Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Francisco

Bert schreef:

Dit is samen met de shouts van Kees de enige zinnige shout van vandaag. Als die bal van Ricky erin was gegaan was het hossana hier. Steun je club en blijf erachter staan.

 

Ado heeft 1e helft goed gespeeld. Alleen de wissel Luickx Immers volgende keer maar niet meer doen.

 

Zwinkels moet dat flesje water eens laten voor wat het is en gewoon eens die bal goed naar voren schieten.

Je kan dat wel "zinnig" noemen maar ik heb al eerder vermeld: ALS telt niet in de voetballerij.

Ik mis nu ook het schema van de teams waartegen we punten kunnen pakken. Ik meen mij te herinneren dat we tegen Roda (3), Vitesse (3) en VVV (3) in totaal 9 punten konden pakken. Met 7 was ik al blij geweest, het werden er 2. Vandaag met inspiratieloos voetbalen  te weinig wil om te winnen. Met een daverende inzet slaat dat ook over op het publiek (wat was het weer rustig). Horvath in de 88e minuut brengen als breekijzer terwijl de ballen het doelgebied amper haalden. Ook Oper stond in deze THUISwedstrijd constant op een eiland, de zoveelste spits die de dupe is van de manier van spelen. Uitblinkers in mijn ogen Toornstra en Kum.

0
Zondag 21 maart 2010 om 20:16 uur

lulijzer

Kees schreef:

Sterker nog, we kunnen NEC passeren op de ranglijst. En dat is in principe de enige ploeg waar tegen we het in eigen hand hebben. Winnen van VVV en winnen van NEC thuis. Statistisch gezien werkelijk de enige ploeg waarin we het zelf in de hand hebben om te passeren.

 

Ik heb een goed gevoel bij de wedstrijd van zondag.

 

Let maar op: 4 of 5-2 en als Milic meedoet scoort hij minimaal twee keer.

 

Yep, maar als het de enige ploeg is die we passeren hebben we er zo verdomd weinig aan........

0
Zaterdag 20 maart 2010 om 09:17 uur

rien1

Bert schreef:

Vroeger plaatste jij wel veel shouts. Er is toch alle reden toe want we zijn nog niet veilig. Bovendien missen we Buijs

 Ik plaatste zeker altijd veel shouts, maar de dingen die ik wil zeggen, staan meestal al op de box. Met als voorbeeld een shout van zaterdag waar ik het zware programma van VVV had neer geshout, terwijl ik niet in de gaten had dat dit er allang stond.

1 ding wat ik me wel afvraag en weinig over lees is hoe het gaat met Mitchel Pique. Is ie al een keer fit?

En mijn grote favoriet Buijs.... Tja, ik ben bang voor een schorsing voor langer dan 1 wedstrijd. Ik denk dat we die erg gaan missen.

 Calabro zal er trouwens wel weer bij zijn bij VVV.

Op de vierkante centimeter verdedigen dus.

Wat er bij mij erg speelt betreffende ADO is dat we relatief gezien een ""makkelijker"" programma hebben dan bv Sparta,Willem2 en VVV. Vitesse draait ook heel slecht, dus ik heb nog best hoop.

 Ik maak me altijd heel druk om ADO, dus ik probeer het maar een beetje zonnig in te zien. Straks als het na-competitie wordt kunnen de vrachtwagens met kalmeringstabletten en dwangbuizen altijd nog besteld worden.

0
Maandag 15 maart 2010 om 20:14 uur

DJ

Bert schreef:

Dit zijn echt te weinig punten om je te handhaven. Sparta pakt een punt tegen Pisvee. Niets staat vantevoren vast.

 

Nu moet de routine opstaan dus Cornelisse opstellen. Waterman de competitie uitspelen. Tenzij dat hij gaat lopen blunderen dan Coutinho erin. Knopper erin!

 

Ditewieg is een zeer matige keeper. Kees je mag mijn shout van augustus opzoeken als je wil. Het wordt pompen of verzuipen. 

 

Behalve tegen de joden moet je alle wedstrijden thuis winnen.

 

Dus kopen die kaarten. tegen VVV zondagmiddag 14.30 uur. Betere tijd voor een wedstrijd is er niet.

Be there voor je club!!!!!!!!!!!

