Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kees

Filosoof schreef:

Ha Kees, je hebt de knoop doorgehakt. Verstandig man. Heel veel plezier. Zie je binnenkort gebruind en wel weer terug op het vak!

Dank je en Bert ook,

 

Weinig zon hier vandaag maar ik hoorde dat Real Madrid een paar spelers wil lozen zo ook Barcelona ene Messi.

 

Misschien neem ik ze wel mee in een grote hutkoffer.

 

ps Internet op de kamer en gratis dus dat is een feessie.

0
Donderdag 18 februari 2010 om 12:16 uur

Wallace

Vincent schreef:

knap,

 

als vak P is uitverkocht kun je daar geen kaartje voor kopen en komt die persoon ook de tribune niet op.

Tuurlijk kun je een kaartje Q kopen en dan over de stoeltjes naar P lopen.. maar ik doe dingen graag vlgs de regels zoals ze bedoeld zijn

Als ik me niet vergis kun je voor Q helemaal geen losse kaarten kopen. Heb er een seizoenskaart en er was weinig plek meer toen ik hem haalde.

 

Dit ter info

0
Dinsdag 16 februari 2010 om 17:58 uur

Kees

Vincent schreef:

top 3 heeft echet al veel punten verloren, en zal 32 punten voor plaats 15 niet genoeg zijn.

 

misschien kunnen "we" nog eens kijken naar de delta tussen de kampioen en de nummer 15?

 

Ik hou het gewoon op 1 punt per wedstrijd. dus lopen we er 2 achter

gelijk bij feyenoord en winnen van roda is het advies

 

We hebben zeker 34 punten nodig om veilig te zijn. Het probleem is volgens mij dat er dit seizoen te weinig gelijke spelen zijn. Nu pakt men 3 i.p.v. 1 punt.

0
Dinsdag 16 februari 2010 om 17:29 uur

Francisco

g schreef:

Vergeet Ranko niet. Die revalideert al een jaar op kosten van ADO. Ik mag toch hopen dat die met een lagere aanbieding genoegen neemt en wat terugdoet vor de club.

de spelers zullen toch wel verzekerd zijn?? Volgens mij loopt hij gewoon in de ziektewet en kost ADO dat niets (weinig misschien?).

0
Maandag 15 februari 2010 om 19:10 uur

yesyes

Kees schreef:

Ik schrijf toch ook dat ik het een prima voetballer vind. Maar eerst 15 wedstrijden achter elkaar voetballen en redelijk presteren. Fysiek komt hij er in de 1 tegen 1 duels niet aan te pas en helaas is dat vaak in bepalend in het voetbal van heden.

 

Weet je nog dat half Den Haag Vicento bejubelde? Voorlopig is die teruggezet naar het B-team en moet ook nog een hele lange weg bewandelen.

man ben het helemaal niet met je eens, die jongen beheerst een techniek die weinig spelers hebben je moet die wedstrijd van gister nog een keer kijken en dan alleen op hem letten dan zal je nog versteld staan!,  ik vond hem in het stadion al super spelen en toen keek ik thuis die herhaling nog een keer en zag ik hem nog beter spelen. die techniek beheersing heb je of die heb je niet , dat heb niks met die 15 wedstrijden achter elkaar te maken. Met zo'n techniek is je fysiek niet eens belangrijk

 

 

0
Zondag 14 februari 2010 om 20:28 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Daar heb je ook volkomen gelijk in. Het eerste seizoen na de promotie kon ik me zoiets nog wel voorstellen maar dit seizoen hadden we zeker rond plaats 10 moeten voetballen. Dit alles is voor iedereen een grote teleurstelling.

 

Mochten we vanavond verliezen dan neemt de druk nog meer toe en ben ik benieuwd wat men met Atteveld doet.

 

Er is volgens mij sowieso geen geld voor een vervanger en of we daarmee überhaupt geholpen zijn is ook maar de vraag.

Ik denk denk dat de selectie op dit moment goed genoeg is om Willem II te verslaan. Maar eigenlijk zou je je eigenlijk alleen maar hoeven af te vragen met hoeveel er vanavond gewonnen zou worden. Maar daar is absoluut geen sprake van. Trainer en spelers hebben vanavond onze steun broodhard nodig.

 

Als men ook Atteveld wil ontslaan - iets wat ik volledig onterecht zou vinden - dan mag die hele RvC inclusief Kallen gelijk ook opstappen.

 

De zegeningen van deze club zijn mij compleet duister. Er loopt nu van alles rond bij de club: zakenlieden met twijfelachtige motieven of geloof je in Sinterklaas?, cricketers, ijdeltuiten, en baantjesjagers. Allen hebben ze één ding gemeen. Ze hebben geen allen verstand van voetbal,geen hart voor ADO -hooguit voor Quick -  en helpen derhalve de club nou niet bepaald vooruit. 

 

Wetzel was een ijdeltuit en lichtgewicht die een hoop ellende heeft veroorzaakt door alles en iedereen tegen zich in het harnas te jagen, en een sterk geromantiseerd beeld van de werkelijkheid te creëren, na eerst te zijn weggelopen van diezelfde werkelijkheid, maar naar mijn mening zijn de problemen met zijn vertrek bij lange na niet opgelost. 

