Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

JB schreef:

En wie vallen buiten de boot als Sarpong en Nijland zouden komen?

 

Verhoek

Kubik

Bulykin / Immers

Toornstra / vd Bergh

 

Lijkt me dat er dan beter op ander plekken een inspanning gedaan kan worden.

 

Huur dan Wuijtens of Ojo van PSV.

 

Of gaan we, nadat we de proeftuin zijn geweest voor de "kerstboom van Co Adriaanse" en nieuwe revolutie in het voetbal ontketenen:

 

de 3-2-2-3 oftewel de zandlopen van vd Brom:

 
                       Coutinho

 

Ammi               Dereijck               Supusepa

 

            Buijs                   Bosschaart

 

           Sarpong                Nijland

 

Verhoek             Bulykin                   Kubik

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Weet je nog hoe vaak we afgelopen seizoen in de problemen kwamen met onze smalle selectie.

 

Laat maar komen. Houdt elkaar ook lekker scherp. Een cliché maar waar; de sterkte van je elftal bepaalt je bank.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 20:28 uur

JB

Misschien moet er een telefoontje uit naar oud-speler Bo Augustsson.

 

Die zit nu bij TPS Turku in Finland en wellicht dat daar een bruikbare veerdedigende middenvelder rondloopt:

 

Toni Kolehmainen

 

Is 22, tweebenig en heeft in de jeugd bij Blackburn Rovers gespeeld voordat hij 4 jaar geleden voor 750.000 euro naar AZ ging.

 

Bij AZ eerst A1, vervolgens 2e en in zijn laatste seizoen bij de a-selectie. Heeft daar in het eerste maar 1 wedstijd gespeeld.

Is een jaar geleden, na afloop van zijn contract, terug gegaan naar Finland.

 

Heeft ook een 8 interlands met Jong-Finland en 4 EL wedstrijden achter zijn naam staan.

0
Dinsdag 3 augustus 2010 om 18:26 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Dat laatste ben ik met je eens......maar goed, mijn mening is gebaseerd op verhalen vanaf internet over zijn voetbalverleden en 20 min. tegen Swansea............ik heb ook alle vertrouwen in Brom en die ziet er blijkbaar wel wat in ........volgens mij wordt het niks maar goed, ik hoop oprecht dat ik er helemaal naast zit hoor !!!

Sorry Roel, had familie verplichtingen.

 

Overigens hoop ik dat we er op v.d. Brom na er allemaal naast zitten met die rus, wellicht is het toch wat. En is hij in fitte toestand wel degelijk een versterking. En we hebben not tot eind augustus de tijd, wellicht komt er toch nog versterking uit het noorden.

 

We moeten ook nog vacature Luickx - verdedigende - middenvelder op zien te vullen, dit om de verdediging te ontlasten.

 

Wat mij betreft is Piqué snel fit, prima back. Wel is het schandalig dat die knaap zo ontzettend onprofessioneel is, flinke boete is meer dan op zijn plaats.

 

Al met al heb ik er meer vertrouwen in dan afgelopen jaar. Tuurlijk, de selectie is niet al te breed, maar bij wie wel? Ploegen als b.v. NAC, VVV, Vitesse en NEC zijn er nou ook niet bepaald sterker op geworden Graafschap, Willem II en Excelsior moet je zo wie zo onder je weten te houden.

 

Verwacht echt geen europees, maar zou niet weten waarom plek 12 niet haalbaar zou zijn. Er heerst rust in de tent, prima voorbereiding gehad, en met name thuis moet er vooruitgang worden geboekt.

 

Overigens goed voor het zelfvertrouwen dat Immers wederom weet te scoren.

 

0
Zondag 1 augustus 2010 om 19:05 uur

pascal-070

JB schreef:

Dezelfde persoon die Jens Toornstra

- vorig seizoen op amateurbasis liet beginnen,

- hem in de winterstop een contract voor 1,5 jaar liet tekenen

- zijn contract inmiddels heeft opengebroken zodat hij nu voor nog 3 seizoenen vastligt, met een optie voor ADO voor een 4e jaar

 

;-))

Ja, maar al die contracten worden nu verlengd met overleg met de trainer natuurlijk. Maar het kant toch niet zo zijn dat iemand als Dick Vierling dan even met John gaat overleggen. Je moet wel iemand hebben die zich bezig houdt met de selectie op de langere termijn. Daar wordt de club alleen maar beter van, maar dan moet je wel een goede hebben zoals Allach en Stewart. Lex Schoenmaker die houdt zich toch niet bezig met contracten etc, volgens mij gaat het nu gewoon in overleg met de trainer door Vierling/van de kallen. Als ik fout zit zeg het dan even A.U.B.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 16:26 uur

pascal-070

Er zijn dit jaar weer flink wat jonge talenten bij de selectie. Die gasten hebben allemaal 1 jarig contract wat natuurlijk logisch is. Maar stel dat een jongen als Visser of Beugelsdijk het heel goed doet dan heb je weer grote kans dat ie zo naar een club als AZ is en dat je daar weer niks aan verdient. 

 

Daarom heb ik een vraagje, wie houdt zich bij Den Haag nou bezig met de contracten en de toekomst op de langere termijn?

0
Zondag 1 augustus 2010 om 16:18 uur

Advertentie

Vlakko

Ik denk dat we in de breedte tekort gaan komen met deze selectie, zodra er schorsingen of blessures zijn hebben we een probleem.

 

Je kan met de huidige basis aardig vooruit tov je concurrentie, maar later in het seizoen keert deze te smalle selectie zich tegen je en gaat het handen vol punten kosten.

