Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

Kees schreef:

Tsja, Ruud. Mijn gevoel is redelijk tot goed maar.................................................op het moment van de wedstrijd ben ik in die gore 020 stad met mijn vrouw in het ziekenhuis (en dat kan tegenwoordig ook op zondag) die een scan moet laten maken. Als dat maar geen slecht voorteken is;(

Sterkte Kees maar weer!

 

Ziekenhuis in ziekenhuis uit valt niet mee. Hoop dat alles goed komt!

 

Ik ben in de buurt van die andere stad zondag die ook zo graag kampioen wil worden. Nee geen tukkerland maar Pisvee.

 

Moet wel zeggen dat ze altijd weinig negatief over Ado praten.

Kan ook zijn doordat ze altijd zo makkelijk van ons de drie punten pakken

 

Communiefeestje.

0
Vrijdag 9 april 2010 om 22:11 uur

<FCDH>

hjfff schreef:

Investering, noemen ze dat.

Eerst geld uitgeven, en na een tijdje met winst verkopen.

 

Toornstra per direct 3-jarig contract geven met eenzelfde salaris als een 'vedette' a la Hoogendorp.

Schandalig toch dat onze beste man in een Suzuki Swift uit 88 rijdt?!

Morgen die jongen meenemen naar Het Motorhuis en een auto laten uitzoeken!!

Ik zou hem voor 6 of 7 jaar vastleggen dan gaat ie pas geld opbrengen?kijk naar honda 9 miljoen ofzo?overgens hebben de andere clubs ook weinig te besteden tegenwoordig.....

0
Dinsdag 6 april 2010 om 09:44 uur

hjfff

Johannes schreef:

De mensen die Barry de schuld gaan geven voor deze nederlaag... aan het kruis ermee! We hebben een heerlijke pot voetb al gezien met strijd en haagse bluf, het publiek was top en de cheers waren er weer. Barry werd ernstig benadeeld. Er zijn dingen geroepen en gebeurd die onbestraft bleven (wat dachten we van de voet van Suarez op de pols van Zwinkels) waarbij de ziekte K nog een rol speelde. Die Wegereef had de kale en Barry moeten roepen en ze allebei geel geven. Einde verhaal, puntje voor ADO.

Het was genieten van Toornstra, Bosschaart en de invalbeurt van Immers. Wat blijft Kum een geweldenaar! Ricky speelde een dramatische kutwedstrijd... totdat hij alsnog een held werd in dat doel. Prachtig werk en dus ook een compliment voor hem.

Volgende week de week van de waarheid met drie wedstrijden waarvan twee thuis. Alles komt goed!!!

Waarom mensen die naar Barry wijzen kruizigen?

 

We hebben maar om 1 rede verloren en dat was door zijn rode kaart.

Ja ok, weinig keepers hadden die goal gehouden, maar als we nog met 11 stonden hoefden we niet zo ver in te zakken..

 

Barry, wieberen.

0
Zondag 4 april 2010 om 17:49 uur

marcellino

rh_vakm schreef:

Ook mij was het opgevallen, werd ook verder door niemand op ingegaan.

ze bedoelen daar mee dat je weinig moet verwachten van rkc omdat ruud brood liever in de jupiler speelt.en zich er al bij neergelegd heeft dat dat ook gaat gebeuren.

 

verder werd er ook gezegd dat sparta nog 2 punten haald en den haag vier dat zou betekeken dat den haag op plek 15 komt en nacompetitie ontloopt.

0
Zaterdag 3 april 2010 om 10:57 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Hij is bij twaalf clubs voortijdig vertrokken. Prima, eindelijk iemand die een regelmatig verloop van carriëre heeft. ;).

 

Ik heb Aad de Mos in het verleden regelmatig van dichtbij meegemaakt en vind het wel een persoon met uitstraling. Wacht maar tot hij zijn bontjas met dio kraag van stal haalt.

Hij heeft ontegenzeggelijk een zwak voor ADO dat pleit voor hem naar mijn smaak. Hij wil graag, heeft een schat aan ervaring kent de hele voetbalwereld en via z'n dochter kunnen we wellicht een leuke selectie samenstellen. Rob Jansen is geen ADO supporter die heeft alleen maar belang in de BV Rob Jansen, volgens mij ademt hij ook over één long. 

 

Ook denk ik dat je via Aadje De Mos wat makkelijker potentiele sponsors over de streep trekt. Zou een uitstekende zet zijn als hij Lex ook een adviseurs rol laat vervullen, de man moet wegblijven van camera's maar achter de schermen kan hij van grote waarde zijn. Ook denk ik dat hij het scoutingappartaat heel rap handen en voeten zou kunnen geven, mede door zijn uitgebreide netwerk.

 

Elia zat hij naast, maar hij speelde bij ons ook als een drol en was weinig gemotiveerd, voorts was de sfeer pruimen en de spelers wensten zich niet overmatig in te spannen, zolals we allemaal waar hebben kunnen nemen(...)

 

Overigens zagen Happel en Michels - toch geen matige trainers -het niet zitten in van Hanegem, en vond men bij ADO Aadsje eigenlijk ook niet geschikt. Dus wat is wijsheid.

 

We moeten ons niet groter voordoen dat we zijn, we zijn maar een degradatiekandidaat, dus als iemand met de statuur van De Mos in wil stappen, dan moet je die kans met beide handen aangrijpen!!

 

0
Vrijdag 2 april 2010 om 18:14 uur

Haagse Roel

Haagse Roel schreef:

Zou de beheerder van deze site zich onafhankelijk kunnen opstellen.:P

Nee ff serieus Max , hij mag dan weinig successen hebben geboekt als trainer , uitstraling en voetbalverstand kan je hem toch niet ontzeggen. Naar mijn mening moet hij dan ook een uitgebreide TD functie krijgen en iemand anders het veldwerk laten doen.

