Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>

Van den Brom ziet toekomst voor Powel
John van den Brom, bezig aan zijn eerste weken als trainer van ADO Den Haag, krijgt een steeds beter beeld van de selectie van de Haagse eredivisionist. Ook Berry Powel, vorig jaar verhuurd, mag hopen op speelminuten.

"Berry is natuurlijk gewoon een speler van ADO en heeft hier nog een contract", zo zegt Van den Brom in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Wij gaan hem gebruiken op posities, waarvan wij denken dat hij daarvoor in aanmerking kan komen. Op links hebben wij nog weinig bezetting vind ik en wij hebben met Berry gesproken en zijn voorkeur gaat ook uit naar die positie."

"Ik vind hem zelf ook niet echt een centrale spits, maar meer een spits in een twee spitsensysteem, maar zo willen en gaan wij niet voetballen in principe", vervolgt de voormalig trainer van AGOVV Apeldoorn zijn verhaal. "Dus dan is het een vrij logische keuze voor mij om hem vanaf links te laten spelen en hij is het ook gewend en zoals vandaag heeft hij daar een goede invulling aan gegeven."

Van den Brom ziet in Lex Immers, eerder nog in de belangstelling van Chievo Verona, wel een centrumspits. "Lex is natuurlijk op meerdere posities inzetbaar, alleen voor mij als trainer is het wel duidelijk om zo meteen natuurlijk posities naar de jongens aan te geven waar ze zich op kunnen gaan richten. In dat opzicht is het goed voor mij om te zien dat Lex ook deze rol goed in kan vullen, maar ik blijf hem zien als centrale spits."


 

0
Donderdag 8 juli 2010 om 10:03 uur

Ooievaar

den haag schreef:

ADO DH legt Supusepa en Kubik vast
Stagespelers Christian Supusepa en Frantisek Kubik hebben gedurende de voorbereidingsperiode dusdanig indruk gemaakt, dat zij een contract bij ADO Den Haag hebben gekregen.
Linksback Supusepa (21 jaar) had een aflopend contract bij Ajax en tekent een verbintenis van twee seizoenen bij ADO Den Haag. Vleugelaanvaller Kubik, eveneens 21 jaar, komt over van de Slowaakse club waar ook Csaba Horváth vandaan kwam, Trencin, en blijft minimaal een jaar.


Adodenhaag.nl

Goede zaak, selectie komt op deze manier aardig op sterkte, en het zijn jongen jongens.  Op deze manier kan je echt gaan boetseren in de oefencampagne i.p.v. allerlei exoten testen, je kan nu gaan toewerken naar Vitesse.

 

Mochten het inderdaad versterkingen blijken te zijn, dan ben je spekkoper. Zeker als je dat afzet tegen de ploegen bij ons in de buurt. Ga er van uit dat we niet wederom een billenknijp seizoen gaan meemaken. Als de sfeer goed blijft kan het wel eens een heel aardig seizoen gaan worden.

0
Woensdag 7 juli 2010 om 20:42 uur

<FCDH>

Supusepa krijgt contract bij ADO, Horvath naar Polen
ADO Den Haag is druk bezig met de selectie op orde te maken voor komend seizoen. Als het aan de hofstedelingen ligt maakt Christian Supusepa deel uit van die plannen. De verdediger krijgt volgens RTV West een contract aangeboden.

Supusepa komt over van Ajax, waar hij zijn minuten maakte in het tweede elftal. Hij kon de stap naar de A-kern nooit maken en zijn contract werd dan ook niet verlengd. ADO Den Haag haalde de speler op proef en met succes.

Csaba Horvath daarentegen vertrekt uit Den Haag. De 28-jarige Slowaak vertrekt naar Polen, waar hij komt te spelen voor Zaglebie Lubin. De verdediger kwam de afgelopen twee seizoenen uit in het gele/groene shirt van de Hagenezen.
 

0
Dinsdag 6 juli 2010 om 07:51 uur

Ooievaar

JB schreef:

Zo'n beetje het hele basiselftal + bank van vorig seizoen is daar weg!

 

Om toch nog 11 spelers op te kunnen stellen komt dit er voor terug.