 

Minimaal 3 spelers erbij voorin 2 en 1 voor het middenveld.

 

Bulykin kan je er prima bij hebben mits het met een truc voor een normaal salaris is. Zo een soort spits hebben we niet totaal andere spits als Vicento of Immers en kan je nog eens afwisselen. Daarnaast wil ik hem wel eens 100% fit zien, Vond hem nu al niet onaardig. Maar alles staat of valt met het normale salaris wat mij betreft. Zo een jongen kan in de eredivisie wellicht het verschil maken. Te klein voor het tafellaken, te groot voor het servet zoiets.

 

Overigens was Buijs geblesseerd gister is het officiele verhaal.

 

9 op rij winnen laten we er maar 10 a 11 van maken dan een beetje rust in de tent om die 2 a 3 versterkingen te halen er gaat echt nog wel wat gebeuren komende maand begreep ik.

 

Let the games begin..

0
Zondag 1 augustus 2010 om 12:41 uur

ADODENHAAG

Ik denk echt dat we een betere selectie hebben dan Vitesse en we kunnen daar gaan winnen! Hofs, Kolk, Claudemir, Verhaegh weg... blijft niet veel over !

0
Zondag 1 augustus 2010 om 02:24 uur

morley

vind het echt verrassend dat iedereen nog steeds zo positief blijft. swansea was onthutsend slecht in de afronding en had er gewoon minimaal 3 à 4 in moeten leggen.... wat een kansen en zwinkels heeft toch geen enkele redding hoeven te verrichten! ook tegen hibernian werd er soms heel veel ruimte weggegeven.

 

in mijn ogen hebben we een heel matige keeper, 2 matige backs, een te aanvallend middenveld en een vrij lichte aanval. ik realiseer me dat ook de concurrentie in nederland niet van een geweldig niveau is maar met deze selectie komen we absoluut in de problemen. zeker als we met blessures en schorsingen te maken krijgen want dan vallen we gelijk terug op spelers van het niveau supusepa, visser, koksal en hulst.

 

ik hoop op minstens het aantrekken van een controlerende middenvelder die i.p.v. van den bergh moet spelen zodat het middenveld wat meer in balans is. en voor de breedte van de selectie zou 2 aanvallers en nog een extra middenvelder geen overbodige luxe zijn.

 

uiteraard hoop ik dat de positivo's onder ons gelijk krijgen maar ik zie het niet....

0
Zondag 1 augustus 2010 om 01:42 uur

morley

Rome schreef:

Twente zou wel eerder haar interesse kenbaar hebben gemaakt. Als ik als speler (zonder ADO hart) zou moeten kiezen tussen ADO en Twente dan zou ik het ook wel weten hoor. 

als we met een club als twente moeten concurreren zijn we natuurlijk vrij kansloos. die jongen gaat daar 2x zoveel verdienen als dat wij kunnen bieden. nahja, hij gaat in ieder geval niet naar een concurrent.

 

iets dat van 2 andere potentiële versterkingen, die ook gisteren ineens van de markt verdwenen, niet kan worden gezegd: poepon (de graafschap) en van der heijden (willem II)....

 

poepon heeft met z'n pas 22 jaar toch al behoorlijk gepresteerd de afgelopen seizoenen. dat had ik echt een verstandige aankoop gevonden. als spits van degradatieploegen toch ieder seizoen goed voor 9 à 10 goals. en volgens mij startte hij nog niet eens altijd in de basis.

 

van der heijden kon waarschijnlijk alleen worden gehuurd, daarom minder aantrekkelijk maar hij versterkt wel de tilburgse concurrent. hoewel ik het raar vind dat ze hem halen terwijl ze al net levchencko voor die positie hebben gehaald.

 

idabdelhay mag transfervrij weg. voor de breedte van de selectie kan je hem er wel bij hebben. het was een groot talent, wie weet kan hij zich nog verder ontwikkelen. en hoeft misschien nog niet al te veel te verdienen. ignacio lijkt het toch niet te gaan redden.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 11:26 uur

pascal-070

ADODENHAAG schreef:

Ik was idd alleen van Levchenko niet op de hoogte. Maar mn strekking blijft hetzelfde: wij hebben zeer zeker niet een zwakke selectie in vergelijking met onze 'concurrenten'. Daarom moet je ook zeker niet zeggen dat het nu al een lastige taak word om 15e te worden want dat denk ik dus absoluut niet.

Allereerst alle spelers die ik net opnoemde hoeven niet perse basispelers te zijn he. Een speler kan ook een goede vervanger zijn en daar pak je ook punten mee. Zoals gravenbeek die willem 2 heeft overgenomen van vitesse is een jonge snelle back. Die hadden wij ook goed kunnen gebruiken en die van Zanen is een snelle vleugelaanvaller die wij ook als back up goed kunnen gebruiken. En wat te denken van Leroy George bij Nec!

 

On: Ik denk ook idd dat ADO beter is dan Excelsior,Graafschap en toch ook Willem 2. Ik denk echter dat ADO de concurrentie aan moet gaan met vitesse,nec,vvv, en roda/heracles???

 

Dan mag je niet verwachten dat wij daar de beste van zijn, gezien het saneren van de selectie. Er zijn wel kansen dat we 13e worden maar je mag het niet afdwingen. Als je kijkt hoe de zaken er tot nu toe voorstaan dan is de 15e plek een logische doelstelling met hopen op meer.....

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 19:17 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 296 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4