Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DaveDH

alexander87 schreef:

coutinho

malone wormgoor beugelsdijk supi

toornstra holla meijers

v.duinen poepon vicento
Waarom je toch al wankele verdediging verzwakken met Supi?
0
Woensdag 24 oktober 2012 om 09:14 uur

BLEISWIJK-1

Waarom we eeeeeeecht niet Jeffrey van As als technisch manager moeten willen!!!

http://www.vi.nl/radio/229710/Technisch-directeur-Van-As-wast-handen-in-onschuld.htm
0
Dinsdag 23 oktober 2012 om 23:55 uur

D.H.zuid-west

Niet zo vreemd dat het niet lekker loopt, kijk nu eens goed naar de opstelling en zie dat Chery / Mike / Omeruo en Meijers allemaal op een voor hun niet natuurlijke plaats in het veld staan. Tuurlijk doet Meijers het redelijk goed op die positie maar daar moet je bv een van Peppen hebben staan, kan Meijers mooi het middenveld versterken. Omeruo speelt momenteel niet zijn beste wedstrijden, waarom niet eens Malone neerzetten..... die is toch voor deze positie gehaald? En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Je hebt materiaal voor 4-4-2 maar dat weigert de trainer te zien. Het 3 mans middenveld tegen de vier van Utrecht was beslissend, ieder duel werd daar in het voordeel van Utrecht beslecht. Tel daarbij op dat we uitglijden en slordige passes afleveren en je kan van iedereen verliezen.

Toch wil ik niet negatief zijn, de spelers hebben wel degelijk kwaliteiten en bezitten een vechtersmentaliteit. Ik wil daarom wachten met een eindoordeel over Steijn te vellen, laat hem maar gewoon tot de winterstop zitten en beoordeel dan zijn positie. Wel zou ik Ron Jans eens polsen voor een TM/TD functie nu hij toch niets te doen heeft. Kost wat maar dan heb je i.i.g. weer meer voetbalkennis in huis.
0
Dinsdag 23 oktober 2012 om 18:08 uur

Mr. FC DEN HAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Nou, nou, nou regio Haaglanden staat er weer gekleurd op, zie volgende bericht van Nos TT pagina 111, bron: Nos.nl. Niet echt goed nieuws voor onze club want eventuele nieuwe sponsors zullen dit voorval absoluut gaan associëren met onze club. Want wat bij Haaglandia kan gebeuren kan ook natuurlijk met de lagere teams of amateurtak van ADO voorvallen....

Massale vechtpartij op voetbalveld

Haaglandenvoetbal.nl
Toegevoegd: maandag 22 okt 2012, 11:33
Een team van de voetbalclub Haaglandia in Rijswijk is voorlopig door het clubbestuur geschorst na een massale vechtpartij afgelopen zaterdag. Bij die vechtpartij raakte een speler van tegenstander PGS-Vogel zwaargewond. Hij werd zo hard geschopt en geslagen dat hij een oogkas brak.

Vier spelers van het team zijn gearresteerd. Volgens de penningmeester van de club is de speler die zijn tegenstander ernstig verwondde, opgepakt voor poging tot doodslag.

Volgens de club was het een harde wedstrijd tussen de zaterdagamateurs en liep die aan het eind van de tweede helft uit de hand, nadat een speler van PGS-Vogel een klap had uitgedeeld.

Royeren
De politie heeft een onderzoek ingesteld. Ook Haaglandia doet intern onderzoek en zegt niet te aarzelen om spelers te royeren. Verder wordt de scheidsrechter door de KNVB gehoord. Ook vraagt de voetbalbond verklaringen van de clubs en spelers op. Binnen twee weken krijgen de betrokkenen te horen of en welke straf ze krijgen.
Ik word hier persoonlijk nou heel erg diep triest van, waarom dit nutteloze agressieve geweld? Los het eerst met woorden op stelletjes heikneuters van Haaglandia.... jullie gooien onze mooie sportieve regio compleet te koop.

Wel hulde voor de harde maatregelen die het Bestuur van Haaglandia direct heeft getroffen!
0
Maandag 22 oktober 2012 om 14:11 uur

Beest

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Wat een grote teleurstelling gisterenmiddag en te weinig publiek en Steijns groen/gele keurkorps liet het voor de zoveelste keer thuis nog wel.... (dat moet je toch tenminste voor 130% tot het bot motiveren!) totaal afweten, wat een amateurs hebben we hier toch lopen. Wat een schandalige vertoning en de zoveelste thuis afgang, mijn grote dank gaat het naar onze huisgoochelaar Maurice Steijn, die zorgt er immers voor dat ons mooie theater nog sneller dan voorheen leegloopt! 

