Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Hagie307

Drama schreef:

Ik denk dat er toch wel wat meer mensen de boel verzieken/verziekte dan RvdB

 

Daar ben ik het mee eens drama:D

Niet alleen Ricky was het!!

Als er op een gegeven moment een halve selectie niet meer wil voetballen ligt t niet alleen aan hem!

Misschien moeten er hier een paar maar samen een site oprichten bijv:

www.anti-rickyvdbergh.nl?

0
Woensdag 11 augustus 2010 om 07:58 uur

oodh

Positief aan Van den Brom is dat hij goed overkomt en graag verzorgd wil voetballen. Ben ik helemaal voor! Sta daar volledig achter.

Negatief aan hem is een overbodige aankoop (Supusepa), spierballengedrag t.o.v. Piqué (volgens mij de beste lv), politiek schijterig gedrag t.o.v. vdB en niet bedenken dat we met deze selectie een Luijckx nodig hebben.

Kan jullie verzekeren dat na een aantal nederlagen zoals zondag, ook al speelden we het beste half uur sinds een jaar, we pas echt gaan zien wat onze trainer waard is, want gelazer krijg je.

Oh ja... en dan heb ik het nog niet over onze keeper gehad.

Maar misschien is Bulykin het lichtpunt waardoor het beter gaat, laten we het hopen. 

Verder ben ik geen doemdenker want er zijn meer clubs net zo goed/slecht als wij.

0
Woensdag 11 augustus 2010 om 00:05 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Tsja, er moet wel geld voor zijn en dat is er duidelijk niet. Wel is er nog ruimte in de post salarissen.

 

Er zijn negen contracten beëindigd: Knopper, Horvath, Milic, Cornelisse, Schwiebe, Powel, Waterman, Soltani en Ditewig.

 

Daarvoor in de plaats: Kubik, Supusepa, Bulykin en nog een aantal jeugdigen die heel, heel weinig krijgen.

 

Toornstra is misschien wel de enige die meer is gaan verdienen.

 

Op zicht liever een smalle selectie met wat betere voetballers dan ruim in je jasje met mindere. Alleen kaarten en schorsingen maken je erg kwetsbaar.

 

Het ongelooflijke geluk is er voor ons dat al die negen contracten (waaronder een aantal heel dure) afgelopen seizoen afliepen. Aan transferwaarde had het ook weinig opgeleverd. Behoudens Waterman maar die was gehuurd.

Ook ADO moest behoorlijk terug in de begroting Kees, dus daarom zal er niet al te veel zijn te verhapstukken, anders kom je niet met jongens als Susupesa aanzetten. Maak me niet de illusie dat er alleeen gesneden is in het niet voetbalgedeelte.

 

Daarom zal ik blijven hameren op investeren in scouting en jeugdopleidig. En blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken.

 

Maar we moeten niet doen alsof wij de enigen zijn die een redelijk smalle selectie hebben, en ons niet blindstaren op één verloren pot. En dat nota bene in een uitwedstrijd.

 

De club  is bezig te ontwaken, dit na decennia lang ellende, wanbeleid en tegenslag. Dus verwacht ik geen wonderen.

Ik zie voldoende perspectief om niet al te veel in de ellende te geraken.

 

Selectie moet nog steeds goed genoeg zijn om buiten de echte narigheid te blijven. Ik zou niet willen ruilen met Willem II, VVV, Excelsior, NEC Graafschap en ook niet Vitesse om er maar een paar op te noemen.

 

Er komt meer publiek, en we worden niet meer als rellenclub gezien, dat is zeer positief te noemen. Ook sponsoren weten weer de weg naar de club te vinden.

 

Een jonge enthousiaste trainer voor de groep, die ook met vallen en opstaan zijn weg zal moeten zien te vinden, en daar ook de ruimte voor moet krijgen, mijn steun heeft hij in elk geval.

 

We hebben ook een stadionsponsor, zeer belangrijk.