 

Allemaal afvallers / 3e keus bij andere (jupiler-)clubs.

 

Lijkt mij dat hoger dan plaats 18 eindigen al een hele ambitieuse doelstelling is in Tilburg komend seizoen.

 

Ja, mijn idee, dat stelt natuurlijk geen ruk voor. Is hooguit getalsmatig een vooruitgang. Denk dat wij wat omhoog kunnen gaan kijken, ik mik op plek 12. Waarom niet?

 

Mooi dat ook Kolk vertrekt bij Vitesse, die worden er ook niet bepaald sterker op op deze manier, dus die komen dadelijk ook met 'versterkingen' à la Willem II.

 

Rust in de tent, luisteren naar deskundigen,  selectie waar mogelijk versterken, mikken op jeugdopleiding en scouting, en de mensen opzoeken. Dan zie ik het seizoen met het nodige vertrouwen tegemoet. Als Koekblik en Supusepa daadwerkelijk worden vastgelegd, dan hebben we t.o.v. vorig seizoen aan de start een sterkere selectie.

 

Want dan hebben afgezien van die twee nieuwe jongens, ook Toornstra, Oper, Piqué (die, als die speelde dat uitstekend deed) de nieuwe talenten, aangevuld met een nieuwe trainer meer perspectief als menig andere club bij ons in de buurt. Maak me sterk dat bv VVV niet boven ons gaat eindigen.

 

Verwacht echt geen europees voetbal maar met name thuis veel meer punten. Niet dat bange gedoe, er op kletsen. Zal er best wel eens een zeperd tussen zitten, jammer dan, maar het moet beter dan vorig seizoen. Heb ik best wel vertrouwen in. Zal je zien dat je menigmaal bent uitverkocht.

 

Overigens zorgen we er voor dat jij ruim op tijd je kaart krijgt!!

 

0
Maandag 5 juli 2010 om 22:23 uur

DenHaagFC

Rugnummers selectie
1. Coutinho
2. Ammi
3. Kum
4. Derijck
5. Boschaart
6. Rankovic
7. Toornstra
8. Buijs
9. Immers
10. Bergh
11. Verhoek
17. Hese
18. Resordihardjo
19. Powel
20. Hulst
21. L. Pique
22. Zwinkels
23. Ignacio
26. Gielisse
27. Beugelsdijk
31. Visser
32. Kubic
33. Supusepa
36. Vicento
??. M. Pique
??. Oper

0
Zondag 4 juli 2010 om 23:27 uur

Ooievaar

Kees schreef:

M. Pique en Oper zijn eenvoudig weg door Van der Brom niet voor de eerste 22 geselecteerd. Ben benieuwd of ze op traingskamp mee mogen. Ze hebben nog 1 week om aan hun vorm te werken.

Stok achter de deur wellicht, mits beide fit zijn ze zeer bruikbaar.

Als Koekblik en Supusepa worden aantetrokken, wordt de selectie toch nog versterkt. Zet je dat af tegenover de concurrentie dan stemt me dat hoopvol. Op die manier valt er meer te kiezen, goede zaak dus.

 

Neem aan dat Koekblik beter is dan Soltani, maar daar is ook niet al te veel voor nodig. ALs je weinig te makken hebt, kan het geen kwaad als je een vent als Ling in je omgeving hebt.

0
Zondag 4 juli 2010 om 15:50 uur

ooievaar27

Weet iemand waar Mitchell Pique uithangt dan want zowel tegen Laak als tegen VVCS zat hoij niet bij de selectie, hij was toch weer fit ??

0
Zondag 4 juli 2010 om 15:10 uur

Ooievaar

DeHaagseHyena schreef:

gaan we weer matten?

 

 

Het seizoen is weer begonnen....Die Kubic wordt wel vastgelegt....die concurrentie met Powel......0-4 verliezen vorig jaar met een niet al te veel gewijzigt elftal vergeleken met nu en nu 6-0 winnen doet me goed!

 

Ps. Gevulde koeken zijn elke thuiswedstrijd op het vaste verkooppunt Vakkie O, rij 16, Stoel 13 verkrijgbaar.

