Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

;)

Ook Mulders op verlanglijstje ADO'

Naast Ramon Leeuwin heeft ADO Den Haag ook belangstelling voor Paul Mulders. De aanvallende middenvelder staat volgens het Algemeen Dagblad hoog op het verlanglijstje van trainer John van den Brom.

Van den Brom kent Mulders nog van zijn tijd bij AGOVV. De aanvallende middenvelder, die ook als spits uit de voeten kan, moet de selectie van ADO Den Haag versterken.

Eerder werd al bekend dat Ramon Leeuwin op de nominatie stond om naar Den Haag te verhuizen. Zondag zat de verdediger op uitnodiging van ADO Den Haag op de tribune in het Forepark-stadion.

 

0
Maandag 16 augustus 2010 om 17:40 uur

morley

oodh schreef:

Ik ken hem al vanaf de jeugd. Ik begreep het wel dat hij wegging bij ADH. Hij is snel maar heeft ook heel veel ruimte nodig. Als je met veel man achter de bal staat kan je hem prima diep aanspelen en is hij dreigend. Een echte counterman dus. ADH had meer vertrouwen in Verhoek en dus was er weinig te verwachten speeltijd voor hem.

hij komt niet uit onze eigen jeugd maar kwam over van quick. misschien dat je hem daar hebt gevolgd? was ook niet zijn eigen keuze om weg te gaan. hij moest weg van wetzel, samen met o.a. mimoun el kadi (trouwens geen idee waar die nu speelt). hij heeft toen via een proefperiode een contract afgedwongen bij excelsior.

 

ben het helemaal met je eens voor wat betreft de kwaliteiten (en gebreken) van guyon maar nogmaals; zo'n speler hadden wij goed kunnen gebruiken, minimaal voor de breedte van de selectie. er komen nog genoeg momenten dat wij onder de druk komen te staan en een speler als toornstra is dan prima in staat om een bal achter de verdediging van de tegenstander neer te leggen.

 

ik zou hem nu niet meer naar den haag halen maar hij had van mij ook zeker niet weg gehoeven.

0
Maandag 16 augustus 2010 om 11:22 uur

morley

Kees schreef:

Fernandez raakte bij ons geen ene pepernoot in de eerste divisie toen hij de kans kreeg zich te bewijzen.

had het hier een maand of vier geleden al geschreven. fernandez liep bij ons in het tweede (weliswaar op 1e divisie niveau) praktisch 1 op 1. ook bij excelsior vorig seizoen haalde hij dat gemiddelde zo ongeveer (15 goals in 20 wedstrijden terwijl hij niet alles in de basis startte!). toen kreeg ik ook al van mensen te horen dat het zo'n enorme prutser was....

 

wetzel stuurde hem toen weg want hij zou nooit eredivisie niveau halen. vervolgens ging onze grote vriend toen fors geld pompen in spitsen als caracciolo, powel en milic.

 

ik denk dat je guyon er goed bij had kunnen houden. hij kostte een fractie van het geld dat door wetzel over de balk is gesmeten (en dan vergeet ik voor het gemak het geld dat atteveld aan oper heeft gespendeerd) en was jong genoeg om zich nog verder te ontwikkelen.

 

ik denk overigens niet dat hij goed genoeg is voor de (sub)top van de eredivisie maar vond en vind het wel een speler die wij heel goed hadden kunnen gebruiken in onze selectie.

0
Maandag 16 augustus 2010 om 10:47 uur

Max

We zijn weer begonnen. Elk weekend weer een kuthumeur.

Had van deze wedstrijden niet eens zoveel verwachtingen. Roda heeft gewoon meer kwaliteit en heeft een tactisch slimme coach.

Laat ik maar positief beginnen. Bij vlagen aardig voetbal gezien. Goede combinaties tussen Verhoek en Immers, Kubik die wel wat kan. Toornstra gaf weer een paar superballen (speelde trouwens niet zijn beste wedstrijd, maar zelfs dan nog een van de betere) . Vooral complimenten voor Immers. Hij vulde de spitspositie beter in dan wie dan ook de afgelopen twee jaar. Af en toe heeft hij middenvelderstrekjes, maar dat is niet zo gek natuurlijk.

Ammi was dreigend, maar verdedigend erg zwak. Alsof er niemand stond. Bosschaart, Derijck en Kum hebben het gewoon slecht gedaan vandaag. Lieten zich veel te makkelijk wegspelen.

Coutinho en Zwinkels zijn leuke reservekeepers, maar komen allebei tekort voor het eredivisieniveau, dat is vorige week en vandaag pijnlijk duidelijk geworden.

Van den Bergh vond ik eerlijk gezegd de eerste helft nog best aardig (werd wel steeds minder richting de rust). Tweede helft ging zijn koppie na een gemiste kans en mislukte vrije trap weer hangen en hij werd terecht gewisseld. Is er echt niemand anders die de vrije trappen kan nemen?

Het voetbal was af en toe best aardig, heb voor het eerst sinds jaren ook weer pressing gezien. Wat heb ik dat gemist zeg! Maar deze selectie is gewoon kwalitatief niet goed genoeg. Het is geen pech dat we op nul staan, maar we zijn gewoon niet goed genoeg. Het was vooral veelzeggend dat we van elke wissel slechter werden.

