Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

DenHaagFC

Rudgero schreef:

Zou dat niet heel vreemd zijn??? We hebben toch al een linksbuiten met Kubic en zelfs nog Vicento??? Wat heeft het dan in godsnaam voor nut om nog een linksbuiten van 1 miljoen euro te halen?? We zijn toch op zoek naar een spits??? Begrijp me niet verkeerd, die CHadli vind ik een hele goede speler, maar dit gerucht komt totaal niet overeen met onze huidige selectie...daarom geloof ik er echt niks van!!! 

Daarom begrijp ik het ook niet ik denk dat dit complete onzin is. Anderzijds Kubic is een nog jonge speler die helemaal geen ervaring heeft in zo'n competitie, spreekt geen enkele taal alleen Slowaaks en is volgens mij ook niet een dure jongen dus dat ze die jongen rustig laten rijpen kan ook. Vicento vind ik veels te licht voor de selectie. Chadli zou zeker een aanwinst zijn want wil je de Slowaak Kubic van 21 al in het diepe gooien ? Van de Slowaakse 2e divisie naar de Eredivisie.

0
Maandag 26 juli 2010 om 16:10 uur

Rudgero

DenHaagFC schreef:

Het geruchten circuit begint weer. Ik kan hier ook wel 10 namen op deze shoutbox zetten waar Den Haag mee bezig is geloof er niks van maar als het wel zo is hang de vlaggen uit. Hoop dat dit geen grap is als het wel zo is zal het erg triest zijn.

Zou dat niet heel vreemd zijn??? We hebben toch al een linksbuiten met Kubic en zelfs nog Vicento??? Wat heeft het dan in godsnaam voor nut om nog een linksbuiten van 1 miljoen euro te halen?? We zijn toch op zoek naar een spits??? Begrijp me niet verkeerd, die CHadli vind ik een hele goede speler, maar dit gerucht komt totaal niet overeen met onze huidige selectie...daarom geloof ik er echt niks van!!! 

0
Maandag 26 juli 2010 om 16:04 uur

<FCDH>

ADO Den Haag - VVSB 7-0
Op een zonovergoten sportpark van Laakkwartier trof ADO Den Haag zaterdagmiddag de Topklasser VVSB. De ploeg van John van den Brom zegevierde met 7-0.
Fotografie: Orange Pictures / Kees van Haastregt

De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte vanwege het overlijden van oud-bestuurder Ton Smit. De selectie van ADO Den Haag speelde door dit verlies ook met rouwbanden.



Na de minuut stilte, aangegeven door scheidsrechter Roelof Luinge, ging ADO Den Haag stevig van start. VVSB was na 4 minuten echter als eerste in de buurt van de goal met een afstandsschot dat Robert Zwinkels mooi overtikte. Na deze speldenprik viel pas zeventig minuten later weer een kans te noteren voor de ploeg uit Noordwijkerhout, dat geeft wel iets aan over de verhoudingen.



Ricky van den Bergh opende het bal in de 12e minuut met een mooie curvebal van een meter of twintig. Een minuut of tien later kon Charlton Vicento door het midden doorsteken en zijn goede vrijlopen leverde de 2-0 op. Stagespits Dmitry Bulykin, die na afloop te horen kreeg dat zijn proefperiode met een week wordt verlengd, maakte de derde goal. De voorzet van Verhoek had hij in eerste instantie niet helemaal onder controle in het vijfmetergebied, maar uiteindelijk kon hij de bal met een halve omhaal toch achter doelman Kevin Wassenaar werken. De Rus trainde vanaf woensdag mee en blijft dus nog een week bij ADO Den Haag.



Net voor de rust kregen Derijck en Buijs nog aardige kansen. De Belg kopte tegen de paal en Buijs wachtte te lang bij een één op één situatie met de keeper, die ontstaan was uit een mooi hakje van Bulykin. Buijs koos voor een stift, maar toen was er al een verdediger terug om de bal weg te werken.



Aanvoerder Timothy Derijck kopte na rust keurig in uit een corner en vervolgens werd de druk op de goal van VVSB even iets minder. Het bleek stilte voor de storm, want ADO Den Haag zette in de laatste tien minuten weer vol aan. Resodihardjo, Immers en Van den Bergh scoorden om de eindstand op een zeer behoorlijke 7-0 te brengen.

Karakteristiek
ADO Den Haag - VVSB 7-0 (3-0)
12. Van den Bergh 1-0, 23. Vicento 2-0, 30. Bulykin 3-0, 50. Derijck 4-0, 83. Resodihardjo 5-0, 85. Immers 6-0, 90. Van den Bergh 7-0
Scheidsrechter: Luinge
Toeschouwers: 1400
Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Ammi (46. Gielisse), Kum, Derijck, Supusepa; Buijs (46. Resodihardjo), Koksal, Van den Bergh; Verhoek, Bulykin (62. Immers), Vicento (46. Hulst)


 

0
Zaterdag 24 juli 2010 om 19:02 uur

JB

ado-kenner schreef:

we moeten die zweed hebben!!

