Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Prutser 070

Ik heb meer hoop op de transfer van Elia dan die van Bulykin. Zoals ik hier al heel lang zeg komt John Verhoek als spits en die zal het niet zo goed doen als Buly maar is een degelijke spits
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 19:48 uur

pmc

Gewilde Bulykin zegt ADO Den Haag af
Dmitry Bulykin keert definitief niet terug bij ADO Den Haag. De spits, die onder contract staat bij Anderlecht, heeft meerdere aanbiedingen op zak die ver boven het maximale bod van ADO liggen.
Volgens het Algemeen Dagblad heeft Bulykin laten weten niet terug te keren bij de club, waarvoor hij 21 competitietreffer maakte. De Russische spits heeft betere aanbiedingen op zak.

Ook PSV en Ajax zouden interesse hebben in de bonkige spits, die nog een doorlopend contract heeft bij de Belgische topclub. Eerder stond Bulykin onder contract bij Lokomotiv Moskou, Dinamo Moskou, Bayer Leverkusen en Fortuna Düsseldorf.
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 15:06 uur

<FCDH>

Die zweedse spits gaat toch naar feyenoord lijkt het bron vi dus en matavz waarschijnlijk naar psv 020 wil buly niet dus wat blijft er over??
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 14:48 uur

KoekWous079

Ik krijg steeds sterker het gevoel dat Buly na morgen bij den haag speelt, nu anderlecht hem niet voor het gewenste bedrag verkocht krijgt. Uiteindelijk zal anderlecht ervoor kiezen om de kosten voor wat betreft Buly zo laag mogelijk te houden. Het is immers een speler met een aflopend contract die aan het eind van het jaar gratis de deur uitloopt.
Anderlecht zal met een speler blijven zitten die 1 miljoen kost en niet speelt.

Ik denk dat anderlecht per se wil verkopen en niet wil verhuren. Want als ze hem verhuren voor zeg 5 ton dan verkopen ze hem dus eigenlijk voor 5 ton. Ze zullen daar ook niet gek zijn. En dan kost het laatste jaar Buly anderlecht 5 ton.

Stel dat ze hem verkopen voor zeg 7,5 ton (het bedrag dat ado lang geleden geboden heeft) dan levert dat anderlecht dus 1,75 mil op. Ik kan me voorstellen dat den haag, nu de deadline nadert, dat te veel vindt voor een bankzitter en dat is terecht. Te meer omdat den haag dan 7,5 ton + dik 6 ton aan salaris kwijt is aan 1 jaar Buly.

Ik denk dat er uiteindelijk een hele lage transfersom uit de hoed gaat komen. Want elke transfersom boven de 0 euro is winst voor anderlecht, simpelweg omdat ze dan van zijn salaris af zijn.

Hierbij tel ik op dat Buly diverse clubs heeft afgeslagen en wekelijks bij ons op de tribune zit. Bij de grote clubs in Nederland kan hij (hoewel het roddels zijn) op komen draven als derde spits en dat lijkt mij ook geen rol voor hem.

Ik denk dat den haag het keihard speelt ten opzicht van anderlecht en anderlecht zit wat Bulykin betreft echt in het nauw.
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 14:09 uur

070

t e schreef:

Volgens Steyn komen er geen spelers meer bij, heeft hij gisteravond aan gghtv verteld bij het sportgala.
les 1: geloof nooit trainers kort voor de transferdeadline.

VD Kallen had het her en der over 3-4 spelers die zouden komen. We hebben er pas 2 binnen.

Met Morec en een goede spits ben ik tevreden.
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 12:26 uur

boere575

niet om weer hoop te zaaien maar via google en een paar andere sites dit bericht tegen gekomen Blijft Dmitry Bulykin toch bij ADO Den Haag?


Wat gaat er gebeuren met Dmitry Bulykin? Alhoewel de spits zich momenteel met Anderlecht voorbereidt op het nieuwe seizoen, aast hij nog steeds op een transfer. ADO Den Haag zit in de wachtkamer.