 

De club is bezig de band met haar achterban aan te halen, dit na jarenlange desinteresse. Ook dit heeft tijd nodig, maar het ziet er bemoedigend uit.

 

Alleen moeten we met z'n allen wèl beseffen dat we wel is waar de derde stad van het land zijn, maar op geen stukken na de derde club hebben. Dus realisme is gepast.

 

Maar ben er echt van overtuigd dat we binnen een paar jaar een inhaalslag kunnen maken, richting plek 9 of daaromtrent. Dàt voordeel heb je natuurlijk wel als je z'on grote stad met dito aglomoratie achter je hebt staan. In het nieuwe stadion, met mogelijkheid tot uitbouw. Alleen dien je dan nog een verstandig beleid te voeren.

 

Hadden we niet in het KYOCERA stadion gespeeld dan hadden we geen of nauwlijks toekomst gehad. En waren we veroordeeld tot een soort Sparta achtig bestaan. Zij kozen er voor om te blijven zitten om nostalgische gronden en hebben daar de rekening voor gepresenteerd gekregen, als ze al gaan promoveren dan is het de vraag hoe lang het duurt voordat ze weer naar Veendam kunnen.

 

En die zorg heb ik bij ADO niet, ondanks het feit dat er bij ons een aantal spelers in het veld staan die niet of nauwlijks eredivisiewaardig zijn zoals v.d. Bergh - die blijkbaar overal voor narigheid zorgt- kop naar beneden Ammi, Bosschaart - vijf, hooguit, goede wedstrijden per jaar -  en Zwinkels. Drollenkeeper, op z'n best tweede doelman.

 

Ik wacht dan ook met smart op Ranco - de natuurlijke leider van de ploeg - en Piqué, en hopelijk keept Coutinho binnenkort, dan hebben we in het veld een betere balans.

 

En dan komend jaar doorselecteren, maar blijven werken aan de jeugdopleiding en scouting, van levensbelang. Anders worden we weer afhankelijk van types als Jansen en Jansen, en nog meer van dat soort roofridders.

 

We hebben met name thuis genoeg kwaliteit om er thuis een stuk of tien te winnen i.p.v. andersom. Gewoon enthousiast gaan voetballen met steun van ons prima publiek, zullen we er best wel een aantal onder ons gaan houden. 

 

 

 

 

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 18:19 uur

Kees

morley schreef:

overigens kun je je afvragen of het slim zou zijn om met oogkleppen op dat standpunt te blijven hanteren.

 

aan een speler van de leeftijd van edwin linssen geef je normaal gesproken alleen maar geld uit. de kans dat hij ooit nog wat opbrengt is praktisch nihil.

Tsja, er moet wel geld voor zijn en dat is er duidelijk niet. Wel is er nog ruimte in de post salarissen.

 

Er zijn negen contracten beëindigd: Knopper, Horvath, Milic, Cornelisse, Schwiebe, Powel, Waterman, Soltani en Ditewig.

 

Daarvoor in de plaats: Kubik, Supusepa, Bulykin en nog een aantal jeugdigen die heel, heel weinig krijgen.

 

Toornstra is misschien wel de enige die meer is gaan verdienen.

 

Op zicht liever een smalle selectie met wat betere voetballers dan ruim in je jasje met mindere. Alleen kaarten en schorsingen maken je erg kwetsbaar.

 

Het ongelooflijke geluk is er voor ons dat al die negen contracten (waaronder een aantal heel dure) afgelopen seizoen afliepen. Aan transferwaarde had het ook weinig opgeleverd. Behoudens Waterman maar die was gehuurd.

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 17:21 uur

DeHaagseHyena

the mouse schreef:

ongelooflijk!!!!

 

1 wedstrijd gespeeld in de comp.

een uit-wedstrijd die we verliezen en het ligt ineens overal aan!

 

er zijn er nog 33 te gaan!

 

wat een gelul hier allemaal!

DenHaag kennende kunnen we in een wedstrijd een 3-0 voorsprong weggeven....maar ook van 0-2 terugkomen.