 

http://en.wikipedia.org/wiki/john_guidetti
 

Zoals al eerder geshout: john Guidetti is eigendom van Manchester City en, zoals in wiki-verhaal al staat, is na leenperiode van 8 wedstrijden naar zijn oude club door Mancini teruggehaald om bij Manchester bij de A-selectie te komen.

 

Die gaan wij niet kunnen halen.....

0
Zaterdag 24 juli 2010 om 16:56 uur

Frans

 

Laatste nieuws ADO Den Haag :

 

Beste shouters,

 

Zo de vakantie zit erop en de competitie start alweer over 2 weken:

 

Momenteel is Dmitry Bulykin op proef, vanochtend met de 2e selectie meegetraind en er word grondig gekeken of hij de nieuwe spits gaat worden van ADO Den Haag.

Ook de bepalende spelers worden hierbij betrokken, zodat het niet weer een zgn. Milic-aankoop word......

Zaten trouwens in de afronding vanochtend een paar zeer fraaie

goals bij van de Rus.....

 

Berry Powel is in gesprek met ADO Den Haag om tot elkaar te komen inzake een afkoopsom van het huidige 1-jarige contract.

Beide partijen willen een passende oplossing, alleen vind ADO DH

de afkoopsom nu nog wat te hoog, mede omdat er belangstelling is van Sparta - FC Zwolle en een buitenlandse club.

Powel heeft veel gekost en weinig gebracht wat de zaak er niet

makkelijker op maakt.

 

Trip naar Zweden heeft niet de gewenste spits opgeleverd die

men op het oog had en krijg dan ook geen vervolg.

 

Mitcell Pique zit voorlopig niet bij de 1e selectie omdat de afspraken niet geheel nagekomen worden en omdat hij na een lange afwezigheid niet echt serieus met zijn beroep bezig is.

 

Mark van der Kallen voert veel overleg met John van den Brom en de technische staf : zouden eventueel 2 of 3 versterkingen bij kunnen komen, mede afhankelijk van ontwikkelingen inzake Powel en Bulykin. Dit keer geen overhaaste beslissingen en een vracht proefspelers, lijkt mij een goede zaak !!

 

Groeten Frans

 

 

  

 

0
Vrijdag 23 juli 2010 om 18:15 uur

Advertentie

Robin Straub

AGOVV hoopt Yildirim te binden
23 juli 2010

AGOVV-trainer Hans de Koning hoopt Ugur Yildirim te contracteren. De eenmalig Oranje-international traint al mee met de Apeldoornse selectie, maar staat ook in de belangstelling van een aantal Eredivisie-clubs. De Koning ziet in de buitenspeler ook een meerwaarde.

"Yildirim zou voor ons een meerwaarde zijn. Daar zijn we druk doende mee", aldus de oefenmeester tegen Omroep Gelderland. Yildirim hoopt zijn carrière uit het slop te krijgen, na een aantal kleurloze avonturen in Turkije en een mislukt jaar bij FC Oss.

Naast Yildirim krijgt ook Mike van der Kooy een contract aangeboden. "Mike ken ik nog van FC Oss, een goede centrale verdediger", bevestigt De Koning

 

niet doen lijkt mij.. weet niet of ADO 1 van die eredivisieclubs is.. maar aangezien alleen het basis middenveld goed genoeg is..

0
Vrijdag 23 juli 2010 om 11:46 uur

<FCDH>

ADO Den Haag zoekt spits in Zweden
ADO Den Haag-trainer John van den Brom en diens assistent Maurice Steijn hebben in Zweden een spits bekeken. Volgens Haaglandenvoetbal gaat het om serieuze belangstelling.


ADO Den Haag hoopt zijn selectie nog voor de competitiestart te versterken met een spits. Nu Andres Oper en Bogdan Milic de club hebben verlaten en Raily Ignacio en Berry Powel te licht zijn bevonden heeft ADO Den Haag alleen nog de beschikking over Lex Immers.

Van den Brom en Steijn hebben in Zweden een potentiële versterking aan het werk gezien, zo bevestigen zij. Woensdagavond zouden vertegenwoordigers van ADO Den Haag opnieuw op de tribune hebben gezeten om de spits te bekijken.


Hier staat het wel dat ignacio te licht is gevonden voor de comtetitie

0
Vrijdag 23 juli 2010 om 10:03 uur

Hagie307

Van den Brom kijkt in Zweden naar eventuele toekomstige ADO-spits

ADO Den Haag wil zich voor de competitiestart nog versterken. De belangstelling gaat volgens Haaglanden Voetbal uit naar een spits uit de Allsvenskan, de hoogste competitie in Zweden. John van den Brom en zijn assistent Maurice Steijn hebben de desbetreffende speler reeds bekeken.

