Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

oodh

Jacco schreef:

hij is er 2 weken en heeft (behalve turkijk, waarin hij wel meteen scoorde) nog niet gespeeld. Heeft een blessure die iedereen had kunnen krijgen (vocht in zijn knie)  maar jij kan nu al bepalen dat het geen goede speler voor ons is.

 

beetje de tendens tegenwoordig bij Den Haag (waar ik me echt dood voor schaam) spelers afbranden voordat ze maar iets gedaan hebben. Zaterdag ook bij Van Hese, Verhoek en Soltani.

 

Ik brand helemaal niemand af. Maar geef toe dat het halen van een 32 jarige die het laatste half jaar maar wat heeft aangemodderd (niet fit) en blessuregevoelig is (en nu ook meteen geblesseerd), toch weinig vertrouwen geeft...  

0
Maandag 1 februari 2010 om 15:59 uur

oodh

Jacco schreef:

reageer je ook nog zo als Oper de winnende maakt in de wedstrijd dat wij ons veilig spelen?

Als dat een intikkertje is nadat hij veel wedstrijden gemist heeft wel ja. Ik reageer niet zo wanneer hij heel snel aanhaakt en ons beter maakt. Overigens hoop ik daar natuurlijk wel op, maar heb er nu nog weinig vertrouwen in zeker gezien zijn verleden. 

0
Maandag 1 februari 2010 om 15:45 uur

oodh

<FCDH> schreef:

toch kan ik me goed voorstellen dat sommige supporters teleurgesteld zijn? al 14 wedstrijden niet gewonnen en de eerste helft van zaterdag was niet om aan te zien voetbal is emotie

 

zal er nog wat bijkomen vandaag?ik hoop voorin nog wat achterin staat het wel redelijk?

Of er wat bijkomt... Weet niet eens of je daar zo blij mee moet zijn. De vorige ingeving was een wat oude spits die het afgelopen half jaar weinig had gespeeld in China. Nog zo'n RA actie en je gooit weer geld weg. Ik word pas blij wanneer er iemand komt die onmiddellijk de ploeg beter maakt en niet van weer zo'n paniekaankoop van RA.

0
Maandag 1 februari 2010 om 15:29 uur

g

Aad schreef:

Ja, hier was ik al bang voor. Toornstra en Hulst worden al gekraakt op basis van 1 of 2 wedstrijden. Wedstrijden waarin spelers die de kar moeten trekken (Buijs, Derijck, Ammi, Bosschaart, Kum en gisteren Luijkx) niet thuis geven of het al moeilijk genoeg met zichzelf hebben.

 

Elke topper uit de champions-leage is ooit als nieuweling in de ploeg gekomen maar kreeg vertrouwen.

 

Nu wil ik onze youngsters niet direct zien als toekomstige Messi's maar vertrouwen van het Haags publiek is altijd ver te zoeken.

Voordat ze één bal hebben getrapt zijn ze geweldig (Luijkx, Oper) maar o wee wanneer het niet loopt.

Geen wonder dat een hele lading spelers geen enkele zin heeft om naar ADO te komen. Kritiek kunnen ze overal krijgen.

Dit zal wel uit dezelfde hoek komen als die gasten die dapper met hun witte zakdoekjes staan te zwaaien.

 

Als Atteveld zegt dat ADO voor het eigen publiek 'doodslaat', dan moet je je dat als publiek aantrekken, en je daarvoor schamen. Die gasten moeten een kick krijgen als ze thuisspelen, in plaats van een

paniekaanval. Ik lees hier regelmatig kreten als 'we moeten de hele wedstrijd achter onze jongens staan', maar in de praktijk hoor ik daar heel weinig van terug. Of het moet zijn dat men de hele wedstrijd achter 'onze' jongens staat -Lex Immers en RvdB, en dat de rest lekker de pleuris kan krijgen.