Maar ook hoe we de belangrijke degradatiewedstrijden verliezen thuis tegen Sparta,Roda, en gelijk tegen Nec en onverwachts thuis tegen heerenveen winnen, uit tegen feyenoord een punt pakken en tegen utrecht uit winnen.

 

30 minuten Vitesse wegspelen is geen wonder, maar wel een teken wat deze selectie kan.

Al 10 jaar weet DenHaag geen voorsprong meer vast te houden...laat staan te vergroten.

 

The Mouse wel leuk die positieve shout, maar als ik nog 33 van deze shouts van je lees weten we hoever het is?

 

Het ergste is nog dat ik zelf geen probleem zag in de ploeg na die 30e minuut....het viel allemaal naar achter en kwam niet meer terug, terwijl vorig jaar duidelijk een aanvallend probleem was, is het deze keer de verdediging?

 

Wij hebben naar mijn emning gewoon de 11e selectie van de eredivisie (basis 11).

 

Was overigens mijn eerste uitwedstrijd in mijn 10 jarige adosupport (ben zelf 17) en de sfeer was geweldig...niet te verwijten aan de supporters.

Ben overigs wel 5 kilo afgevallen dankzij het dichte dak daar...wat een bloedhitte.

 

Conclusie: Denhaag kan voetballen zoals in de eerste 30 minuten, maar moet beter met de kansen omgaan!

 

Ps. John v.d Brom reserveer een paar Engelse Subtoppers zoals Sunderland,Newcastle of Everton in het trainingskamp in de winter, dan leer je onze jongens echt verdedigen!

 

Gr. D.H.H

0
Maandag 9 augustus 2010 om 12:27 uur

Django

Jongens, we kunnen ons gewoon opmaken voor een rampjaar. Een aantal redenen waarom:

<>Het verwachtingspatroon is veel te hoog. Ik lees hier dat de nederlaag tegen Vitesse onverwacht is. Als Arnhem-uit al een zekerheidje is, dan weet ik het niet meer. Een dergelijk verwachtingspatroon zal een negatieve uitwerking hebben.

<>Onze selectie is te smal. Er zijn afgelopen zomer veel competitiewedstrijden en doelpunten aan spelers vertrokken. Die plekken worden opgevuld door jeugdspelers die gaan verzuipen in een slecht draaiend team.

<>Deze selectie mist een leider. Buijs? Hahahaha. Bosschaart is te lief en Ranko speelt niet.

<>Van den Bergh. Het is een grote fout geweest hem niet weg te sturen. Deze zelfbenoemde vedette loopt als een keizer over het veld, maar voetbalt als het paard van de schillenboer. Een echte rotte appel in de mand.

<>Onze selectie bevat zo’n vijf spelers die in gedachte al afschedi van onze club hadden genomen en er met de pest in het lijf spelen. Gelul dat Van den Brom de reden is dat deze spelers opeens willen blijven. De keiharde waarheid is dat geen enkele club deze spelers wil hebben. Deze clubs lachen juist in hun vuistje dan die onwetende beleidsbepalers in Den Haag met die gasten zitten opgescheept.

Vooral de laatste drie gaan ons gewoon opbreken. Van den Brom is echt geen slechte trainer, maar ik vrees dat hij het niet gaat overleven. Spelers in de selectie die al snel aan zijn stoelpoten gaan zagen en supporters die denken dat we wel even twaalfde worden.

Als Van der Kallen slim is, verbindt hij het lot van Maurice Steijn aan die van Van den Brom. Je kan niet allemaal trainers ontslaan, maar de assistenten laten zitten. Die bakken er dan namelijk net zo goed geen hout van.
 

0
Maandag 9 augustus 2010 om 09:21 uur

Advertentie

Aad

Ooievaar schreef:

Aan v.d. Brom ligt het natuurlijk totaal niet. Behoeft geen nadere uitleg.

