Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Vond Wildschut een interessante speler al in zijn tijd bij VVV Venlo, hoop dat hij als aanwinst nr.13 en 7e aanvallende aanwinst van dit seizoen wél het verschil kan maken.

Wildschut welkom en meteen maar je oude club pijn doen?

p.s

blijkbaar is er gewoon nog geld voor nóg een transfer, zo weinig budget is dat dus niet. sterker nog, welke trainer heeft de afgelopen jaren zoveel transfer en loon ruimte gehad?
0
Vrijdag 31 januari 2014 om 07:55 uur

D.H.zuid-west

Snorkel schreef:

Wildschut is een goede speler, komt weinig aan spelen toe omdat Heerenveen een surplus aan aanvallers heeft.
Las vandaag in het AD dat er bij Heerenveen iedere week een ton meer de deur uitgaat dan dat er binnenkomt.
Er is geen geld voor nieuwe spelers, dus alles wat geld op kan leveren moet weg.
Finnbogasson gaat vrijwel zeker weg, contracten van een aantal talenten kunnen niet verlengd worden.
Dan moet je transfervrije spelers halen zoals Lurling.
Gek dat van Basten niet verlengd zeg.
Loopt daar nog wat rond dan kan je die nu goedkoop overnemen.
Voor hoeveel geld hebben die daar de afgelopen jaren verkocht?
En waar is dat gebleven?
Doen wij het een stuk beter.

Vreemd is ook het bericht dat de Graafschap loopt te leuren met Anco Janssen.
Verkoop of verhuur.
Accuut geld nodig, of hopen dat die zich in de kijker speelt bij een andere eredivisieclub.

Wij hebben ook een surplus aan aanvallers... allemaal gehaald door dezelfde trainer die het met zijn 12 (!!!) aankopen wel af kon tot het eind van het seizoen.

Wederom paniekvoetbal bij ADO dus, meer is het niet. Ik hoop dat hij meer gaat brengen dan een Gouriye waar ik zelf zoveel meer van had verwacht. Spelers halen omdat ze goedkoop zijn en ooit eens wat hebben laten zien is geen garantie, zoveel is hopelijk wel duidelijk geworden dit seizoen. Laten we maar hopen dat Wildschut buiten deze categorie spelers gaat vallen.
0
Vrijdag 31 januari 2014 om 00:47 uur

D.H.zuid-west

slash070 schreef:

Yanic Wildschut, kijk er van op. Had geen vleugelspeler meer verwacht
Een volledig overbodige speler gehaald.....
Met onze trainer kan je alles verwachten, denk dan ook dat de 2e aankoop een middenvelder zal worden. Waarschijnlijk 1 met een deukje en een krasje (en het liefst transfervrij of huur).
0
Donderdag 30 januari 2014 om 22:21 uur

Langebach2

morgen na 120 denk ik pas rond, dan kan hij niet spelen tegen heerenveen.

Aanvaller Yanic Wildschut van sc Heerenveen maakt het seizoen waarschijnlijk af bij ADO Den Haag. De Friese club is bereid om de 22-jarige spits voor een half jaar te verhuren. Beide clubs onderhandelen over de transfer, maar een overeenkomst wordt pas vrijdag verwacht.

De Haagse club wil ook een optie tot koop nemen op Wildschut, die geen basisplaats bij trainer Marco van Basten kon afdwingen. Het contract van Wildschut loopt in Friesland door tot medio 2016.

De geboren Amsterdammer speelde eerder voor het toenmalige FC Zwolle en VVV-Venlo. Hij kwam vorig jaar zomer naar sc Heerenveen.
0
Donderdag 30 januari 2014 om 21:27 uur

tim_b

070 schreef:

