Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

haagse jr

Even een voorstel.

Waarom niet de kaartjes voor het uitvak bij ADO Den Haag gratis maken? Exc. Feyenoord, Utrecht, PSV, Twente en eventueel Aj*x.

Nu zit er bij pak hem beet AZ 23 man en 5 stewards in het uitvak. Dit geeft geen sfeer, is voor de catering niet winstgevend en is een lelijk gezicht in het stadion. Kaartjes zijn nu voor AZ 33 euro Bus en auto 18 euro. Stel je maakt de kaartjes gratis en er zullen 150 supporters meer meegaan doordat de Buscombi 10 euro is(alleen bus) en auto 3.(administratiekosten+veiligheid enz..)

Financieel gezien maakt het volgens mij echt niet uit. Die 20 kaarten die je nu verkoopt x 9.20 levert een kleine 200 euro op. Terwijl er 3 werknemers bij de catering staan voor 4 uur, voor 10 euro per uur. Met 150 a 200 supporters in het uitvak die gem. allemaal 3 euro uitgeven aan de catering haal je in elk geval meer binnen op dat gebied. Terwijl het ook een leuker gezicht is in het stadion én het sfeerverhogend.

Ook is het zo dat ADO kans maakt op gratis kaartjes bij clubs waar ze op bezoek moeten. Dus het is ook beter voor de eigen supporters. Als je voor 15 euro met de bus naar Enschede kan of voor 4 euro met de auto naar Alkmaar is toch een stuk intressanter dan voor 35 euro naar enschede met de bus.

Win, win, win situatie. Hoop dat er over nagedacht wordt bij de club. Ik weet 99 % zeker dat mensen van de clubleiding deze site ook in de gaten houden.
0
Donderdag 8 november 2012 om 23:03 uur

haagse jr

oodh schreef:

Wanneer we wel een goede linksback zouden hebben, gaat Meijers op het middenveld spelen. Ten koste van wie zou dat gaan denk je?
Waarom zouden we een linksback moeten halen? En als we er al überhaupt eentje halen zal Toornstra voor een redelijke bedrag verkocht zijn waarna Meijers op het middenveld gaat spelen.

Maar volgens mij is dat alleen een optie voor de winterstop als in de zomer van 2013 Alberg wordt gehaald is het Alberg-Holla-Jansen op het middenveld. Nee prioriteit nummer 1 is voor mij een buitenspeler. Romeo Castelen, indien fit.

Ps. Allemaal al kaarten gekocht voor Twente uit?
0
Donderdag 8 november 2012 om 17:42 uur

tanker070

Is er trouwens al meer bekend over trainingscomplex voor het 1e elftal en de jeugd ?
Als ik het goed begrepen heb blijft men in het Zuiderpark toch ondanks dat Vestia afgehaakt is en dat hele topsportcentrum niet doorgaat ?

Waarom zoekt men niet naar een geschikte locatie ergens in Leidschenveen, dicht bij het stadion. Daar is her en der ook nog ruimte te vinden.
Trainingscomplex bouwen zoals Vitesse dat doet op Papendal en klaar is kees:

http://www.youtube.com/watch?v=4TLlN7VsTyY&feature=related

Kan de gemeente Den Haag beter bouwen als 1 of ander gaar theater op het Spui van € 180 miljoen wat nooit rendabel gaat worden !
0
Dinsdag 6 november 2012 om 13:28 uur

DJ

janjazz37 schreef:

Rado scoort de winnende treffer voor VVV in de laatse minuut!!!

Mooie motivatie voor onze spelers als VVV uit bij AZ punten pakt waarom dan wij thuis niet??
0
Zondag 4 november 2012 om 18:47 uur

Bolluhboeah

yesyes schreef:

Wat is dat nou weer voor een achterlijke reactie man. Hij zegt toch niet dat die voor ze juicht. Als nederlandse clubs ons land vertegenwoordigen dan heb ik ook liever dat ze winnen. Ik vond het nog mooi ook dat ze wonnen van manchester city. Of ben ik nou niet stoer dan? Dat Onzin gelul en stoerdoenerij van sommige. Hoe meer clubs punten pakken voor ons land hoe beter het is voor ons. Ik wil graag in de toekomst wat vaker europeze wedstrijden meepakken. Want dat zijn de mooiste dingen in het leven die je voor altijd bij blijven.
Ik kan in Europees verband voor de meeste clubs juichen. Maar het probleem met (intern gevecht of ik de club in kwestie 020 of ajax moet noemen) die club uit de hoofdstad is dat succes in europa inhoudt dat er weer een zwik supporters uit de regio naar die club gaat.

En erger nog... ook de sponsors!!! Aegon heeft een Haags hoofdkantoor maar sponsort die club al een jaar of 8. Ik heb ooit eens vernomen dat het gaat om plus minus 12 miljoen euro. dat betekent dat er bijna 100 miljoen is weggevloeid is uit ONZE regio. Als de helft zou zijn geinvesteerd in ADO dan hadden we nu een stabiele subtopper geweest.