Maar schilder mij hier maar af als Mr. Negativo of Mr. Zeikerd mijn gelijk krijg ik helaas toch wel, daar heb ik jullie spitsvondige commentaar niet voor nodig. Want zoals vele van jullie inmiddels weten laat dat mij volkomen koud, veel succes met een bijna failliete ADO DEN HAAG NV organisatie.... 

Ondernemen is een koud kunstje die deze huidige beleidsmakers hoog in het vaandel hebben staan, ziehier de voorlopige resultaten met als dieptepunt geen technisch manager. Over de premie regelingen met de spelers heb ik na de afgang van vandaag maar buiten beschouwing gelaten. Wat een FC KNUDDE club en beleid hebben we hier toch in regio Haaglanden!

Keiharde cijfers liegen niet ze zijn hoogstens manipuleerbaar, maar het is nu dus wel duidelijk dat de echte Hagenees zich niet laat verleiden met mooie praatjes over topvoetbal in onze Haagse regio. Al deze beloftes zijn zo verrot als de hele Haagse voetbal prof organisatie bijelkaar. De winter staat bijna voor de deur en het zullen zeer magere jaren worden als er al een toekomst voor een Haagse voetbal organisatie als de onze levensvatbaar is!
toch een vraag aan jouw want jij bent blijkbaar de gene die aale ins en outs weet omtrent financiele plaatje
jij roept dat een mooie boekhouder de cijfers wat opvrolijkt maar dan mag je mij welles uitleggen hou die dat dan doet want een tekort blijft een tekort hoe je ook schuift met zaken dus voor je loopt te bleren dat het allemaal niet goed is leg s uit waarom jij denkt dat dat zo is want blindelings roepen dat ado bijna failliet is is namelijk bullshit
dus leg jij s uit waarom jij meer afweet van de financiele situatie dan de knvb en wat je dan weet want volgens mij doe jij alleen maar aan stemming makerij
0
Maandag 22 oktober 2012 om 08:50 uur

Victor

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Wie mij de mond wilt snoeren moet wel van hele goede huize komen en ja ik vind Ooievaar 1 van de betere shouters van deze shoutbox. Hij neemt tenminste geen hypocriete houding aan of blaas met alle winden mee, maar zeg echt waar het op staat al weet hij waarschijnlijk niet alle ins en outs van onze club. Ik heb deze achtergrond informatie wel maar om persoonlijke/prive redenen wens ik die niet met jullie allemaal te delen. Laat ik het zo stellen onze club staat er slechter voor dan alle positieve ja-knikkers cq van der Kallen trawanten doen geloven. Onze club is dood en doodziek en uiteindelijk zal de waarheid net als bij Lance Armstrong het geval is naar boven komen drijven.

Echter blijven jullie maar geloven in het financiele positieve saldo verhaaltje dat FC/ADO DEN HAAG heet, spoedig zal er meer shit naar boven komen waar jullie allemaal stijl van achterover zullen vallen! Toeschouwers laten het massaal afweten en een aantal sponsors is ook al afgehaakt en ze staan momenteel echt niet in de rij om een amateuristische geleide organisatie te gaan sponsoren. Zeker niet met de puppetmaster Mark van der Kallen die op de achtergrond nog steeds stevig aan diverse touwtjes binnen onze organisatie trekt!
Wie probeert jou de mond te snoeren? Waarom verdedig je ooievaar? Ik geloof best dat je niets liever wilt dan dat het goed gaat met de club, maar waarom zo uit de hoogte doen.
Als jij inside information hebt, prima
Maar doe dan niet zo neerbuigend tegenover positief gestemde fans die blij zijn met het jonge talentvolle, goed presterende team.
Ik heb jouw informatie niet, maar weet wel dat clubs in categorieën worden ingedeeld wat betreft gezondheid. Als onze club zo ziek zou zijn als jij beweert, waarom zitten we dan niet in de laagste categorie?
Er wordt nu toch juist heel erg op de kleintjes gelet. Spelers moeten bij de club willen spelen niet om de zakken te vullen, maar om zich te ontwikkelen. Lijkt me een prima zaak. De club toont zich zeer betrokken bij maatschappelijke vraagstukken. Het imago wordt steeds beter. Lijkt me heel gezond. De inkomsten wat betreft bezoekersaantallen valt zeker tegen. Daar maak ik me ook wel een beetje zorgen om.
En ja het is nog steeds economische crisis waardoor veel sponsors niet willen instappen. Maar kijk eens naar de andere clubs. Al met al staan we nu waar we horen te staan.
Het is makkelijk kritiek te hebben op mensen die hun nek durven uit te steken. Mede door Vd Kallen bestaan we nog en staan we er goed voor.
Wees blij dat deze man dit heeft gedaan. Geloof je nu echt dat hij veel rijker is geworden door in Ado te stappen? Als jij het voor het zeggen had gehad hoe had jij het dan gedaan.
Ik ben benieuwd of je ook kan beargumenteren hoe het dan wel moet.
Onze club dood- en doodziek. Ik denk dat het best meevalt.
0
Maandag 22 oktober 2012 om 00:52 uur