marcellino, afgelopen zomer hadden we dezelfde discussie hier. Jij riep dat we veel beter twee A-spelers hadden kunnen halen dan een heel hoop B-spelers. Nu roep je weer dat je beter twee gerichte aankopen had moeten doen. Ik vroeg je toen tot drie keer toe wie je op het oog had als betaalbare A-speler. Je kwam nooit met een naam. Nu vraag ik je hetzelfde en je komt weer met geen enkele naam. Op zich heb je natuurlijk gelijk dat we beter twee topaankopen kunnen doen, maar als je niemand noemt, wat is zo`n shout dan waard? Typisch iemand die problemen ziet, maar nooit met een oplossing komt. Althans geen concrete.
ik deel die mening maar half...
oke je had 2 topaankopen gedaan, en voor de rest niks gehaald, dan zit je met een selectie van 15 man, en aangezien ado altijd veel schorsingen en geblesseerden heeft dan hang je gewoon, en stel dat 1 van die 2 gehaalde spelers zich zou blesseren, dan ben je gelijk 50 procent van de aankopen kwijt..
Ik vond het aankoopbeleid zo slecht nog niet, ik dacht echt dat we met dit materiaal een stap omhoog hadden gemaakt... en het is klote dat dit dus tegenvalt...maar ik blijf erbij dat we nog steeds geen slecht team hebben en veels te laag staan voor onze selectie... en ja dit kan door de trainer, pech of weet ik wat nog meer zijn... 1 ding , op dit moment zijn we een gezonde club... en dit kunnen veel clubs niet zeggen... en het is helemaal mooi dat andere clubs in zwaar weer zitten want dan kunnen wij het utrecht spelletje eens een keertje omdraaien en wij alles goedkoop wegkopen bij clubs die financieel in zwaar weer zitten dan eens andersom.... maar dit is mijn mening..

dan rest ons nog 1 ding.. en dat is die vreselijk streep te ontlopen!!

0
Donderdag 30 januari 2014 om 17:28 uur

wdr

Frans schreef:


Beste shouters,

Wat een drukte weer !
Aanwinst ADO Den Haag zojuist rond gekomen.
Tegenstander van zondag zal hem moeten missen.
Yanic Wildschut van Heerenveen komt naar ADO Den Haag.

Groeten Frans

Interessant, ben benieuwd hoe hij het hier gaat doen.

Frans, een tijd geleden meldde je met aan zeker grenzende waarschijnlijkheid dat Jol de nieuwe trainer zou gaan worden. Wat is er daarna gebeurd Frans, en wat is de huidige situatie? Ik en mogelijk anderen met mij waren verbaasd dat jij en Alessandro de komst van Jol aankondigden en er daarna niets meer gebeurde.
0
Donderdag 30 januari 2014 om 15:52 uur

wdr

gillah schreef:

Wat jij doet is meer betogen dan discussiëren. Iedereen hier weet wel wat jouw standpunt is en daar wijk je voor geen millimeter van af. Ik, en anderen met mij, leggen de schuld van het presteren dit seizoen voor ongeveer 40% bij Steijn. De overige 60% bestaat uit onder andere het ontbreken van een voetbalvisie en voetbalverstand bij de directie, een spelersgroep die niet elke wedstrijd tot het gaatje gaat, een spelersgroep die laat bij elkaar is gekomen en vaak b of zelfs c keus was, de onrust met het veld, pech met het scoreverloop in sommige wedstrijden, pech dat enkele degradatiekandidaten heel veel punten pakken, enz.
Jij legt de schuld voor 100% bij Steijn. Was het maar zo simpel.
Kan hier voor een deel in mee gaan gillah.
Steijn doet zijn best en natuurlijk heeft hij de kans gepakt om hoofdtrainer te worden. Ik ben er van overtuigd dat hij passie heeft en zich inzet, alleen vind ik hem onvoldoende capabel als trainer, dat bewijzen de resultaten en het spel onder zijn leiding.

Hoofdschuldige aan de situatie is het bestuur, die het risico nam om hem aan te stellen en in die keuze blijft volharden nu het blijkt dat het niet werkt. Ik weet verder niet wat de ideeën en de visie van het bestuur is. Het is net een soort politburo van de Sovjet Unie, veel blijft vaag en binnenskamers.

De spelersgroep heeft ook schuld. Dikbetaalde profs die er vaak niet voor lijken te gaan, op uitzonderingen als Beugelsdijk na. Volgens mij wordt het voetbalprofs tegenwoordig te makkelijk gemaakt, op jonge leeftijd een hoog salaris en daarvoor maar weinig te hoeven trainen. Daarnaast een aantal jongens die geen enkele binding met ADO hebben en die het niets kan schelen als ADO verliest. Volgens mij hebben wij ook wel wat jonge mooi-weer jongens die niet voorop gaan in de strijd.

Maar goed, ik ben na Feyenoord ietsje positiever over handhaving, we gaan het zien allemaal.
0
Woensdag 29 januari 2014 om 18:25 uur

Advertentie

Haagse Roel

pajam schreef:

als we morgen het bestuur eruit gegooid hebben, spelen we daardoor beter voetbal?
Beetje rare opmerking...had je hoger ingeschat......Morgen niet nee, misschien eindelijk eens iemand aan het roer die "iets" met ADO heeft en op termijn iets bereikt waar we al meer dan 35 jaar op wachten......