 

Er zal toch heel snel een duidelijke visie ontwikkeld dienen te worden, met mensen aan het roer die wèl verstand van zaken hebben anders steven je af op degradatie en een miljoenentekort waar de honden geen brood van lusten. Iedereen zal dan over elkaar heen vallen om de beschuldigende vinger naar een ander te wijzen, maar de ramp is niet te voorzien.

 

Deze club wordt tot op de dag van vandaag uitermate slecht en amateuristisch geleid. Triest maar waar. Club en achterban verdienen beter dan deze bende die nu de scepter zwaait.

 

Overigens kende ADO hoogtijdagen toen er nog clubmensen in het bestuur zaten, die er voor de club zaten en voor de club alleen. Al die avonturiers daarna hebben weinig vreugde gebracht.

 

 

 

0
Zaterdag 13 februari 2010 om 16:00 uur

den haag

 

 

ADO heeft beroerde thuisbalans tegen Willem II
12/02/2010 12:42

De Eredivisie is dit weekeinde toe aan de 23ste speelronde. VI blikt vooruit op de cruciale wedstrijd tussen de laaggeklasseerde clubs ADO Den Haag en Willem II van zaterdag.




ADO DEN HAAG
Klassering 16de plaats
Het is dat ADO Den Haag in het laatste weekend van januari SC Heerenveen met 2-1 wist te verslaan, want de dertien wedstrijden daarvoor leverden acht Haagse nederlagen en vijf remises op. De ploeg van trainer Raymond Atteveld begon het seizoen nog zo voortvarend met klinkende zeges op Vitesse, RKC Waalwijk en AZ, maar van een 'Atteveld-effect' is inmiddels totaal geen sprake meer. De thuiswedstrijd tegen lotgenoot Willem II komt wellicht als geroepen, omdat de Tilburgers dit seizoen pas drie punten (één zege bij RKC Waalwijk) wisten veilig te stellen op vreemde bodem.

Opvallend Het Haagse kwartiertje was tot nu toe pas één keer echt van kracht, in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heerenveen. Cijfermatig is er voor ADO zeker geen sprake van een thuisvoordeel. Zeven van de twaalf nederlagen kwamen tot stand op Haags grondgebied, terwijl ook het aantal behaalde punten (zeven van de achttien) karig te noemen is. De Hagenezen zijn met slechts tien gemaakte goals dan ook de hekkensluiter als het gaat om het halen van punten én om scoren in eigen stadion, nog onder de gedoodverfde degradatiekandidaat RKC.

Afwezigen Piqué (voet), Rankovic (knie), Immers (enkel). Onzeker: Knopper (lies).




WILLEM II
Klassering 17de plaats
Sinds de aanstelling van Alfons Groenendijk als hoofdcoach op 17 februari 2009 heeft Willem II nauwelijks indruk kunnen maken. Waar Groenendijk vorig jaar het werk van zijn voorganger Andries Jonker, nu assistent-coach van Louis van Gaal bij Bayern München, wist voort te zetten door de Tilburgers vanaf een elfde plek na speelronde 23 naar de twaalfde positie in de eindstand te loodsen, daar weten de Tricolores nu dat ze op bezoek bij ADO Den Haag een belangrijke slag in de strijd om lijfsbehoud kunnen slaan.

Opvallend Frank Demouge speelde in het vorige Eredivisieseizoen een belangrijke rol in de middenmootpositie van Willem II. De van NEC overgekomen aanvaller bloeide tijdelijk op in Tilburg en vond in de eerste seizoenshelft dertien keer het net. In 2009 waren er nog slechts vijf competitiegoals van Demouge te tellen en in het nog prille 2010 welgeteld één. Dat verlies aan vorm is echter niet terug te zien in het Tilburgse doelsaldo. Nu staat de teller na 21 duels op 25, vorig jaar scoorde Willem II er 26. De slechte positie op de ranglijst is met negen geïncasseerde treffers méér (41 om 32) vooral te wijten aan een grotere defensieve wanorde.

Afwezigen Gregoire (enkel), Mäenpää (enkel), Quasten (knie), Swinkels (enkel), Akgün (hamstring), Van der Struijk (hamstring), Livramento (ziek), Kargbo (ziek), Zijler (geschorst).



Onderlinge historie

ADO Den Haag ontving Willem II twaalf keer in de Eredivisie en won pas drie duels van de Tilburgers. De overige zes nederlagen en drie gelijke spelen bieden weinig houvast voor het in het Forepark toch al zo tobbende thuisteam.

De laatste vijf onderlinge duels in Den Haag


Seizoen Wedstrijd Uitslag
2003/04 ADO Den Haag-Willem II 0-1
2004/05 ADO Den Haag-Willem II 0-1
2005/06 ADO Den Haag-Willem II 1-1
2006/07 ADO Den Haag-Willem II 2-1
2008/09 ADO Den Haag-Willem II 0-1



 

0
Vrijdag 12 februari 2010 om 14:27 uur

Advertentie

miq72

Fransje schreef:

Wijze woorden van spelers die inzien dat de meeste supporters (behalve de ranglijstanalisten van cadd) graag voetbal willen zien.

