. Daar moet de club het nu van hebben? Doe mij een lol.

 

FC Twente speelt pas sinds dit seizoen om het landskampioenschap. Gekkie.

je naam doe je geen eer aan.

 

ANTI-BELEID!!!!

 

Want dat kunnen we den haag de afgelopen 30 jaar wel noemen.

Het is zwak dat iedereen maar de supporters de schuld blijft geven.

 

Mensen die niet zien dat voetbal rellen al een lange tijd bestaan en dat blijven koppelen aan de resultaten en organisatie van den haag begrijpen het niet.

 

je moet zeker niet wijzen naar andere clubs,maar daar gebeurd hetzelfde als bij den haag.

 

ik roep hier al een tijdje dat het probleem is succes en geld en daar kan je de supporters toch niet de schuld van geven.

 

den haag de derde stad van nederland een supporters aantal van 10.000 (veel te weinig voor een stad als den haag)

sponsors die niet komen en waarom!!!!

je gaat toch niet een club sponsoren die onder in de ere bengeld en regelmatig naar de eerste divisie verhuisd (zo degradeer je gelijk je produkt)

 

heeft dat met supporters te maken totaal niet.

Ik werk zelf bij een casino die hoofdsponsor is geweest en op dit moment sub-sponsor.

 

wij zijn niet gestopt omdat er rellen waren maar omdat de naams bekendheid van den haag en de resultaten niet was waar wij op hoopte.

 

ALS JE WINT HEB JE VRIENDEN

 

Wie kent deze kreet niet.

En daar zit het probleem.

Tuurlijk is het voor de beleids bepalers makelijk om met een beschuldigende vinger naar de supporters te wijzen maar daar mee proberen ze hun eigen onkunde  te verdoezelen.

 

020,010 noem maar op daar zitten de supporters wel en daar komen de sponsors ook,is het daar anders als bij den haag ik denk het niet sterker nog daar gebeurd veel meer wat verzwegen wordt door de twee grootste dagbladen van nederland.

 

het sterke jongetje uit de klas die er alleen voor staat is makkelijker aan te pakken dan het groepje wat de dienst al langer uit maakt ,en dat is zo in het voetbal,in het bedrijfs leven en ja ook in het dagelijkse leven.

 

dus laten we nu eens ophouden om bij elke tegenslag,bestuurlijk falen of degradatie strijd de supporters de schuld te geven maar eens te gaan wijzen naar de mensen die den haag al 30 jaar naar de verdoemenis helpen.

 

ik spreek met heel veel mensen uit elke rang en wat mij opvalt is dat niemand het echt heeft over de supporters maar over het spel van den haag veel mensen zijn voewtbal lief hebbers en kijken naar een mooie pot voetbal ,wat in den haag zelde of nooit word vertoont ,veel van deze mensen gaan dan naar 020 of 010.

 

Maar deze mensen horen eigenlijk bij ons te zitten en geloof mij het graat om een hele grote groep.

roepen dat ze dan maar lekker daar moeten blijven is het domste wat je kan doen.

 

je moet mensen en supporters voor je binden en dat doe je om eens een keer waar voor hun geld te geven.

ze gaan toch ook niet naar een film waar ze van te voren van weten dat het eigenlijk een kl*te film is.

dan gaan ze naar een andere die wel goed is.

 

zo zit de mens in elker kudde dieren.

 

 

zo ben net wakker maar erg mij matenloos en de supporters die telkens maar naar een bepaalde groep wijst en niet weet wat er daat werkelijk speelt bij den haag.

HCF bestaat zeker uit supporters die de harde kern waren maar houd de club wel in balans ze durven wat te zeggen en als het niet meer kan komen ze in opstand zij zijn er al tien talle jaren in weer en wind en ook toen er maar 3000 supporters op de tribune zatten.

 

dat is wat anders als de kudde dieren die alleen maar komen omdat den haag tegen aansprekende tegenstanders voetbald en de rest van de wedstrijden zijn hoofd niet laat zien of misschien wel bij 020 of 010 zit.

 

 

 

 

 

0
Zondag 11 april 2010 om 11:43 uur

Advertentie

rien1

<FCDH> schreef:

Met 4 punten komen we een eind met 6 punten zijn we 100% veilig

Ook die commentator zei net dat er zo weinig punten onderin worden gehaald dat normaal 34 punten veilig is, maar nu is een club al veilig met veel minder.

0
Zaterdag 10 april 2010 om 22:43 uur

rien1

<FCDH> schreef:

heracles verslaat bijna iedereen en tegen sparta hebben ze weer een mindere dag pffff

Ik hoor net dat Heracles WEER niet weet te winnen op het kasteel. Tja, ik weet niet hoelang al niet, maar in ieder geval had het weinig gescheeld of Sparta stond op 4 punten ipv 2.

Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik ben hier (gezien de wedstrijd) wel "blij" mee 

0
Zaterdag 10 april 2010 om 22:36 uur

<FCDH>

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Aadje afkoopsom naar de tribune gestuurd

Inderdaad afgelopen 1-1

 

DEN HAAG doet goede zaken zonder dat ze spelen sparta heeft weinig aan dat ene punt met uit tegen feyenoord en gronningen en utrecht thuis

 

Ik zie nu toch kansen voor den haag met de 2 thuis duels nog;)

0
Zaterdag 10 april 2010 om 22:35 uur

Ron001

Ooievaar schreef:

Supporters zeggen massaal hun scc op. En dat ligt natuurlijk absoluut niet aan de pers!!!

 

Dat komt er van als je louter wanbeleid voert. Dus niet de wereld omdraaien en zeggen dat de supporters de club in de steek laten.

 

Meneer v.d. Kallen met je mooie praatjes ga eerst maar eens normaal beleid maken, en geen lulverhalen verkopen met al die niet door kennis van zaken gehinderde pagegaaien die je om je heen verzameld. De mensen laten zich niet blijvend allemaal lulverhalen op de mouw spelden.

Eve realisties wezen!!

Zonder dhr. v/d Kallen was onze fc weg foetsie opgelost!!!

Als deze man zich terug trekt is het over en sluiten....

Kunnen we naar 020 of 010!!!Lekker allemaal..

Het is gewoon een centen kwestie...

En zoals ik al een tijdje roep, welke trainer stapt nu nog in onze fc!!?????

Als je je club steunt en het je kan veroorloven moet je nu je clubje bijstaan in goede (weinig bij ons) en slechte tijden.....

De spelers hebben ons ook dit hele seizoen genaait!! Daar hoor ik niemand meer over!! (Ze hadden ook onder deze trainer moeten presteren en dan binnen kamers met de club moeten praten en niet de suporters voor hun karretje moeten spannen...)

Ze kunnen wel voetballen , nu is het de plicht om hun fouten goed te maken en ons te laten juigen!! EN WEL TE BEGINNEN IN UTRECHT!!!!!!!!

0
Zaterdag 10 april 2010 om 02:37 uur

Nu online

BigMac, wiegah070, bennyboy1960, Marinus, BLEISWIJK-1, Ado Vakkie S, Ronaldo en 337 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4