Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

JB schreef:

Ishizaki:

 

- 28

- 1.80m

- 196 wedstrijden - 43 doelpunten

 

Vorig seizoen 6 doelpunten in 22 wedstrijden, maar daarbij wel 4 penalties. Dus maar 2 velddoelpunten.

Dit seizoen (in Zweden zijn ze nu halverwege) 1 invalbeurt - 1 doelpunt

 

Dat zijn niet bepaald indrukwekkende cijfers.

 

Maar ja, hij is volgens transfermarkt.de dan ook rechtershalf.

Heeft nog wel een contract tot 2016 en zou 2 miljoen euro op moeten brengen.

 

Zou ik toch voor Eklund gaan. ;-))

Die volgens een Zweedse transfersite 375.000 SEK oftewel 40.000 Euro waard is.

 

Zeker als er een kopsterke spits gezocht wordt omdat je dan met zowel Verhoek als met Kubik vanaf beide vleugels steeds de optie hebt van buitenom-voorzet en binnendoor-zelf schieten.

Tsja, dan bedoel ik waarschijnlijk zijn broer!!!!

 

Effe alle gekheid op een stokkie. Eklund zou kunnen maar volgens mij hebben ze gister een wedstrijd bekeken en Brage speelde afgelopen zaterdagmiddag. Zaterdag in de middag kwam de selectie pas terug van het trainingskamp. Of Van der Brom heeft zaterdag een afslag eerder genomen.

0
Maandag 19 juli 2010 om 22:38 uur

Ooievaar

Hopelijk nog een spits - ga ik wel van uit - dan is naar mijn smaak de selectie aardig op sterkte, en kunnen we met een gerust hart de competitie ingaan.

 

Wij zijn dan zeker sterker geworden, en de concurrentie zwakker. Simpel zat. De selecties van Excelsior, Graafschap, VVV, Willem II, Vitesse, Heracles en Nec zijn echt niet beter dan de onze. Dus is plek 12 een reële optie. Mits er niet zes man hun poot breken. 

 

De sfeer in- en om de club is goed dus met name thuis moet dat meer punten en kijkplezier opleveren. Zou tijd worden.

 

Overigens zou ik erg tevreden zijn als onze niieuwe spits er 10 maakt. Meer mag altijd natuurlijk (...) 

0
Maandag 19 juli 2010 om 19:45 uur

pascal-070

Toevallig, ik ben gister ook weer thuisgekomen van vakantie in Duitsland. Beetje saai park maar ook bij omgeving Sauerland. Gingen daar voetbal kijken in een zaaltje pleurus warm. Wel lekker goedkoop daar, bier 1 euro enzo. 

 

On: tot nu toe wel goed nieuws over ado, alles gewonnen tot nu toe en selectie alleen maar versterkt. Ik hoop nog op een vertrek van powel en dat we dan een redelijke spits kunnen aantrekken. 

0
Zaterdag 17 juli 2010 om 12:27 uur

super fc denhaag

edgar schreef:

Ik ben het wél met je eens;centraal schat ik Kum en Derijck én Rankovic hoger in dan de te trage Bosschaart en als linksback komt hij daardoor ook te kort. Aardige gozer, maar als wij hogerop willen moeten we echt afscheid van hem nemen....

afscheid nemen van bossie vind ik nog te vroeg. het is net wat ooievaar al eerder had aangegeven: wat als we blessures of schorsingen krijgen. dan zitten we weer met een probleem. vond m trouwens vorig jaar al beter spelen als het jaar ervoor. dus gewoon bij de selectie houden.

0
Zaterdag 17 juli 2010 om 10:14 uur

ADO supporter Leidschenveen

Twee ‘ pingels’ brengen ADO Den Haag in pover duel zege op AGOVV
16 July 2010 om 22:14