 

Dat de supporters hebben meegeholpen aan het betere imago van de club zal best, maar het lijkt er toch op dat ze in dat proces zijn vergeten dat er zoiets bestaat als je cluppie aanmoedigen (in plaats van te zwijgen of, vaker nog, uit te fluiten).

0
Zondag 31 januari 2010 om 15:35 uur

Ooievaar

GroenGeel schreef:

Ooievaar, ben jij dit echt, of post iemand onder jou naam?

Ik herken je echt niet terug in je laatste posts!

 

De realiteit is gewoon dat als we met 11 tegen 11 hadden gestaan, met 0-3 hadden verloren. Wat een dramatisch gebrek aan kwaliteit zeg!

"Oper weet wel raad met de ballen van Verhoek" :)

Wat een waardeloze voetballer is die Verhoek, ja hij maakt een lucky, maar moet gewoon 3-1 maken maar geeft een voorzet in niemandsland en kijkt dan boos naar de rest...slecht voor de sfeer die gozer.

 

Al met al natuurlijk fantasctisch dat we drie punten pakken met en belachelijk goedgekeurde 2e goal. We hadden gewoon schandalig geluk.

 

Laten we vooral blijven denken dat we met dit materiaal punten blijven pakken. Versterkingen worden alleen door de concurrenten gehaald, maar wij hebben toch mooi een geblesseerde spits gehaald, chapeau!

 

Dus buiten de drie punten niets positiefs gezien gisteren. En wat mij nog veel meer zorgen baart is het feit dat iedereen nu weer z'n ogen sluit voor de dramatische kwaliteit en waardeloze tactisch inzicht van Atteveld.

Zoals gezegd: zwarte pieten uitdelen is handiger na het seizoen. Nu telt maar één ding en dat is handhaving. We hebben momenteel materiaal om ons te handhaven, meer wensen is niet realistisch.

 

Je hoort mij nergen beweren dat Atteveld een tactisch genie is, maar het materiaal waarmee hij moet werken is minder als men ons wil doen laten geloven dat het zou moeten zijn. Als er van de zomer een nieuwe coach zou komen dan vind ik het prma, maar heb niet de illusie dat hij met dit materiaal meer potten zou kunnen breken, daarvoor missen we gewoon de kwaliteit. Een jongen als Soltani b.v. zou ik in het vervolg laten vlaggen(...)

 

Natuurlijk hebben we veel geluk gehad, maar er werd ook erg hard gewerkt om dit af te dwingen. Dat Janmaat zou dom is om twee keer onnodig geel te pakken, is geen geluk maar een grote stupiditeit. Ik vind dat Heerenveen meer dan uitstekend materiaal heeft, wellicht is die trainer daar niet geschikt?

 

Ook ik kan nu alles gaan afbranden, maar de realiteit is dat er waarschijnlijk niets meer bijkomt. Dus moeten we roeien met de riemen die we hebben.

 

Als er voor het komend seizoen ook geen echte versterkingen komen die doorgroei noodzakelijk maken, dan zou het de beleidsbepalers sieren om ons geen knollen voor citroenen te verkopen, want daar ligt het probleem, niet zozeer bij de trainer of de spelers. Die doen hun best, maar kunnen vaak weinig beter. Dat is voor mij een feit.

 

Nu zitten we in een survivaltocht en is het - wat mij betreft- alle hens aan dek. Onrust is ellende met alle gevolgen van dien, en daar zit ik absolutt niet op te wachten.

 

De prestaties worden bijna altijd vertaald naar de kwaliteit van je selectie, als je met deze selectie nc weet te ontlopen dan heb je aan de doelstelling voldaan. Met een beetje geluk kan je inderdaad ook 13e of 14e worden.

 

Krijg af en toe wel eens het idee dat deze trainer weinig goeds kan doen omdat Ricky niet in basis staat. Ricky viel prima in, was er ook erg blij mee, maar als hij meer van dit soort invalbeurten gaat afleveren dan speelt hij zichzelf in de basis. Zo simpel is dat. Maar ook bij hem moeten we waken voor een te hoog verwachtingspatroon, dat geeft druk bij die knaap met alle gevolgen van dien. Die rode kaarten komen niet zo maar uit de lucht vallen, afgezien dat hij een slechte relatie had met de ontslagen TD.

