Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

teeg28

steyn ga je het elftal wijzigen tegen Heracles weet ik nog niet want ze hebben het goed gedaan tegen heerenveen .

wat hebben ze goed gedaan dan steyn het was weer helemaal niks zoals de laatste 2 jaar helemaal niks wat een baggerzooi word ons elke week 2 jaar lang voor geschoteld echt ongeloofelijk .laat ik maar stoppen ook met shoute deze avond want ik snap er helemaal niks meer van van deze trainer .
0
Zondag 2 februari 2014 om 23:00 uur

tanker070

ADODENHAAG schreef:

Wat een weggooier is Steijn met zn teksten, heeft niks met Haags te maken.. wie gaat deze vent van onze club verlossen. Dit is zijn club niet. HBS misschien.
Ook zo`n dooddoener, al die Steijn adepten vinden het geweldig dat die uit Den Haag komt en hier als speler gespeeld heeft. Het zal mij persoonlijk een rotzorg zijn waar een trainer vandaan komt, al komt die uit Amsterdam. Zo lang hij mijn cluppie laat spelen vol passie en strijd zal het mij aan mijn reet roesten.
Sommigen vinden volgens mij dat Steijn onbeperkt krediet heeft....
0
Zondag 2 februari 2014 om 22:57 uur

Midden-Oost

Bert schreef:

Waarom zit er geen commerciele kracht op dat kantoor. Ik val in de ene na de andere verbazing.

Als we niet winnen van Heracles ligt de eerste divisie klaar. Of we het daar gaan redden wordt afwachten.

Voorlopig er nog maar achter blijven staan waarschijnlijk ga ik ook uit naar Roda. Weet jij de prijs van de tickets voor Roda uit?
Je moet eerst presteren. Kosten gaan voor de baat weet je nog wel. Met dit elftal, deze trainer en presentaties verkoop je niks. Kansloos om nu bij bedrijven te gaan belletje trekken.
0
Zondag 2 februari 2014 om 21:08 uur

tanker070

Ze hadden een door de wol geverfde commerciel directeur moeten aantrekken met groot netwerk in het bedrijfsleven en een technisch directeur met veel ervaring en een groot netwerk. Uiteraard geldt dit ook voor de trainer, na het succesjaar had men door moeten pakken en dat hebben ze verzaakt.

Men wilt graag voor een dubbeltje op de 1e rij zitten....
0
Zondag 2 februari 2014 om 21:07 uur

zuid tribune

Alles wat we hier posten is glazen bol werk. Deze competitie is de gekste die ik in 42 Supporter zijn meemaak. Iedereen wint van iedereen en iedereen verliest dus van iedereen. Het verschil tussen nacompetitie Europa League en Jupiler League is zes puntjes. Met nog 13 wedstrijden te gaan.
Gisteren was ik in Heerenveen, samen met slechts een 60 tal supporters. Ook nu mis je de passie om te winnen. Scheidsrechter, tsja, die floot kut, maar die was ook niet verantwoordelijk voor het missen van onze kansen, kansjes. Dat doen we zelf. Ik heb het al eens eerder geshout, voetballers zijn passanten. Met giga-salarissen, daar wij drie jaar goor moeten werken en zijn er meestal bij gebaat als de optie in het contract gelicht wordt om tussen tijds te vertrekken, waarbij een groot deel van debtransfersom inneem pensioenfondsje gepompt wordt van de speler zelf. Clubliefde, ja, bij jou en mij. Degraderen, verdriet bij spelers, ja bij jou en mij, zij willen uiteraard hogerop en vertrekken naar elders.
Wij gaan toch wel weer naar ons kluppie, ook in de JL. Dat feestje heb ik, en belen met mij, in 42 jaar, wel vaker meegemaakt. Mooiste moment van gister en ik weet niet op het op tv te zien was, was de enorme woede ontlading bij Tomy Beugelsdijk, die met zijn gebalde vuist op de grasmat beukte, na weer een mislukte aanval. Het gvd, gvd, knalde figuurlijk door Heerenveen. Dat mis ik. Verliezen is geen schande, dat hoort erbij. Maar hoe,,dat prachtige groen geel, wat je,om je schouders mag dragen, daar ga je voor.
En ja, we hebben nu eenmaal geen grote sponsors, ook geen commerciƫle kracht op kantoor. Iedereen noemt grote Haagse bedrijven? AEGON, bijv. laatst had ik gesprek met comm. medewerker van onze club, stelde haar voor om eens via de gemeente een lijntje te leggen via AEGON, naar KNAB een 100% dochter van AEGON, die momenteel gigantisch adverteert. De lieve schat had er nog nooit van gehoord en had verder ook geen contacten.
Alle oplossingen die wij hier gepassioneerd noemen, zijn glazen bol oplossingen.
De trainer ontslaan, wie betaald wat en wie komt en betaald dat.
En toch, en toch, ik kan en wil niet geloven dat mijn kluppie volgend jaar op de Toekomst speelt, nee, nee, nee. Ook niet op de borrel bij Haagse Roel op vrijdagavond. Nee, daarom weer dinsdag naar het stadion, daarom weer in de auto naar Kerkrade. Omdat dat verdomde groen geel zo mooi is.
0
Zondag 2 februari 2014 om 20:39 uur

<FCDH>

pajam schreef:

rol van een trainer wordt bij onze mede supporters helaas vaak extreem onderschat.

pijnlijk genoeg laat 3 seizoenen Steijn en 1 seizoen v/d Brom ons perfect zien wat het voor een impact kan hebben. Al hangen vele het seizoen van v/d Brom graag op aan gelukjes en samenkomst van omstandigheden......
Ik was Zwolle en go ahead ff vergeten ook die clubs hebben een ervaren trainer en dat is in deze fase enorm belangrijk
0
Zondag 2 februari 2014 om 19:56 uur

Advertentie

pajam

<FCDH> schreef:

Weet je hoe het komt fat clubs als Utrecht en RKC beter presteren dan ADO met een mindere selectie omdat ze gewoon een ervaren trainer hebben
rol van een trainer wordt bij onze mede supporters helaas vaak extreem onderschat.

pijnlijk genoeg laat 3 seizoenen Steijn en 1 seizoen v/d Brom ons perfect zien wat het voor een impact kan hebben. Al hangen vele het seizoen van v/d Brom graag op aan gelukjes en samenkomst van omstandigheden......
0
Zondag 2 februari 2014 om 19:41 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

Voor Steijn zou het een zegen zijn als die wordt ontslagen. Bij degradatie komt ie nooit meer aan de bak. Sws zijn dit zijn laatste potjes bij ado op de bank.
Weet je hoe het komt fat clubs als Utrecht en RKC beter presteren dan ADO met een mindere selectie omdat ze gewoon een ervaren trainer hebben
0
Zondag 2 februari 2014 om 19:37 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

Bij verlies dinsdag is het einde Steijn. Na competitie is het maximaal haalbare.
De nacompetitie is haast niet meer te ontlopen en nog mag ie trainer blijven wat een beleid zeg
0
Zondag 2 februari 2014 om 19:17 uur

Haagshart

Had je me voor de competitie verteld dat we nu weer op de laatste plaats stonden met deze selectie.

Had ik je niet geloofd.

Had je me dan verteld dat dezelfde trainer er nog zat.

Had ik je niet geloofd.

0
Zondag 2 februari 2014 om 19:07 uur

Nu online

Ado Vakkie S en 331 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2