Vriendschappelijk wedstrijden zeggen niet alles, maar je kan ze beter inderdaad maar winnen, geeft ook meer rust in de tent. Zie het wèl positiever in dan vorig seizoen, maar dat heeft met meerdere dingen te maken. Selectie in tact gebleven, vergeleken met concurrentie, talenten die doorstromen en vastgelegd worden, het vastleggen van Toornstra, Verhoek, stadionnaam, nieuwe trainer, nieuw stadion wat beduidend meer publiek trekt. De club komt positief in het nieuws, dat is wel eens anders geweest.

 

En imbecielen als no no blijf je houden, clown waardoor ik me natuurlijk niet laat ringeloren. Die hersenloze heeft nooit wat normaals te melden scheldt alleen maar anoniem andere supporters uit.

 

0
Zaterdag 3 juli 2010 om 22:51 uur

Advertentie

Ooievaar

morley schreef:

grappig om te zien dat een aantal mensen denkt dat we ons met het huidige spelersmateriaal moeiteloos gaan handhaven. doet me denken aan dat ik gisteren van der gijp en derksen op tv hoorde schreeuwen dat nederland absoluut zonder enig probleem wereldkampioen zal worden. wat een genante vertoning was dat zeg. je zag die carl huybrechts zich afvragen of hij in de maling werd genomen.... kan me nu heel goed voorstellen wat de belgen bedoelen als ze zeggen dat wij 'dikke nekken' hebben!

 

on topic; inormaal gesproken zouden we de graafschap en excelsior volgend seizoen achter ons moeten kunnen houden. hoewel de graafschap ook wel eens kan verrassen. maar goed, dat zou dus betekenen dat je ook zomaar onder de streep kunt belanden.... want er is verder geen club in de eredivisie die aantoonbaar slechter is dan wij. wel een stuk of vier clubs dat gelijkwaardig is. maar als je nu al gaat roepen dat wij zeker beter zijn dan pakweg een vvv of een vitesse dan heb je weinig geleerd van de afgelopen seizoenen.

Het WK interesseert me matig en dat geneuzel er omheen laat ik aan me voorbij gaan. Maar wat ik er van zie, is aandoenlijk slecht.

Als ik op de bus sta te wachten, krijg ik meer te zien.

 

Ik vind niet bepaald dat ADO er sterker is op geworden inderdaad, maar met het huidige spelersmateriaal moet er meer uit te halen zijn als het afgelopen seizoen wat bol stond van narigheid, wanbeleid, ruzie en een muitende spelergroep.

 

Ik denk niet dat clubs als Willem II, Vitesse, VVV, beter zijn dan wij. Die hebben z'on beetje alle bepalende spelers verkocht. Excelsior en Graafschap moet je zo wie zo onder je houden, die hebben geen eredivisie waardige selectie. Denk dat we  ongeveer de sterkte van NEC hebben. En het is nog maar te bezien hoe NAC, Heracles en Roda het gaan doen. Die selecties zijn ook nu niet bepaald versterkt, of hebben grote financiël problemen, die hoe je ook wend of keert voor de nodige onrust zorgt.

 

Uit onze huidige selectie moet meer worden gehaald dan een krappe 15e plek, nogmaals omdat een hoop clubs bij ons in de buurt een hoop veren hebben moeten laten, en onze selectie behoorlijk in tact is gebleven. Verwacht geen europees voetbal, maar plek 12 vind ik niet onrealistisch. Met name thuis moet er meer spektakel worden geboden. Ga er zeker van uit dat dat lukt, opdat er een wisselwerking ontstaat tussen spelers en fans.

 

Rust in de tent, achter de groene tafel en spelersgroep kan louterend werken.

 

Heb hier de nodige kritiek gespuid werd me niet in dank afgenomen, maar ben nu een stuk positiever. Gelukkig.

 

- Er word geluisterd naar mensen  met kennis van zaken.

- Er komen jongens door vanuit de jeugd en of 2e

- Toornstra heeft bijgetekend tot 2013 net zoals ik het aanblijven   van Verhoek positief vind, die jongen is nog jong maar heeft een puike 2e helft achter de rug, heb het idee dat hij het eindelijk  gaat oppakken.

