Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar

Met name thuis de punten halen, en uit af en toe. Ben blij als Piqué er weer bij is, en als v.d. Bergh en Zwinkels richting Helmond Sport vertrekken. Dit is in ieder geval zeer leerzaam geweest dus zullen er wel conclusies worden getrokken.

 

Iedereen weer met de beentjes op de vloer en zich realiseren dat er hard gewerkt dient te worden. Tikken doen de spelers ze maar achter de pc, deze jongens hebben niet de klasse om een vroeg verkregen voorsprong op deze manier over de streep te dragen.

 

Ik ben nog steeds positief gestemd omdat we best wel een aardige selectie hebben, ruim voldoende om uit de zorgen te blijven. Meer verlangen dan plek 12 is niet realistisch. Ik ben echt niet de enige die vandaag een hoop wijzer is geworden(...)

0
Zondag 8 augustus 2010 om 17:54 uur

Kees

miq72 schreef:

Dus ik begrijp hieruit dat je V/d Bergh gewoon wil laten staan !!!!! Wat heb je in godsnaam met die dramatische voetballer .Ongelooflijk zeg .

Alternatief? Er is verder niemand in de selectie die met de punt naar voren kan spelen en een minimaal een speler bindt.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 17:15 uur

Kees

De selectie van Vitesse mag dan uiterst smal zijn, de basiself van morgen vind ik toch heel behoorlijk.

 

Het wordt morgen moeilijk, heel moeilijk.

0
Zaterdag 7 augustus 2010 om 12:28 uur

Ooievaar

Mensen, laten we er geen www.joop.nl van maken. Feit is dat we weer gaan opkrabbelen, en niet meer negatief in het nieuws komen.

Als politici - ongeacht van welke signatuur - enthousiast proberen mee te denken om onze club beter te promoten onder de burgerij dan vind ik dat alleen maar lovenswaardig.

 

We gaan vooruit, en daar gaat het om. Ik reken op een seizoen zonder billenknijpen, met met name thuis leuk voetbal, en een fris van de lever spelend ADO. Zal best wel eens een zeperd tussen zitten, niet in de war van raken. Met deze selectie aangestuurd door v.d. Brom heb ik er echt vertrouwen in. Ben er van overtuigd dat we meer publiek gaan trekken, en daardoor meer goodwill kweken.

 

Overigens ben ik de gemeente blijvend dankbaar, want anders hadden we dit stadion nooit gehad en hadden we op z'n best een marginale rol gespeeld in de klojodivisie.

 

Meen dat Stolte, CDA hier een voortrekkerol in had.

 

Hoe dan ook: een volksclub als ADO behoort structureel in het linkerrijtje te spelen. Vind FC Groningen een goed voorbeeld.

0
Donderdag 5 augustus 2010 om 18:39 uur

ADOnieuwegein

Kees schreef:

Op de officiële site nu het nieuws dat Buly is vastgelegd.

offiiceel bevestigt door adodh.nl:

Dmitry Bulykin wordt jaar gehuurd
Het was de laatste dagen al onderwerp van gesprek in diverse kranten en op websites, maar de overeenkomst is nu echt officieel: Dmitry Bulykin speelt dit seizoen voor ADO Den Haag. De spits wordt gehuurd van het Belgische Anderlecht.
Met Dmitry Olegovich Bulykin, 30 jaar, krijgt ADO Den Haag er een international bij. Een ervaren speler die vijftien caps bij het Russisch elftal op zijn naam heeft staan en iemand die op hoog clubniveau heeft gespeeld, bijvoorbeeld bij Lokomotiv Moskou, Dinamo Moskou en RSC Anderlecht. Bij deze laatste club staat hij nog tot de zomer van 2012 onder contract. Bulykin kiest er dit seizoen echter voor in zichzelf te investeren, hij wil zich weer laten zien en ADO Den Haag gaf hem het goede gevoel dat hij daarvoor nodig had.

Bulykin speelde zijn eerste interland voor het nationale team van Rusland op 9 september 2003 tegen het Iers voetbalelftal. Al in zijn tweede interland kwam hij tot scoren. In de wedstrijd tegen het Zwitserse nationale team vond hij maar liefst driemaal het net. Bulykin maakte deel uit van de selectie die afreisde naar Portugal om daar op EURO 2004 te spelen. In zijn vijftien interlands scoorde hij zeven keer.

De in Moskou geboren aanvaller won met Lokomotiv Moskou twee maal de Russische beker. De afgelopen weken was Bulykin op proef bij ADO Den Haag en hij liet met zijn inzicht en balvastheid een goede indruk achter bij de staf. De onderhandelingen met Anderlecht werden donderdag 5 augustus afgerond, wat ADO Den Haag nog de tijd geeft om Bulykin toe te mogen voegen aan de spelerslijst voor zondag, wanneer de ploeg afreist naar Arnhem voor het openingsduel met Vitesse.

