Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

Commentaar Theo Bos na Vitesse - AZ 0-3

"In een wedstrijd die lang weinig goede momenten kende kwamen wij op een wel heel slecht moment achter. Ook de tweede treffer, waarvan ik op mijn positie aan buitenspel dacht viel op een verkeerd moment."

 

Over de 0-3 hoorde ik de beste man niet, dus die zal wel precies op het juiste moment zijn gevallen.

 

Ik vul met z'on licht alvast een één bij ADO - Vitesse.

0
Zondag 28 februari 2010 om 11:01 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Ik ben toch wel wat genuanceerder over Milic. Zoals een shouter hieronder al zegt. Milic heeft AZ en vooral Koeman tot wanhoop gedreven. Maar hij heeft ook wel andere goede wedstrijden gespeeld. Ondanks de boosheid gisteren had ik toch wel met hem te doen. Vooral na die lachwekkende schaar, waar het er sterk op leek dat hij zo graag beter wil spelen. Maar ADO moet verder, dus volgende week Oper, Knopper en Verhoek dan maar voorin?? Het is frustrerend dat je zo'n wapen als Milic in handen hebt waar je zoveel mee kan. Alle hoge ballen in zijn buurt horen toch voor hem te zijn, maar ik vraag me af of daar wel mee wordt getraind. Of hij kan het ondanks die honderduizenden euros gewoon niet. Misschien was het in plaats van A.Wetzel toch zijn broer B.Wetzel die Milic heeft gescout

als zijn contract afloopt moeten we die zeker niet verlengen. veels te duur voor zo weinig actie. hij heeft 2 goede wedstrijden gespeelt dat was tegen az en ajakkus. tegen wordig heeft ie 2 goeie momenten in de wedstrijd. dat is als ie het veld in komt en het veld weer afgaat.

0
Zondag 28 februari 2010 om 10:25 uur

Ooievaar

yesyes schreef:

precies maar met deze spelers had je al zeker  7 a 10 punten meer kunnen en moeten hebben. En dat mag je de trainer zeker aanrekenen

 

snel vergeten deze wedstrijd en op naar vitesse als je deze wint heb je weer een beetje lucht en nog genoeg kansen om te handhaven, als je van vitesse verliest dan zou ik me zeker zorgen gaan maken.

Ook Roda is één van die ploegen waar we haast nooit van kunnen winnen. Vitesse is een ander verhaal dat is een mentaal uitermate zwakke ploeg dus die moeten we zien te winnen. Deze selectie is goed genoeg voor handhaving meer zit er niet in. Let's face it.

 

Milic en Soltani zijn je spitsen, daar kan ook Mourinho weinig mee. Als dan ook de rest op Luick na als een drol speelt dan loop je gewoon tegen een nederlaag aan. Maar we hebben nog 10 wedstrijden om het vege lijf te redden, zonder nc, want dat zou helemaal een verschutting zijn.

 

Maar hoe dan ook: we kunnen weer spreken van een verloren seizoen. Volgend jaar zet je de helft minder scc's af. Dat is natuurlijk de consequentie van het wanbeleid wat er wordt gevoerd.

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 23:57 uur

yesyes

gaan we weer pfffffffffffffffffffffffffff  begint al bij het opstellen van soltani en milic,  die zijn beiden hopeloos uit vorm!!!!!!!!!!!!! speel nou eens een 4-4-2  eigenwijze amsterdammer.  Dit was een wedstrijd waar je al je ellende van je af kan spelen en afstand neemt van de nacompetitie en ja hoor ze vergallen het weer typisch den haag. 

 

Milic lange dweil die ook echt helemaal niks goed kan doen... ik had hem al 5 wedstrijden geleden afgeschreven en de trainer die maar in die arme jongen blijft geloven. Hij kan er zelf weinig aan doen maar hij heeft het niet en je zal zeggen met ze lengte kan die ze kopkracht gebruiken maar dat is juist 1 van de dingen wat hij niet beheerst , zoveel lengte en zo slecht koppen is gewoon schandalig. Soltani leuk en aardig maar 0,0 rendement dit seizoen

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 23:17 uur

Aad

yesyes schreef:

knopper ze contract loopt af,  bosschaart ze contract loopt af en nog maar de vraag of ze beiden blijven. Bosschaart denk ik wel maar knopper zal niet verlengen denk ik en proberen nog ergens een klapper te slaan

Het totale voetbal is straatarm. Er vallen nog maar weinig klappers te maken en op een dertiger zitten de meeste clubs niet te wachten.

Nee ik zie Knopper en Bosschaart wel bijtekenen maar dan wel tegen een lager salaris.

0
Vrijdag 26 februari 2010 om 13:21 uur

Advertentie

Liesje

Haagsebluf schreef:

Ik keur het zeker niet goed wat er gebeurd is. Maar Feyenoord supps kunnen natuurlijk nooit weten hoe erg het er met die jongen(s) aan toe was.

 

Zelf stond ik dichterbij dan alle Feyenoord supporters en besefte pas hoe ernstig het was toen ik thuis kwam. Dan kun je hun verder ook weinig kwalijk nemen. En daarbij, omgekeerd zouden 3 kwart van ons net zo hard klappen. Weet zeker dat wanneer die gasten horen dat het zo ernstig is met deze gast, dat ze echt niet staan te juichen.

 

Nogmaals, echt heel veel sterkte aan dat joch toegewenst en hopen dat die ooit nog soort van normaal kan horen.

