Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

viarijn

Johannes schreef:

Wat een verademing toen Milic er in kwam. Eindelijk weer een aanspeelpunt voorin waar ze een bal kwijt konden. Die Oper heeft een uur lang he-le-maal niks laten zien. Waarom hebben we die in hemelsnaam aangetrokken??

Al zit je bij ons Suarez bij ons in de spits, komt er ook niks uit.

Omdat er te weinig aanvoer van de zijkanten af komt.

Gewoon 4-4-2 spelen , dan staat Oper ook niet te zwemmen.

Dat was ook het probleem voor Powel en Caracciolo.

0
Zondag 7 maart 2010 om 12:35 uur

Ooievaar

the mouse schreef:

Ooievaar en marcellino, het gaat jullie niet naar de zin hé?

Zoek een andere club, positievelingen!

ipv hier de boel een beetje op te naaien!

 

Wij bestaan nog!!!!!!

En komen voorlopig niet in gevaar.

Dadelijk volgend seizoen, moeten spelers, alle spelers inleveren.

Dan maak je kans om betere spelers binnen te halen voor minder geld,

Wat krijgen de "toppers" nu bij den haag?

3,5?

 

volgend jaar en de jaren daarop zullen de nog betere spelers het met minder moeten doen.

Bied kansen voor de mindere clubs incl. Den Haag.

Dan zullen de resultaten beter worden,

word het drukker in het stadion, word de sfeer beter, het spel word beter, den haag krijgt dan meer aanzien.

Waardoor er meer sponsors komen kijken en ook willen investeren.

Het is nu eenmaal zo, dat wij een mindere selectie hebben.

So what???

we handhaven dit jaar en volgend jaar weer een frisse nieuwe start met mischien wel een betere selectie!

Een mindere selectie. Ja, ach, so what? Tja, tegen dit diepzinnig denken is weinig kruid tegen opgewassen.

 

Misschien een betere selectie komend seizoen. Tja. Misschien krijgt Appelscha wel de winterspelen(...)

0
Zondag 7 maart 2010 om 11:18 uur

Bert

Kees schreef:

Ik begrijp echt die negativiteit niet hier op de shoutbox vanavond. Volgens mij zijn we vrij onrealistisch aan het denken. Soms moet je een punt koesteren en zeker vanavond. Vitesse was anders voorlopig uit het zicht met een voorsprong van 4 punten.

 

De wissel van Knopper vlak voor tijd vond ik ook niet begrijpelijk maar we kunnen het Atteveld toch niet verwijten dat er niet gescoord wordt. Kansen voldoende. In de regel gingen dit soort wedstrijden dit seizoen thuis verloren.

Kees Ado heeft gewoon goed gespeeld was een spannende wedstrijd waarin wij te weinig hebben gekregen. 

 

Overigens is ons een strafschop onthouden door Nijenhuis of is het toegestaan om aan een shirt van Ado te trekken. Niet een seconde maar wel 10 seconden lang.

0
Zondag 7 maart 2010 om 00:31 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Puntje voor ADO tegen Vitesse

ADO Den Haag heeft aan het duel met Vitesse een schamel puntje overgehouden. Dat was gezien de inzet van de Hagenaars te weinig.


Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 6 maart 2010 om 22:04 uur

miq72

anti-beleid schreef:

Schofterig van Atteveld bedoel je hij vond aan begin van het seizoen ook dat ADO tussen de 10e en 12e plaats kon eindigen. Doordat ineens de prestaties afnamen verschuilt hij zich smiechterig achter de woorden van Wetzel. Roda JC heeft het slim gezien om hem te ontslaan. Tegen Vitesse ga je weer de kuikenbak in. Agressief gedrag van Raymond heeft de spelers geen goed gedaan. Tegen sc Heerenveen pak je 3 punten door blunders scheidsrechter Feyenoord gelijk door blunder scheidsrechter Willem II win je door zwakte van hun.

Bijna elke shouter op deze site heeft wel iets zinnigs te melden.Ik ben het niet altijd met iedereen eens ,maar dat hoeft ook niet .Deze shouter die eens in de zoveel tijd een nieuwe naam met anti aanmaakt heeft echter nooit iets zinnigs te melden .We verliezen een keer en hij heeft weer voer voor deze onzinnigge shout .Atteveld heeft altijd en meer dan terecht gezegd dat een 12e plaats niet reeel is .De ploegen om ons heen op rkc na hebben stuk voor stuk meer kwaliteit zeker vergeljkend met ons elftal de 1e seizoenshelft .Een 12 e plaats met Horvath ,van Hese ,L.Pique ,Immers ,Soltani en Milic was een wereldprestatie van RA en een godswonder .Als je dat niet ziet begrijp je er werkelijk niets van en vraag ik me af of je niet gewoon een stinkjood bent .Zeker als je ook nog even meldt dat we tegen Feyenoord gelijk spelen door een blunder van de scheidsrechter ,terwijl ons een loepzuivere penalty is onthouden .Om de overwinning tegen willem 2 aan de zwakte van de tegenstander te wijten ipv aan het ijzersterke spel van onze ploeg doet mij nog meer vermoeden dat je een jood bent .Anders begrijp je er wel erg weinig van , want ado is nou eenmaal niet ajakkus en verliezen van Roda is nou eenmaal mogelijk hoe klote het ook is .

0
Woensdag 3 maart 2010 om 18:54 uur

tuinfc

Karim Soltani is bezig aan zijn laatste seizoen bij ADO Den Haag. De 25-jarige aanvaller heeft een aflopend contract en dit zal niet verlengd worden.