 

0
Zondag 15 augustus 2010 om 20:06 uur

pascal-070

Ik vond dat den haag goed speelde maar wel zeer ongelukkig. 

Maar mag RICKY alsjeblieft OPROTTEN!

Van de Brom had hem eruit moeten halen en ik hoop dat hij nou wat durft te ondernemen.

Als de KNVB deze lijn niet doorzet en het geluk beetje meezit hoeven we ons dit seizoen geen zorgen te gaan maken. Er moet echter wel wat veranderd worden in de selectie.

0
Zondag 15 augustus 2010 om 19:45 uur

Ooievaar

hjfff schreef:

'ADO Den Haag op de tribune voor Boerrigter'
ADO Den Haag lijkt nog niet klaar te zijn met het versterken van de selectie. De eredivisionist zat volgens het Algemeen Dagblad vrijdag op de tribune voor Derk Boerrigter.

RKC opende de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Zowel Boerrigter, die het gehele duel speelde, als RKC kwam niet tot scoren: 0-0. Toch gaat ADO Den Haag, dat zich onlangs al versterkte met centrumspits Dimitry Bulykin, mogelijk een poging wagen.

De 23-jarige Boerrigter heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag op het hoogste niveau actief wil zijn. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot 31 wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde. VVV-Venlo toonde onlangs belangstelling, maar de spits bleek voor de Venlonaren te duur te zijn.
 

Zou zonder meer een versterking zijn. Die jongen heeft een vreselijk schot in de benen, en heeft als voordeel dat hij nog wel eens een vrije trap  er in wil knallen. Zou ik een prima zet vinden. Met hem erbij en onze Don Kozak heb je natuurlijk veel meer mogelijkheden.

 

Ga er vanuit dat hij komt, lijkt me stug dat ze gisteren met z'n alllen voor de lol op de tribune zaten.

 

En als Brom Linsen wil hebben dan is hij wat mij betreft welkom, als hij op de pllek van het kanon der gemistte kansen Ricky v.d. Bergh zou komen te spelen, dan is hj dubbel welkom!!!

 

Kijken naar anderen zoals Graafschap - die hebben hooguit 5 eredivisiewaardige spelers - of VVV, die nog miljoenen op de plank hebben liggen voor Honda heeft weinig zin.

 

We hebben zeker als die Boerrigter zou komen, een hele aardige selectie waarmee je je zeker weten makkelijk zou kunnen handhaven.

 

Ik krijg steeds meer de overtuiging dat de club op de goede weg is, nu die spelersgroep nog, die hebben heel wat goed te maken!!!

 

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 12:11 uur

Advertentie

hjfff

'ADO Den Haag op de tribune voor Boerrigter'
ADO Den Haag lijkt nog niet klaar te zijn met het versterken van de selectie. De eredivisionist zat volgens het Algemeen Dagblad vrijdag op de tribune voor Derk Boerrigter.

RKC opende de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Zowel Boerrigter, die het gehele duel speelde, als RKC kwam niet tot scoren: 0-0. Toch gaat ADO Den Haag, dat zich onlangs al versterkte met centrumspits Dimitry Bulykin, mogelijk een poging wagen.

De 23-jarige Boerrigter heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag op het hoogste niveau actief wil zijn. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot 31 wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde. VVV-Venlo toonde onlangs belangstelling, maar de spits bleek voor de Venlonaren te duur te zijn.
 

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 11:53 uur

pascal-070

Johannes schreef:

We hebben Resodihardjo nog, die heeft in elk geval iets meer ervaring. Dan heb je Visser achter de hand voor het moment dat je VdB wilt wisselen...

Die spelers zijn natuurlijk nog niet goed genoeg. Zo linssen kan ook belangrijk zijn in de vorm van een goede wissel. Ook de breedte van je selectie is belangrijk. Door mensen als Hese en Lorenzo Pique hebben we gewoon te veel punten verloren.

0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 12:28 uur

morley

Kees schreef:

Zowel Buijs (enkelblessure) alswel Bulykin (nog steeds geen werkvergunning !!!!!!) doen zondag niet mee.

tja, nu al gaat dus gelijk (het gebrek aan) de breedte van je selectie een rol spelen. kevin visser in de basis?

0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 11:47 uur

Max

DeHaagseHyena schreef:

Vd Brom kan vele malen beter communiceren met de spelers dan Atteveld en die eerste helft bij vitesse zag ik plezier in het spel dat ik de laatste 3 jaar in misschien een enkele wedstrijd heb gezien, dat zegt voor mij genoeg.

 

Millic, Soltani weg?

 

Zegt al genoeg over het nieuwe beleid dat wordt gevoerd?

Milic en Soltani kwamen voetballend een en ander te kort. Maar ze hadden geen aandeel in de ellende die er vorig jaar was. Die schakels zitten nog steeds in de selectie.

0
Woensdag 11 augustus 2010 om 12:45 uur

Nu online

ps070, Erik070 en 322 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4