Bijna aan het einde van een trainingsweek in Garderen (zaterdag keert de selectie huiswaarts) speelde ADO Den Haag op het fraaie complex van SDC Putten een oefenduel tegen eerste divisionist AGOVV.
Trainer John van den Brom moest vlak voor de wedstrijd nog een wijziging aanbrengen in zijn team. Hij had Wesley Verhoek als rechterspits in zijn beginopstelling staan en Frantisek Kubik op links. Verhoek haakte echter vlak voor de wedstrijd af en keerde direct, wegens maagklachten, huiswaarts.
Daardoor mocht Charlton Vicento (die eerde deze week een teleurstelling rijker werd door niet geselecteerd te worden voor het EK van Onder 19) op links aantreden. Kubik verhuisde daardoor naar de rechtervleugel.
ADO Den Haag speelde een betere eerste dan tweede helft. De Hagenaars waren technisch de betere ploeg en waren voor rust dan ook meer te vinden op de helft van AGOVV, dat na het vertrek van Van den Brom nu onder leiding staat van Hans de Koning, overgekomen van TOP Oss. Bij de ploeg uit Apeldoorn is het momenteel een ‘duiventil’, want de ene na de andere speler strijkt er neer om een stage af te werken.
Na een kwartier spelen zag Frantisek Kubik na een goede actie op rechts, dat Jens Toornstra nog net bij de bal kon komen, maar zijn inzet verdween simpel in de handen van (oud-ADO) doelman Stefan Postma.
Een minuut later was Lex Immers, weer in de spits geposteerd, bijna succesvol. Timothy Derijck verstuurde een diepe pass op Vicento, die breed legde op Immers. De blonde aanvaller gaf de bal veel curve mee, maar deze verdween net naast de kruising. Derijck was door Van den Brom op het middenveld geposteerd (met naast zich Danny Buijs en Jens Toornstra). Dat betekende dat Ricky van den Bergh op de bank plaats moest nemen. Door het doorschijven van Derijck werd het centrale duo gevormd door Pascal Bosschaart en Chris Kum.
Ook AGOVV kreeg een kansje. Uit een vrije trap van Ugur Yildirim kopte Paul Mulders via de lat boven doelman Gino Coutinho over. Coutinho stond tussen de palen omdat Robert Zwinkels de afgelopen week apart getraind heeft vanwege een lichte blessure in het dijbeen. ,,Niets ernstig hoor”, liet de doelwachter toekijkend op de tribune weten. ,,Het is meer uit voorzorg”.
Rond het halve uur moest scheidsrechter Bakkelo even optreden omdat Vicento en Ramon Leeuwin met elkaar aan het bakkeleien waren. Leeuwin gaf de bal niet snel genoeg af, wat resulteerde in wat trek- en duwwerk. De vrede was echter weer snel getekend.
In de slotfase van de eerste helft kwam ADO Den Haag verdiend aan de leiding. Derijck verstuurde een uitstekende dieptepass op Frantisek Kubik. Hij ging met de bal op snelheid de zestien in, wilde aanleggen voor zijn linkerbeen, maar werd vervolgens aangetikt door Stanley Tailor. Bakkelo kon niets anders doen dan de bal op de stip leggen. Timothy Derijck gaf vervolgens Stefan Postma geen schijn van kans: 0-1.
Bijna was het voor rust ook nog 0-2 geweest. Derijck bereikte Kubik, die op snelheid op Postma afging. Fel op de huid gezeten mikte hij echter naast het Apeldoornse doel.
In de tweede helft mocht bij ADO Den Haag Ricky van den Bergh zijn opwachting maken op het middenveld. Daardoor verhuisde Jens Toornstra naar rechts op de vleugel, want Kubik mocht gaan douchen. Op links had Vicento zijn plaats afgestaan aan Berry Powel, die eerde deze week een stage bij het Duitse MSV Duisburg zag mislukken.
Bijna halverwege de tweede helft mocht ook Ahmed Ammi naar de kant komen (uit voorzorg omdat hij al tweemaal was uitgevallen met hamstringproblemen). Zijn plek werd overgenomen door Lorenzo Pique.
Over die tweede helft valt niet veel te melden. Met het verdwijnen van Toornstra naar de rechtervleugel, was de beweging weg op het middenveld. De twee centrumverdedigers Bosschaart en Kum konden de ballen vaak moeilijk kwijt. De passing werd af en toe wat onzuiver en het tempo lag veel te laag. Natuurlijk gaan ook de vermoeidheid van zo’n trainingsweek en de drukkende warmte dan een rol spelen.
Omdat aan de andere kant door Hans de Koning ook veel gewisseld werd, was het in het tweede bedrijf geen wedstrijd om lang van wakker te liggen. Het laatste kwartier mocht ook Raily Ignacio nog opdraven in de plaats van Lex Immers. Ignacio wilde wel, had langs de lijn twee goede acties in huis, die echter niets opleverden. Powel dacht gevaarlijk te kunnen worden na een prima steekbal van Ricky van den Bergh, maar Lex Immers zag Powel niet komen en pikte – onnodig – net de bal voor hem weg.
Toch zou ADO Den Haag de marge nog verdubbelen. En weer was het een trap van elfmeter. Een dieptepass bereikte Danny Buijs, die wat onbeholpen door proefspeler Noë Bokila van de bal werd gelopen. Arbiter Bakkelo wees - overigens terecht - weer naar de stip. Nu voltrok Van den Bergh het vonnis. Doelman Daan Hulskamp, die na de pauze Postma was komen vervangen, ging de verkeerde hoek in: 0-2.
Komende woensdag speelt ADO Den Haag in het eigen Kyocera Stadion tegen het Schotse Hibernian.
 

0
Zaterdag 17 juli 2010 om 09:48 uur

Ooievaar

ADODENHAAG schreef:

Ik denk dat een hoop mensen hier al vinden dat hij blij mag zijn met een contractverlenging. Derijck is een stuk sneller en kopsterk... zal niet weten waarom je dan Bossie op zal stellen. Ik persoonlijk denk dat we Bossie helemaal niet meer nodig hadden.