0
Donderdag 5 augustus 2010 om 13:50 uur

Rudgero

Kubik schreef:

je doet net of die gozer de nelson mandela van dh is

kijk dat je hem goed vind oke maar jij ken ook overdrijven

Waarin overdrijf ik nou?? Zeg alleen dat het een speler is die qua techniek boven de rest uitsteekt en een wedstrijd kan bepalen....dat hij mindere wedtsrijden heeft weet ik ook wel, dit seizoen moet hij het laten zien nu al dat geruzie binnen de selectie is afgelopen.....

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 15:16 uur

Ooievaar

Mensen, we zijn in ontwikkeling. Eindelijk is er iets van structuur waar te nemen, maar je kan op de korte termijn geen wonderen verwachten.

 

Komend jaar moeten we met name thuis meer vermaak gaan bieden, en dat kan in een competitie die elk jaar zwakker wordt niet het grootste probleem zijn.

 

Er is rust in de tent, een selectie die absoluut niet minder is als menig andere ploeg in het rechterrijtje. Er wordt geluisterd naar mensen met kennis van zaken, een talenvolle trainer zonder bla bla verhalen.

 

We hebben een prachtig stadion, met stadionsponsor er is nog heel veel werk aan de winkel, maar we zijn ontegenzeggelijk op de goede weg. Laten we nou gewoon maar eens in alle rust lekker gaan ballen, en ons richten op plekkie 12 wat mij betreft, en met name thuis wat meer vermaak gaan bieden. Zal je zien dat het lekker druk gaat worden, en de discussie gevoerd gaat worden wanneer we die tweede ring gaan krijgen.

 

Goed blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken, en of die nou op de voor- of achergrond souffleren is mij om het even. Als er maar wat mee gedaan wordt.

 

Den Haag. Derde stad, groot achterland, nieuw stadion, top locatie! Beleid maken en uitvoeren, gaat er binnen een paar jaar echt wat moois groeien achter de duinen(...)

 

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 14:59 uur

oodh

miq72 schreef:

is toch een bloedschande zo een figuur!!!!!!!!

Alleen al het feit dat er constant gespreksstof over vdB is betekent dat hij gewoon niet goed genoeg is in een 4-3-3 als middenvelder. Vraag me trouwens inderdaad ook af of zijn vetpercentage wel oké is. Het lijkt of Piqué nu als voorbeeld heeft gediend voor van den Brom om aan de selectie te laten zien dat er met hem niet te spotten valt. Had hij dat met vdB gedaan dan had je al meteen de poppen aan het dansen gehad. Je kan het slim noemen...

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 12:27 uur

Advertentie

Max

Kees schreef:

Neeee, Van der Brom refereert aan de gehele voorbereiding. OOK NU etc.

 

Toornstra komt net kijken en is er nog lang niet en zeker nog geen vervanger van Van der Bergh. op termijn kan het een aardige voetballer worden. Niet te vroeg juichen.

 

Bijna iedereen was lyrisch over Milic en ook Vicento werd al van alles toegedicht. Eerst een tijdje op niveau spelen en dan eens verder kijken.

Tegen Hibernian was hij beter dan vorig jaar (dat lijkt me trouwens geen prestatie), maar scoorde hij m.i. maar een mager zesje. Paar keer dom balverlies en hij 'vergat' soms om te schakelen.



Met Van den Bergh heb je gewoon een tikkende tijdbom in je selectie. Van den Brom is een stuk mensgerichten dan Atteveld. Dus ik snap zijn compimentjes wel, hij hoopt de bom een beetje te neutraliseren.

0
Woensdag 4 augustus 2010 om 12:18 uur

Don

VI brengt het toch anders:

 

Den Haag en Anderlecht akkoord over transfer Bulykin

03/08/2010 21:51

ADO Den Haag en Anderlecht hebben dinsdag overeenstemming bereikt over de overgang van Dmitri Bulykin. De 30-jarige spits mag transfervrij vertrekken bij de regerend Belgisch kampioen. In Den Haag ligt een éénjarig contract voor de Rus klaar.

Bulykin maakte de voorbije weken indruk tijdens een proefperiode in Den Haag. De aanvaller beschikte over een doorlopend contract bij Anderlecht waar hij de afgelopen twee jaar weinig aan spelen toekwam.

In zijn eerste seizoen in Brussel was de Rus nog goed voor tien duels én drie goals, het jaar erop werd hij verhuurd aan Fortuna Düsseldorf. Ook in Duitsland waren speelminuten schaars voor Bulkyin.

Als international kan Bulykin overigens wel aardige cijfers overleggen. Voor de Russische ploeg maakte hij zeven doelpunten in vijftien interlands.

Anderlecht-trainer Herman Van Holsbeeck is ervan overtuigd dat de Rus zijn loopbaan weer op de rails krijgt in Den Haag. 'Het professionalisme van Dmitri Bulykin is bewonderenswaardig. Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden.'

Trainer John van den Brom hoopt naast Bulykin nog een speler voor de linkerflank aan te trekken, vertelt hij aan Voetbal International. 'We hebben nu te weinig linkspoten in de selectie. Een speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, zou ideaal zijn.'

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 22:40 uur

Nu online

zuiderwijk en 313 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4