Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

jajoh schreef:

Tig spelers met hoge salarissen vertrokken inderdaad...welke was dan nog van bijzondere waarde voor het team? Door deze spelers te laten gaan hebben we nu een stuk minder last van hoge tekorten. Nul punten na twee !! wedstrijden, als we na 10 wedstrijden nog steeds op nul staan wordt het inderdaad moeilijk. Die NUL stappen is inderdaad waar, maar is dat niet te wijten aan een stel onverlaten binnen het bestuur? Nu is er voor meer duidelijkheid, rust gekozen. Er wordt beter gecommuniceerd naar de supporters, er wordt geluisterd naar oud gedienden mbt beleid, spelers etc.

 

Je kan toch niet verwachten dat na jaren en jaren baggerzooi, alles opeens met 5 stappen tegelijk veranderd en vooruit gaat?

Ben ik een heel eind met je eens, al begrijp ik groengeel donders goed. Ook ik was bijzonder kritisch over het -wan-beleid wat er bij de club werd gevoerd. Er is nog veel voor verbetering vatbaar, maar de club is zonder meer bezig om beleid te ontwikkelen en dit ook uit te voeren.

 

Ben het zonder meer met groen geel eens dat het allemaal leuk en aardig is maar er wèl punten moeten worden gehaald. Dat is zo klaar als een klontje. Maar zeg ik er in één adem bij, we moeten nu niet in de paniek raken, er zijn  pas twee wedstrijden gespeeld. Natuurlijk dondert Excelsior er uit, ondanks Fernandez, die jongen doet het twee wedstijden leuk. En is daarna historie, zo gaan die dingen. Begrijp die ophef niet zo, aardige voetballer hooguit voor een staartclub ere.

 

Er is vele vele jaren wanbeleid gevoerd, dus dat poets je niet even weg. We hebben geen selectie die wel eventjes naar het linkerrijtje zal opstomen, verre van dat. Maar het gaat me veel te ver om na twee nederlagen - hoe vervelend ook - om nu weer ach en wee te gaan roepen. We hebben best wel de kwaliteiten om uit de echte narigheid te blijven.

 

Ik zie dat er een jonge enthousiaste vent voor de groep staat, die goed communiceert, probeert leuk te laten voetballen, er stroomt talent door, en ook op De Aftrap gaat de boel de goede richting op. Ik heb ook vertrouwen in Wim van Laar een echte voetbalman.

 

We hebben een prachtig stadion met sponsor,

 

De club haalt de band met de supporters aan, middels allerlei acties die er op zijn gericht de mensen naar binnen te halen, i.p.v. anders om wat tot voor kort het geval was.

 

Natuurlijk heeft groen geel gelijk dat de selectie niet al te breed is, maar dat geldt zeker ook voor Excelsior, Graafschap, Willem II, VVV, NEC en wie weet wat er in Breda allemaal staat te gebeuren na het opstappen van Maaskant? ook daar is schraalhans keukenmeester.

 

We moeten met name thuis de punten pakken, dat was me al langer bekend, tegen erkend angstgegner Roda lukte dat helaas niet, maar die mensen hebben gewoon een hele behoorlijke ploeg overigens, maar dat wil toch niet zeggen dat de missie een hopeloze is?

 

We moeten dit jaar gewoon er in blijven en ons eerder veilig spelen als de laatste jaren het geval is geweest, dat moet absoluut mogelijk zijn. En daarna doorselecteren, scouten en opleiden, dat is het hele eieren eten. De supporters verdienen een compliment voor hun jaren lange niet aflatende steun, en dat gaat worden uitbetaald. Wat ik je Brom(...)

 

We zijn op de goede weg, en dat gaat zich dadelijk ook in de resultaten vertalen. Kijk daar hebben we Boerrigter al

 

Voordat ik het vergeet: ha die Rien ouwe zeeschuimer, was je al aan het pekelen geslagen gooz?

 

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 17:47 uur

GroenGeel

jajoh schreef:

Tig spelers met hoge salarissen vertrokken inderdaad...welke was dan nog van bijzondere waarde voor het team? Door deze spelers te laten gaan hebben we nu een stuk minder last van hoge tekorten. Nul punten na twee !! wedstrijden, als we na 10 wedstrijden nog steeds op nul staan wordt het inderdaad moeilijk. Die NUL stappen is inderdaad waar, maar is dat niet te wijten aan een stel onverlaten binnen het bestuur? Nu is er voor meer duidelijkheid, rust gekozen. Er wordt beter gecommuniceerd naar de supporters, er wordt geluisterd naar oud gedienden mbt beleid, spelers etc.

 

Je kan toch niet verwachten dat na jaren en jaren baggerzooi, alles opeens met 5 stappen tegelijk veranderd en vooruit gaat?

Er was er geen één belangrijk voor het team, maar waarom halen we niets terug? je moet er niet aan denken, maar straks gaat het weer kaarten regenen en spelen we met en paar kleuters van de bank. Prima dat ze beter luisteren en communiceren naar supporters, maar het zal toch echt op het veld moeten gebeuren. Deze selectie is én te zwak én niet bred genoeg.