Of denk je nou werkelijk dat als Steijn verdwijnt er iemand met "body" instapt zolang Kallen er zit....hou toch op......krijg je weer een ja knikker.

Nogmaals probleem zit dieper dan ff een trainer wegsturen, dat ik dat zelfs aan jou moet gaan uitleggen...........

Ga nu ( proberen) koken..... . De vrouw werkt tot 18.00 uur.
0
Woensdag 29 januari 2014 om 17:48 uur

pajam

janjazz37 schreef:

Het punt Steijn is hier allang gemaakt. Op deze box valt niet meer te beluisteren dat Steijn een goede trainer zou zijn voor ADO. Er is hooguit een nuancering te lezen in de diverse meningen.
Gelukkig maar, zou ik zeggen. Er zitten hier niet alleen maar klonen van elkaar.
Jij blijft echter maar doorgaan. Wat wil je daarmee bereiken, vraag ik me af.
Nu weer over Steijn`s al dan niet aanwezig people-managementkwaliteiten
Voorbeelden die je kiest zijn om dit te onderstrepen zijn daarvoor niet echt doeltreffend.
Visser (maatje Steijn) en Rado (over de top) werd hier volledig (ook door jou) afgebrand en de beslissing om afscheid van ze te nemen, breed ondersteunt. Supu zit gewoon bij de 1e selectie; wil meer spelen en dat zit er bij ADO niet in. Bij Leeuwin speelde het negatieve medisch advies een rol. Of dacht je soms dat Steijn dit zou overrulen?
Lees verder maar ADO-fans o.a. de mening van Zuiverloon.
Tenslotte: Jij stelt, beter geen 12 nieuwelingen, maar minder en dan kwalitatief betere spelers. Op zich een juist standpunt.
Helaas, anders dan jij denkt te weten, was daarvoor geen geld. Met het aantrekken van Gourieh en nog wat kleinere vergoedingen was de koek op.
Meesten van die 12 kwamen transfervrij over, zoals je weet.

Ja en dan wel of geen TD? Piet Visser`s voorgangers wilde daar iig niet aan mede om financiele redenen. Ook ik acht het onverstandig van Steijn om die job er toch bij te doen. Maar met de hete adem van VDK en Beijersbergen in zijn nek, kan ik me er wel iets bij voorstellen. En jij en ik weten maar al te goed dat je in je leven niet alles kunt regelen zoals je zelf wilt....
Laten we voor de rest van het seizoen met zijn allen nu de club steunen en zien te overleven. Mede-shouter WDR heeft dit treffend eerder gesteld.
Ja, Visser was in het eerste jaar `vriendje` van Steijn, maar net zo snel ook totaal out of the picture bij Steijn.
Schijnbaar is de manier waarop dat allemaal gegaan is `normaal` , Visser denkt er vast anders over.

Rado door mij afgebrand?? Ben je lekker leugens aan het rondbazuinen????
Rado heeft het bij een slecht VVV nog behoorlijk gedaan en was bij een jeugdig ADO Den Haag nog van waarde geweest in dat seizoen.
Supusepa heeft duidelijk kenbaar gemaakt wat hij van de `streekjes` van de trainer vind, maar dat soort nieuws lees jij niet.

Het bericht van zuiverloon doet daar niets aan af, lees dan ook (of bekijk) het stukje van Bosschaart?
Geen losse, loze kreten gebruiken om je gelijk te halen, jij weet heel goed dat er in de voetballerij iedereen elkaar ophemelt wanneer ze elkaar nog nodig hebben. zuiverloon staat nog lang onder contract bij ons en voorlopig is Steijn zijn trainer....