Eind vorig jaar legde de inmiddels ontslagen technisch directeur André Wetzel de Fransman een contractverlenging voor. De buitenspeler zag toen echter niets in dat voorstel en weigerde bij te tekenen. Na zijn opties bekeken te hebben, liet de speler weten alsnog geïnteresseerd te zijn in een verlenging.

'Ik heb ook gelezen dat Karim nu wel wil blijven', vertelt coach Raymond Atteveld, die na het vertrek van Wetzel verantwoordelijk is geworden voor het technisch beleid, aan Voetbal International. 'Daar kan ik weinig mee.'

'Hij wilde een paar maanden geleden verder kijken. Prima hoor. Maar op dat moment besloten wij om datzelfde te doen. We zijn best tevreden over Karim, maar we zijn niet van plan binnenkort met hem rond de tafel te gaan.'

 

Bron: vi.nl

0
Woensdag 3 maart 2010 om 11:08 uur

Aad

Haagse Roel schreef:

Als wij stonden op de plek waar PSV staat ben ik wel bereid om te blijven zitten bij een goal en alleen te klappen ;) Ren ik vervolgens wel naar beneden naar de vreetcorner om het daar uit te schreeuwen.

 

Over sfeer gesproken....ik vind het steeds verder achteruit gaan..die sjaaltjesaktie  tegen Roda vanaf minuut 13 is in mijn ogen ook behoorlijk mislukt. Nooit meer confetti, groengele rookbommen  enz....... Supporters verdeeld ( Vak G & Midden Noord) .

 

Nee , de tijd dat tegenstanders met knikkende knietjes naar DH kwamen is er niet meer.......best wel jammer.

Die groen-gele rookbommen vindt men (de autoriteiten) gevaarlijk.

De slingers en confetti vindt men (scheidsrechters) hinderlijk, vooral dat laatste bij slecht weer.

 

Behalve spandoeken en vlaggen blijft er weinig over en vormen we geen uitzondering ten opzichte van de andere clubs.

 

De sjaaltjesactie sloeg nergens op. Indie zin dat op de familie-tribune het geklets etc. gewoon doorging omdat men niet op de hoogte was.

0
Dinsdag 2 maart 2010 om 18:35 uur

<FCDH>

Zwinkels: 'Sfeer in de kleedkamer was niet prettig'
Gezocht: voetbalmanagers voor gloednieuw voetbalspel

ADO Den Haag en Roda JC leken vrijdagavond af te stevenen op een puntendeling totdat Anouar Hadouir in de slotfase de winnende voor de Limburgers erin schoot. Robert Zwinkels was absoluut niet blij met het resultaat, zo geeft hij enkele dagen later aan tegenover Haaglanden Voetbal.

"Het was geen goede wedstrijd met heel moeilijke omstandigheden om in te voetballen. Ik denk dat als je aan het einde van de wedstrijd op 1-1 staat, dan moet je die stand over de negentig minuten heen tillen. Wij geven het alsnog weg en dat is gewoon zonde", zegt de sluitpost.

Zwinkels vond dat er aan ADO-kant erg veel fout ging. "Ik denk dat wij weinig rust aan de bal hadden en de linies stonden te ver uit elkaar, waardoor de ruimtes te groot werden voor ons om te belopen. Dat hebben wij in de rust ook proberen recht te zetten door de achterste linie flink op te laten schuiven, waardoor wij wel compact over het veld bewogen, maar dat kwam er desondanks niet echt goed uit."

De sfeer in de kleedkamer was volgens de doelman niet heel gezellig. "De sfeer was niet echt feestelijk uiteraard en zeker de manier waarop je het vlak voor tijd nog weggeeft is pijnlijk, dus het was duidelijk geen jubelstemming."
 

0
Maandag 1 maart 2010 om 21:13 uur

Advertentie

kojak1

Ooievaar schreef:

Waterman heeft het meeste talent. Zwinkels is een lijmkeeper, staat stokstijf lijkt wel of hij vast staat met Bisonkit.

 

Al denk ik dat je bij RKC beter die israelische jongen kan halen, daar kan je zo wie zo 5 jongens halen die allemaal versterkingen zouden zijn. Levtia, Dustley Mulder, De Ceulaer, Benschop en Boerrigter. Heel merkwaardig dat dat RKC zo weinig presteert.

vind twee van die spelers wel een versterking,maar de ceular lijkt mij een tweede verhoek,hard rennen maar weinig rendement.en op het eerste heb je gewoon gelijk.waterman is gewoon de beste keeper die er rondloopt,jammer dat hij zoveel geblesseerd is.zo,en nu de snor kijken

0
Maandag 1 maart 2010 om 20:30 uur

Ooievaar

Filosoof schreef:

Gelukkig; de vervanger van (Z)wankel(s) blijft bij ADO!!

Waterman heeft het meeste talent. Zwinkels is een lijmkeeper, staat stokstijf lijkt wel of hij vast staat met Bisonkit.

 

Al denk ik dat je bij RKC beter die israelische jongen kan halen, daar kan je zo wie zo 5 jongens halen die allemaal versterkingen zouden zijn. Levtia, Dustley Mulder, De Ceulaer, Benschop en Boerrigter. Heel merkwaardig dat dat RKC zo weinig presteert.

0
Maandag 1 maart 2010 om 20:11 uur

Nu online

Erik070, ps070 en 343 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4