 

Als dat ten koste van jantje of pietje zou gaan vind ik niet interessant. Gaat mij om de club nooit om het/een individu(...)

0
Zondag 31 januari 2010 om 11:54 uur

Ooievaar

ado-kenner schreef:

toornstra gaf 4 steekpasses waar bijna een goal uitkwam en de 2de gele kaart van janmaat

Ja, mee eens. Het ontgaat menigeen blijkbaar dat die jongen ontzettend veel loopwerk verricht, en bijna altijd offensief denkt, een goede pass heeft en het spelletje heel aardig ziet. Trouwens die jongen komt net kijken!

 

Ben buitengewoon content met het resultaat, natuurlijk ook ik vond het slecht voor de pauze. Maar niet vergeten dat we nieuwe spelers tijdens de competititie dienen in te passen, dat er niet al te veel zelfvertrouwen is, en dat Heerenveen gewoon een heel goed elftal heeft. Denk dat die trainer het daar een stuk slechter doet met dat materiaal dan onze trainer met het zijne (...)

 

We zijn weer aangehaakt, dus hebben het helemaal in eigen hand. RKC hebben we nu definitief weggezet. Over die vermeende slechte sfeer in de selectie heb ik weinig meegekregen. Er werd hard gewerk, evenals vorige week voor elkaar. Hopelijk neemt het zelfvertrouwen door dit resultaat toe.

 

Ben blij als Oper snel zou kunnen aanhaken, want die zou wèl raad weten met de voorzetten van Verhoek.

 

Hopelijk tegen Willem II een volle bak, alleen als we eensgezind er vol achter gaan staan blijven de punten in eigen huis. We krijgen - met name thuis - nog een aantal lekkere potten.

 

Na de winterstop: twee gespeeld vier

 

0
Zondag 31 januari 2010 om 11:12 uur

Advertentie

<FCDH>

rien1 schreef:

Ja, dat is ook weer zo natuurlijk. Blijft hoe dan ook staan.

 

@ <FCDH>, ik las net ergens (dacht bij shout van Roe) dat het home open is. Kan het alleen niet zo snel terugvinden. Dus twijfel ik ook weer.:D

 

Gaat net telefoon hier. En ja hoor!! Melduhhhhh!!!!;(

ok gozer werkse dan en we spreken wel

 

KNMI waarschuwt voor 'pittige' sneeuwbuien

Sneeuwval in Kinderdijk. FOTO ANP
UPDATE DE BILT - Het KNMI waarschuwt voor 'pittige' sneeuwbuien zaterdagavond. Het noordwesten krijgt aan het eind van de middag als eerste te maken met de nieuwe storing.

De zware sneewbuien trekken in de avond over het zuidoosten uit het land weg. Zij kunnen gepaard gaan met onweer, aldus de woordvoerder van het weerinstituut. De buien kunnen plaatselijk weer enkele centimeters sneeuw achterlaten, met flinke overlast voor het verkeer.

Door de buien van afgelopen nacht viel vooral in Noord- en Zuid-Holland, de Betuwe, Brabant en Limburg behoorlijk wat sneeuw. Zaterdagochtend lag er tussen de 4 en 7 centimeter.

De Nederlandse Spoorwegen ondervonden geen hinder van de sneeuw. De treinen rijden volgens de dienstregeling, omdat er weinig wind staat.

Schiphol kampte in het begin van de ochtend met kleine vertragingen van gemiddeld een half uur, maar doordat de zon doorbrak waren de banen snel weer sneeuwvrij.