Denk dat het een aardig realistische schatting is van de punten die we nog kunnen pakken, met hoop op meer tegen NEC. Concurrenten pakken ook maar weinig punten. Je geeft aan Sparta pakt een punt bij Pisvee maar ala ADO verliezen ze dan weer wel van een directe concurrent (W2). Met deze punten moet het lukken om W2, Sparta en Vitesse onder ons te houden(RKC reken ik maar niet meer mee als je het niet erg vintdt).

 

Come on The Hague

0
Zondag 14 maart 2010 om 20:13 uur

Bert

DJ schreef:

ADO Den Haag VVV-Venlo 14.30 uur - 3 punten
NAC Breda ADO Den Haag  - 1 punt

ADO Den Haag AJax 12.30 uur - 0 punten

FC Utrecht ADO Den Haag 12.30 uur - 0 punten

ADO Den Haag N.E.C. 21.00 uur - 1 punt

ADO Den Haag RKC Waalwijk 14.30 uur - 3 punten

Heracles A ADO Den Haag 14.30 uur - 0 punten maar net veilig
 

Dit zijn echt te weinig punten om je te handhaven. Sparta pakt een punt tegen Pisvee. Niets staat vantevoren vast.

 

Nu moet de routine opstaan dus Cornelisse opstellen. Waterman de competitie uitspelen. Tenzij dat hij gaat lopen blunderen dan Coutinho erin. Knopper erin!

 

Ditewieg is een zeer matige keeper. Kees je mag mijn shout van augustus opzoeken als je wil. Het wordt pompen of verzuipen. 

 

Behalve tegen de joden moet je alle wedstrijden thuis winnen.

 

Dus kopen die kaarten. tegen VVV zondagmiddag 14.30 uur. Betere tijd voor een wedstrijd is er niet.

Be there voor je club!!!!!!!!!!!

0
Zondag 14 maart 2010 om 20:08 uur

Edwin

Bert schreef:

Valt mij wel op dat sinds Ditewieg erin staat de doelpunten makkelijk vallen. Helaas hoopte op een klein wonder maar het is gedaan.

 

Goede terugreis voor die gasten die er weer bij waren.

Tegen Ruiz kon hij weinig doen (zonder rode kaart), maar over die derde heb ik ook wat twijfels (misschien keek hij tegen de lichtmasten in?)

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 22:26 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

ik begrijp het wel hoor bert,maar vind jij nou ook niet dat alles wat haags is en hagenees is,dat ze ook wel moeten willen werken voor hun club.daarop bedoel ik de haagse trainers en bestuurders.de haagse trainers,die al tot hun nek gevuld zijn en een bankrekening van hier tot tokyo,mogen dan ook wel een inspanning leveren.ze willen allemaal zo graag als ze op tv zijn,maar er stapt er geen een in.voor het geld hoeven ze het niet meer te doen,zo rijk zijn ze.maar ze gaan liever naar jojax,az of een onbeduidend clubje in griekenland.en dat snap ik dan weer niet.ik ken je al een paar jaar,dus je weet dat ik jou nooit voor rotte vis uitmaak,maar als ik van jou geen biertje krijg,zal ik hier even een mooie shout neer zetten.morgen een puntje meenemen uit tukkerland en ik zie je volgende week.

Clubliefde bestaat alleen bij supporters Wim, - en niet wegkijken voor misstanden, dus de vinger op de zere plekken leggen, het zijn er nog al wat,  beschouw ik ook als clubliefde- de tijden zijn definitief veranderd. Ben er anders wèl van overtuigd dat iemand als De Mos z'n geld meer dan waard is, die verdient zich zelf echt wel terug, geldt ook voor jongens als Lems, Roeleveld en goede bestuurders, ook die hebben we absoluut niet.

 

Want niet alleen bij het 1e valt weinig progressie waar te nemen, maar dat geldt ook zeer zeker voor de slagader van de club en dat is de jeugdopleiding. Op deze manier ben je veel verder van huis en veel duurder uit. Het is voor mij onbestaanbaar dat een club als Heracles met een veel lagere begroting en klein stadionnetje en achterland maar liefst negentien punten meer heeft dan ons.

