Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

D.H.zuid-west

Victor schreef:

Ik snap niet dat iedereen het over v Peppen blijft hebben.
Hij zegt onlangs in een interview dat hij het graag wil proberen bij een topclub in Nederland omdat hij aanvoerder is en zichzelf rijp voor een flinke stap vindt. Dan kiest hij echt niet voor Heerenveen of Ado hoor. Daar schiet hij zelf toch niks mee op.
Zou ik ook roepen als ik hem was, maar voorlopig is er nog geen grote club gekomen. Wij hebben nog geen poging ondernomen zover ik weet dus waarom zou je het niet proberen? Slechtste geval zegt hij nee.... Wij zijn toch net een stapje hoger dan RKC dat nog steeds een provincie uitstraling heeft.
0
Maandag 26 november 2012 om 17:26 uur

janjazz37

pajam schreef:

Denk je nou echt niet dat er meer plezier, voetbal en zelfs resultaat uit dit elftal gehaald kan worden met een trainer die wel iets toevoegt?

sta je 0-3 voor tegen 10 man, zet hij er een verdedigende middenvelder bij. Zou je dan ook niet kunnen kiezen om van Duinen te laten staan, bijvoorbeeld een Janssen eraf voor Vicento en Chery naar het middenveld?

tis maar 1 voorbeeld.

Ik ben blij dat we de punten pakken, maar wat snak ik naar een leuke wedstrijd.
ZAl je never nooit een mierenneuker noemen, maar de wissel was prima.
Waarom niet die 3-0 koesteren?
0
Zaterdag 24 november 2012 om 15:58 uur

ADOnieuwegein

pajam schreef:

Denk je nou echt niet dat er meer plezier, voetbal en zelfs resultaat uit dit elftal gehaald kan worden met een trainer die wel iets toevoegt?

sta je 0-3 voor tegen 10 man, zet hij er een verdedigende middenvelder bij. Zou je dan ook niet kunnen kiezen om van Duinen te laten staan, bijvoorbeeld een Janssen eraf voor Vicento en Chery naar het middenveld?

tis maar 1 voorbeeld.

Ik ben blij dat we de punten pakken, maar wat snak ik naar een leuke wedstrijd.
waarom hij bij 0-3 Holla voor Visser eraf haalde?? Om Holla te sparen (ook omdat hij bij een volgende kaart weer geschorst is) Dus een hele logische wissel, maar ja er moet altijd wat te zeiken zijn !!
0
Zaterdag 24 november 2012 om 12:19 uur

DaveDH

tanker070 schreef:

De 2e helft was goed ? Vergeleken met de 1e helft wel, dit komt helaas niet door het geweldige positiespel van FCDH. Doelpunt van Tommie komt uit de lucht vallen, NAC gooit er een extra aanvaller bij en gaat achterin 1-op1 spelen waardoor er gaten vallen in hun verdediging. Goed voetbal heb ik niet gezien gisteren ! Blij met 3 punten en daar wil ik het bij laten...
Tweede helft was een stuk beter dan de eerste helft, in de eerste helft liepen bijna alle middenvelders op andere posities (heb Holla 2/3x in de back positie gezien, het positiespel was in de tweede helft een stuk beter..

Uiteraard was het lekker dat de 0-1 viel, maar ga nu niet zeggen dat NAC het beste van het spel had de tweede helft want dat is zeker niet zo...

Ik ben het eens da het niet aantrekkelijk is om naar te kijken, maar het haalt resultaat en dat is waar we aan het einde van de rit op afgerekent worden, en als wij aan het einde van de rit middenmoot of zelf EL voetbal halen met bagger spel dan vind ik dat geen enkel probleem...

Wil je mooi verzorgd voetbal zien? dan moet je niet bij Den Haag wezen, dat is nooit zo geweest dus ik snap al dat gejank niet... op één seizoen na is het spel nog nooit om aan te gluren geweest, het is altijd hotseklots/vecht voetbal bij DH... Waarom zou dat nu ineens anders zijn?

19 uit 14, stevig in de middenmoot alle reden om tevreden te zijn... Wil je meer, mooi voetbal, subtop rankings dan moet je niet bij DH zijn... zo simpel is het gewoon.
0
Zaterdag 24 november 2012 om 10:44 uur

ADODENHAAG

pmc schreef:

Dat is wat ik ook verwacht 1-3 en wie ze er in schiet zal aan maakt mij niet uit.
Waarom spelen wij de laatste tijd eigenlijk alleen maar op vrijdagen en zaterdagen? Ik begin de zondagen te missen. Of lijkt dat maar zo?
0
Donderdag 22 november 2012 om 11:35 uur

Sound

Jezus wat een naïviteit weer.
Aegon is GEEN Haags bedrijf. Dat ze hier hun hoofdkantoor hebben betekent helemaal niets. Ik heb Haarlem of Heerenveen ook nooit horen zeuren dat de Groot-Noordhollandsche of Algemene Friesche hen niet sponsort. Op wereldniveau is het totaal niet relevant of een bedrijf nu op 10 minuten of op 30 minuten rijden van Schiphol zit. En tenslotte sponsort de overheid ook nog eens dat ze hun eigen treinstation hebben (Laan van NOI wat anders geen enkel bestaansrecht zou hebben).