 

Ik verwacht het ook niet in één keer, maar ik zie achteruitgang qua kwaliteit van de selectie, laat staan vooruitgang.

 

Volgens mij zei van de kallen dat spelen voor europees voetbal het doel was binnen een paar jaar. OK, erg overdreven, maar er gebeurt niets. Ja, bij alles behalve de selectie. Leuk als je alles op orede hebt en je komt onverhoopt in de Jupiler terecht.

Ik begrijp best dat niemand hierin wil geloven, maar het kan toch echt zomaar gebeuren als je in de nacompetitie zit, daar weet Sparta alles van.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 16:59 uur

rh_vakm

Ricky van den Bergh kan ADO Den Haag dit weekend niet helpen tegen VVV-Venlo. De middenvelder heeft last van een bovenbeenblessure en zal daarom buiten de selectie van John van den Brom worden gelaten, zo weet RTV West.

 

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 09:33 uur

JB

pascal-070 schreef:

Misschien wat interessante feitjes.

 

ADO staat qua voetballers met eredivisie ervaring 17e alleen excelsior doet het slechter.(Gemiddeld 75,5 wedstrijden)

ADO staat ook qua aflopende contracten 17e en ook dat doet alleen excelsior slechter. (75 % van de contracten loopt af)

Ooit had ik op de universiteit statistiek van professor Abrahamse die altijd zei dat hij het mooiste vak van de wereld gaf.

Omdat je met statistiek altijd kan bewijzen dat je gelijk hebt.

Inderdaad heeft hij, weliswaar in een betoog dat bijna 2 uur duurde, zelfs aan kunnen tonen dat 1+1 niet altijd 2 hoeft te zijn.

 

Laat je in de bovenstaande berekening Koksal, Beugelsdijk, Achterberg, Boks buiten beschouwing, dan staan we ineens een stuk hoger op de lijst ;-)

En dat kan gemakkelijk, doordat ADO deze spelers op de A-lijst heeft gezet hebben we ook een grotere selectie dan de andere clubs, die dergelijke spelers dus nog gewoon even op de spelerslijst van het tweede parkeren.

 

En aflopende contracten hoeven helemaal niet ongunstig te zijn.

Zeker niet als je van plan bent te gaan doorselecteren.

Gewoon de spelers die je wilt houden voor / in de winterstop verlengen.

En denk nou niet dat we daarmee geld mislopen, want kijk eens wat al die langlopende contracten bijv. Ajax hebben opgeleverd.

Niets dan ellende.

Zeker in de huidige situatie kunnen spelers niet zomaar meer overal heen.

 

Tenslotte, professor Abrahamse maakte zich onsterfelijk door op een college op maandagmorgen uit te roepen dat er maar 1 voetbalclub was: FC Den Haag.

Toen de collegezaal een beetje tot bedaren was gekomen voegde hij er aan toe:

Nou vooruit dan, er zijn 2 voetbalclubs: FC Den Haag.

En het tweede van FC Den Haag!

De beste man had vanaf dat moment ten minste 1 hele grote fan in de collegebanken zitten

0
Woensdag 18 augustus 2010 om 20:48 uur

oodh

Johannes schreef:

Mensen hebben het over 3 linksbacks en 3 rechtsbacks; dat volg ik niet helemaal. Lorenzo Pique en Van Hese zijn toch door meerdere mensen te licht bevonden voor het eerste?

 

Ik zie Mitchell Pique nog steeds als eerste keuze als linksback en Supusepa dan nu als tweede keuze. Kum is uit nood naar de linkerkant gehaald; dat heeft hij aardig ingevuld maar hij blijft toch gewoon een centrale verdediger.

Op rechts is Ammi een duidelijke nummer één, maar onder Vd Brom lijkt Lorenzo Pique er niet aan te pas te komen. Het halen van Leeuwin, die op meerdere posities inzetbaar is maar toch vooral een rechtsback is, is volkomen logisch. Niet duur, jong, potentieel goede restwaarde en helemaal gaan grootverdiener hoor; dat kan nooit een salaris van het nivo Ricky/Buijs zijn zullen we maar zeggen.

Of L.Piqué of Van Hese te licht zijn valt over te twisten, maar ze zitten wel in de selectie waardoor je als Leeuwin komt er dus voor beide posities drie hebt.

 

We hadden maar één nummer 6 Luijkx en die is nu weg. Lijkt me toch logisch wanneer je eerst eens gaat kijken naar zo'n vervanging i.p.v een rechtsback. Ook geen Derijck op 6 zetten want dan wordt het achterin nog zwakker.

 

Een goede linkermiddenvelder lijkt me ook wat belangrijker dan een rechtsback. Daar ligt m.i. de prioriteit dus niet.  

0
Woensdag 18 augustus 2010 om 09:55 uur

ADODENHAAG

PSV verleent geen medewerking aan een tijdelijk vertrek van talenten als Funso Ojo en Zakaria Labyad. Volgens technisch directeur Marcel Brands willen veel clubs de tieners graag huren. Deze jonge spelers mogen echter niet vertrekken. ''Zij behoren tot onze selectie van 24 man en die hebben we allemaal hard nodig", laat Brands aan het ANP duidelijk weten.