Vanuit de vakken van Feyenoord kon je niet weten wat er aan de hand was. Ik zag het gebeuren; maar zag verder ook weinig reactie van de eigen ADO-fans. Dus dacht dat het ook wel zou meevallen. Niet dus.

 

Feyenoord klapte en juicht echt niet omdat er iemand ernstig gewond is geraakt hoor!

0
Maandag 22 februari 2010 om 09:11 uur

Haagsebluf

Bert schreef:

Het is wel mijn laatste wedstrijd in de kuip geweest hoop van harte dat dat tiefes zooitje failliet gaat zal er geen traan om laten. Gaan klappen als iemand zijn oor kwijt is. Hoe ziek kan je zijn?

 

In en in triest zooitje daar. Ze zijn erger dan de joden. Triest volk kom er nooit meer stelletje armoedzaaiers.

 

Stadion was half leeg kansloze club.

Ik keur het zeker niet goed wat er gebeurd is. Maar Feyenoord supps kunnen natuurlijk nooit weten hoe erg het er met die jongen(s) aan toe was.

 

Zelf stond ik dichterbij dan alle Feyenoord supporters en besefte pas hoe ernstig het was toen ik thuis kwam. Dan kun je hun verder ook weinig kwalijk nemen. En daarbij, omgekeerd zouden 3 kwart van ons net zo hard klappen. Weet zeker dat wanneer die gasten horen dat het zo ernstig is met deze gast, dat ze echt niet staan te juichen.

 

Nogmaals, echt heel veel sterkte aan dat joch toegewenst en hopen dat die ooit nog soort van normaal kan horen.

0
Zondag 21 februari 2010 om 22:17 uur

the mouse

Ooievaar schreef:

Daarom ben ik er ook een groot voorstander van dat de macht van de club komt te liggen waar het hoort. Dus bij de club zelf, clubmensen aan het roer met kennis van zaken een met maar één belang en dat is het clubbelang, met een controlerende rol voor de gemeente. Zoals dat bij het oude ADO ook het geval was.

 

Diezelde gemeente die nu niets heeft te vertellen maar wel een kleine vijfitig miljoen heeft gestoken in club en stadion. Valt toch wat moeilijk te rijmen. De club is voor een relatief klein bedrag in handen gevallen van een zakenman. Ook v.d. Kallen is een voorbijganger. Mocht het mis gaan dan staat diezelfde RvC toch echt op de stoep bij het ijspaleis. Als men toch zo nodig nog een standbeel wil oprichten dan zou ik dat doen voor de gemeente Den Haag, zonder haar inspanningen had hier nooit iemand van Mark v.d. Kallen gehoord.

 

Over de RvC kan ik kort zijn: brandhout, dient zo snel mogelijk van het toneel te verdwijnen. Reeds tientallen miljoenen gemeenschapsgeld verkwist door types als Walraven, Rigeling en de huidige cowboys die de club slecht aansturen.

 

Tot op de dag van vandaag blinken ze uit in het geven van prachtige, niets zeggende intervieuws, helaas blijft het daarbij(...)

Voorlopig heeft meneer v.d. Kallen er wel 11 miljoen in zitten.

Daar op het moment dat de gemeente het niet meer wilde doen.

En ook de Gemeente heeft genoeg aan de club gegeven of geleend!

En niet te vergeten de 49,5 miljoen van de gemeente voor het stadion!

 

Maar door de RVC van nu en van der Kallen zijn we er nog!

 

Dus leuk verhaal van je maar wat je er mee op wilt schieten?

ik heb geen idee!

 

Je bent een beetje zoekende, omdat er denk ik te weinig slecht nieuws is over den haag en dat de reslutaten ook eens in een stijgende lijn zitten!

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 17:21 uur

g

Bert schreef:

Dit lijkt mij een aardig belangrijk bericht. Echter verder geen reactie of visie hier???????

 

Nou als morgen iedereen weer bij zinnen is graag een reactie op de uitlatingen van VD Kallen.

 

had die joden best een punt gegund met dat anti voetbal van Juve. Tja laten we eens eerlijk zijn in de competitie maakt mij het niet uit als we maar punten pakken van hun. Aan de andere kant goed dat die arrogante joden de deksel op de grote neus krijgen is een goede les. Maar met die kakkerlakken uit die stad met die havenhoeren heb ik ook niks.

Ik denk dat het een goede zaak is. Er is hier al vaker aangegeven dat er te weinig 'sturing' was -een van de redenen waarom Wetzel zijn one-man show kon opvoeren. En hoewel Wetzel zeker niet alleen maar verkeerde dingen heeft gedaan en gezegd, denk ik wel dat vdKallen iets beter doorziet hoe je de zakenwereld moet benaderen als je sponsors wilt aantrekken.

 

vdKallen is vooral een bestuurder, maar hij zal dondersgoed weten dat -juist- in tijden van crisis voetbal een bloeiende tak van sport is, omdat mensen toch de afleiding nodig hebben. Het enige dat ik hoop is dat hij een paar mensen met voetbalverstand én hart voor de club kan binnenhalen. Als je een stevige TD hebt en een degelijke financiële basis (dat is het eerste waaraan heel hard gewerkt moet worden), dan kunnen selectie en trainer zich concentreren op het voetbal.

0
Vrijdag 19 februari 2010 om 10:05 uur

Ruudje16

Weinig mensen op de box. Iedereen toch naar Amsterdam .....

0
Donderdag 18 februari 2010 om 21:22 uur

Nu online

Erik070 en 70 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4