 

Begrijp zo wie zo de paniek niet zo. Ik behoorde niet tot het contigent die een overwinning bij Vitesse voorzag, laat staan een simpele. Lijkt wel of we de eerste pot hebben verloren maar dan wel in de juup(...)

 

We hebben materiaal om ons zonder al te veel zorgen te handhaven. En ben er dan ook echt van overtuigd dat wij boven Vitesse zullen eindigen, omdat we een bredere selectie hebben dan zij.

 

Maar laat niet onverlet dat we wèl de mouwen zullen moeten opstropen, omdat we niet de kwaliteit hebben om een tegenstander blijvend onze wil op te leggen. We hadden meer moeten scoren voor de rust, dan was het klaar geweest. Maar we zijn niet voor niets een ploeg die in het rechterrijtje hoort, dus ook dat valt dus heel simpel te verklaren.

 

Tegen Roda -en vergelijkbare ploegen-  moeten we er gewoon opkletsen, en Hadouir niet aan de bal laten komen, anders kom je aan de beurt. Thuis moeten we gewoon dit soort ploegen de baas zijn, daar hebben we echt wel het materiaal voor. Zo slecht is het echt niet.

 

Ben blij als Piqué er weer is, dat vind ik met afstand de beste back die we hebben.

 

Kritiek of beter gezegd teleurstelling kan ik begrijpen, maar we moeten wèl realistisch blijven. We hebben een ploeg voor het rechterrijtje. We hebben niet het materiaal van FC Groningen.

 

Ploegen als Excelsior, Graafschap, Willem II, VVV, NEC en Vitesse, dienen we gewoon onder ons te houden.

 

We zullen met name dus thuis uit een ander vaatje moeten tappen t.o.v. vorig seizoen. Druk zetten, en afjagen, met vleugelwingers als Verhoek en Kubik moet je die ballen lekker voor de pot gaan zwiepen. Zal je er best wel de nodige potten gaan winnen.

 

Eerst dit seizoen maar eens rustig zien door te komen, dan kan je volgend jaar weer gaan doorselecteren. Dan kan je Zwinkels, v.d. Bergh, Ammi, Buijs en Bosschaert lozen. Veel te duur en brengen veel te weinig en blokkeren doorstroming.

 

Heb je een jaar om de jeugd klaar te stomen, en je scoutingsapparaat te verbeteren, d.m.v. oud spelers met name de scandinaviërs in te schakelen.

 

Overigens een prima goal van Lex, dat heeft Brom - al dan of niet gesoufleerd door Steyn - goed gezien.

 

 

 

Fijn om die positiviteit van jou te lezen. Ik deel zeker je mening dat een nederlaag niet aan van der Brom ligt.

Gezien het redelijke spel in de eerste helft dachten de heren in het veld dat de doelpunten in de tweede helft vanzelf zouden vallen maar dan moet je er wel voor willen werken.

 

Onze Ricky moet snel naar de B-selectie. Hij is de rotte appel in de mand. Loopt over het veld of hij Messi himself is en presteert niets.

 

Zwinkels lijkt mij de beoogde opvolger van Velthuizen als die bij Vitesse verdwijnt. Hij speelde gisteren althans aardig met ze mee.

 

Maar overigens geen paniek. Deze toch wel onverwachte nederlaag zou zelfs wel eens positief kunnen werken. We weten met zijn allen dat als we iets van een rol willen spelen we ons kapot zullen moeten werken.

0
Maandag 9 augustus 2010 om 08:30 uur

Ooievaar

Aan v.d. Brom ligt het natuurlijk totaal niet. Behoeft geen nadere uitleg.

 

Begrijp zo wie zo de paniek niet zo. Ik behoorde niet tot het contigent die een overwinning bij Vitesse voorzag, laat staan een simpele. Lijkt wel of we de eerste pot hebben verloren maar dan wel in de juup(...)

 

We hebben materiaal om ons zonder al te veel zorgen te handhaven. En ben er dan ook echt van overtuigd dat wij boven Vitesse zullen eindigen, omdat we een bredere selectie hebben dan zij.