0
Woensdag 18 augustus 2010 om 01:35 uur

Haagsesjaak

Aad schreef:

Even serieus. Ik ben het eens met degenen die zeggen dat we een type Luijkx in de ploeg hard nodig hebben.

Zelfs Buijs is te aanvallend. We hebben een vent nodig die de buffer vormt tussen aanval en verdediging. Zo'n ouderwetse die desnoods met zijn "nummer 10" meegaat wanneer die gaat pissen.

Afegelopen zondag was duidelijk te zien dat die ontbrak. (Al viel Visser mij niet negatief op.)

Ik zou niet zo gauw zo'n goede "sloper" weten maar ik weet zeker dat ik gelijk krijg. Als die er niet komt krijgen we het verdedigend heel zwaar dit seizoen.

 

PS Voor de Ranko-fans: Ik hoop dat hij terugkomt maar gezien zijn blessures en zijn blessureverleden lijkt mij dat een utopie.

Ranko moeten ze dit niet meer aan doen, hij moet in de organisatie opgenomen worden als scout in Servië. Loopt ook voldoende talenten rond daar. Desnoods na dit seizoen. De man wordt ook steeds ouder en heeft geen meerwaarde meer in deze selectie. Hij zou nooit meer in de vorm komen zoals in het verleden.

0
Dinsdag 17 augustus 2010 om 19:09 uur

Advertentie

morley

oodh schreef:

Precies, dat scheelt mij weer wat typewerk aan JB en Mike...

Als je dan toch wat wil kopen dan graag op plaatsen die niet/nauwelijks bezet zijn: een 1, een 6 en een 8 graag. En dus geen 2 of een 5.

begrijp ons selectiebeleid sowieso niet altijd. ik denk dat spelers als ammi, piqué, buijs, toornstra, van den bergh en alle spitsen (oper, powel, caracciolo, milic) die we de laatste tijd voor veel geld hebben binnen gehaald vooral geschikt waren voor een 4-4-2 systeem met het middenveld in een ruit (à la roda afgelopen weekend). en ook bulykin lijkt me weer bij uitstek geschikt voor een tweespitsensysteem. eigenlijk is verhoek de enige speler die we al in de selectie hadden die perfect is voor 4-3-3.

0
Dinsdag 17 augustus 2010 om 16:43 uur

haagskwartiertje

agovv is al bezig met een nieuwe rechtsback

 

Florian Riedel liep in de voorbereiding enkele weken stage bij Vitesse, maar hoopt nu een contract af te dwingen bij AGOVV Apeldoorn. De rechtsback speelde maandag mee in een oefenduel tegen Jong FC Twente, meldt De Stentor.

De twintigjarige Riedel, die werd opgeleid door Hertha BSC, maakte eerder bij Vitesse al een uitstekende indruk. Theo Bos, coach van de Arnhemmers, wilde hem dan ook maar wat graag aan zijn selectie toevoegen, maar hoewel de club de Duitser weken liet meetrainen bleek later dat zijn komst financieel niet haalbaar was.

Bij AGOVV, dat met 2-0 onderuit ging tegen de beloften van FC Twente, moet Riedel de opvolger worden van Ramon Leeuwin. Laatstgenoemde staat namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van ADO Den Haag en hoopt zijn transfer naar de Residentie spoedig af te ronden.

kan den haag dan niet beter hem laten komen riedel

0
Dinsdag 17 augustus 2010 om 16:39 uur

Karel KLaver

andy schreef:

Hij kan idd echt wel voetballen,

Heb dat zelf meegemaakt bij kranenburg.

 

Ik denk alleen dat hij met zichzelf in de knoop zit en even met dokter rossi moet gaan praten.

 

Hij wilde zichzelf vorig jaar teveel bewijzen.vandaar de hoeveelheid kaarten. en dat lukte dus niet, 0,0 vertrouwen in zich zelf als gevolg.

dat zie je al als hij in staat te schieten op het goal. alle ballen vliegen over of op de lat. je ziet aan ze kop dat het aan hem vreet. nu in 2 wedstrijden 2 dotte van kansen gehad, allebei jammerlijk niet gescoort... ja dat doet wel wat met jezelf vertrouwen,,,dan maar te zwijgen over het spreekkoor "douche douche" .. maar ja dat krijg je...

 

Misschien moeten ze hem gewoon verhuren, kijken of tie ergens ze zelfvertrouwen terug kan krijgen. Mits er bij ons op het middenveld wat bij komt natuurlijk.

Kranenburg en Jupiler is toch echt andere koek dan Eredivisie.

vdBergh kon bij Heracles nog meekomen omdat ze onderaan bungelden, maar de rek is er bij hem echt uit. Het zou mij niets verbazen dat hij alleen maar bij de selectie zit omdat de RvC vorig seizoen heeft ingegrepen, en men nu niet bereid is om toe te geven dat ze er volledig naast zaten.

 

0
Dinsdag 17 augustus 2010 om 11:56 uur

Nu online

Erik070, tjapi01 en 200 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4