- We hebben eindelijk een stadionnaam, zeer belangrijk voor de beeldvorming, en een aanzuigende werking op meer sponsors.

De club gaat de mensen opzoeken, middels die bus en blijft niet langer op de handen zitten op het stadion. Het begin is er.

 

0
Zaterdag 26 juni 2010 om 16:19 uur

Ooievaar

Kees schreef:

VAN DE OFFICIËLE SITE:

 

Vier spelers tekenen contract
Woensdagmiddag kwam een bijzonder gezelschap bijeen in de Senaatskamer van het Kyocera Stadion. Wesley Verhoek, Gino Coutinho, Jens Toornstra en Pascal Bosschaart tekenden hun nieuwe contracten.
De spelers kwamen naar het stadion met hun zaakwaarnemer en andere belangrijke mensen die zij graag bij dit moment aanwezig wilden hebben. Namens ADO Den Haag waren directeur Dick Vierling, commissaris Mark van der Kallen en John van den Brom present. De eerste twee spraken de spelers toe en gaven aan blij te zijn deze jongens te kunnen behouden voor de club. Van den Brom wilde dit moment met een viertal van de voor hem nieuwe jongens niet missen.

Bosschaart en Coutinho ondertekenden een verlenging van een jaar, Verhoek eentje van twee jaar en Toornstra blijft tot 2013 aan ADO Den Haag verbonden.

Icoon Henk van Leeuwen sprak de jongens voor de ondertekening toe en vertelde over de gouden tijden van FC Den Haag en vooral over de teamspirit van zijn periode. 'Wij vochten door dik en dun voor elkaar en als jullie dat ook doen komt het helemaal goed, want het talent is er.' Na afloop poseerden de heren, uiteraard met een glaasje bubbels, voor de historische foto van Van Leeuwen na de bekerwinst.

 

Henkie "mooi" is m.a.w. waarschijnlijk ook adviseur op de achtergrond. Slimme vent, uitstekende spits en goed zakenman. Is een aanwinst als adviseur.


 

Helemaal mee eens Kees. Mooie -zonnebank- Henkie, dat was nog eens eens spits, kom er nu maar eens om. Kon werkelijk alles, en ging bijna nog mee naar het WK '78. Dacht dat hij een makelaarkantoor had in het rotterdamse.

 

Mooi dat ook hij blijkbaar één van de adviseurs is.

 

Blijf van mening dat we absoluut niet bij de laatste drie vier hoeven te zitten .

 

Mij kan je niet wijs maken dat wij niet beter zouden zijn dan Willem II, Vitesse, Nec, Graafschap, VVV en Ecelsior. Onze selectie is goeddeels in tact gebleven, alleen jammer dat Luickx weg is, en die andere clubs zijn of minder of raken spelers kwijt zonder zich te versterken. En dan reken ik NAC, Heracles en Roda nog maar even niet mee.

 

Als de sfeer goed blijft in de spelersgroep onder leiding van de nieuwe trainer, dan moeten we maar eens richting plek 12 gaan, en dan doorgroeien. Daar is dat stadion -met mogelijkheid tot uitbouw - namelijk voor neergezet.

 

Basis voorwaarde hiervoor is: blijven luisteren naar mensen met kennis van zaken.

 

Heb geen last van een zonnesteek, en dat ned elftal interesseert me geen reet  ook al gaat iedereen op z'n kop staan, dus daar vergelijk ik het ook niet mee, maar dat is een kwestie van plussen en minnen. En voor de beeldvorming is het heel belangrijk dat we een stadionsponsor hebben.

 

Rust in de tent en luisteren naar de juiste mensen, dat is het devies. Kan je volgend jaar doorselecteren opdat de selectie beter wordt. Voor komend seizoen, meer punten, meer televisiegelden, meer toeschouwers meer goodwill.

 

Competitie zal er niet bepaald sterker op worden om me heel mild uit te drukken, dus omhoog met die handel!!

 

 

 

 

 

0
Woensdag 23 juni 2010 om 22:55 uur

Nu online

Madmax en 234 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4