Ongevallen door gladheid

Sneeuw en opvriezing zorgen zaterdagochtend voor problemen op de weg. Op een aantal plaatsen zijn ongevallen gebeurd, vooral op de A28 was het raak, zei een woordvoerder van de ANWB. Een gekantelde geldwagen blokkeert de weg bij Hoevelaken. Het voertuig slipte rond vijf uur in de ochtend door gladheid en viel om. Daarbij raakte niemand gewond.

De A28 richting Zwolle is afgesloten bij knooppunt Hoevelaken. Het verkeer kan via de af- en opritten verder rijden. Takelwagens moeten eraan te pas komen om de zware wagen weer overeind te krijgen. Dat gaat wel enige tijd duren, aldus een politiewoordvoerder. Ook de andere kant op is een ongeval met een vrachtwagen gebeurd.

Het is glad in een groot deel van het land. In Brabant is veel sneeuw gevallen, in het noorden zorgt opvriezing voor problemen. De sneeuw viel in vrij korte tijd, tijdens hevige buien. (ANP)

30/01/10 12u32

0
Zaterdag 30 januari 2010 om 14:20 uur

supporter-noord

Kees schreef:

Ligt dat aan mij of zijn er meer met een heel slecht voorgevoel voor morgenavond. Als ik alles op een rijtje zet dan houd ik mijn groen/gele hart vast.

 

ps Volgens de berekeningen van JB mogen we morgenavond zelfs verliezen. Dus mocht het zo zijn dan is er nog niets verloren...........

De opstelling zal belangrijk zijn. Als tie met 3 spitsen gaat spelen met een zwakke verdediging hebben ze weinig kans.

0
Vrijdag 29 januari 2010 om 19:00 uur

Aad

lulijzer schreef:

Ha Max,

 

Kan er nog bij: "Heb ik 2 jaar terug geschonken..."?

Is mij trouwens nooit geheel duidelijk geworden hoe dat is afgelopen.

 

Een aantal weken geleden is door ADO aangegeven dat de 10 euro gebruikt kon worden voor een aankoop in de fanshop. Dat berichtje is schijnbaar slecht gelezen want er hebben, voor zover ik weet, relatief weinig mensen gebruik van gemaakt.

Ik had oorspronkelijk ook de euro's aan ADO geschonken maar omdat ik er nooit meer iets van had gehoord en het tegoed nog op mijn pasje bleek te staan heb ik er maar een vaantje voor in de auto van gekocht.

 

Ik denk dat het echt 'betalen' van de schenking alleen zou kunnen door het bedrag van je kaart te halen in een scanapparaat. Te gecompliceerd.

0
Vrijdag 29 januari 2010 om 16:09 uur

miq72

yesyes schreef:

joh pleur toch op man kijk de selecties eens van plaats 9 tot 18  en dan zie je dat ze allemaal heel weinig kwaliteit hebben en dat wij het eigenlijk heel slecht doen. atteveld is gewoon een laffe stink jood die er weinig van begrijpt, iedere andere trainer had minimaal 14de gestaan met deze selectie

Jammer weer zo een trieste nietszeggende reactie!!!! Als jij vindt dat ploegen als Heerenveen en Groningen om maar 2 ploegen te noemen die tussen 9 en 18 staan net zo veel kwaliteit als ons hebben  begrijp je er wel heel weinig van , want dit soort ploegen hebben Henrique ,Sibon ,vayrinen om wat voorbeelden te noemen en bij groningen zat Garcia garcia ,de roover en Sankoh op de bank .Maar ja ,Jij vindt Van Hese ,L.Pique en levi Shwiebbe van hetzelfde niveau .En die ploegen hebben ook iets minder blessures als wij hebben gehad .Gelukkig zijn Kum en Bosschaart geschorst voor jou zaterdag kan je tenminste naar je sterspelers Van Hese en Pique kijken die hetzelfde niveau hebben als de spelers van Heerenveen en Groningen .Ongelooflijk!!!!!!!

0
Woensdag 27 januari 2010 om 20:22 uur

Nu online

Erik070 en 137 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4