En daarbij waarom loyaal zijn naar een club die niet uit je stad komt? Haagse ajacieden (smerige combinatie), ben er aardig wat van tegengekomen in mijn leven, zijn toch ook niet loyaal naar hun stad toe in de vaderlandse competitie?
0
Zondag 4 november 2012 om 16:05 uur

marcellino

Aad schreef:

(quote) ........ willen zien.en ja deze suporters zijn voor ado omdat ze in de stad den haag wonnen zo als het ook hoord.en tuurlijk ....... (end quote)

Dus als je ADO - supporter wilt zijn moet je in Den Haag wonen ???

Zo denken dus volgens jou alle fanatieke ADO - supporters ???

Geen wonder dan dat er massa`s Westlanders, Leidenaars, etc. voor Ajax en Feijenoord kiezen. Ze voelen zich bij ADO niet echt welkom.

dan lees je het verkeerd ik vind dat als je uit rotterdam komt je voor een van de clubs uit rotterdam moet zijn.
maar ik zal het volgende keer beter formuleren en zeggen dat de rand gemeentes natuurlijk vrij zijn waar zij voor kiezen ik zal er volgende keer een meetlat bij houden wie het dichts bij rotterdam of den haag woond.

als nederland voetbald ben ik voor nederland omdat ik daar vandaan komt en dan ben ik niet voor spanje terwijl ik dat een zeer goede ploeg vind en graag naar kijk.

het zelfde geldt voor de nederlandse competitie ik ben in hardt en nieren voor ado maar kan ook genieten van andere clubs in deze competitie of in de cl of el en waarom omdat ik van het spelletje voetbal houdt.
kan mij het nou intreceren wat de haat is tegen ajax.
we komen altijd met de zelfde excuus ja ze hebben de supporters home overvallen.
jongens hou toch eens op ik heb bij de harde kern van ado gezeten je moet eens weten wat wij allemaal hebben gedaan met supporters van ajax,alleen weet je we worden ouder en wijzer en als ik dan nog mongolen op hun 40ste zich druk zien maken op ajax of voorin lopen als er te vechten vald dan spoor je niet.
mensen die hopen dat ajax verliest in de cl sporen jullie wel we hebben het aan een club als ajax te danken dat we el hebben kunnen voetballen.
maar dat willen we eventjes niet zien.

verlogen nooit waar je vandaan komt dat is mij in het wijkje spoorwijk wel geleerd
0
Zondag 4 november 2012 om 10:54 uur

frans swa

waarom wisselt Steyn Van Duinen en Chery niet om?
0
Zaterdag 3 november 2012 om 14:42 uur

Advertentie

Vincent

Haagse Roel schreef:

Kees, je blinkt uit in excuses zoeken, altijd weer een draai geven aan iets ....Fijn voor jou .........kan je lekker weer naar AZ thuis.......en dan zien we wel weer.

Niks mis mee , maar ik trap er na tig jaar nier meer in.
Geen moment spijt dat ik mijn SCC heb opgezegd, overweeg mijn abonnement van EL ook op te zeggen want zelfs op de bank met een biertje naar FCDH kijken is een worsteling.
En waarom kom je dit delen met ons??.

Jammer dat je niet meer naar het stadion komt, maar wat je thuis doet zal me een zorg zijn...
Alsof je EL alleen hebt om naar Ado te kijken... Onzin!!
0
Zaterdag 3 november 2012 om 12:52 uur

Ruudje16

Rome schreef:

Zijn er hier nog mensen die voor HBS duimen of zetten we ons daar tegen af?
Waarom zouden we ons daar tegen afzetten ???
0
Woensdag 31 oktober 2012 om 22:45 uur

liefhebber

FC Den Haag! schreef:

De stemming hier is inderdaad vrij negatief. Met 14 uit 8 hebben we echter een prima start. Het voetbal is zeker niet elke wedstrijd even goed geweest. Toch zie ik daarin nog wel mogelijkheden om te groeien. We spelen met veel nieuwe basisspelers (Meijers, Wormgoor, Holla, Jansen en Poepon) en dan heeft het ook tijd nodig om een team te worden.

Heerlijk om nu achterin Beugelsdijk (22 jaar) en Wormgoor (23 jaar) te zien bikkelen en daarvoor de nieuwe aanvoerder Holla (24 jaar) die al erg belangrijk is geweest! Een prima as om het team omheen te bouwen en die gasten kunnen zichzelf ook nog verder ontwikkelen!

Denk dat het negatieve nog een nasleep is van vorig seizoen en de negatieve houding ten opzichte van Steijn. In het haagse krijgt iemand vrij snel een stempel opgeplakt en daar kom je dan niet snel meer vanaf.

Ik ben erg tevreden met de punten die tot nu toe zijn behaald en dat dan zonder geweldig voetbal. Dan zie ik voldoende mogelijkheden om het spel verder te verbeteren en dan komt het helemaal goed met de punten!

Ik ben ook blij met de punten. Laat dat duidelijk zijn! Dat het resultaat heilig is..ok. Maar wees realistisch. Een iets mindere reeks en je staat er heel anders voor. En ik lul geen Chinees toch?
Dan het vertoonde spel? Ik ben er niet gerust op en mis progressie. Aan kwaliteit kan het niet liggen. Zie de potentie qua betere fases in een paar wedstrijdjes. Waarom groeit deze groep niet door? We zullen zien? Hoop het beste, maar kan nog niet overlopen van enthousiasme.
0
Woensdag 31 oktober 2012 om 19:12 uur

Nu online

Erik070 en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4