 

Maar laat niet onverlet dat we wèl de mouwen zullen moeten opstropen, omdat we niet de kwaliteit hebben om een tegenstander blijvend onze wil op te leggen. We hadden meer moeten scoren voor de rust, dan was het klaar geweest. Maar we zijn niet voor niets een ploeg die in het rechterrijtje hoort, dus ook dat valt dus heel simpel te verklaren.

 

Tegen Roda -en vergelijkbare ploegen-  moeten we er gewoon opkletsen, en Hadouir niet aan de bal laten komen, anders kom je aan de beurt. Thuis moeten we gewoon dit soort ploegen de baas zijn, daar hebben we echt wel het materiaal voor. Zo slecht is het echt niet.

 

Ben blij als Piqué er weer is, dat vind ik met afstand de beste back die we hebben.

 

Kritiek of beter gezegd teleurstelling kan ik begrijpen, maar we moeten wèl realistisch blijven. We hebben een ploeg voor het rechterrijtje. We hebben niet het materiaal van FC Groningen.

 

Ploegen als Excelsior, Graafschap, Willem II, VVV, NEC en Vitesse, dienen we gewoon onder ons te houden.

 

We zullen met name dus thuis uit een ander vaatje moeten tappen t.o.v. vorig seizoen. Druk zetten, en afjagen, met vleugelwingers als Verhoek en Kubik moet je die ballen lekker voor de pot gaan zwiepen. Zal je er best wel de nodige potten gaan winnen.

 

Eerst dit seizoen maar eens rustig zien door te komen, dan kan je volgend jaar weer gaan doorselecteren. Dan kan je Zwinkels, v.d. Bergh, Ammi, Buijs en Bosschaert lozen. Veel te duur en brengen veel te weinig en blokkeren doorstroming.

 

Heb je een jaar om de jeugd klaar te stomen, en je scoutingsapparaat te verbeteren, d.m.v. oud spelers met name de scandinaviërs in te schakelen.

 

Overigens een prima goal van Lex, dat heeft Brom - al dan of niet gesoufleerd door Steyn - goed gezien.

 

 

 

0
Maandag 9 augustus 2010 om 01:38 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Toornstra opgroepen voor Jong Oranje
Jens Toornstra is door Cor Pot toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje. De middenvelder is door Cor Pot opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Liechtenstein op woensdag 11 augustus.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 8 augustus 2010 om 23:42 uur

oodh

pascal-070 schreef:

Kom op zeg, jij bent wel erg negatief. Ik was het grotendeels met deze opstelling eens. Ik had alleen bosschaart eruit gehaald voor kum, omdat kum met zijn snelheid nog gaten dicht kan lopen.

 

Supusepa vind ik een prima back als stand in maar niet goed genoeg voor de basis. En hij moet ook Coutinho in de goal zetten want Zwinkels heeft het ook niet meer op een rijtje

Probleem is ook dat we een hele smalle selectie hebben. Van aankoop Supusepa heb ik nooit wat begrepen (3x een lv in de selectie). Een goede keeper hebben we niet. Geen idee waarom vdB en onze aanvoerder in de basis staan. Met Luijckx ipv vdB hadden we niet verloren denk ik zo. Maar ik val in herhaling. Feit is dat van den Brom het kennelijk heel anders ziet en op zoek is naar een aanvallende linkspoot. Leuk dat hij aanvallend wil spelen, werkt goed tegen zwakke tegenstanders maar zelfs een Vitesse is na die belachelijke penalty beter. Denk toch zomaar dat Vitesse een van de zwakste is. Dat baart wel zorgen... Onze trainer gaat het moeilijk krijgen wanneer we meer van dit soort nederlagen krijgen. Je hebt niet zoveel aan opmerkingen als: "Ik begrijp niet dat jullie met leuk voetbal zo laag staan".

0
Zondag 8 augustus 2010 om 23:34 uur

Nu online

zuiderwijk en 220 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4