Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

boere575

buly moet als 2e spits komen te spelen maar diit hangt af van verkoop vanEl hamadoui bron: http://ajax.netwerk.to/nieuws/artikel/25669__rss.php
0
Maandag 29 augustus 2011 om 13:04 uur

boere575

buky naar 020 lijkt mij geen optie, verruilt die de ene bank voor de andere..met minder salaris, ik acht hem net iets slimmer. ik denk en hoop dat we buly krijgen en dan verhoek erbij mocht buly rood hebben en een wedstrijd niet kunnen spelen heb je altijd verhoek nog achter de hand want we weten nu wel dat we lex niet als spits moeten inzetten.
verdediger erbij samen met kum en ik zie her rooskleurig te gemoed
0
Maandag 29 augustus 2011 om 12:38 uur

pmc

Kees schreef:

Ik emigreer gewoon voor die tijd. Haha, of ben de weddenschap vergeten. Kan de beste overkomen.

Als we thuis tegen RKC winnen dan stijg je zomaar een plaats of drie. Zou wel mooi zijn. Ik denk dat die overwinning van gisteren een van de belangrijkste van het seizoen wordt.
Je had anders de komende maanden ergens onderaan in het linkerrijtje gebivakkeerd en nu kun je voorzichtig aan plaats 9 of 10 gaan denken. Plus de rust en optimisme die de overwinning oplevert.
http://fanshop.adodenhaag.nl/shawls !!!!!!!!!!!!!!

Hele mee eens en het komt nu heel goed uit dat er pas weer op 10 september gespeeld wordt hopelijk met een goede spits en iedereen even de tijd om deze roerige transfer periode af te sluiten
0
Maandag 29 augustus 2011 om 11:08 uur

rien1

pmc schreef:

mare jij bedoeld waarschijnlijk iets met 020??
Het is natuurlijk altijd zo dat die voetbalsites weer vanalles aandikken uit de kranten.
Buly hoopt op een topclub in Nederland, maar ik kan me voorstellen dat er vanuit ajax of psv heel anders wordt gekeken naar bv in dit geval het halen van een spits.
Wij denken maar aan 1 speler omdat hij er hier vorig jaar zo n onvergetelijk jaar van maakte. Ik zie de 2 topclubs veeleerder zoeken naar een jongere spits elders en zelfs namen waar wij niet opkomen. En ik zie ze niet zo snel een bijna 33_jarige ophalen die niet eens meer op het wedstrijdformulier staat of op de bank zit.
Korte tijd terig vertelde Brandts van psv al dat er geen sprake zou zijn dat Bulykin gehaald zou worden. Nee, die 2 clubs draaien nu prima, maken veel goals en geven eerder jongere spelers de kans. Er is maar 1 club die juist zo graag Bulykin wil halen, omdat hij hier op zeker succesvol zal zijn. Maar ik heb ook geen glazen bol natuurlijk.
0
Maandag 29 augustus 2011 om 11:06 uur

070

wat heerlijk als het donderdag is!

ben erg benieuwd naar die verdediger; waar zijn alle mensen met bronnen hier op de shout? De enige serieuze naam die ik lees is horvath, wat een versterking zou zijn. Wie heeft meer info?

bulykin blijft ook spannend, er zijn er die zeker weten dat hij niet komt, en anderen die zeggen dat we er nog altijd mee bezig zijn. Ik mag wel hopen dat ze nog een spits halen, want met verhoek ga je weinig potten breken. Ben zelf veel gecharmeerder van Van Duinen. Nog niet voor de basis, maar rustig brengen...
0
Maandag 29 augustus 2011 om 10:46 uur

Tommy

Stoneview schreef:

Dat wordt dus PSV! Matavz is niet haalbaar voor ze dus zullen ze Bulykin huren voor een seizoen want ze hebben een echte spits nodig...
begreep dat psv ook met die spits van vvv bezig is
0
Maandag 29 augustus 2011 om 10:25 uur

Stoneview

Nojokes schreef:

dit staat niet op AD.nl weet niet of het wel in de papieren versie staat maar goed feit is dat het AD de laatste tijd weinig positief of concreets te melden heeft over DH.
Dat wordt dus PSV! Matavz is niet haalbaar voor ze dus zullen ze Bulykin huren voor een seizoen want ze hebben een echte spits nodig...
0
Maandag 29 augustus 2011 om 10:24 uur

Advertentie

Yo

`Bulykin richt pijlen op topclub in Eredivisie`
Dmitry Bulykin heeft zijn hoop gevestigd op een rentree in de Eredivisie, waar hij dolgraag wil spelen. De Rus heeft bij zijn zaakwaarnemers aangegeven dat Nederland de absolute voorkeur heeft.
Bulykin heeft een Franse club nul op het rekest gegeven. De bonkige spits richt zijn pijlen volledig op een topclub in de Eredivisie, meldt het Algemeen Dagblad maandag.

ADO Den Haag huurde de 31-jarige Bulykin afgelopen jaar van Anderlecht. Hij maakte liefst 22 doelpunten, maar toch hoeven de Belgen hem niet terug. In verband met zijn aflopende contract is verhuur echter geen optie meer.

Bulykin hoopt zeer waarschijnlijk op een dienstverband bij Ajax of PSV. Frank de Boer liet vrijdagavond nog weten dat hij de aanvaller nadrukkelijk is blijven volgen. Ook PSV is nog
0
Maandag 29 augustus 2011 om 09:16 uur

Haga

Haagse_Aad schreef:

Mattavz niet naar PSV, dat kan weleens roet in het eten gooien voor ADO!!
Tja, als Bulykin al richting Nederland gaat, zou PSV (nu schijnbaar Mattavz niet door zal gaan) wel eens de gevraagde euro`s op tafel kunnen gaan leggen. PSV kan met de euro`s van de gemeente (na de stadion truc) bijna alles in en rond de Nederlandse competitie opkopen wat ze willen.
Alleen zal Bulykin bij PSV (en bijv. ook bij Ajakkes) geen eerste spits worden, lijkt mij (?).
Mocht het zo gaan lopen, dan is dat erg jammer, want dan draait het dus echt en alleen nog maar om geld .
Het voetbal heeft steeds minder binding bij een club, stad, supporters en in het verleden behaalde prestaties .etc.

...wel erg jammer maar C`est la vie...
0
Maandag 29 augustus 2011 om 08:53 uur

<FCDH>

ADO bevestigt naderende komst Verhoek
John Verhoek komt de gelederen van ADO Den Haag versterken. Op de clubsite bevestigen de groen-gelen dat de komst van de Stade Rennes-spits nabij is.

Verhoek zal in eerste instantie voor een jaar gehuurd worden van het Franse Rennes. Hij tekende vorig jaar bij de subtopper uit de Ligue 1, maar had weinig uitzicht op speelminuten en krijgt de kans bij ADO zijn vorm te hervinden.

ADO verwacht dat de transfer in de loop van maandag officieel wordt, zodra alle laatste plooien zijn gladgestreken. Bij ADO wordt Verhoek ploegmaat van zijn oudere broer Wesley, die eerder deze maand een transfer naar Nottingham Forest annuleerde.


0
Maandag 29 augustus 2011 om 07:57 uur

Nu online

Rob2002, zuiderwijk, Grimm, James, Hmmm en 168 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4