De meeste supporters willen dat we erin blijven en willen geen aanvallend voetbal zien zoals de 1e competitiehelft tegen Nac ,Feyenoord ,Heracles en als dieptepunt Sparta waar we een kansje of 12 weggaven met ons aanvallende voetbal .Er waren ook wedstrijden dat we gegroepeerd speelden en de tegenstander lieten komen zoals Twente en Az .Een kleine nederlaag 0-1 en een winst op Az als gevolg .Met deze ploeg is het moeilijk om aanvallend voetbal te spelen .Je aanvallende middenvelder scoort niet en verdedigd of niet mee of maakt domme overtredingen met kaarten als gevolg en je aanvallers scoren niet of te weinig .Gevolg is dat ploegen rustig afwachten , het middenveld op het gemakkie oversteken en de brose verdediging passeren. Dit hebben bijv nac ,Feyenoord ,maar vooral Heracles en Sparta gedaan .Dat de trainer daar geen zin meer in heeft is dus meer dan begrijpelijk en terecht!!!

0
Donderdag 11 februari 2010 om 13:48 uur

<FCDH>

Wetzel wil functie bij ADO Den Haag terug
André Wetzel eist zijn baan als technisch directeur bij ADO Den Haag terug. Dat liet hij weten bij de arbitragezaak tegen zijn voormalig werkgever. Mocht de commissie niet met die eis instemmen, dan wil Wetzel een ontbindingsvergoeding van 340.000 euro

Dat schrijft De Telegraaf woensdag. Wetzel werd eind vorig jaar door ADO Den Haag ontslagen na kritische uitspraken in De Volkskrant. De toenmalig technisch directeur liet zich negatief uit over de rol van de Raad van Commissarissen in de kwestie rond de terugkeer van Ricky van den Bergh in de A-selectie. Tegen de lijn van Wetzel in werd de tijdelijk verbannen middenvelder in genade aangenomen.

Volgens ADO was er destijds al langer onvrede over het functioneren van Wetzel. Daar kon de club echter geen schriftelijk bewijs voor overleggen. "In de notulen van de laatste vier commissarissenvergaderingen, waar Wetzel bij aanwezig is geweest, is geen woord van kritiek te vinden", zei de raadsman van Wetzel, Eric Vilé. Volgens de advocaat van ADO Fred Geulen werd die kritiek 'mondeling' gegeven.

Geulen speelde vervolgens hard op de man. "Wetzel had weinig ervaring op dit niveau in het betaald voetbal. Wetzel miste de vaardigheden voor zijn functie. Wetzel was een eilandje binnen de club. Wetzel sprak voortdurend slecht over collega's en commissarissen. Wetzel wist alles beter en alle overige betrokkenen snapten er volgens hem niks van. Als Wetzel zijn zin niet kreeg, gedroeg hij zich als een klein kind, dat stampvoetend zijn ongenoegen kenbaar maakte", citeerde De Telegraaf de raadsman van ADO Den Haag tijdens de arbitragezaak.



 

0
Woensdag 10 februari 2010 om 08:54 uur

Fransje

Johannes schreef:

Nogmaals: kijk in de spiegel, daar leer je van. Bij alles boven 5-0 had de hele hcf- en capuchon gemeente óók zitten janken en met zakdoekjes zitten zwaaien dat de trainer er niks van kan. De trainer is er om het hele seizoen tot een goed einde te brengen, niet alleen de onmogelijke wedstrijd in Eindhoven. In dat licht bezien is het zaterdag relatief goed afgelopen; het doel is namelijk NIET DEGRADEREN. Kijk naar het doelsaldo: Sparta willen we nog inhalen (graag zelfs) en die hebben doelsaldo +2 ten opzichte van ons. Jij blijft dan nog steeds volhouden dat 9-0 of 9-2 veel beter is? Omdat je dan meer plezier voor je geld gehad hebt?!?

Dat de trainer er weinig van begrijpt blijkt uit waar we nu staan. Daar heb je geen stigmatiserende opmerkingen, naar anders denkende supporters als jij, voor nodig. Als jij denkt dat je met behoudend en zakelijk voetbal je doel bereikt moet je maar eens terug in de tijd gaan, hoef je nog niet eens zo ver in je geheugen te graven. Supporters betalen veel geld om een voetbalwedstrijd te zien, ze willen zien dat hun voetballers inzet tonen, niet voor zakelijke analyses en wat eventueel belangrijk is voor over 18 wedstrijden. Deze supporters blijven ook komen na een eventuele degradatie, ze zijn nl. verbonden aan de club...ongeacht hoe deze er voor staat....en jij hoe ziet jouw spiegelbeeld eruit?

0
Maandag 8 februari 2010 om 07:29 uur

Nu online

Erik070, TheMariner, rh_vakm en 103 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4