Anders dan ik denk te weten? ha aha ha!! google oude media berichten er maar op na man, hij kreeg een redelijke budget mee om spelers te halen!!
Bovendien zitten we middenin een crisis, er zijn zat transfervrije spelers te halen die interessant(er) zijn, bovendien kosten alle gehaalde spelers hoe dan ook een salaris en een teken fee.
Overigens doe je nu alsof jij aan tafel heb gezeten bij het vaststellen van de transferbudgetten, wat gewoonweg niet zo is.
Breng zaken niet als feiten om je verhaal te onderbouwen terwijl het suggesties zijn die mooi in jou betoog passen.

kortom, sommige hier, waaronder jij, komen zodra we 1 wedstrijd winnen op de shoutbox om pro-steijn betogen te houden, maar wanneer anderen met feiten en keiharde cijfers laten zien dat steijn het slecht doet is dat ongenuanceerd, een hetze en kinderachtig.

hou a.u.b., zoals vaker gezegd, ik heb hier een duidelijke mening in en die blijf ik ook shouten.
last van? lees er dan overheen, maar dat wil je dan weer niet.

kortom, kom maar op, ik ga de discussie niet uit de weg ; )
0
Woensdag 29 januari 2014 om 15:53 uur

janjazz37

pajam schreef:

net als jou omgekeerde `hetze` waarin je eindeloos alles kan nuanceren en uiteindelijk niets op het bordje van de trainer ligt? De pot verwijt de ketel?

we halen 12 spelers, waarbij spelers als Gouriye, Cabral en van Haaren niet gratis kwamen binnenwandelen! En van die kwantiteit had je ook de helft in kwaliteit kunnen halen. Jou stelling dat er gewoonweg geen geld beschikbaar is/was houdt duidelijk geen stand.

Vervolgens is het de schuld van het feit dat er geen TD is dat er geen goede spelers worden gehaald?
Wat is dit nu toch voor kolder?? Steijn kiest er zelf voor om een dubbele functie te accepteren, al die huil verhalen slaan nergens op! Hij is toch geen klein kind?
Als hij nu wél spelers had gehaald die excelleerden had hij ook zeker de krediet gehad (en hem kennende ook opgeist).

Verder gaat het nu juist niet om de wedstrijden die je wel `mag` verliezen. Die fase zijn we allang voorbij, iedere wedstrijd is de komende 14 rondes een finale op zich, zo weinig rendement hebben we in de afgelopen 20 wedstrijden gehaald.

Een deel van de argumentatie van kritische supporters die jij kennelijk graag overslaat is gebaseerd op het slechte spel , de vele mislukte transfers in de jaren onder Steijn, het niet beter worden van spelers én zijn ongekend slechte peoplemanagers skill.

Zo ongenuanceerd is het niet, maar je kan het natuurlijk blijven proberen om het zo te doen lijken.....
Het punt Steijn is hier allang gemaakt. Op deze box valt niet meer te beluisteren dat Steijn een goede trainer zou zijn voor ADO. Er is hooguit een nuancering te lezen in de diverse meningen.
Gelukkig maar, zou ik zeggen. Er zitten hier niet alleen maar klonen van elkaar.
Jij blijft echter maar doorgaan. Wat wil je daarmee bereiken, vraag ik me af.
Nu weer over Steijn`s al dan niet aanwezig people-managementkwaliteiten
Voorbeelden die je kiest zijn om dit te onderstrepen zijn daarvoor niet echt doeltreffend.
Visser (maatje Steijn) en Rado (over de top) werd hier volledig (ook door jou) afgebrand en de beslissing om afscheid van ze te nemen, breed ondersteunt. Supu zit gewoon bij de 1e selectie; wil meer spelen en dat zit er bij ADO niet in. Bij Leeuwin speelde het negatieve medisch advies een rol. Of dacht je soms dat Steijn dit zou overrulen?
Lees verder maar ADO-fans o.a. de mening van Zuiverloon.
Tenslotte: Jij stelt, beter geen 12 nieuwelingen, maar minder en dan kwalitatief betere spelers. Op zich een juist standpunt.
Helaas, anders dan jij denkt te weten, was daarvoor geen geld. Met het aantrekken van Gourieh en nog wat kleinere vergoedingen was de koek op.
Meesten van die 12 kwamen transfervrij over, zoals je weet.

Ja en dan wel of geen TD? Piet Visser`s voorgangers wilde daar iig niet aan mede om financiele redenen. Ook ik acht het onverstandig van Steijn om die job er toch bij te doen. Maar met de hete adem van VDK en Beijersbergen in zijn nek, kan ik me er wel iets bij voorstellen. En jij en ik weten maar al te goed dat je in je leven niet alles kunt regelen zoals je zelf wilt....
Laten we voor de rest van het seizoen met zijn allen nu de club steunen en zien te overleven. Mede-shouter WDR heeft dit treffend eerder gesteld.
0
Woensdag 29 januari 2014 om 15:34 uur

Nu online

fcdh-denhaag, Ado Vakkie S, Koosjuh en 373 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2