Na het trainingskamp in Garderen vertrok het tweetal naar Zweden om daar een potentiele spits te bekijken. Van den Brom wil voorkomen dat ADO te gehaast een speler aantrekt, die later toch niet de geschikte kandidaat blijkt te zijn.

In aanvallend opzicht heeft Van den Brom weinig alternatieven in zijn selectie. Andres Oper en Bogdan Milic zijn bij de Hofstedelingen vertrokken, terwijl Raily Ignacio en Berry Powel naar een andere club mogen uitkijken.

 

Bron: Voetbalzone
 

0
Vrijdag 23 juli 2010 om 05:59 uur

Rudgero

morley schreef:

ben benieuwd naar de wedstrijd vanavond. al zeggen die vriendschappelijke potjes natuurlijk bar weinig.

 

verbaast me nog steeds hoe iedereen van die positieve verwachtingen heeft. ziet er vooralsnog naar uit dat de veranderingen t.o.v. vorig seizoen zijn:

 

1) kubik i.p.v. soltani

2) derijck i.p.v. luijckx

3) kum/bosschaart i.p.v. derijck/bosschaart

4) supusepa i.p.v. kum

 

kubik en supusepa zijn nog niet getest; daar valt dus nog weinig van te zeggen. op punt 2) en vooral 3) denk ik echter dat we er op achteruit gaan. en dat is toch in de as van het team!

We zijn er in die zin op vooruit gegaan dat:

 

*De versterkingen waardige vervangers of zelfs betere spelers zijn  dan hun voorgangers

 

*Iedereen weer een jaar ouder is en een jaar langer met elkaar gespeeld heeft waar normaal gezien een team baat bij heeft. Als je bijvoorbeeld naar Verhoek kijkt die wederom een jaar lang als rechtsbuiten heeft gespeeld en nu niet echt meer een jonkie is. Of naar Toornstra...

 

*Alle duur betaalde en oude krachten onze club hebben verlaten (Knopper, Cornelisse, Milic, Soltani en nog wat rotzooi)

 

* Er in alle rust wordt voorbereid

 

Luijcks was een zeer sterke speler, maar vergeet niet dat Ranko weer terugkomt en de positie van Luijcks over kan nemen. Bovendien kan Ricky als nummer tien spelen waardoor je dus met de punt naar voren op het middenveld speelt in plaats van met de punt naar achter indien Luijcks op die positie had gestaan

 

Geloof me, wanneer Den Haag enkele jaren in de eredivisie blijft behoud je de rust en kan je je elk jaar weer versterken en de zwakke broeders weg doen. Hierdoor word je elk jaar sterker. Wij zitten nu midden in dit proces. Houd je dit nog 2 jaar vol dan speel je gewoon onderkant linkerrijtje/bovenkant rechterrijtje... 

 

Weet je wat er met je selectie gebeurd als je ieder jaar promoveert en dan weer degradeerd: 20 (proef)spelers erbij en 20 spelers weg. Zo kan je niet bouwen aan je selectie...

0
Woensdag 21 juli 2010 om 17:27 uur

;)

Van den Brom: "Er kan een 'nieuwe Jens' opstaan"

Jens Toornstra maakte afgelopen seizoen indruk bij ADO Den Haag als jong talent. Trainer John van den Brom sluit niet uit dat er dit seizoen een 'nieuwe Jens' opstaat, zeker door het feit dat de oefenmeester niet naar leeftijd kijkt.

"Ik vind met name dat de jonge jongens zich goed profileren", zegt Van den Brom in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Ik heb voordat wij begonnen heel uitgebreid met Maurice en Bob (Maurice Steijn en Bob Kootwijk, assistent-trainers, red.) de selectie, de samenstelling, individueel de spelers besproken, maar je hebt ze nu zelf vier weken ervaren op het veld en wij moeten ervoor zorgen dat die kloof tussen basis en niet-basis kleiner wordt."

"Als wij daar met zijn allen voor kunnen zorgen, dan is dat pure winst en kan er zomaar weer een ‘nieuwe Jens’ opstaan, die om wat voor reden in het elftal komt", vervolgt Van den Brom zijn verhaal. "Dat is voetbal. Ik kijk niet naar leeftijd, ik kijk niet naar waar ze vandaan komen, ik kijk gewoon naar de kwaliteit, wat het beste is op dat moment en ook nog eens het elftal het beste in balans brengt. Dan kan er altijd een verrassing uitkomen."

De 21-jarige Toornstra maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het betaald voetbal. Vooral in de tweede seizoenshelft maakte de jeugdinternational veel speelminuten, wat uiteindelijk resulteerde in achttien optredens in de Eredivisie.

0
Dinsdag 20 juli 2010 om 10:06 uur

Nu online

zuiderwijk en 310 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4