0
Vrijdag 2 april 2010 om 15:09 uur

Advertentie

g

Ronaldo schreef:

Frans,

 

Goed om weer eens van je te horen.

 

Aad kan de man zijn, maar ja dat dachten we ook van Wetzel.

 

Helaas lost bovenstaande niet het geldprobleem niet op.

 

Ik zie in deze tijden van cricis weinig soelaas.

 

Maar ja, elk positief geluid moeten we in deze tijden koesteren.

 

Groet,

 

Ronald

Als De Mos het voor weinig wil doen;

Als hij uit de spelersporetfeuille van zijn dochters een paar pareltjes kan 'huren' voordat ze naar de grote clubs gaan

-wordt het succes op het veld groter

-wordt het stadion voller

-worden de sponsors enthousiaster...

 

enzovoorts. De

 

De Mos heeft wat Wetzel niet (of veel minder) had: een gigantisch netwerk. Ik weet niet of het als persoonlijkheid de aangewezen figuur is, maar je hebt wel een man met zijn eigenschappen nodig om de boel en behoorlijke schop onder de kont te geven.

 

 

 

0
Vrijdag 2 april 2010 om 11:21 uur

Ronaldo

Frans,

 

Goed om weer eens van je te horen.

 

Aad kan de man zijn, maar ja dat dachten we ook van Wetzel.

 

Helaas lost bovenstaande niet het geldprobleem niet op.

 

Ik zie in deze tijden van cricis weinig soelaas.

 

Maar ja, elk positief geluid moeten we in deze tijden koesteren.

 

Groet,

 

Ronald

0
Vrijdag 2 april 2010 om 11:08 uur

Ooievaar

Frans schreef:

 

AAD DE MOS

 

Aad de Mos heeft aangeboden om naar zijn oude jeugdliefde

ADO terug te keren.

Hij is bereid op bij wijze van spreken om op zijn blote knieen

naar Den Haag te komen.

Heb persoonlijk van hem begrepen dat hij voor een minimaal

salaris de complete boel bij ADO wil reorganiseren en dat zijn

handen jeuken na al die jaren van wanbeleid.....

Hij heeft een gigantisch netwerk en wil dolgraag alles weer op

de rails zetten en een Haags bolwerken maken in samenwerking

met nog een aantal echte Haagse jongens, zoals Mario van der Ende.

Verder ga ik niet teveel op de zaak in aangezien ik ook wat afstand

heb genomen van de chaos in het Forepark.

Wilde jullie dit toch niet onthouden !

 

Groeten Frans

Dat zou het beste nieuws zijn sinds vele- vele jaren. Die man is de enigste die de boel op de rails kan zetten. Hij heeft een netwerk wat klinkt als een klok, voor hem gaan vele deuren open waar die voor anderen gesloten blijven, en met z'n dochter Tessa heb je een aardige portefeuille spelers bij de hand. Voor het geld zal hij het het ongetwijfeld niet doen, want dan had hij wel ergens anders heengegaan.

 

De man eist natuurlijk wèl carte blanche, dus die idioten die nu aan de knoppen draaien dienen dan wèl naar de achtergrond te verdwijnen, dus ben benieuwd of ze dat kunnen opbrengen. Voor mijn part mag z'on beetje de hele selectie op een enkeling na ook opdonderen want ze interesseren zich geen éne klote voor de supporters, dus ook daar kan dan mooi de grote voorjaarsschoonmaak beginnen. Stelletje nulliteiten met een waardeloze mentaliteit, en een weinig realistisch zelfbeeld.

 

Denk niet dat de machthebbers veel andere opties hebben, want we stevenen natuurlijk wèl - door het gevoerde wanbeleid - af op een tekort van een aantal miljoen.

 

In ieder geval dank voor de info Frans, blij weer van je te horen

 

p.s. Overigens verwacht ik wel een regelmatige overwinning op Ajax anders brandt ik alles en iedereen blijmoedig af

0
Vrijdag 2 april 2010 om 10:47 uur

den haag

 

 

Raymond Atteveld werd afgelopen dinsdag op straat gezet door ADO Den Haag. Mike de Geer, speler van de residentieclub, heeft vrede met het ontslag van de oefenmeester. De middenvelder kwam onder de coach amper aan het voetballen toe, maar ook bij Maurice Steijn verwacht de twintigjarige weinig tot geen speelminuten.

"Het lijkt me logisch dat ik het ontslag van Atteveld niet vervelend vind, aangezien ik door hem ben teruggezet naar het tweede elftal en ook daar nauwelijks tot geen speelminuten heb gekregen", vertelt De Geer tegenover Soccernews.nl over het ontslag van Atteveld. "De manier waarop alles gegaan is, is natuurlijk voor niemand fijn."

De Geer verwacht niet dat interim-coach Steijn hem weer een kans gaat gunnen. "Het feit dat Steijn de taken van Atteveld voorlopig overneemt maakt voor mij totaal geen verschil. Hij is er namelijk, ondanks de goede samenwerking in de A-jeugd twee jaar geleden, mede verantwoordelijk voor geweest dat ik dit seizoen niet aan spelen toe kwam bij Jong ADO."

Onlangs was de middenvelder op proef in Australië, waaruit geen contract kwam. "Uit Australië heb ik het bericht gehad dat ik geen contract aangeboden krijg. Hierbij hebben zij geen directe reden gegeven, maar ik heb in de pers gelezen dat ze een 28-jarige middenvelder uit de Schotse competitie hebben aangetrokken."

0
Donderdag 1 april 2010 om 18:22 uur

Nu online

Swaber, BigMac, Bollie74, ypenburg070 en 125 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4