Dan Shell, vertel mij in godesnaam waarom ongeveer het grootste bedrijf van de wereld met een omzet van ruim boven de 400 miljard ook maar 1 reet zou geven om een voetbalclubje ergens op een stip op deze aardbol? Ze hebben al hun marketingbudget al nodig om van alles en nog wat in de doofpot te stoppen en mensen voor de gek te houden dat ze ook heus wel best wel groen zijn.

Siemens? Een Duits bedrijf. We hebben in Den Haag ook nog wel een Nike winkel en een Apple store, waarom zijn die niet voor miljoenen sponsor van de club geworden?

Wij moeten het hebben van een paar gekke Hagenezen die een hart voor de club hebben en het de moeite waard vinden (hopelijk nog een keer John met wat vrienden). En als alternatief voor je hoofdsponsor/shirtsponsor moet je genoegen nemen met de wat minder grote jongens die het toch best wel leuk vinden en graag een tijdelijk avontuurtje aangaan om zo wat naamsbekendheid te krijgen. Een gevestigde naam zal nooit instappen tenzij het een rijke Rus, Arabier of Chinees of debiele rapper is die ergens nog een geinig speeltje zoekt. Deal with it en hou op met om de zoveel maanden weer dezelfde oude koeien uit de sloot te halen.
0
Woensdag 21 november 2012 om 01:47 uur

Vincent

Haagse Roel schreef:

Kan je gerust stellen, zie het helemaal niet zwartgallig maar realistisch.
Is ook niet zo dat spijit heb van mijn genomen beslissing. Sterker nog ben er blij mee. Heerlijk , houtkacheltje aan, biertje erbij en ADO kijken.
Met daarbij de luxe dat ik , bij een kutwedstrijd, wat meer regel is dan uitzondering, overschakel en met de vrouw een filmpie ga kijken. Niks mis mee zou Gijp zeggen

Het is heel simpel , ben een consument die vermaakt wil worden voor z`n centen en reistijd in een leuke en gezellige omgeving , betekend heus niet altijd winnen maar wel spektakel en strijd.........van dat alles is allang geen sprake meer. De tijd dat ik "good to good"naar ADO moest en bij verlies ik het hele weekend niet aanspreekbaar was heb ik achter me gelaten....Lekker Joh !!

Als ik zo de beelden zie van de tribunes ben ik niet de enige......

Dat jij het anders ziet is je goed recht , wens je hierbij dan ook veel plezier bij de resterende wedstrijden.

Ik snap het allemaal wel hoor Roel.
Maar net als gijpvogel blijf je jezelf maar herhalen.

Vind je een aardige goser en dan zit je daar weer in die polder op een verjaardag tussen al die Ajax fans die je elke week vragen waarom je in vredesnaam naar Ado gaat.Dat gaat op een gegeven moment tegenstaan.

Ik kan 13 dagen per 2 weken een filmpje kijken met mijn vrouw , inderdaad niks mis mee..en 1 dagje naar Ado , helemaal niks mis mee

Als je Ado hogerop wilt zien had je gewoon je scc kaart moeten houden als steun. En dat je dan vervolgens er niet heen gaat zou je een mooie reistijd kostenbesparing opleveren.

Heb je het eerder ook gevraagd:
Als Ado je zo aan het hart gaat, zoals je zegt , wat doe je dan voor de club?
Behalve alles afzeiken wat niet goed gaat.
0
Dinsdag 20 november 2012 om 11:12 uur

Bert

erwin schreef:

Zou guyon fernandes ( fyenoord ) wat zijn voor ons ?
Hij kan op links- centraal en rechts in de aanval.
Bekend bij ado, pas 26 jaar en een sterke jongen.
Verliest zijn hoofd weleens ( maar dat doen bijna alle hagenaars )
Mag weg en we krijgen nog wat voor immers ( dus misschien iets minder?)
De vraag is wel of die beter is dan Poepon.

Waarom niet Kaj Ramsteijn van Feyenoord huren. Die kan dacht ik ook linksback spelen.
0
Maandag 19 november 2012 om 21:11 uur

Advertentie

yesyes

Ze kunnen beter die daveadhd eens een ban geven. Ik begrijp wel waarom het er hier zo slecht aan toe gaat.
0
Zondag 18 november 2012 om 15:29 uur

Bubbles

liefhebber schreef:

Heb jij dat 1e doelpunt niet gezien? Kijk de andere doelpunten ook nog maar is na. Btw. Meijers viel gisteren goed door de mand! Kan niveau subtop niet aan.
Die staat op de verkeerde plek!! Is geen verdediger maar aanvallende middenvelder!! Waarom Steijn die jongen nou op een LB zet terwijl we daar Supusepa hebben ON-BE-GRIJ-PE-LIJK mag hopen dat Steijn daar nu klaar mee is gewoon supusepa op LB en gooi maar eens meijers, janssen en holla op middenveld!
0
Zondag 18 november 2012 om 09:35 uur

Nu online

ps070, Erik070, morley en 357 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4