Advertentie

Moi

Ik snap een ding niet.Waarom heeft ADO Othman (PEC zwolle) afgetest?
0
Zondag 21 oktober 2012 om 20:00 uur

Rob2002

Ik noem het meer collectief falen.

Waarom tegen de Juden wel vol gas en agressief? En nu als een stelletje volgevreten vedettes?

Het gaat even een paar wedstrijden goed...en dan zakt het weer in....

Zorg gewoon dat je elke wedstrijd fris en fanatiek probeert te spelen...dan kan je ook verliezen, maar niet met zo`n wanprestatie als vandaag....als Utecht gewoon doet wat het moet doen wordt het gewoon 1-5...
0
Zondag 21 oktober 2012 om 14:32 uur

BLEISWIJK-1

D.H.zuid-west schreef:

Die laatste alinea, die snap ik echt niet. Waarom zou Steijn aan de stoelpoten van Driebergen willen zagen? Volgens mij moet hij dankbaar zijn dat hij er vorig jaar niet door vd Kallen en Driebergen is uitgegooid. In plaats daarvan heeft hij het vertrouwen gekregen om revanche te nemen op een slecht seizoen..... waar hij overigens goed mee bezig moet ik eerlijk bekennen.

Wat is de winst voor Steijn als Driebergen weggaat? Gaat hijj dan zelf op die stoel zitten??
Weet je met wie de evaluatie vorig seizoen plaats vond? Met Beijersbergen. En denk je nou echt dat Cees Driebergen, die nog geen jaar in dienst was, iets te vertellen had over Maurice Steyn? Dat moet je dan ook los van elkaar zien. Vanaf dit seizoen heeft Driebergen echt wat te zeggen, met het terugtreden van Beijersbergen en vd.Kallen.

Om wat voor rede dan ook wil ADO Castelen niet vastleggen. Steyn legt de schuld hiervan bij Driebergen. Waarom doet hij dat? Om zijn eigen straatje schoon te vegen als het straks ineens niet meer zo goed gaat? Hij moet niet zeuren en gewoon aan de slag gaan met zijn selectie. Hij mag best kritiek op Driebergen hebben. Maar doe dat lekker intern. Het heeft voor ADO echt geen toegevoegde waarde als dit in het nieuws komt.

En nu met die premies hetzelfde verhaal. Regel dat lekker intern. Het kan nu alleen zo zijn dat Steyn niet de bron is, maar de spelersraad of de VVCS. Maar ADO als club heeft er echt niks aan dat dit in het nieuws komt. Daarom moet Steyn hier publiekelijk niet op ingaan. Er zal best een rede zij waarom dit niet geregeld is. En daar moet Steyn ook maar mee leren leven.

0
Zaterdag 20 oktober 2012 om 15:06 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Precies! Daar dacht ik ook gelijk aan.

Twee seizoenen geleden toen we uit tegen Ajax wonnen, kregen de spelers een Ipad. Hier kreeg je ook geouwehoer over omdat sommige jongens hem nog niet hadden ontvangen.

En het is al weer een tijd geleden. Maar ook onder Wetzel was er sprake van een premieverlaging. Dit tot onvrede van de spelers.

Het blijft alleen jammer dat dit de pers haalt. En het is alweer de tweede keer in korte tijd dat Steyn aan de poten van Driebergen zaagt. Ook met Castelen werd dit gedaan.
Die laatste alinea, die snap ik echt niet. Waarom zou Steijn aan de stoelpoten van Driebergen willen zagen? Volgens mij moet hij dankbaar zijn dat hij er vorig jaar niet door vd Kallen en Driebergen is uitgegooid. In plaats daarvan heeft hij het vertrouwen gekregen om revanche te nemen op een slecht seizoen..... waar hij overigens goed mee bezig moet ik eerlijk bekennen.

Wat is de winst voor Steijn als Driebergen weggaat? Gaat hijj dan zelf op die stoel zitten??
0
Zaterdag 20 oktober 2012 om 14:12 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 136 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4