 

Maar nu worden er ook bakken en bakken geld weggesmeten maar dan wèl de verkeerde kant op. Het grootste probleem die de club nu heeft is denk ik het volgende. Er zitten mensen die met man en macht hun eigen koningkrijkje zitten te verdedigen en absoluut geen inmenging dulden. Maar helaas totaal geen kennis van zaken hebben. Ook heeft de club natuurlijk veel en veel te veel personeel rondlopen.

 

De enigste met verstand van zaken is de trainer. De man wordt door een gedeelte van de fans totaal afgebrand terwijl hij a) een matige selectie ter beschikking heeft, en b) deze selectie niet heeft samengesteld. Als je elke week jongens als Kum, Zwinkels, Soltani, Milic en Ammi dient op te stellen dan moet je je handen dichtknijpen als je er niet rechtstreeks uitvliegt. En met Ricky moet je je elke keer weer afvragen of hij niet weer rood krijgt. Vind het een aardige voetballer, maar veel lol heb ik er nog niet aan beleefd.  

 

Ach, in je emotie roep je allemaal wel eens wat, moet kunnen. Dus zal ik graag met jou een biertje drinken. Je kan van mij een heel vat krijgen.

 

Ook ik hoop op een puntje bij de tukkers, lieft meer. Maar de laatste keer dat we daar wonnen scoorde Henkie Houwaart, dus hopelijk kan Twente de druk niet aan, want van onze capaciteiten moeten we het niet hebben.

0
Donderdag 11 maart 2010 om 12:50 uur

Advertentie

zuid tribune

Voor diegene die straks ook thuis komen na een dag van 8 uur hard werken voor weinig en hun spaarzame centen besteden aan hun (en mijn) kluppie ADO Den Haag....... Mijnheer Wetzel krijgt ruim drie ton, ja u hoort het goed, en dat is een resterend bedrag. Dat is voor u en mij een jaarsalaris maal zes. Wat een stel prutsers binnen en buiten de lijnen.

0
Woensdag 10 maart 2010 om 16:07 uur

Aad

Wat een negativisme hier.

 

En waarom? Omdat we niet in de eerste 10 minuten (toen we Vitesse dol speelden) de kansen benutten.

Daarna steeds een overwicht gehad en nog een aantal kansen maar pech en onkunde voor de goal terwijl Vitesse de ene echte kans die ze kregen wel erin ramden.

Waren we wel zo effectief geweest dan zouden degenen die nu alles en iedereen afzeiken het hardst hosanna hebben geroepen.

Want, anders dan in tig wedstrijden hiervoor, kregen we eindelijk kansen, kwamen de voorzetten van de zijkant aan, werd er hard gewerkt en gaf de achterhoede weinig weg.

 

Nu is de RvC niet goed, Atteveld een zak, deugt er geen ene speler, etc.

 

Dat laatste durf ik tegen te spreken. Oké, Soltani speelde niet best maar om hem bij zijn vertrek van het veld zo uit te jouwen en schelden ........... geen wonder dat andere spelers passen om voor ADO te spelen.

Geen enkele speler is er goed genoeg en niemand mag fouten maken.

 

De baas van al die criticasters hier zal blij zijn ...... want die heeft werknemers die geen fouten maken. Geweldig hoor.

 

Als er geen wil is of inzet dan ligt de zaak anders maar dat was gisteren zeker niet het geval.

 

Wel geef ik degenen gelijk die vonden dat Atteveld weer te laat wisselde. Was ik Knopper geweest dan had ik me zo niet laten misbruiken en had Atteveld gezegd dat hij er zelf maar in moest gaan met nog 3 minuten te spelen.

 

Ook ik was gisteren zwaar teleurgesteld maar ik had wel een team gezien dat mij de wedstrijd tegen Roda enigszins had doen vergeten.

0
Zondag 7 maart 2010 om 17:50 uur

<FCDH>

Van de resterende 8 wedstrijden hebben we er nog in 4 wedstrijden een kans volgens mij? tegen twente utrecht 020 en nac uit zijn normaal gesproken weinig punten te halen?

Dus blijven er nog 4 over om ons veilig te spelen?

0
Zondag 7 maart 2010 om 13:42 uur

Nu online

BigMac, Br3cht, Ado Vakkie S en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4