Na zijn sterke seizoen bij ADO keerde Bulykin zonder veel perspectieven terug naar Anderlecht. Een rentree bij de Brusselse club lijkt geen optie. Zowel Anderlecht als de spits zoekt naar een definitieve oplossing. Een terugkeer naar de competitie in zijn geboorteland is geen optie. ‘Er liggen wel wat aanbiedingen uit Rusland, maar die neem ik niet in overweging. Ik wil nog zeker twee, drie jaar in Europa spelen. Daarna zien we wel verder’, stelde Bulykin, die zijn geboorteland in 2007 verliet.

ADO Den Haag heeft een langer verblijf van Bulykin nog niet uit het hoofd gezet. Het definitief inlijven van de Rus is onhaalbaar. Maar zolang Anderlecht hem niet van de hand weet te doen, bestaat de kans dat Bulykin wederom als huurling naar de Hofstad komt.

ik blijf toch hopen misschien tegen beter weten in maar toch... komt die niet dan zal j.verhoek mijn volledige steun krijgen
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 11:39 uur

070

ME-DH schreef:

keller niet, morec maar die gaat niet gelijk voor ons spelen volgens mij..en in de winterstop is de transfermarkt ook open
maar in de winterstop zou je een half seizoen te laat zijn met het halen van een spits. Hopelijk halen ze Morec nog. Morec-Horvath lijkt me fantastisch. Maar we hebben zsm iemand nodig die goals kan maken...
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 10:50 uur

ahj215

FC Den Haag! schreef:

Hou ons idd maar op de hoogte! Is er dan nog een kans dat bijvoorbeeld Vennegoor of Hesselink weer in beeld komt of wil men het echt gaan doen met J. Verhoek?

En weet jij misschien of Morec/Keller nog erbij komen voor de verdediging?
Keller gaat het niet redden. Zijn club werkt tegen..ADO wilde niet afwachten. Zoals het nu staat wordt het gewoon J. verhoek in de spits. Morec wordt ook gehaald ( 90%) en zal pas 5 september weer in nederland zijn. Morec is transfervrij en heeft dus geen haast.
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 10:44 uur

Advertentie

070

nog even 34 uur in spanning zitten, mannen. AD bericht dat Bulykin niet komt, maar als er ergens een loopje wordt genomen met de waarheid, dan is het wel in de laatste dagen voor de transferdeadline. Al zijn de berichten wel somber als Bulykin én Morec niet zouden komen, maar goed we wachten af. Met Horvath heeft Den Haag een uitstekende speler binnen, maar ik hoop dat men zo slim is om in te zien dat we absoluut nog een spits nodig hebben. Van Duinen kan over een jaar of 2, 3 een fantastische basisspeler zijn, maar is dat nu gewoon nog niet, zou ook niet eerlijk zijn dat van hem te verwachten. voor de rest hebben we geen goede spitsen, Immers niet, Vicento niet, Brouwers niet en ook in Verhoek geloof ik niet. Bulykin of Vennegoor hebben we nodig!
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 10:06 uur

janfcdh

BLEISWIJK-1 schreef:

Precies!

Eerste keus woensdagavond laat is gewoon Bulykin. Lukt dat niet dan komt Vennegoor in beeld. Als dit ook niet lukt kijken ze of Boussaboun t.o.v. V.Duinen een meerwaarde is. En anders doen ze het in iedergeval tot aan de winterstop met V.Duinen. Mochten de spitsen (Verhoek en V.Duinen) dan niet functioneren dan kan er in de winterstop nog versterking gehaald worden.

Het is allemaal zo makkelijk!!!
Ja ik denk dus precies hetzelfde, dit is denk ik de tactiek van Den Haag.
Nu Elia misschien de knoop doorhakt en naar Juve gaat zou Den Haag zelfs nog wat ruimte hebben om eventueel het bod te verhogen ? liever niet hoor want die 7,5 ton is mooi zat voor zo`n spits op leeftijd
0
Dinsdag 30 augustus 2011 om 09:51 uur

Nu online

Edwin Post, Lellow, Law en 102 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4