Dat valt nog te bezien. De breedte van je selectie bepaalt de sterke van je team. Met elf spelers redden we het dus niet. Of Jan of Piet speelt is nu natuurlijk niet zo interessant, wel als Jan of Piet geblesseerd raakt of tegen een schorsing oploopt. Dus ook Bosschaart kan wel degelijk van nut zijn.

 

Zou graag nog een echte centrum spits erbij hebben, iemand die ook in de lucht gevaarlijk is. Type Linford dus, kan je talent Vicento rustig brengen.

0
Vrijdag 16 juli 2010 om 22:14 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Powel al weer terug uit Duisburg
De proefperiode van Berry Powel bij MSV Duisburg is van korte duur geweest. Hij is al weer terug en heeft zich bij de selectie van ADO Den Haag vervoegd, aldus het AD.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 16 juli 2010 om 09:36 uur

Vlakko

Powel weer terug in Garderen bij de selectie na zijn 2 dagen proef bij MSV Duisburg.

 

Nog niet duidelijk of er een vervolg komt in de interesse van Duisburg.

0
Donderdag 15 juli 2010 om 19:17 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Berry Powel op proef in Duisburg
Berry Powel heeft van ADO Den Haag toestemming gekregen zich bij de selectie te vervoegen van MSV Duisburg in de hoop bij die club een contract te verdienen.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 13 juli 2010 om 12:52 uur

<FCDH>

Maurice Steijn: ,,Groep compleet, alleen Barry Powel werkt stage af bij Duisburg''
12 July 2010 om 22:42
De eerste dag van het trainingskamp in Garderen zit erop. De eerste training gaf even wat problemen vanwege hevige regen en onweer, maar daarna verliep de maandag volledig naar wens. Haaglandenvoetbal.nl kijkt op dag 1 terug met Maurice Steijn.




Assistent-trainer Steijn: ,,Die eerste training liep inderdaad niet helemaal naar wens. Wij begonnen om half twaalf, maar vanwege hevige regen en onweer moesten wij naar binnen en een kwartiertje schuilen. Daarna hebben wij goed kunnen trainen, weliswaar in de regen, maar dat was verder geen probleem.''



Na de training wachtte de spelersgroep de lunch, verzorging en rusten. Om zes uur stond de tweede training van de dag op het complex van Flevo Boys op het programma. ,,Het is goed oefenen bij die club, de velden zijn oké, dus wij hebben niets te klagen.''




Maurice Steijn voor het duel tegen FC Dodrecht



Bij de selectie van ADO Den Haag in Garderen ontbreekt aanvaller Barry Powel. Maurice Steijn verklaart zijn afwezigheid: ,,Barry is er niet bij, want hij gaat op stage bij Duisburg in Duitsland.'' Mocht het tot een overgang komen van Powel, dan opent dat wellicht (financiële) mogelijkheden voor ADO Den Haag om naar een andere spits uit te kijken. Ook Mitchell Piqué zit niet bij de groep omdat hij – voorlopig – is afgevallen en hard aan de slag moet om terug te komen op het juiste niveau.




Barry Powel, op stage bij Duisburg



Twee spelers werkten apart van de groep: Ahmed Ammi en Lex Immers. Beide spelers hebben last van een hamstringblessure. Ammi viel zaterdag al snel uit tegen FC Dordrecht (voor de tweede maal al in een oefenduel) en Lex Immers haakte al na de warming-up af. ,,Zij hebben inderdaad los van de groep getraind, maar zij zitten er wel heel dicht tegenaan'', laat Steijn geruststellend weten.



ADO Den Haag traint deze week in principe tweemaal per dag. Steijn: ,,En wij beginnen drie dagen met een bosloop voor het ontbijt.'' Kortom er wordt hard gewerkt om ook conditioneel op het juiste niveau te komen.




John van den Brom en Maurice Steijn



Maurice Steijn is dit seizoen ook volledig betrokken bij het eerste team. ,,Ik was vorig seizoen er natuurlijk al bij getrokken. Dat was niet voor niets. Nu hebben de RvC (Raad van Commissarissen – red.),de directie en ook Van den Brom duidelijk aangegeven, dat zij wilden dat ik vast bij het eerste zou komen en mij ook volledig daarop kon concentreren.''


cursus




Het Belofteteam staat komend seizoen onder leiding van Dennis den Turk, die aan het einde van het vorige seizoen al de honneurs van Steijn waarnam toen hij was gebombardeerd tot hoofdcoach. Steijn richt nu ook zijn pijlen volledig op de cursus coach Betaald Voetbal waar hij aan bezig is. Steijn: ,,Ik heb voor de cursus een WK-opdracht gehad en die ben ik nu aan het afmaken. Op 2 augustus moet ik voor een gehele dag bij Ajax kijken en 17 augustus bij Feyenoord, dus die cursus loopt – ook in de zomerperiode – gewoon door. Je moet er veel tijd en energie insteken, het is echt een jaar heel hard werken'', weet Steijn.



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Dinsdag 13 juli 2010 om 10:03 uur

Nu online

Madmax en 240 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4